• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Jäätelö
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
    • Pääsiäinen
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Leivontaohjelma
  • Mökkiohjeet
  • Perhe
    • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria

Syötävät kukat kakkujen koristelussa

Koristeet· Tekniikat

22 heinä

Syötävät kukat kakkujen koristelussa

Syötävistä kukista ja kukkien käytöstä kakkujen ja muiden syötävien herkkujen koristeena kysellään jatkuvasti. Miten käsitellä vain koristeeksi tulevat kukat? Voiko kukkakaupasta ostaa kukkia kakun koristeiksi? Mitä kukkia ylipäätänsä voi syödä? Voiko kukkakaupan myrkyttömiä kukkia syödä? Mitä kukkia voi kerätä koristeeksi tai syötäväksi luonnosta? Päätin kirjoitella tästä ihan oman postauksen selkeyttääkseni aihetta.

Käytin muuten leivontakirjassani paljon kukkia kakkujen koristeena ja siitä syystä kirjasta löytyy myös kappale syötävistä kukista erikseen. Kirjan kappaleessa kerron syötävistä kukista enemmän ja esittelen myös omat suosikkini. Käytin myrkyttömiä kukkia myös maustamiseen ja kirjasta löytyy kukkasokerin ohje. Aihe on siis lähellä sydäntäni. Rakastan käyttää luonnonantimia ruoanlaitossa ja varsinkin leivonnaisten koristelussa.


Syötävät kukat kakkujen koristelussa

Tässä lista suomalaisista luonnonkukista, jotka ovat täysin syötäviä ja kelvollisia kakkujen koristeluun. Lista on varmasti vielä pidempi, mutta itse olen käyttänyt näitä kukkia eniten. Näitä kukkia ei tarvitse käsitellä mitenkään ennen käyttöä. Tietenkin on suotavaa kerätä kukat paikalta, joka ei ole saastunut tai muuten epäilyttävä.

  • syreeni
  • orvokki
  • ruusu
  • lemmikki
  • päivänkakkara
  • hiirenvirna (kukat)
  • ruiskaunokki
  • apilat
  • siankärsämö
  • horsma
  • kissankello
  • mansikankukat
  • mustikankukat ja -varret
  • puolukankukat ja -varret
  • hunajankukka
  • tillinkukka

Vain itsekasvatetut, luonnonkukat ja erikseen syötäväksi puutarhalla kasvatettu kukat ovat turvallisia syötäviä. 

Tässä vielä lista muutamista puutarhalla kasvatetuista myrkyttömistä kukista

  • samettikukka
  • rautayrtti
  • leimunkukka
  • orkidea
  • verenpisara
  • pelargonia
  • kurkunkukka
  • neilikka

Alla syyreeneillä koristeltu kasvisvoileipäkakku viime keväältä. Ohjeen löydät täältä.

Välimerellinen Kasvisvoileipäkakku

Alla olevassa kuvassa on vanhempieni luota Pusulasta kerättyjä villikukkia, joilla koristelin ihastuttavan kaarnikkakakun Ylelle viime elokuussa. Upean näköinen vai mitä? Luonnonkukilla saa kakuista helposti näyttäviä. Vaikka nämä luonnonkukat ovat kaikki syötäviä, itse ohjeistan vieraita niin, että kukkia voi syödä muttei tarvitse. Jätän itsekin usein lautasen reunalle isoimmat kukat. Eihän sokerimassakoristeitakaan usein oikeasti syödä.

Syötävät kukat kakkujen koristelussa

Säilytys

Luonnonkukat ja muutkin kukat kannattaa säilyttää keräämisen jälkeen suljetussa rasiassa viileässä esimerkiksi jääkaapissa, jossa ne säilyvät hyvinä muutaman päivän. Koristelen itse kukkakakut vasta aina ennen tarjoilua etteivät kukat nuupahda kakun päälle etukäteen.

Kukkakaupan kukkien käsittely koristeeksi

Meidän hääkakussa oli koristeena muun muassa hortensiaa ja pionia, samoja kukkia, joita löytyi myös hääkimpustani. Nämä kukat tulivat samalta floristilta, joka teki kaikki muutkin kukat häihimme. Kun kukkia käytetään tällä tavalla koristeina ei niitä ole tarkoitettu syötäväksi ja ne tulisi suojata oikein ennen koristekäyttöä. Kukkakauppojen myrkyttömissäkin kukissa on luultavasti torjunta-aineita, jonka vuoksi niitä ei suositella syötäviksi.

Kakun koristeeksi tulevat kukat käsitellään oikeaoppisesti ennen niiden laittamista kakun päälle. Tärkeää on peittää kukan leikkuupinta tai muu kosketuspinta kakkuun. Tämän voi tehdä leivontatarvikekaupoista ostettavilla kukkaputkilla tai aineella, joka muodostaa suojaavan kerroksen kukan varteen. Kotona voit käyttää myös foliota peittääksesi leikkuupinnan ja kukan kosketuspinnan kakkuun.

Syötävät kukat kakkujen koristelussa

Kuva Camilla Bloom

Luonnonkukkia ei tarvitse käsitellä, ne voi asetella kakun päälle sellaisenaan. Myös isommissa marketeissa ja tukussa myydään erilaisia syötäviä kukkia. Kotipellon puutarhalta tulevat syötävät kukat ovat suosikkejani talviaikaan, olen käyttänyt niitä jo vuosia. Mimiksen kukilla saa upeita kakkuja aikaan ja valikoima on laaja. Voit tilata kukkia myös suoraan puutarhalta.

Alla olevassa vegaanisessa suklaajuustokakussa käytin koristeena rauttayrttiä ja leimunkukkaa. Kuva on viime keväältä, kun luonnonkukkia ei ollut vielä saatavilla. Niin kaunis!

Syötävät kukat kakkujen koristelussa

Kuva Camilla Bloom

Saan usein todella tarkkoja kysymyksiä siitä mitä kukkia, miten ja mistä olen ostanut kakkujen koristeeksi. On hyvä muistaa mielummin nämä yllä annetut ohjeet kuin katsella inspiraatiokuvia ja koittaa miettiä niissä näkyviä koristeita kirjaimellisesti. Itse käytän kuvissa stailaukseen usein kukkakaupan kukkia tai jopa marketkukkia, jotka otan heti kuvien ottamisen jälkeen pois kakun päältä, jos kakku on vielä tarkoitus syödä. Vastuu oikeaoppisesta käsittelystä kasvaa kun kakkuja tehdään tilauksesta muille. Omaan käyttöön leipoessa ja koristeltaessa on arvioitava vaan omaa käyttöä ja vastuuta.

Moni teistä on myös sanonut, että osa kukkakauppiaista ei suostu myymään kukkia kakkujen koristeeksi. Oma kukkakauppiaani on sitä mieltä, että kukkien käyttö on turvallista ja jopa vahingon sattuessa myrkytyksen saaminen on todella harvinaista. Moni kukkakauppias ei ehkä tiedä välineistä, joita myydään kukkien käsittelyyn ja ymmärtää ehkä väärin, että kukat ovat tulossa syötäväksi. Kannattaa kysellä rohkeasti ja myös kertoa uusista ohjeistuksista.

On hyvä miettiä tarjoiluja myös vieraiden puolesta. Millaista kakkua haluat heille tarjota turvallisesti? Ilmoitathan kaikille syöjille mitkä kukat eivät ole syötäviä ja että halutessaan myös syötävät kukat voi jättää lautasen reunalle.

Syötävät kukat kakkujen koristelussa

Kuvasimme Camilla Bloomin kanssa kesäkuussa ihanaa kakkubuffetia, missä kaikki kakut oli koristeltu vain kukilla ja valkoisella kreemillä. Kukat saatu Home In Garden Kauniainen.

Syötävät kukat kakkujen koristelussa

Kuva Sofia Tietäväinen

Kirjastani löytyy muuten ihana sitruuna-laventelikakku, jonka tunnistat myös kirjan kannessa! Laventeli on hurmaava koriste sekä mauste, joka tuo leivonnaisiin aistillisuutta. Tämä kakku on kirjan erikoisimmista ohjeista ja yksi oma suosikkini. Odotan innolla näkeväni teidän versioita tästä ihanuudesta!

Syötävät kukat kakkujen koristelussa

Tämäkin postaus syntyi lukijan toiveesta. Jos sinulla on postausten suhteen toiveita, jätä kommenttia alle. Tai jos unohdin jotain tästä postauksesta, niin kysy ihmeessä!

Ihanaa uutta viikkoa!

♥ Anni


Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Pinterest

Pinterest

16 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Brunssivinkki Tukholmaan – STHLM Brunch Club
Seuraava artikkeli: Täydellinen Focaccia »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Miia sanoo

    22.7.2019 21:36

    Mustikanvarpuja yms. poimiessa on hyvä muistaa, että siihen tarvitaan maanomistajan lupa. Metsästä saa kerätä jokamiehenoikeuden puitteissa ainoastaan marjoja ja maahan pudonneita risuja ja käpyjä.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      23.7.2019 08:36

      Hyvä selvennys. Kiitos siitä 🙂

      Vastaa
  2. Veera sanoo

    23.7.2019 09:09

    Olen tehnyt kakkuun tulevan kukkakaupan koristeen paksun muovipillin sisään. Saa helposti aseteltua kakkuun. 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      23.7.2019 09:38

      Hei Veera! Kiitos kun kerroit, hyvä idea käyttää jo kotona olevia materiaaleja suojaukseen 🙂

      Vastaa
  3. Stiina sanoo

    16.8.2019 09:09

    Moi Anni!

    Tuo kukkienkäsittelyaine on ilmeisesti verkkokaupastasi loppu, koska linkki ei toimi. Mikähän tuote mahtaa olla kyseessä? Onko sitä tulossa lisää?

    S

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.8.2019 12:40

      Hei Stiina,

      Kyseinen tuote on valitettavasti myyty loppuun eikä sitä ole tulossa myyntiin enää. Lisätietoja saat verkkokaupan asiakaspalvelusta.

      Vastaa
  4. Maaria sanoo

    20.8.2019 20:42

    Mistä sireeninkukkia saa ostettua? 😊

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.8.2019 20:51

      Sireeninkukat eivät ole nyt sesongissa. Niitä saa keväällä kukkakaupoista ja alku kesästä ihan luonnosta 🙂

      Vastaa
  5. Madeleine sanoo

    6.4.2020 22:43

    Heippa! Voitko kertoa, mistä kukkienkäsittelyainetta saa nyt kun verkkokauppasi on suljettu, tai mistä samanlaista olisi mahdollista hankkia? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      7.4.2020 08:07

      Moikka, en tiedä tarkalleen kuka myy suoja-ainetta tällä hetkellä. Googlettamalla löydät varmasti parhaiten vastauksen. Kukkaputkia pitäisi olla useimmissa leivontatarvikekaupoissa 🙂

      Vastaa
  6. Liisa sanoo

    4.7.2020 06:14

    Voinko käyttää kakun koristeena otvokkeja, mitkä ovat siementyneet edellisien vuosien kukkaistutuksista? Niitä on pihamaalla siellä täällä ja kauniita ovat.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      4.7.2020 18:14

      Minä ainakin käytän! Orvokit ovat aina myrkyttömiä ja syötäviä silloin kun ne kasvavat luonnossa tai siementyvät itse pihalla ilman lannoitetta jne. Ne sopivat oikein hyvin leivonnaisten koristeeksi, salaatteihin tai jääpaloihin.

      Vastaa
  7. Päivi sanoo

    26.7.2020 15:44

    Hiirenvirna on hieman myrkyllinen, että sen laittaminen kakkun päälle on riskialtista.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      28.7.2020 09:18

      Tätä on hiukan ristiriitaista tietoa. Kukat ovat joidenkin lähteiden mukaan syötäviä, mutta siemenet lievästi myrkyllisiä.

      Vastaa
      • Päivi sanoo

        30.7.2020 08:47

        Jos on vähänkin epäilyä myrkyllisyydestä niin eikö varmin keino ole silloin välttää kyseistä kasvia?

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          31.7.2020 08:25

          HUS:in sivuilta löytyy hyvä listaus myrkyllisiksi luokitelluista kasveista:

          https://www.hus.fi/sairaanhoito/sairaanhoitopalvelut/myrkytystietokeskus/kasvit/Sivut/default.aspx

          Näissä ohjeistuksissa voi käyttää toki omaa harkintakykyään. Itse tarkistan kasvit aina tuolta listalta ja siellä hiirenvirnan kukat on luokiteltu myrkyttömiksi. Samoin kuin mistä kerää ja miten kukkia tarjoilee (koristeena vai syötäväksi) on kotikeittiössä aina aistinvaraista toimintaa.

          Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivokset Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vege Yhteistyö Ystävänpäivä

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Tekiskö mieli tätä ihanan tahmeaa, herkullisen Tekiskö mieli tätä ihanan tahmeaa, herkullisen pehmeää, täyteläistä ja supersuklaista Geisha-vaahdolla hunnutettua Geisha-brownieta? 🍫

Uusi  I H A N A ohje löytyy nyt blogista ja suora linkki profiilista 🤤 Herkullista viikonloppua 💕
New York 2019 💖🗽🌸 10 kuvaa 10 muistoa 10 New York 2019 💖🗽🌸

10 kuvaa
10 muistoa
10 hetkeä
10 tunnetta

#anninmatkat #newyorkcity
Kaupallinen yhteistyö @dansukkersuomi VAPPU-LIVE Kaupallinen yhteistyö @dansukkersuomi VAPPU-LIVE PE 23.4. & ARVONTA PÄÄTTYNYT🎈

Pistetään taas simat tulemaan vapuksi, jooko?🥂 Viime vuonna pidin simaliven, joka räjäytti inboxini. Kommentteja, kysymyksiä ja kiitoksia tulvi joka puolelta. Satoja simapulloja oli laitettu tulemaan ja häkellyin siman (sekä liven) suosiosta. 🎉Tänä vuonna teemme saman uudestaan eikö vain? 

Pidän simaliven perjantaina 23.4. Sima ehtii tekeytyä valmiiksi juuri sopivasti vapuksi. Livessä voitte kysyä mitä tahansa siman valmistusprosessiin liittyen. Leivotaan myös pieni makea siman kaveriksi 🍩 Lisäksi arvon mahtavan Dansukkerin tuotepaketin viidelle seuraajalle ja liveen osallistuvalle! 

Osallistu arvontaan kommentoimalla:

1. Minkä makuista simaa haluaisit tehdä? 💛
2. Lunasta toinen arpa kertomalla mitä nopeaa vappuherkkua haluaisit leipoa simalivessä? 💛

Ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti. Osallistua voi keskiviikkoon 14.4. asti. 🎈

Lisätietoja livestä tulossa pian 👌🏻#anninuunissalive #ihanitsetehty #suomensokeri #sima #anninuunissa
Positiivisia asioita, vauvoista, äitiydestä, per Positiivisia asioita, vauvoista, äitiydestä, perheestä 🤍

On ihan parasta, kun..

🤍 saat hänet ensi kertaa syliisi

🤍 hän ojentaa kädet sinua kohti

🤍 hän painaa pään olkapäätäsi vasten

🤍 saat itkun loppumaan halaamalla 

🤍 nukutte päiväunet sylikkäin sohvalla

🤍 hän hymyilee ensimmäisen kerran

🤍 huomaat hänen rakastavan tekemääsi ruokaa

🤍 tuoksutat häntä (vauvan tuoksu!)

🤍 hassuttelette yhdessä

🤍 kun hän katsoo sinua silmiin

Jatkakaa listaa kommenteissa 👇🏻

Erilaisia mielipiteitä ja ”ootappa vaan -ohjeistuksia” äitiydestä, kasvatuksesta, vauvoista ja vauva-arjesta riittää. Aika paljon peloteltiin ja varoiteltiin meitäkin. Lisää myös positiivisia tarinoita synnytyksestä, vauvavuodesta, vauvoista, perheestä ja lapsista kiitos. Tämä on nimittäin ihan parasta ja en osannut yhtään arvata 🙏🏻

Kuvat 📸 @visuelli.erja
Hei ihana pulla 💛 pelastit sateisen päivän ☔️

Vahingossa jääkaapin jämistä (tuorejuustosta, mangososeesta ja hiivan käntystä) syntynyt idea ilahdutti  kahvihetkiä tällä viikolla 🥭 Niin kuohkea taikina, mehevä sisus, raikas ja täyteläinen pulla. TÄYDELLINEN! 

Te äänestitte ohjeen jatkoon ja se löytyy huomenna blogista! 👌🏻 Ihanaa viikonloppua 😘 #anninuunissa
”Söisin kaikki, jos äiti antaisi” 🥕🧁 ”Söisin kaikki, jos äiti antaisi” 🥕🧁

Pienten herkkusuiden odottamat: Ihanat porkkanamuffinssit (ei lisättyä sokeria) ohje löytyy nyt blogista 🙌🏻 Linkki profiilissa 💛

#anninuunissa #leivovauvalle
Mä vaan lusikoin täällä hymyssä suin viimeisi Mä vaan lusikoin täällä hymyssä suin viimeisiä pääsiäisherkkuja suuhuni ja katselen kun te leivotte sitruunamutakakkua 💛🍋 Huikeeta 😍 Ihania viestejä oon saanut teiltä pitkin pääsiäistä. Tässä yksi niistä 🙏🏻:

”Hei Anni! Koska reseptisi rikkoi Internetin ja sai lemon curdin loppumaan pk-seudun kaupoista, piti vähän soveltaa. Lime curdia sattui kuitenkin löytymään, joten laitoin sitä ja sitruunan sijasta limeä. Taikinaan meni yhden limen mehu ja kahden limen kuori. Kakun päälle paahdoin vielä valkosuklaata ja voi jessus sentään! Kaikki reseptisi mitä olen kokeillut ovat olleet hyviä, mutta tämä oli kyllä aivan älytön.”

Ootte parhaita 💛

#anninuunissa #sitruunamutakakku
SITRUUNAMUTAKAKKU 🍋 Hukun teidän kuviin ja ja SITRUUNAMUTAKAKKU 🍋

Hukun teidän kuviin ja jakoihin 💛🙏🏻 

Sitruunamutakakun idea lähti sitruunapaloista, joiden ohjetta en löytänyt. Sitten muistin Ruotsissa maistamani sitruunamutakakun ja päätin sen olevan seuraava paras vaihtoehto hukkuneelle 🍋ohjeelle. Leivon ensimmäisen erän ja en ollut tyytyväinen. Tuunasin reseptiä ja syntyi teidänkin mielestä täydellisen tahmea, ihanan sitruunainen ja helppo pääsiäisherkku, joka on parhaimmillaan kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa. 

Tämä ei ole siis uusi innovaatio, mutta ilmeisen oikeaan aikaan aloin omaa versiotani hehkuttamaan, nimittäin innostuitte ISOSTI. Muutama teistä valitteli tänään, että lemon curd on kaupasta loppu 🙊 oli se sitten tämän ohjeen syy tai ei niin paljon olette ohjeellani leiponeet 🔥

Ahh oon niin otettu, että oon saanut innostaa teitä leipomaan tänä pääsiäisenä 💛💛💛 pus ihanat! 

#anninuunissa #sitruunamutakakku
Maistuisiko pala herkullista neljän aineen suklaa Maistuisiko pala herkullista neljän aineen suklaajäädykettä? 🐣🍫 Ihanan pääsiäisjälkkärin ohje löytyy uusimmasta @unelmientalojakoti -lehdestä. Vitsit miten kiva tämä projekti on jo tähän asti ollut. Odotan joka kuukausi innolla uusinta numeroa ja sitä, että saan avata huolella suunnittellun, leivotun, stailatun ja kuvatun aukeaman 🤩

Minä leivoin ja taas stailattiin yhdessä 👌🏻 Kuvan nappasi 📷@johannamyllymakiphotographer 💛

Herkullista pääsiäistä! ☀️

#anninuunissa #pääsiäiskakku
Kaupallinen yhteistyö Hartwall & @baileysofficial Kaupallinen yhteistyö Hartwall & @baileysofficial 🐣

Olen pahoillani, mutta suunnittelin teille vielä yhden viettelevän pääsiäisohjeen 🙊 Tällä kertaa aikuiseen makuun. 

Pääsiäisen ihanimmassa (ja helpoimmassa) jälkkärissä maistuu seosongissa oleva passionhedelmä, kermarahka, suklaamunat ja täyteläinen Baileys Irish Cream Original TAI uusi Salted Caramel maku! 💛

Lasikakut ovat loistavia juuri nyt kun juhlijoita on samassa tilassa vähemmän. Voit tehdä juuri sen verran annoskokoisia kakkuja, kun pöydän ääressä on syöjiä. Näppärää. Katso video Baileys lasikakkujen kokoamisesta stoorien puolelta ☝🏻👏🏻

Koko ohje löytyy blogista ja linkki stoorien puolelta sekä profiilista 🧁

#baileyspääsiäismuna #dontmindifibaileys #baileysirishcream #anninuunissa
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2021 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios