• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Vegaaninen Suklaajuustokakku

Äitienpäivä· Juustokakut· Kevään juhlat· Mökkiohjeet· Vegaaninen

7 touko

Vegaaninen Suklaajuustokakku

Tarjosin esikoiskirjani julkkareissa vegaanisia ja gluteenittomia kakkuja, koska myös kirjassani on paljon ohjeita, jotka voi muuntaa yksinkertaisilla vaihdoksilla vegaanisiksi ja/tai gluteenittomiksi. Yksi näistä kakuista oli vegaaninen suklaajuustokakku, jonka koristelin yksinkertaisesti syötävillä kukilla. Yksinkertaisuus on niin kaunista! Katsokaa nyt tätä leimunkukilla ja rautayrteillä koristeltua kakkua. Se on kuin tehty äidille äitienpäivän juhlahetkeen ja juuri siksi päätin jakaa reseptin myös täällä blogin puolella.

Vegaaninen Suklaajuustokakku

Tämän kakun voi tehdä myös vispikermaan ja maustamattomaan tuorejuustoon, jolloin saat ihan ”tavallisen” juustokakun. Ja kyllä kumpikin versio maistuu taivaalliselta! Tässä juustokakussa tumma suklaa hyydyttää massan niin, että liivatteita tai muita hyydykeaineita ei tarvita. Olen saanut Instagramin kautta kysymyksiä, onko kirjassani liivatteettomia ohjeita ja voin tässäkin vielä vastata, että on useita!

Käy kurkkaamassa muuten mitä Hanna Sumari leipoi äidille kirjastani! Pääset Hannan postaukseen tästä.

Lisää kakkuvinkkejä äitienpäiväksi on tulossa vielä loppuviikosta! Sillä aikaa voit tutustua äitienpäivän ihaniin kakkuohjeisiin täällä.


Vegaaninen Suklaajuustokakku

Noin 10-12 hlö

Keksipohja

  • 200 g kaurakeksejä
  • 50 g maidotonta margariinia
  1. Laita leivinpaperi halkaisijaltaan noin 20 cm irtopohjavuoan pohjalle.
  2. Murskaa keksit muruksi esimerkiksi blenderissä.
  3. Sulata margariini ja sekoita keksimurun sekaan.
  4. Painele keksiseos vuokaan kevyesti ja nosta vuoka jääkaappiin.

GLUTEENITON: Gluteenittoman kakusta saat käyttämällä gluteenittomia keksejä. Muistathan tarkistaa mitä kauratuorejuustoa käytät, jos kakun pitää olla 100% gluteeniton.

Täyte

  • 200 g tummaa suklaata
  • 2 dl kauravispiä (Kaslink)
  • 300 g kauratuorejuustoa
  • 1 dl sokeria
  1. Sulata suklaa mikrossa, jätä jäähtymään ja vaahdota kauravispi kuohkeaksi.
  2. Vatkaa kauratuorejuusto ja sokeri toisessa kulhossa. Lisää sula suklaa tuorejuustoseokseen. Lopuksi kääntele kauravispi joukkoon.
  3. Ota vuoka jääkaapista ja vuoraa reunat halutessasi reunakalvolla.
  4. Kaada suklaamoussetäyte keksinpohjan päälle, kopistele vuokaa, että täyte asettuu ja tasoita pinta.
  5. Siirrä kakku jääkaappiin hyytymään ainakin 5 tunniksi tai yön yli.

Koristeet

  • Syötäviä kukkia (Mimis)
  1. Irrota kakku vuoasta ja aseta tarjolle.
  2. Koristele kakku yksinkertaisesti syötävillä kukilla.

Vinkki! Käytin itse mimiksen rautayrttiä ja leimunkukkaa. Niin kauniita!

Vegaaninen SuklaajuustokakkuVegaaninen Suklaajuustokakku

Kirjani on muuten nyt vielä tarjouksessa omassa kaupassani (signeerattu versio) täällä ja Adlibriksessä. Mikä ihana lahjaidea kirja onkaan!

Aurinkoista viikon jatkoa!

♥ Anni


Kuvat: Camilla Bloom

Katso lisää juustokakkuja täältä.

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

13 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Fantastiset Gourmet-Hodarit
Seuraava artikkeli: Mansikka-Rahkakakku Äidille »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Nelly sanoo

    13.4.2021 10:13

    Hei,
    minkä kokoiseen kakkuvuokaan voin tehdä, jos haluan tehdä kakusta kaksinkertaisen ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.4.2021 13:51

      Heippa,

      Tekisin 22-24 cm vuokaan 🙂

      Vastaa
      • Nelly sanoo

        14.4.2021 10:40

        Kiitos ! ❤

        Vastaa
  2. Milja sanoo

    17.6.2021 21:12

    Hei! Voiko nämä vegaaniset juustokakut myös pakastaa? 🥰

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      18.6.2021 13:15

      Kyllä voi 🙂 Muista huolellinen peittely.

      Vastaa
      • Hanna sanoo

        6.8.2022 19:44

        Moi, tein tänään testikakun parin viikon kuluttua pidettäviä rippijuhlia varten, ja kakku oli ihana! Ajattelin ensin viikonloppuna tehdä useamman ja pakastaa valmiiksi. Onko vinkkiä kuinka paljon etukäteen kakut kannattaa ottaa sulamaan juhlapäivänä? Kiitos vielä ihanasta ohjeesta!

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          6.8.2022 21:20

          Ottaisin jo edellisenä iltana jos aamupäivällä juhlat, aamulla jos iltapäivällä 🙂

          Vastaa
  3. Anna Hänninen sanoo

    11.2.2022 21:24

    Laitoin voita 50 g margariinin sijaan.
    Siitä sain kyllä aika kovanlaisen juustokakun.
    Se oli minun väärä valinta..vai johtuiko tästä.
    Mousse tuli tosi kovaa..

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.2.2022 09:24

      Käytitkö millaista tummaa suklaata? Mitä suurempi kaakao-pitoisuus sitä jämäkämpää tulee moussesta. Itse suosin 45-50%. Idea vegaanisessa juustokakussa on se että mousse on jämäkkää niin liivatetta ei tarvita.

      Vastaa
  4. emppu sanoo

    26.4.2022 15:23

    saako syötäviä kukkia tilattua? yritin pikapikaa katsoa, mutta en ainkaan löytäny sivua😊

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      26.4.2022 15:24

      Tiedustelisin täältä ja heidän jälleenmyyjiltä 🙂 http://www.mimis.fi/fi/tuotteet/syotavat-kukat

      Vastaa
  5. Anna sanoo

    7.10.2022 15:30

    Voisikohan toimia kinuskikuorrutteella? Onko kovin makea?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.10.2022 13:36

      Mulle kyllä toimisi hyvin, mutta makeus on aina maistajan suussa 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios