Olen Anni, kotona ruoan ja leivonnan salat oppinut yrittäjä, leipuri, sisällöntuottaja ja valokuvaaja. Blogin perustin syksyllä 2013 hetken mielijohteesta eräänä sateisena syysiltana. Tarkoituksena oli avata kanava resepteilleni, jossa ne säilyisivät ja olisivat ystävien sekä perheen saavutettavissa. Ikinä en ollut yhtään blogia itse lukenut, saati valokuvannut järjestelmäkameralla. Blogin perustaminen avasi minulle täysin uuden maailman, jonka ansiosta päädyin yrittäjäksi kolme vuotta myöhemmin.
Rakastan leipomista, se on minulle ikään kuin terapiaa. Se oli rakkain harrastukseni (nyt myös työ) ja tapa jolla edelleen rentoudun. Leivonnassa nautin itse leipomisesta ja reseptien suunnittelusta, mutta myös kauniin ja herkullisen lopputuloksen kuvaamisesta, koristelusta ja uusien makujen löytämisestä. Haastan itseäni kokeilemalla uusia raaka-aineita ja testailemalla gluteenitonta sekä vegaanista reseptiikkaa, jolle löytyy koko ajan enemmän kysyntää. Haluan, että blogini on myös teille lukijoille hyvän mielen paikka, jossa voitte inspiroitua, iloita, hengähtää ja rentoutua.
Blogini on edelleen itselleni ikioma resepti- ja matkapäiväkirjani. Blogin vuosittain kasvava suosio yllättää minut edelleen päivittäin. Kokkailu- sekä leivontafilosofiaani kuuluu helppous, joka näkyy, niin selkeässä reseptiikassa kuin tekemisessä! Saan usein kiitosta teiltä siitä.
Keväällä 2019 yksi suuri haaveeni toteutui kun esikoiskirjani Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan (WSOY) ilmestyi #anninleivontakirja. Jouluna 2019 MTV3-kanavalla startannut Annin Uunissa -leivontaohjelma sai jatkoa myös vuonna 2020.
Kaikki blogissa julkaistut kuvat ovat omiani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi kuviani luvatta. Kiitos.
Otan mielelläni vastaan palautetta, toiveita ja vinkkejä. Voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse info(at)anninuunissa.fi tai somessa @anninuunissa.
Herkullisia hetkiä toivottaen,
♥ Anni