Media ja Yhteistyöt

Olen yksi ensimmäisistä ruokavaikuttajista, joka brändäsi blogin omalla nimellään. Matkani alkoi 10 vuotta sitten tästä leivontablogista, joka tavoittaa huippu kuukausina melkein puoli miljoonaa uniikkia lukijaa. Olen luonut oman ruokamedian, joka sitouttaa, inspiroi ja vakuuttaa yleisön helpoilla ja herkullisilla resepteillä sekä visuaalisella sisällöllä.

Anni syö kakkua pöydän ääressä, avoimen ikkunan edessä.

Vaikuttajayhteistyö ja muut palvelut

  • Sponsoroidut postaukset
  • Kampanjakonseptointi
  • Sisältöyhteistyö eri kanavissa
  • Brand ambassador & brändikasvot
  • Reseptit, kuvat ja videot
  • Tapahtumat, mainokset ja kuvaukset
  • Ruoka- ja tapahtumastailaus
  • PR-tilaisuudet

2019 ilmestyi suuren suosion saanut leivontakirja ”Annin Uunissa – Ihanimmat reseptit jokaiseen vuodenaikaan” WSOY. Seuraava kirjani ”Rakas Herkkusuu” WSOY ilmestyy elokuussa 2023.

Toimin myös ruokatoimittajana ja teen kuukausittain omaa herkkupalstaa Unelmien Talo & Koti -sisustuslehteen. Reseptejäni voi löytää esimerkiksi A-lehtien lehdistä, kuten Maku ja Kotivinkki.

2019-2020 olin mukana TV-produktiossa. Annin Uunissa leivontaohjelma tuli ulos MTV3 kanavalla Huomenta Suomen yhteydessä.

Paistettu Kiwi-Jogurttipiirakka

PALAUTTEITA ASIAKKAILTA

”Olen ollut aina aivan älyttömän tyytyväinen sinun työsi jälkeen ja kokonaisuudessaan kanssasi työskentelyyn: kommunikaatio on sujuvaa ja sovitusta pidetään kiinni. Tämä ei ikävä kyllä ole kaikkien vaikuttajien kanssa itsestäänselvyys, joten voin sanoa, että todella erotut eduksesi!”

PALAUTTEITA SEURAAJILTA

”Rakastan kaikkea sun tilin sisältöä! Niin inspiroivaa, kauniita kuvia, herkullisia reseptejä ja onnistut luomaan visuaalisesti kaunista ja mielenkiintoista sisältöä olematta teennäinen.”

Kuva: Satu Nyström / A-lehdet

Vahvan ja luotettavan henkilöbrändin takana on äiti, yrittäjä, bloggaaja, ruokatoimittaja, kirjailija, esteetikko, sisällöntuottaja, valokuvaaja ja pitkän linjan ammattivaikuttaja.

Reseptien lisäksi kanavistani löytyy herkullisia ruokakuvia sekä videoita, ruokamatkoja, ravintola-arvosteluja, tuotevinkkejä, perhe-elämää ja sisustustakin.

Vuosina 2016-2019 loin menestyksekkäästi brändini yhteyteen leivontatuotteisiin keskittyvän verkkokaupan, jonka kasvu perustui kanavissani tapahtuvaan sisältömarkkinointiin. Osaan tuoda tuotteen esille luontevasti ja houkuttelevasti sisällössäni.

Autan yrityksiä myös heidän sosiaalisten kanavien ylläpidossa ja kehittämisessä.

Pääaiheeni on ruoka, leipominen, viini ja reseptit. Henkilöbrändin ja monikanavaisen median myötä vaikutan myös näiden aiheiden piirissä: ruokamatkailu, ravintolat & kahvilat, perhe, koti & sisustus, hyvinvointi osana ruokailua, kirjat, yrittäjyys ja muoti.

Asiakkaitani: Paulig, Fazer Aito, Suomen Sokeri, Raisio/Sunnuntai, Meira, Dronningholm, Marabou, Danerolles, Altia, KappAhl ja S-ryhmä. 

Uskon aitoon vaikuttavuuteen, joka syntyy monikanavaisesta ja pitkäaikaisesta kumppanuudesta. Minulle on erityisen tärkeää tuottaa haluttuja tuloksia asiakkaalle ja siksi suunnittelen mielelläni useamman postauksen sekä monikanavaisen kampanjan, joka tuottaa sitouttaa yleisön tavoitteiden mukaisesti.

Rakastan ruokaa, viiniä, kakkuja ja erityisesti Italiaa, jolla on oma paikka sisällössäni. Saan usein kiitosta selkeästä reseptiikasta ja hyvän mielen sisällöstä, jonka parissa voi rentoutua. Lisää kuviani ja sisältöäni löytää @pastamuijat -tililtä.