• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Häähumua
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Syntymäpäiväkakkuni: Vadelma-Kinuskikakku

Äitienpäivä· Juustokakut· Kakut· Ystävänpäivä

11 maalis

Vadelma-Kinuskikakku

Tänään on syntymäpäiväni. Kuten joka vuosi, tänäkin vuonna suunnittelin ja leivoin itselleni syntymäpäiväkakun. Nyt on kolmas vuosi peräkkäin kun kakustani löytyy suosikkimakuni: kinuski. Kinuskin kaveriksi pääsi tällä kertaa vadelma, joka toimii roolissaan täydellisesti. Olen pitkään halunnut kokeilla miten  maustetut kinuski- ja vadelmatuorejuustot toimivat juustokakkumassassa ja siitä syystä tässä kakussa nuo maustetut tuorejuustot pääsivät testiin. En pettynyt yhtään! Tämä kakku sai täydet pisteet, varsinkin kun kakun päälle pääsivät Pariisista hankitut vadelma- ja kinuskimacaron-leivokset!

Synttäriviikonlopulle ei ole ollut erikoisia suunnitelmia tällä kertaa, juhlistimme syntymäpäiviäni eilen ravintolassa herkutellen kahdestaan mieheni kanssa. Myöhemmin illalla tapasimme ystäviämme ja kävimme kippistelemässä isommalla porukalla. Alkuvuoden kiireet ovat vieneet kaiken ajan ja vähän enemmänkin, joten odotettu (työ)synttärireissu Englantiin peruttiin. Se ei kuitenkaan haittaa yhtään, koska juhlallisuudet jatkuvat ensi viikolla jännittävissä merkeissä ja huipentuvat New Yorkissa pidennettyyn viikonloppuun, jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa! Parempaa syntymäpäivälahjaa en voisi toivoa! Samalla matka merkitsee minulle ja miehelleni jotain ihan erityistä. Katsotaan josko kirjoittelen teille erikseen noista fiiliksistä.

Katso alla olevista linkeistä edellisten vuosien synttärikakut:

2017 No bake Kinuski-Punaherukkakakku

2016 Punaherukka-Kinuskitäytekakku


Vadelma-Kinuskikakku

Ohje: (noin 10-12 hlö kakku)

Pohja:

  • 150 g murokeksejä (tai muita suosikkejasi)
  • 50 g voita tai margariinia
  1. Pingota leivinpaperi 18-20 cm irtopohjavuoan pohjalle.
  2. Asettele reunakalvo vuokaan. Vinkki: saat reunakalvon tarttumaan vuoan reunoihin esim. vuokaspraylla.
  3. Murenna keksit murskaamalla tai blenderissä ja sulata voi.
  4. Yhdistä voi ja keksimuru ja painele seos kevyesti irtopohjavuoan pohjalle.
  5. Laita pohja jääkaappiin odottamaan.

Kinuskitäyte:

  • 2 dl vispikermaa
  • 200 g kinuskituorejuustoa
  • 0.5 dl sokeria tai tomusokeria
  • 2 liivatetta
  • tilkka vettä
  1. Vaahdota vispikerma löysäksi vaahdoksi ja laita viileään.
  2. Laita liivatteet likoamaan 5 minuutiksi kylmään veteen.
  3. Vatkaa sokeri ja kinuskituorejuusto notkeaksi.
  4. Sulata hyvin puristetut liivatteet kuumaan veteen.
  5.  Kaadaliivate ohuena nauhana tuorejuuston joukkoon koko ajan vatkaten.
  6. Kääntele sekaan vispikerma ja kaada seos nopeasti vuokaan keksipohjan päälle.
  7. Ravistele ja kopauta vuokaa pöytään, jotta täyte asettuu kunnolla ja ilmakuplat häviävät.
  8. Laita kakku jääkaappiin (anna hyytyä hetken aikaa) ja valmista toinen kerros.

Vadelmatäyte:

  • 2 dl vispikermaa
  • 200 g vadelmatuorejuustoa
  • 2 liivatetta
  • 0.5 dl sokeria tai tomusokeria
  • tilkka vettä tai mehua
  • tippa pinkkiä pastaväriä (valinnainen – jos haluat intensiivisemmän sävyn lisää ihan lopuksi)
  1. Vaahdota vispikerma löysäksi vaahdoksi ja laita viileään.
  2. Laita liivatteet likoamaan 5 minuutiksi kylmään veteen.
  3. Vatkaa sokeri ja vadelmatuorejuusto notkeaksi.
  4. Sulata hyvin puristetut liivatteet kuumaan veteen tai mehuun.
  5. Kaada liivate ohuena nauhana tuorejuuston joukkoon koko ajan vatkaten.
  6. Kääntele sekaan vispikerma ja kaada seos nopeasti, mutta varovasti vuokaan kinuskikerroksen päälle.
  7. Ravistele ja kopauta vuokaa pöytään, jotta täyte asettuu kunnolla ja ilmakuplat häviävät.
  8. Laita kakku jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Vinkki! Varmista edellisen kerroksen hyytyminen ennen kuin lisäät seuraavan! 

Vinkki! Voit tehdä kumman kerroksen vain alle tai päälle. 

Kiille:

  • 2 dl valmiiksi karamellisoitua kondensoitua maitoa (tai kinuskia)
  • 2 liivatetta
  • tilkka vettä
  1. Kaada kondensoitu karamellisoitu kinuski kulhoon ja sekoita tasaiseksi.
  2. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen 5 minuutiksi.
  3. Sulata hyvin puristetut liivatteet kuumaan veteen.
  4. Kaada liivate ohuena nauhana kinuskin joukkoon koko ajan vatkaten.
  5. Kaada kiille lusikkaa apuna käyttäen kakun päälle ja laita hyytymään jääkaappiin (1-2 h).

Koristeet:

  • macaron-leivoksia
  • marenkeja
  • nonparelleja
  1. Koristele kakku ennen tarjoilua marengeilla, macaron-leivoksilla ja nonparelleilla.

Vadelma-Kinuskikakku Vadelma-Kinuskikakku Vadelma-Kinuskikakku


Ihanaa sunnuntaita!

Lisää juustokakku-reseptejä löydät täältä.

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Pinterest

Instagram

51 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Maailman Paras Sitruunakakku
Seuraava artikkeli: Pääsiäiskakku – Päärynä-suklaakakku »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Marjo sanoo

    12.3.2018 13:18

    Hei!
    Onnea syntymäpäiväsi johdosta, ja kiitos kakkuohjeesta! Kysyisin, että paljonko keksejä ja voita grammoina tarvitaan halkaisijaltaan 20cm olevaan vuokaan?

    Olen yleensä käyttänyt Meiran liivatelehtiä, mutta nyt löysin kaupasta vain Dr. Oetkerin valmistamaa, niin vaikuttaako tämä jotenkin määriin vai laitanko noitakin ohjeesi mukaan?

    Kiitos! 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      12.3.2018 19:38

      Hei Marjo, kiitos paljon 🙂

      Voi kauhistus! Reseptistä puuttui määrät kokonaan. Nyt ne ovat siellä ja kuvan kakku on 18 cm, joten juuri nämä määrät ovat hyvät myös 20 cm vuokaan. Olen käyttänyt kumpaakin liivatemerkkiä ihan samassa suhteessa 🙂

      Mukavaa leivontaa!

      Vastaa
  2. Laura sanoo

    12.3.2018 19:28

    Oon just noita tuorejuustoja miettinykin että pitäs testata, joten kiitos ideasta ja ohjeesta! Minkä kokoiseen vuokaan itse teit tämän kakun? Varmaan 16 cm irtopohjavuoka jää liian pieneksi.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      12.3.2018 19:40

      Hei Laura,

      Tämä kakku on tehty 18 cm vuokaan. Lisään sen reseptiin myös 🙂 Olen kirjoitellut tätä synttärihuumassa ja näköjään vähän huolimattomasti 😀 16 cm vuokaan voi tehdä hiukan tiukkaa..

      Vastaa
      • Laura sanoo

        22.3.2018 21:41

        Tein 20 cm vuokaan ja se oli just hyvä. Mutta jos haluaa että kerrokset erottuvat toisistaan niin olisi pakko laittaa väriä toisen kerrokseen, muuten ne ovat melkein täysin saman värisiä. Ihan hyvän makuinen kakku tuli, ehkä hieman liian makea minun makuuni 🙂 mutta todella helppo ohje!

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          23.3.2018 07:56

          Kiitos kommentistasi Laura. Kinuskikuorrute on todella makeaa ja joten helposti juustokakku osuudesta voi jättää vähän sokeria pois, jos tykkää vähemmän makeasta 🙂 Mukavaa pääsiäisen odotusta!

          Vastaa
  3. Kaisa sanoo

    13.3.2018 08:37

    Ihanaa, tämä menee tänä viikonloppuna testaukseen! Kotileipurin pelastus ovat nimenomaan nuo tuorejuustot, niin helppoja ja nopeitä käyttää. Itsellä oli pitkään suosikkina fazerinakakku, kun se suklaatuorejuusto ilmestyi valikoimaan, sitä on tullut tehtyä usein.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.3.2018 08:55

      Hei Kaisa 🙂 Kiva kuulla, että ihastuit tähän reseptiin! Tykkään itsekin helpoista ohjeita ja näillä tuorejuustoilla on ihana oikaista! Tosi kiva kun tulee uusia makuja <3 Toivotaan,e ttä pysyvät valikoimissa!

      Vastaa
  4. Ellu sanoo

    15.3.2018 09:59

    Herkun näköistä :). Olisiko1.5-kertainen annos 24-26 cm vuokaan sopiva?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      15.3.2018 10:06

      Hei Ellu, kiitos 🙂 1.5 on varmaan just hyvä .

      Vastaa
  5. Kiara leijona sanoo

    17.3.2018 17:12

    Hei,
    Mä testasin tota reseptiä tänään ja kaikki muu meni täydellisesti paitsi toi kiille. Kakku oli ollut päälle 5 tuntia jääkaapissa mutta kun otin irtopohjavuoan reunan irti kiille alkoi valumaan ja peitti koko kakun. Tiiätkös yhtään mikä ois voinu mennä pileen? ?

    Vastaa
  6. Anni Paakkunainen sanoo

    19.3.2018 21:26

    Hei Kiara,

    Hmmm todella outoa.. joskus liivatemerkeissä on eroa, joten voisiko se olla syynä ettei kuorrute hyytynyt? Ohje on mitoitettu niinkuin liivatteille ohje yleensä: 1 dl nestettä = 1 liivate. En valitettavasti osaa sanoa miksi kiilteesi ei hyytynyt 🙁

    Vastaa
  7. Tuuli sanoo

    23.3.2018 13:27

    Voiko tuon kiilteen siis tehdä ihan omatekoisesta kinuskista? Miten sen kanssa pitäisi sitten toimia?

    Vastaa
    • Anni sanoo

      23.3.2018 13:40

      Hei Tuuli, voit tehdä kinuskin tällä ohjeella lisäämällä siihen 2 liivatetta:

      https://www.anninuunissa.fi/synttarihuumaa-no-bake-kinuski/

      Lisää liivateet kinuskin joukkoon samalla tavalla kuin muihinkin kiilteisiin (ensin liota liivatteet, sulata vesitilkkaan ja kaada ohuena nauhana sekoittaen kinuskiin). Kaada huoneenlämpöinen vielä valuva kinuski kakun päälle). 🙂

      Vastaa
  8. Emilia sanoo

    31.3.2018 21:19

    Hei Anni!

    Mitä kondensoitua maitoa käytit kiilteessä? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      2.4.2018 11:30

      Hei Emilia,

      Vastaus on ohjeessa eli käytin valmiiksi karamellisoitua kondensoitua maitoa, joka on siis valmis kinuski. Minusta sitä löytyy vain yhtä sorttia kaupoista 🙂

      Vastaa
  9. Nanna sanoo

    7.5.2018 10:10

    Tämä taitaa olla oma äitienpäiväkakkuni 2018:)

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      7.5.2018 15:38

      Tämä on hyvä valinta <3 🙂

      Vastaa
  10. Laura sanoo

    13.5.2018 10:13

    Hei Anni!
    Tein kakun ohjeiden mukaan, ja jäin miettimään olisiko kinuskikerroksen pitänyt antaa hyytyä jääkaapissa pidempään kuin tuon vadelmakerroksen teon ajan. Kävi nimittäin niin että kaataessani vadelmaseosta kinuskikerroksen päälle, se humpsahti kinuskin sekaan. Ilmeisesti toinen kerros oli vielä liian löysää eikä ollut jähmettynyt.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.5.2018 20:48

      Hei Laura,

      Voi harmi kuulla miten sinun kakulle oli käynyt. Eri liivatteet toimivat hiukan eri tavalla, joten hyytymisaika voi vaihdella. Kannattaa hyydytettävien kakkujen kanssa aina tarkastaa tuo hyytyminen ennen seuraavan kerroksen lisäystä. Lisäksi uusi kerros kannattaa kaataa todella varovaisesti lusikkaa apuna käyttäen. Ei siis suoraan kovalla vauhdilla vuokaan edellisen kerroksen päälle. Lisään nämä vinkit vielä ohjeeseen, jotta se olisi selkeämpi.

      Vastaa
  11. Päivi sanoo

    20.5.2018 12:17

    Pystyyköhän tässä käyttämään pakastevadelmia?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.5.2018 15:00

      Hei Päivi, käytijn ohjeessa maustettua vadelman makuista torejuustoa, En maroja itseasiassa ollenkaan. Ohje muuttuu, jos käytät tuoretta marjaa. Lisää silloin myös liivatetta ja vaihda tuorejuusto maustamattomaan. Voit käyttää pakastevadelmia, suosin itse kotimaisia, joita ei tarvitse keittää.

      Vastaa
  12. Jonna sanoo

    23.5.2018 09:35

    Hei Anni! Täällä kävi samoin kuin jollain tuolla jo aiemmin, eli käytin valmista kinuskikastiketta (2 dl) ja lisäsin siihen 2 liivatetta, mutta se ei hyydy (ollut nyt yön yli…). Osaatko neuvoa onko tässä kohtaa enää mitään tehtävissä, eli kakku on vuuassa mutta jos avaan niin tuo päällinen lähtee valumaan pitkin sivuja. Voinko korjata sitä enää mitenkään?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      23.5.2018 09:45

      Hei Jonna,

      tarkoitatko nyt siis kinuskikiillettä joka ei ole hyytynyt? Se on todella outoa, koska liivatteen käyttöön on yleinen ohje 1 dl nestettä = 1 liivate ja laitoit juuri tämän verran. Voiko olla, että liivate oli vanhentunut tai jotain muuta on käynyt kiilteen teon yhteydessä? Mittasitko kinuskin väärin? Voit yrittää kaapia kiilteen kakun päältä ja tehdä uuden jos onnistut. Koristeilla saa hyvin peiteltyä päältä, jos jää hiukan epäsiistiksi. Voi harmi 🙁

      Vastaa
  13. Jonna sanoo

    23.5.2018 12:47

    Hei Anni ja kiitos vastauksesta. Käytin samoja (Dr Otker) liivatelehtiä niissä tuorejuustokerroksissa ja niitten kanssa ei ollut mitään ongelmaa. Tarkoitin juuri tuota kinuskikiillekerrosta, ostin nimittäin kaupan valmiin kinuskikastikepurkin (2 dl) enkä tehnyt kinuskia itse. Joten nesteen määräkin oli oikea. Jotain henkimaailman juttuja varmaan, tällä kertaa se vain ei onnistunut. Kokeilen kaapia sen pois ja teen uuden, laitan varmuudeksi yhden liivatelehden lisää 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      23.5.2018 17:09

      Voi toivottavasti uudella yrityksellä onnistuu! 🙂

      Vastaa
  14. Lotta K sanoo

    3.2.2019 12:27

    Hei! Minullakaan ei onnistunut tuo päällimmäinen kinuskikiille, laitoin 3 liivatetta ja oli yön yli, irroittamis vaiheessa valui pitkin kakkua ja kakku roskiin 🙁 nyt uusi yritys, toivotaan parempaa onnea! Osaatko sanoa miten saat leikattua macarons koristeet puolikkaiksi? Minulla mureni koko leivos :/

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      3.2.2019 16:19

      Hei Lotta, käytitkö kaupan valmista kinuskia? Suosittelen tuota karamellisoitua kondensoitua maitoa (jota itse käytin) tai sitten itse keitettyä kinuskia. Kaupan kastikkeeksi sopivat kinuskit eivät ilmeisesti reagoi liivatteen kanssa toivotusti.

      Mitä tarkoitat macaron-leivoksien puolittaisella? Käytän itse aina koristeena kokonaisia, koska tosiaan ovat herkkiä rikkoutumaan, jos niitä pilkkoo 🙂

      Vastaa
  15. mari sanoo

    10.2.2019 11:04

    kun koko höskä on valmis, kuin kauan pidetää vielä jääkaapissa?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.2.2019 11:18

      Hei Mari,

      kerrotko tarkemmin mitä tarkoitat. Jokaisen kohdan jälkeen on ilmoitettu hyytymisaika, jonka jälkeen kakun voi koristella ja tarjoilla.

      Vastaa
  16. Anna-Mari sanoo

    14.3.2019 14:03

    Hei.

    Teen itse täytekakun päälle kinuskin ohjeella 2dl kermaa, 2dl fariinisokeria ja 1tl voita. Uskaltaiskohan sitä kokeilla tämän kakun päälle?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.3.2019 18:09

      Hei Anna-Mari, en ole nyt ihan varma pysyykö tavallinen kinuski kakun päällä ilman liivatetta. En uskalla luvata, koska en ole itse testannut..

      Vastaa
  17. Jem sanoo

    15.3.2019 01:04

    Onnistuisiko liivatteen korvaaminen esim. agar agarilla? Osaatko sanoa suhteita, millä suhteella korvaus menisi?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      15.3.2019 06:54

      Varmasti onnistuu, mutta testaamatta en osaa sanoa määriä. Käytin agaria tässä kakusssa, josta voi ottaa mallia suhteista:

      https://www.anninuunissa.fi/silkinpehmea-mansikkajuustokakku-vegaaninen-liivatteeton/

      Vastaa
  18. Bettina sanoo

    25.4.2019 17:10

    Pohdin kakun pakastusta ja mietin kiilteen laittoa ennen vai jälkeen pakastuksen… Mahtaako olla väliä?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      26.4.2019 06:47

      Hei Bettina, en pakastaisi kiillettä eli tekisin sen erikseen 🙂

      Vastaa
  19. Viivi sanoo

    12.5.2019 12:55

    Kakun rakenne oli ilmava, plussaa tästä. Kuitenkin leikattaessa ehkä liiankin höttöinen. Maustetut tuorejuustot tekivät mausta kuitenkin liian imelän ja tunkkaisen. Tuoreista vadelmista tehtyä juustokakkua ei nämä juustot korvaa.

    Vadelmatuorejuusto teki kakusta tunkkaisen makuisen. Tuoreista vadelmista tehtyä juustokakku on aivan eri maailmasta. Kokonaisuus oli liian makea. Kakun rakenne oli oli kyllä kevyen ilmava. Leikattaessa ehkä liiankin höttöinen. Mutta kuka haluaa tosi makean palan niin tämä kakku täyttää toiveen.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      12.5.2019 19:37

      Kiitos kommentistasi 🙂 Tässä kakussa haluttiin nimenomaan hyödyntää näitä valmiita maustettuja juustoja. En tykkää käyttää liivatetta sen enempää kuin on tarvis, joten liivatetta voi aina lisätä, jos haluaa kiinteämmän juustokakun.

      Tässä yksi ohje, jossa on käytetty aitoa vadelmaa. Ehkä se on enemmän makuusi 🙂

      https://www.anninuunissa.fi/vastustamaton-vadelmajuustokakku-ja-pienet-synttarit/

      Vastaa
  20. Janina sanoo

    12.5.2019 20:31

    Tämä oli niin hyvää! Tein äitienpäiväksi ilman kiillettä ja kinuskisydämellä, maku oli ihanan pehmeä/harmoninen ja sai vierailta kehuja. Kiitos ohjeesta, teen varmasti toistekin!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.5.2019 07:24

      Ihana kuulla! minäkin pidin tästä kovasti 🙂 Pitäkin koittaa tuolla kinuskisydämellä <3 ahhh!

      Vastaa
  21. Taru sanoo

    20.5.2019 12:53

    Tyttäreni Anni haluaa tämän rippijuhliinsa kakuksi, ei pidä kermakakuista, testattiin ja oli hyvää👌😍. Pitäisi saada suurennettua n. 35 hengelle, huh. Kuinka monenkertaisena tämä pitäisi tehdä?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      23.5.2019 20:46

      Hei Taru,

      Kiva kun piditte ohjeesta ja kakusta 🙂 Tämä on kyllä herkkua!

      Tämä kakku on noin 10-12 hengelle. Itse tekisin varmaan kaksi tai kolme kakkua mielummin kuin yhden ison 🙂 Aina kun yksi loppuu niin toisen voi nostaa esille eikä pöydässä seiso räävitty kakku pitkään 🙂 Ihania juhlia!

      Vastaa
  22. Mira sanoo

    24.5.2019 18:23

    Kuinka korkeaan vuokaan tämä kakku on tehty?😊😍

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.5.2019 19:04

      Mulla on käytössä 10 cm korkea irtopohjavuoka, mutta matalampaa vuokaa voi helposti jatkaa reunakalvolla 🙂

      Vastaa
      • Mira sanoo

        28.5.2019 11:20

        Missä kohdassa tekoa tuo pastaväri kannattaa laittaa joukkoon? 🙂

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          28.5.2019 14:26

          Väri lisätään yleensä aina lopuksi. Voit käännellä sen samaan aikaan kermavaahdon kanssa 🙂

          Vastaa
  23. Laura sanoo

    2.10.2020 14:25

    Hei! Aioin tehdä tätä kakkua, mutta huomasin ettei Valiolla ole enää tuota vadelmatuorejuustoa! Mietin, voisiko vadelmakerroksen tehdä tällä ohjeella, mutta puolikkaana: https://www.anninuunissa.fi/vastustamaton-vadelmajuustokakku-ja-pienet-synttarit/

    Vastaa
  24. Jaana sanoo

    10.12.2020 12:54

    Hei! Vadelmatuorejuusto on lopetettu :(. Millä sen voisi korvata? Tämä on niin hyvä kakku 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.12.2020 16:29

      Moikka, voi harmi! Oletko löytänyt kinuskituorejuustoa edelleen? Laittaisin 1 liivatteen lisää ja 0,5 dl vadelmapyrettä maustamattoman tuorejuuston kanssa tai sitten vadelma-aromia.

      Vastaa
  25. Ida sanoo

    10.2.2021 13:08

    Hei! Jos teen kakun 15 cm vuokaan olisiko ohje hyvä puolittaa vai 3/4?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.2.2021 13:22

      Moikka,

      Hmmm, tekisin varmaan puolikkaalla, mutta jos haluat todella korkean niin 3/4.

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios