Kommentit

 1. Oi miten ihanan näköiset juhlat 🙂

 2. Aijai, kinuskikakku näyttää ihanalta! Mitkä kukat ovat syötäviä niin, että niitä voi käyttää kakun päällä? Maistuvatko ne miltä?

  T: Ananas
  Yksinhuoltajan selviytymisopas

 3. Aivan huikea juhlat ja upea synttärityttö, onnea Anni!

 4. Vitsit, miten hienot juhlat ja kaunis emäntä. Onnea vielä kolmikymppiselle!

 5. wau mitkä juhlat! upeat puitteet, mahtavat tarjoilut, pukuloisto ja superkaunis päivänsankari <3

 6. Todella ihanat juhlat sinulla on tosiaan ollut :). Ja kauniita kuvia ja todella herkullisen näköisiä tarjottavia. Vaikka juhlat ovatkin ohi, voit palata juhlatunnelmiin aina kuvia katsomalla 🙂 Hotel Fabian on muuten aika ihana boutique -hotelli, ihan eri luokkaa kuin suuret ketjuhotellit. Kävin kesällä Fabianissa, kun tapasin ystäväni siellä ja hänen tyttärensä oli työharjoittelussa siellä ja esitteli paikkaa meille. Jos en asuisi Suur-Helsingissä ja tarvitsisin hotellia, Fabian olisi ihan 1. vaihtoehto.

  • Kiitos 🙂 Näinhän se on, että voin katsella kuvia! Onneksi otimme upeat kuvat, että muistot säilyvät niissä hyvin. Tykkään ite myös Fabianista. Se on kivalla paikalla ja kesällä se terassi on aivan ihana. Tässä huoneessa, missä juhlat olivat, oli erillinen sisäänkäynti sisäpihalta, joka helpotti myös juhlien järjestämistä. Aamiainen oli myös aivan huippu, kannattaa ottaa joskus irtiotto ja käydä kokeilemassa!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *