• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Mehevät Mangopullat Boston tyyliin

Pääsiäinen· Pullat

10 huhti
Mehevät Mangopullat Boston tyyliin

Hei ihana pulla! ♥

Kaivelin kaappeja ja sieltä löytyi hiivan jämät, maustamatonta tuorejuustoa ja mangososetta. Mietin, että kahvipulla olis aika jees. Mitä jos tekisi pullat vuokaan ja täyttäisi mangolla? Mangon kanssa voisi sopia tuorejuusto? No kyllä sopii! Tämä vahingossa syntynyt resepti: Mehevät Mangopullat Boston tyyliin on loistava ja sitä leivotaan meillä varmasti uudestaan.

Niin mehevää, täyteläistä ja raikasta samaan aikaan. Aika täydellinen pulla siis. Te äänestitte ja täältä pesee! Resepti löytyy alapuolelta olkaa hyvät.

Mehevät Mangopullat Boston tyyliin

Mehevät Mangopullat Boston tyyliin

noin 8 hlö

Pullataikina

  • 2,5 dl kauramaitoa
  • 25 g tuorehiivaa
  • 0,75 dl sokeria
  • 1 tl kardemummaa
  • 0,5 tl suolaa
  • noin 6 dl vehnäjauhoja
  • 75 g voita
  • 1 kananmuna (voiteluun)

Täyte

  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa
  • noin 1 dl mangososetta (esim. Bonne)
  • (2 rkl ruokosokeria)
  1. Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.
  2. Lisää sokeri, suola ja kardemumma sekoittaen taikinaan.
  3. Lisää jauhoja hiljalleen koko ajan taikinaa alustaen.
  4. Lisää huoneenlämpöinen voi vaivaamisen loppuvaiheessa.
  5. Kun taikina irtoaa sormista, kulhon reunoista ja on kimmoisaa se on valmista.
  6. Anna taikinan kohota vedottomassa ja lämpimässä paikassa noin 60 minuuttia (esim. mikrossa).
  7. Valmista täyte vatkaamalla tuorejuusto ja mangosose keskenään.
  8. Vaivaa kohonneesta taikinasta ilmakuplat pois.
  9. Kauli taikinasta ohut iso levy jauhotetulla alustalla ja levitä täyte tasaisesti esimerkiksi nuolijalla taikinalevylle. Ripottele päälle halutessasi ruokosokeria.
  10. Pyöritä taikinalevy rullalle ja leikkaa rulla paloiksi (noin 8-10 pullaa).
  11. Nosta pullat leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.
  12. Anna pullien kohota vielä noin 30 minuuttia liinan alla.
  13. Voitele pullat kananmunalla ja paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 25 minuuttia
Mehevät Mangopullat Boston tyyliin
Mehevät Mangopullat Boston tyyliin

Herkullista viikonloppua!

/Anni


Lisää pulla-reseptejä löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

Kommentoi

Edellinen artikkeli: « Vauvan Porkkanamuffinssit (ei lisättyä sokeria) (8 kk +)
Seuraava artikkeli: Mangosima ja kaikki mitä tulee tietää siman valmistuksesta »

Lukijan vuorovaikutus

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios