• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Jäätelö
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Leivontaohjelma
  • Mökkiohjeet
  • Perhe
    • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria

Raikas ja Mehevä Sitruuna-Vadelmakakku

Äitienpäivä· Kreemikakut· Pääsiäinen

8 heinä

Raikas ja mehevä sitruuna-vadelmakakku

Raikas ja mehevä sitruuna-vadelmakakku oli nimensä arvoinen! Mehevää vaniljaista kakkupohjaa täydentää kakun sisällä ihanasti kirpeä sitruunamousse ja kotimaiset vadelmat. Sitruuna ja vadelma sopivat loistavasti yhteen niin makujen kuin värienkin puolesta! Ihana sitruunainen pehmeä kuorrute ja kasa marjoja kakun päällä hurmasi synttärisankarin, joka rakastaa vadelmia. Kaunis vaaleanpunainen pioni pääsi vielä koristamaan pientä kakkua.

Peitin pionin varren tällä kertaa kukkaputkella. Välillä tulee leikittyä folion kanssa ja täytyy sanoa, että uudelleen pestävä ja helppokäyttöinen kukkaputki vie voiton. Kukkaputkilla siis voit suojata aitojen kukkien varret, niin etteivät ne ole kosketuksissa kakun kanssa.


Raikas ja Mehevä Sitruuna-Vadelmakakku

Tämä kakku on noin 10-12 hengelle.

Kakkupohjana tässä kakussa on 15 cm korkeaan vuokaan tehty ja kolmeen kerrokseen leikattu vaniljakakkupohja, joka ei välttämättä tarvitse kostutusta. Kostutin itse tätä kakkua kevyesti sitruunamehulla. Kostutukseen meni mehua noin 2-3 rkl.

Täyte:

  • 2.5 dl kerma
  • 60 g sitruunahyydykejauhetta
  • noin 1 dl tuoreita vadelmia
  1. Valmista sitruunamousse hyydykejauhepaketin ohjeiden mukaan:
  2. Vatkaa kerma kuohkeaksi, sekoita jauhe veteen, yhdistä ja kääntele kuohkeaksi.
  3. Puolikkaasta purkista jauhetta riittää moussea kakun (15cm) molempiin kerroksiin.

TAI tee sitruunamousse itse. Katso resepti täältä.

Kakun kokoaminen:

  1. Leikkaa kakku kolmeen kerrokseen
  2. Kokoa kakku vuokaan, jossa paistoit sen (vuoraa leivinpaperilla reunat ja pohja).
  3. Kostuta halutessasi ja lisää puolet moussesta ja muutamia vadelmia pohjakerroksen päälle.
  4. Toista sama seuraavaan kerrokseen ja laita kakku tekeytymään jääkaappiin (mielellään yön yli).

Kuorrutus:

  • 50 g voita
  • 1 rkl kylmää maitoa
  • 3 dl sitruunatomusokeria tai vadelmatomusokeria (myös tavallinen käy)
  • 100 g tuorejuustoa
  • keltaista pastaväriä
  1. Vatkaa huoneenlämpöinen voi vaaleaksi.
  2. Lisää tomusokeria pienissä erissä voin joukkoon koko ajan vatkaten.
  3. Lisää ruokalusikallinen maitoa sekaan, jotta sokeri sekoittuu paremmin.
  4. Lisää kylmä tuorejuusto ja vatkaa kunnes juusto on kokonaan sekoittunut voin ja tomusokerin sekaan.
  5. Vatkaa vähintään 5 minuuttia, niin kauan kunnes seos on kuohkeaa ja vaaleaa.
  6. Lisää pastaväriä halutun verran vatkauksen loppuvaiheessa.
  7. Levitä kreemi kakun päälle palettiveitsellä huolettomasti.

Huom! Varo vatkaamasta kuorrutusta liikaa ettei seos juoksetu. Voit käyttää kuorrutukseen myös tavallista tomusokeria ja maustaa kreemin aromeilla tai sitruunankuorella. Anna kuorrutuksen olla hetki jääkaapissa jähmettymässä ennen kuin kuorrutat kakun. 

Koristelu:

  • vadelmia
  • iso pionin kukka (+ kukkaputki)
  1. Leikkaa pionin varsi sekä lehdet pois ja pujota kukan varsi kukkaputkeen.
  2. Pistä kukkaputki kakun sisälle, niin että pioni jää kauniisti kakun päälle.
  3. Ripottele vadelmia pionin viereen.
  4. Tarjoile kakku!

Vinkki! Kukkaputket suojaavat kakkua turvallisesti kukkien varsilta. Kukkaputken sisällä kukka kestää kauniina jopa vuorokauden!  Jos varsi on liian paksu kukkaputkeen, voit ohentaa sitä veitsellä. Käytin M-kokoista kukkaputkea. 


Raikas ja mehevä sitruuna-vadelmakakku

Raikas ja mehevä sitruuna-vadelmakakku


Ihanaa viikonlopun jatkoa ja terveiset Ahvenanmaalta!

Seuraa matkaani Instagramissa.

32 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Pärnu – Muutama vinkki matkalle!
Seuraava artikkeli: Armas aika – Nautiskelijan kesä (kirja-arvostelu) »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. elli sanoo

    8.7.2017 10:17

    Ah mikä ihana kakku!! 🙂

    Vastaa
    • Anni sanoo

      8.7.2017 10:31

      Kiitos Elli 🙂 Kakku oli niiiiin herkkua!

      Vastaa
  2. Cakeangel sanoo

    8.7.2017 14:26

    Aivan ihanan näköinen! Raikkaat ja ihanat värit! Vadelma ja sitruuna on kyllä ihana makupari.

    Vastaa
    • Anni sanoo

      9.7.2017 08:14

      Kiitos paljon 🙂 Rakastuin tähän väriyhdistelmään ja makuun todella!

      Vastaa
  3. Kia/ Luetaanko tämä? sanoo

    8.7.2017 15:08

    Kaunis kakku! Kuinka monelle tästä riittää? Tekisin mielelläni tällaisen noin 20 hengen juhliin. Riittääkö taikina, kuorrute ja täyte, jos teen sen matalampaan 24cm vuokaan?

    Vastaa
    • Anni sanoo

      9.7.2017 08:20

      Kiitos Kia 🙂 Ohjeen kakku on noin 8-10 hengelle. Eli sinuna 24 vuokaan ja 20 hengelle tuplaisin kaikki: kakkupohja, täyte ja kuorrute. Muistatahan, että paistoaika pitenee isommassa kakussa. Koska vuokasi on matala ja en ole testannut tuplataikinaa siihen, en tiedä mahtuuko koko taikina kerralla vuokaan vai onko parempi paistaa kakku kahdessa osassa. Hyydykejauhetta tarvitset yhden purkin, käytin puolikkaan tähän reseptiin. Mukavaa sunnuntaita!

      Vastaa
      • Kia/ Luetaanko tämä? sanoo

        9.7.2017 11:00

        Kiitos ja mukavaa sunnuntaita sinullekin! ?

        Vastaa
  4. Kanelitytön kakkuparatiisi sanoo

    8.7.2017 16:24

    Aivan upea kakku jälleen, kuten aina! ♥

    Vastaa
    • Anni sanoo

      9.7.2017 08:16

      Voi kiitos ihana 🙂

      Vastaa
  5. Roosa sanoo

    8.7.2017 18:50

    Aivan ihastuttava kakku! <3 Maistaisin mielelläni…

    Vastaa
    • Anni sanoo

      9.7.2017 08:15

      Hei Roosa 🙂 Kiitos paljon, kutsuisin kakkupalalle, mutta kaikki syötiin jo 😉

      Vastaa
  6. Ankkuli sanoo

    24.10.2017 22:00

    Hei! Voi miten mahtavan näköinen kakku!
    Mitenkähän kakun valmistus onnistuisi 25×10 PME vuokaan? Tai mikä olisi mielestäsi fiksuin tapa lähteä valmistamaan 120 hengelle kyseistä kakkua. Esim voiko useampaa kakkua paistaa samaan aikaan kiertoilmauunissa?

    Vastaa
  7. Anni Paakkunainen sanoo

    25.10.2017 07:20

    Hei Ankkuli,

    Minun kakkuni on noin 10 hengelle tuolla 15 cm halkaisijalla. 25 cm vuoassa riittoisuus on noin 25 hengelle. Kakkuja voi paistaa samaan aikaan kiertoilmassa useamman, mutta tämä kakkupohja, joka kakussa on – on haastava paiston osalta. Tarkkailin paistoa huolellisesti ettei kakku jää raaáksi Itse tekisin kaikki kakkupohjat erikseen vaikka pakkaseen eli aloittaisin siitä 🙂 Sitten vaan tuplailemaan täytteitä ja kuorrutteita.

    Vastaa
  8. Sonja sanoo

    23.2.2018 15:41

    Hei! Jos teen täytteen itse (vinkkaamasi sitruunamoussen), onko määrä ohjeen mukainen eli 600 tuorejuustoa, 8 dl vispikermaa, 6 dl sitruunatomusokeria jne.? Vai riittääkö vähempi määrä eli esim. puolet tästä?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      23.2.2018 22:23

      Hei Sonja,

      Kiitos kommentistasi. Luulisin, että puolikas riittää hyvin pienempään kakkuun 🙂

      Vastaa
      • torkkupeitto sanoo

        22.3.2018 11:08

        25cm pohjaankin? vai tarkoitatko 15cm pohjaan?

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          22.3.2018 11:31

          25 cm kakkuun tekisin moussen yksinkertaisena. Yllä annan vinkkejä pieneen kakkuun.

          Vastaa
      • Tiina sanoo

        5.9.2018 08:47

        Hei! jos teen tuon sitruunamoussen itse, tuleeko moussea puolitetulla ohjeella liian paljon tähän kakkuun? Kun vertaa, minkä verran kermaa menisi tuohon valmiin hyydykejauhe-täytteen ohjeeseen, kuulostaa itse tehdyn sitruunamoussen määrä puolitettunakin suurelta.

        Toinen kysymykseni koskee vadelmia. Voiko kakun väliin laittaa kotimaisia vadelmia jäisinä? Jos voi, onko väliä pistetäänkö ne moussen alle vai päälle? Olen vainoharhainen, enkä mielellään syö ulkomaisia marjoja tuoreeltaan … 😀

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          5.9.2018 09:22

          Moikka Tiina, voit tehdä sitruunamoussen myös jakamalla ohjeen kolmeen osaan. Kotimaisia vadelmia voi syödä pakastettuina ja tuoreina pesemättä. Ei ole suurta väliä mihin ne laitat. Itse painelisin vadelmat moussen päälle 🙂

          Vastaa
  9. Hanna sanoo

    25.2.2018 08:35

    Hei taas Anni! Ajattelin kokeilla tätä kakkua leipoa. Vinkkejä miten toimitaan vadelmien kanssa näin talvella? Pakasteena ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      25.2.2018 18:26

      Hei Hanna 🙂 Ulkomaisia tuoreita vadelmia voit käyttää ilman keittämistä koristeena ja kakun sisällä. Pakasteet suositellaan keitettävän, jos on ulkomaisia. Näin ainakin itse toimin 🙂

      Vastaa
  10. Jutta sanoo

    10.5.2018 22:56

    Onko tämä ohje Baka med Manuela- ohjelmasta ilman marsipaania?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      11.5.2018 06:48

      Hei Jutta,

      Kaikki ohjeet ovat omiani ellen toisin mainitse. Mainitsen reseptien lähteet aina reseptien yhteydessä, jos lainaan, jonkun muun ohjetta suoraan tai osittain. Eli ei tämä ohje ei ole Baka med Manuela ohjelmasta 🙂 Aurinkoista päivää!

      Vastaa
      • Jutta sanoo

        11.5.2018 08:44

        Okei, kysyin, koska olen etsinyt kyseistä ohjetta, mutta en ole löytänyt. Tämä vaikutti samanlaiselta, joten taidan kuitenkin testata tämän 🙂

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          11.5.2018 20:23

          Ok, kiva jos testaat! 🙂 Tästä reseptistä on tykätty paljon. Aurinkoista viikonloppua!

          Vastaa
          • Jutta sanoo

            21.5.2018 21:18

            Testattu ja oli ihan taivaallista ❤️ Ei tarvi enää etsiä sitä toista reseptiä, tämä on just sellainen, millaiseksi sen kuvittelin mielessäni. Kiitos ja ihanaa kesää ?

  11. Emppu sanoo

    12.5.2018 20:51

    Moi ! Voikohan kuorrutteen antaa olla myös yönyli jääkaapissa ? 🙂

    Vastaa
    • Anni sanoo

      13.5.2018 08:58

      Moi Emppu. Itse teen kreemit aina ennen kakun kuorrutusta. Voipohjaiset kreemit kovettuvat jääkaapissa ja ne pitää usein vatkata uudestaan. aurinkoista päivää!

      Vastaa
  12. Lilli sanoo

    9.5.2019 15:58

    Moikka!
    Tuleeko täytteestä vetinen, jos laittaa jäisiä vadelmia vai voinko huoletta napata kaupasta pakastevadelmapussin? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.5.2019 07:56

      Hei Lilli, käytän itse vain kotimaisia vadelmia pakasteesta (ulkomaiset tulee keittää). Ei täytteestä liian vetinen tule, mutta en laittaisi pakastevadelmia kauheasti 🙂

      Vastaa
  13. Sari sanoo

    1.4.2021 18:59

    Hei,
    kuinka kauan itse tehty sitruunamousse säilyy jääkaapissa?
    Tein ohjeen mukaan, jolloin moussea tuli ”hieman” liikaa.
    Tarkoitus tehdä sunnuntaiksi myös samanlainen kakku,jos tämä kakku onnistuu 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      2.4.2021 06:28

      Moikka,

      Mousse säilyy noin 2-4 päivää. Aistinvarainen arviointi tässäkin asiassa 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivokset Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vege Yhteistyö Ystävänpäivä

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
New York 2019 💖🗽🌸 10 kuvaa 10 muistoa 10 New York 2019 💖🗽🌸

10 kuvaa
10 muistoa
10 hetkeä
10 tunnetta

#anninmatkat #newyorkcity
Kaupallinen yhteistyö @dansukkersuomi VAPPU-LIVE Kaupallinen yhteistyö @dansukkersuomi VAPPU-LIVE PE 23.4. & ARVONTA! 🎈

Pistetään taas simat tulemaan vapuksi, jooko?🥂 Viime vuonna pidin simaliven, joka räjäytti inboxini. Kommentteja, kysymyksiä ja kiitoksia tulvi joka puolelta. Satoja simapulloja oli laitettu tulemaan ja häkellyin siman (sekä liven) suosiosta. 🎉Tänä vuonna teemme saman uudestaan eikö vain? 

Pidän simaliven perjantaina 23.4. Sima ehtii tekeytyä valmiiksi juuri sopivasti vapuksi. Livessä voitte kysyä mitä tahansa siman valmistusprosessiin liittyen. Leivotaan myös pieni makea siman kaveriksi 🍩 Lisäksi arvon mahtavan Dansukkerin tuotepaketin viidelle seuraajalle ja liveen osallistuvalle! 

Osallistu arvontaan kommentoimalla:

1. Minkä makuista simaa haluaisit tehdä? 💛
2. Lunasta toinen arpa kertomalla mitä nopeaa vappuherkkua haluaisit leipoa simalivessä? 💛

Ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti. Osallistua voi keskiviikkoon 14.4. asti. 🎈

Lisätietoja livestä tulossa pian 👌🏻#anninuunissalive #ihanitsetehty #suomensokeri #sima #anninuunissa
Positiivisia asioita, vauvoista, äitiydestä, per Positiivisia asioita, vauvoista, äitiydestä, perheestä 🤍

On ihan parasta, kun..

🤍 saat hänet ensi kertaa syliisi

🤍 hän ojentaa kädet sinua kohti

🤍 hän painaa pään olkapäätäsi vasten

🤍 saat itkun loppumaan halaamalla 

🤍 nukutte päiväunet sylikkäin sohvalla

🤍 hän hymyilee ensimmäisen kerran

🤍 huomaat hänen rakastavan tekemääsi ruokaa

🤍 tuoksutat häntä (vauvan tuoksu!)

🤍 hassuttelette yhdessä

🤍 kun hän katsoo sinua silmiin

Jatkakaa listaa kommenteissa 👇🏻

Erilaisia mielipiteitä ja ”ootappa vaan -ohjeistuksia” äitiydestä, kasvatuksesta, vauvoista ja vauva-arjesta riittää. Aika paljon peloteltiin ja varoiteltiin meitäkin. Lisää myös positiivisia tarinoita synnytyksestä, vauvavuodesta, vauvoista, perheestä ja lapsista kiitos. Tämä on nimittäin ihan parasta ja en osannut yhtään arvata 🙏🏻

Kuvat 📸 @visuelli.erja
Hei ihana pulla 💛 pelastit sateisen päivän ☔️

Vahingossa jääkaapin jämistä (tuorejuustosta, mangososeesta ja hiivan käntystä) syntynyt idea ilahdutti  kahvihetkiä tällä viikolla 🥭 Niin kuohkea taikina, mehevä sisus, raikas ja täyteläinen pulla. TÄYDELLINEN! 

Te äänestitte ohjeen jatkoon ja se löytyy huomenna blogista! 👌🏻 Ihanaa viikonloppua 😘 #anninuunissa
”Söisin kaikki, jos äiti antaisi” 🥕🧁 ”Söisin kaikki, jos äiti antaisi” 🥕🧁

Pienten herkkusuiden odottamat: Ihanat porkkanamuffinssit (ei lisättyä sokeria) ohje löytyy nyt blogista 🙌🏻 Linkki profiilissa 💛

#anninuunissa #leivovauvalle
Mä vaan lusikoin täällä hymyssä suin viimeisi Mä vaan lusikoin täällä hymyssä suin viimeisiä pääsiäisherkkuja suuhuni ja katselen kun te leivotte sitruunamutakakkua 💛🍋 Huikeeta 😍 Ihania viestejä oon saanut teiltä pitkin pääsiäistä. Tässä yksi niistä 🙏🏻:

”Hei Anni! Koska reseptisi rikkoi Internetin ja sai lemon curdin loppumaan pk-seudun kaupoista, piti vähän soveltaa. Lime curdia sattui kuitenkin löytymään, joten laitoin sitä ja sitruunan sijasta limeä. Taikinaan meni yhden limen mehu ja kahden limen kuori. Kakun päälle paahdoin vielä valkosuklaata ja voi jessus sentään! Kaikki reseptisi mitä olen kokeillut ovat olleet hyviä, mutta tämä oli kyllä aivan älytön.”

Ootte parhaita 💛

#anninuunissa #sitruunamutakakku
SITRUUNAMUTAKAKKU 🍋 Hukun teidän kuviin ja ja SITRUUNAMUTAKAKKU 🍋

Hukun teidän kuviin ja jakoihin 💛🙏🏻 

Sitruunamutakakun idea lähti sitruunapaloista, joiden ohjetta en löytänyt. Sitten muistin Ruotsissa maistamani sitruunamutakakun ja päätin sen olevan seuraava paras vaihtoehto hukkuneelle 🍋ohjeelle. Leivon ensimmäisen erän ja en ollut tyytyväinen. Tuunasin reseptiä ja syntyi teidänkin mielestä täydellisen tahmea, ihanan sitruunainen ja helppo pääsiäisherkku, joka on parhaimmillaan kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa. 

Tämä ei ole siis uusi innovaatio, mutta ilmeisen oikeaan aikaan aloin omaa versiotani hehkuttamaan, nimittäin innostuitte ISOSTI. Muutama teistä valitteli tänään, että lemon curd on kaupasta loppu 🙊 oli se sitten tämän ohjeen syy tai ei niin paljon olette ohjeellani leiponeet 🔥

Ahh oon niin otettu, että oon saanut innostaa teitä leipomaan tänä pääsiäisenä 💛💛💛 pus ihanat! 

#anninuunissa #sitruunamutakakku
Maistuisiko pala herkullista neljän aineen suklaa Maistuisiko pala herkullista neljän aineen suklaajäädykettä? 🐣🍫 Ihanan pääsiäisjälkkärin ohje löytyy uusimmasta @unelmientalojakoti -lehdestä. Vitsit miten kiva tämä projekti on jo tähän asti ollut. Odotan joka kuukausi innolla uusinta numeroa ja sitä, että saan avata huolella suunnittellun, leivotun, stailatun ja kuvatun aukeaman 🤩

Minä leivoin ja taas stailattiin yhdessä 👌🏻 Kuvan nappasi 📷@johannamyllymakiphotographer 💛

Herkullista pääsiäistä! ☀️

#anninuunissa #pääsiäiskakku
Kaupallinen yhteistyö Hartwall & @baileysofficial Kaupallinen yhteistyö Hartwall & @baileysofficial 🐣

Olen pahoillani, mutta suunnittelin teille vielä yhden viettelevän pääsiäisohjeen 🙊 Tällä kertaa aikuiseen makuun. 

Pääsiäisen ihanimmassa (ja helpoimmassa) jälkkärissä maistuu seosongissa oleva passionhedelmä, kermarahka, suklaamunat ja täyteläinen Baileys Irish Cream Original TAI uusi Salted Caramel maku! 💛

Lasikakut ovat loistavia juuri nyt kun juhlijoita on samassa tilassa vähemmän. Voit tehdä juuri sen verran annoskokoisia kakkuja, kun pöydän ääressä on syöjiä. Näppärää. Katso video Baileys lasikakkujen kokoamisesta stoorien puolelta ☝🏻👏🏻

Koko ohje löytyy blogista ja linkki stoorien puolelta sekä profiilista 🧁

#baileyspääsiäismuna #dontmindifibaileys #baileysirishcream #anninuunissa
Eilen oli harmaa ja sateinen päivä 🌧Päätett Eilen oli harmaa ja sateinen päivä 🌧Päätettiin piristää arkea leipomalla porkkanamuffinsseja Onnin kanssa 🧁 Iltapäivällä sitten herkuteltiin. 

Yllätyin taas itsekin miten hyvin lempileivonnaiseni muuttui pienen sormiruokailijan versioon ilman valkoista sokeria. Tällä kertaa käytin makeuttajana muun muassa omenasosetta 🍎🥕

Tänään lähdetään pitkälle lenkille aurinkoon ja otetaan eväät mukaan ☀️Äänestitte stoorien puolella tämänkin reseptin jatkoon - julkaisen sen pääsiäisen jälkeen 👌🏻

Ihanaa päivää! Nautitaan auringosta. Pssst huomenna räjäytän teidän tajunnan viimeisellä makealla pääsiäisohjeella! 🐣 #anninuunissa #annijaonni
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2021 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios