• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Suklaa Cupcakes minikokoisina

Kuppikakut

19 marras

Toinen ravintolapäivän vetonaula olivat nämä ihanat minikokoiset cupcaket. Ohje on samaa kaavaa noudattava yksinkertainen resepti, mitä noudatan suurimmassa osassa kaikkia muffini-ohjeitani. Erityisen meheviä näistä kuppikakuista tekee taikinassa olevat pienet suklaasattumat, jotka sulavat suuhun. Nämä ovat kuin pieniä konvehteja, joten ne sopivat erittäin hyvin myös pikkujoulu- tai joulupöytäänkin. Koristelussa voi käyttää mielikuvitusta. Nam!


Suklaa Cupcakes minikokoisina

Suklaa Cupcakes: (n. 40 kpl minikokoisia kuppikakkuja

  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kaakaojauhoa
  • 2 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 0,5 tl suolaa
  • 1,5 dl luonnonjogurttia
  • 100 g voita
  • 2 munaa
  • 100 g tummaa suklaata
  1. Sulata voi mikrossa ja anna jäähtyä.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
  3. Rouhi suklaa kuivien aineiden sekaan (jätä sattumia).
  4. Vatkaa kevyesti toisessa kulhossa kananmunat, jogurtti ja sula voi sekaisin.
  5. Yhdistä jauhoseos ja munajogurttivoi-seos nuolijalla käännellen (älä vatkaa taikinaa).
  6. Asettele paperivuoat minimuffinipellille ja jaa taikina vuokiin.
  7. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 15 minuuttia. (tarkista kypsyys puutikulla.)
  8. Jätä muffinit jäähtymään ja valmista kuorrute.

Kuorrute:

  • 50 g voita
  • 3 dl tomusokeria
  • 100 g tuorejuustoa
  • 20 g tummaa suklaata
  • 1-2 rkl kaakaojauhetta
  • nonparelleja ja sokerihelmiä
  1. Sulata suklaa mikrossa ja anna jäähtyä.
  2. Vatkaa huoneenlämpöinen voi tomusokerin kanssa tasaiseksi.
  3. Lisää kylmä tuorejuusto sekaan ja vatkaa kuorrute vaaleksi ja kuohkeaksi. (vatkaa n. 1 min)
  4. Värjää ja mausta kuorrute sulalla suklaalla ja kaakaojauholla, kunnes saat haluamasi värin ja maun.
  5. Kaada kuorrute pursotinpussiin, jossa on valitsemasi tylla.
  6. Pursota kuorrutetta jäähtyneiden muffinien päälle ja koristele nonparelleillä yms. koristeilla.

Lisää suklaa-reseptejä löydät täältä.

Seuraathan herkkujani myös Instagramissa ja Facebookissa?

47 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Ravintolapäivän fiiliksiä ja Mustikka Cupcakes resepti
Seuraava artikkeli: Kurpitsansiemen Pataleipä »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Ellysi sanoo

    19.11.2014 09:40

    Mini kuppikakut on kyllä ihania! Itse ajattelin tehdä niitä pikkujouluihin, koska siellähän on muutenkin niin paljon syötävää että noi pienet on just passeleita 😉

    http://ellysinbakemyday.blogspot.fi/

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.11.2014 10:18

      Heippa, kiitos kommentista 🙂 Itse teen melkein aina näitä minikuppikakkuja juhliin juuri niiden pienen koon vuoksi. Mikä onkaan parempaa kun saada maistella montaa sorttia! Nyt pikkujoulujen ja joulun lähestyessä näillä suklaisilla voi vaikka korvata konvehdit juhlapydässä 🙂 Pieni on kaunista!

      Vastaa
  2. Anonyymi sanoo

    28.1.2015 19:43

    Testattiin tänään, ihania! Näitä tulee tyttäreni 1v. synttäreille <3

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.1.2015 05:29

      Hei ja kiitos kommentista 🙂 Kiva kuulla! Paljon onnea 1 -vuotiaalle prinsessalle, viettäkää herkulliset syntymäpäivät!

      Vastaa
  3. Anonyymi sanoo

    7.2.2015 08:03

    Moikka!
    Löysin vasta blogisi, ihana! Meinasin kokeilla tehdä näitä, kuinka monta kpl tällä ohjeella saa tehtyä? Ja onko tuo taikinaan tuleva kaakaojauhe sitä ihan oikeaa tummaa kaakaojauhetta? 🙂 Kiitos!

    -Tuikku

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      7.2.2015 08:21

      Hei Tuikku!

      Kiitos kommentista 🙂 Mukava kuulla, että olet löytänyt blogiin ja pidät siitä! Ohjeella tulee minikokoisia kuppikakuja noin 40 kappaletta (päivitin sen myös reseptiin). Taikinaan tuleva kaakaojauhe on juuri sitä oikeaa tummaa kaakaojauhetta esim. fazerin cacao. Mukavia leivontahetkiä!

      -Anni

      Vastaa
  4. Sirja sanoo

    22.2.2015 10:03

    Hei Anni,

    suklaiset kakut olivat herkullisia, ostin niitä ravintolapäivässä. Kokeilin myös itse ja pohdin, että mitä tuorejuustoa käytät, jotta saat kuorrutteen pysymään noin kauniisti kasassa sekä kiiltävänä?

    Sirja

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      22.2.2015 14:46

      Hei Sirja,

      Nämä suklaakakut ovat kyllä ihania! Kuorrutteen koostumus on paljon kiinni myös vaahdotusajasta ja ainesten suhteesta. Tuorejuustoista kuorrutteeseen valitsen aina Philadelphian tai Lidlin Cavabel Cream Spread tuorejuustolevitteen. Toivottavasti näistä oli apua 🙂

      Vastaa
  5. Sirja sanoo

    23.2.2015 13:42

    Heippa,

    kiitos paljon nopeasta vastauksesta. Pitää kokeilla tuolla Philadelphian juustolla ja kiinnittää huomiota vaahdotusaikaa. Mukavaa talvenjatkoa!
    Sirja

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      23.2.2015 14:07

      Hei,

      Mukava olla avuksi! Mukavaa kevään odotusta sinulle 🙂

      //Anni

      Vastaa
  6. Anonyymi sanoo

    27.5.2016 11:24

    Moikka! En oikein tajunnut pitääkö kananmunta, voi ja jugurtti vatkata vaahdoksi vai ihan vain sekoittaa?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      28.5.2016 14:33

      Moi, sekoitat ne vaan sekaisin kulhossa vispilällä kevyesti 🙂 ei vaahdoksi. Mukavaa leivontaa!

      Vastaa
  7. -Cindy- sanoo

    24.4.2017 09:19

    Hei,

    Voiko tuon kuorrutteen tehdä ihan samalla tavalla mutta vaihtaa suklaan valkosuklaaksi?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.4.2017 09:29

      Hei Cindy 🙂 Olen 90% varma, että onnistuu. Katso myös valkosuklaakreemin ohje alla olevasta linkistä. Sitä voi laittaa kakun pintaan tai pursotella:

      http://www.anninuunissa.fi/2017/02/kaakao-banaanikakku-gluteeniton.html

      Vastaa
  8. Henna sanoo

    10.8.2017 15:32

    Hei! Voiko näitä pakastaa kuorrutettuna vai mitenkähän käy maulle?

    Vastaa
    • Anni sanoo

      10.8.2017 15:33

      Moi Henna, en pakastaisi kuorrutettuna. Menee kaunis kuorrutus lyttyyn pakastimessa herkästi ja koostumus saattaa kärsiä. Ilman toki ja sitten tarjoilupäivänä tekisin kuorrutuksen 🙂

      Vastaa
  9. Annika sanoo

    26.9.2017 16:42

    Hei, näyttävät niin herkullisilta niin ajattelin kokeilla näitä tuleviin juhliin. Nouseeko taikina paljon? Mietin kuinka paljon taikinaa tulee jokaisen vuokaan jotta ne nousevat nätisti ja ovat kuperia päältä. Ja saakohan kuorrutteen vatkattua käsin vai vaatiiko sähkövatkaimen?

    Vastaa
    • Anni sanoo

      26.9.2017 17:23

      Hei Annika,

      Suosittelen laittamaan taikinaa 3/4 pellin koloihin. Jonkun verran taikina nousee, mutta nätisti. Kuppikakkuja tulee nin 40 kpl eli vähän alle kaksi pellillistä, jos teet pieniä. Suosittelen sähkövatkaimen käyttöä, että saat kuorrutteesta tarpeeksi kuohkeaa, kun kyseessä on voin vatkaaminen. Mukavaa leivontaa!

      Vastaa
  10. Nanna sanoo

    10.2.2018 16:11

    Moi!
    Haluaisin kokeilla banaanisuklaa-minimuffinseja tällä ohjeella,voisikohan luonnonjogurtin korvata soseutetulla banaanilla vai tulisikohan liian kostea taikina jos lisää banaanin extrana tähän?☺️

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      11.2.2018 17:23

      Moi Nanna!

      Ihana idea! Varmasti toimii 🙂 Tekisin niin että laittaisin banaanisurvosta ja lisäisin taikinaan 1-2 rkl maitoa. Silmämääräisesti voit katsoa kuinka paljon laitat maitoa. Niin, että taikina ei ole liian kovaa eikä liian löysää. Tulee varmasti ihania 🙂

      Vastaa
  11. Juho sanoo

    15.2.2018 11:17

    Hei!

    Kuinka tarpeellinen muffinipelti on? Lässähtävätkö muffinit pahasti ilman sitä?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      15.2.2018 11:27

      Hei Juho,

      Sanotaan näin: kuinka tarpeelliseksi kakkuvuoka koetaan kakun paistossa? Minusta muffinipelti on yhtä tärkeä 🙂 Ilman peltiä muffinsseista tulee lättänöitä ja kovia. Useimmat paperiset vuoat eivät jaksa kannatella taikinaa. Pelti myös johtaa lämpöä tasaisesti muffiniin milloin siitä tulee mehevä ja kuohkea. Muffinssipelti oli ensimmäinen leivontatarvikehankintani ja yksi tärkeimmistä 🙂

      Vastaa
      • Juho sanoo

        15.2.2018 13:09

        Okei, kiitos nopeasta vastauksesta. Pitää käydä hankkimassa sellainen 🙂

        Vastaa
        • Anni sanoo

          15.2.2018 13:14

          Voit hankkia tätä reseptiä varten myös tavallisen kokoisen pellin, jossa voit jatkossa tehdä myös annosmunakkaat ja suolaisia herkkuja kuten:

          https://www.anninuunissa.fi/pienet-fetapinaattinyytit/

          Ei varmasti ole turha ostos 🙂

          Vastaa
  12. Tea sanoo

    18.4.2018 18:17

    Moi,

    Voiko tämän reseptin tehdä tavallisen kokoiseen muffaripeltiin? Nämä ovat ihania mutta minulla on minimuffaripelti lainassa enkä saa sitä huomiseksi!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.4.2018 06:50

      Hei Tea! Tottakai voi 🙂 Silloin paisto on noin 25 min. Tarkista kypsyys vielä puutikulla. Mukavaa päivää!

      Vastaa
  13. Merja sanoo

    15.5.2018 14:08

    Nämä olo aivan ihania, suussa sulavia. Tämä resepti menee talteen?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      15.5.2018 14:21

      Hei Merja <3 Ihana kuulla 🙂 Mukavaa päivää!

      Vastaa
  14. Jonna sanoo

    18.5.2018 14:42

    Onnistuisikohan taikina perunajauhoilla? Nämä ovat ihania ja haluaisin tehdä näistä kaikille vieraille sopivia ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.5.2018 14:50

      Hei Jonna,

      Voit tehdä nämä gluteenittomana, käyttäisin kuitenkin koostumuksen puolesta mielummin gluteenitonta jauhoseosta 🙂

      Vastaa
  15. Essi sanoo

    6.11.2018 16:15

    Moi! Kuinka paljon aiemmin tuon kuorrutuksen voi tehdä odottamaan jääkaappiin? Vai pitäisikö tehdä heti ennen tarjoilua? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      6.11.2018 19:43

      Moikka, teen itse pursotettavat kreemit aina juuri ennen kuin koristelen, mutta kreemin voi tehdä myös valmiiksi esimerkiksi edellisenä päivänä. Se kovettuu hieman jääkaapissa, joten saattaa vaatia uuden vatkauksen kun on pehmentynyt hiukan 🙂

      Vastaa
  16. Niina sanoo

    27.11.2018 11:20

    Sain maistaa näitä eilen, olivat herkullisia. Voisiko tällä ohjeella kokeilla kuivakakkuna?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      27.11.2018 19:29

      Miksi ei ? Paistoajat pitää suunnitella vuoan koon mukaan tietty 🙂

      Vastaa
  17. Eva sanoo

    30.12.2018 11:08

    Hei Anni, tekisin näitä poikani syntymäpäiville mutta kananmuna allergian vuoksi munat pitäisi korvata jotenkin. Osaatko sanoa kuinka kananmunat voisi korvata ja onnistuisiko muffinit siten? Olen näitä tehnyt aiemmin useasti ja aina ovat olleet vieraiden suurta herkkua niin sillä haluaisin nytkin käyttää luottoreseptiä 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      4.1.2019 03:53

      Hei Eva, jouduit hiukan odotella vastausta, koska olen ollut lomalla.

      Voit korvata munat esimerkiksi omena- tai banaanisoseella. Laittaisit itse kahden munan tilalle 1.5 dl sosetta 🙂

      Mukavaa leivontaa!

      Vastaa
  18. Nadja sanoo

    8.1.2019 10:53

    Heips,
    Voiskohan jogurtin korvata rahkalla ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      12.1.2019 13:18

      Hei,

      Voi millä tahansa maitotuotteella 🙂

      Vastaa
  19. Taru sanoo

    19.5.2019 13:04

    Taikinasta tuli tosi tönkköä. Pitikö olla näin? Pikkulusikoiden avulla sain lusikoita vuokiin kyllä 😊

    Vastaa
    • Taru sanoo

      19.5.2019 13:07

      Siis lusikoitua 😉 Tuoksu on kyllä huumaava. Käytin Belgian dark orange suklaata

      Vastaa
      • Anni Paakkunainen sanoo

        19.5.2019 17:25

        Meillä kaikilla on vähän erilainen mittakäsi. Jos taikina tuntuu jäykältä voi sekaan lisätä hieman nestettä (maitoa tai ohjeeseen tulevaa jogurttia vielä hiukan), 🙂

        Vastaa
  20. Taimi sanoo

    29.7.2019 15:55

    Pitäisikö tuossa reseptissä käyttää tummaa- vai ihan peruskaakaojauhetta?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.7.2019 17:42

      Hei Taimi, leivonnassa käytetään aina tummaa, sokeroimatonta leivontaan soveltuvaa kaakaojauhetta ellei toisin mainita 🙂 eli niin myös tässä ohjeessa.

      Vastaa
  21. Hanne sanoo

    24.10.2019 13:56

    Onko paistolämpötila kiertoilmalle vai perinteisille vastuksile?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.10.2019 14:41

      Kirjoitan aina erikseen, jos käytän kiertoilmaa eli nämä on paistettu ihan tavalliseen tyyliin 🙂

      Vastaa
  22. Krista sanoo

    1.9.2021 15:43

    Hei! Teen pian juhliin näitä herkkuja ja mietin, riittääkö tuo kuorrutemäärä kunnon pursotuksina (mitä sinulla noissa kuvissa) kaikkien ohjeen kuppikakkujen päälle? Toisena vaihtoehtona olin miettinyt silkkistä suklaakreemiä kuorrutteeksi, se kun vei kielen mennessään taannoisissa juhlissa kakun päällä. <3 Jos suklaakreemiin päätyisin, niin olisiko yksinkertainen annos sopiva?
    Kiitos paljon ihanista ohjeista, täältä on löytynyt nappireseptejä herkkukakuista vauvan välipaloihin, mahtava blogi! (:

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.9.2021 20:42

      Kyllä sen pitäisi riittää, ohje on niin vanha, että joudun hiukan muistella. Kaikilla on tosin omanlainen pursotuskäsi, joten jos epäilet että tarvitset enemmän tee tuplana. Kreemiä tulee tosi paljon, mutta sitä voi myös pakastaa 🙂 Kiitos ihanasta palautteesta!

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Viikkokimppu 🌸 Vieläkö haluatte saada kukkate Viikkokimppu 🌸 Vieläkö haluatte saada kukkaterapiaa kerran viikossa? 

@homeingardenkauniainen
Pumpulin pehmeää 🍰 Elokuun makua 🫐 Omalta Pumpulin pehmeää 🍰 Elokuun makua 🫐 Omalta pihalta 🌱 

MUSTIKKAKAKKU

4 munan sokerikakkupohja

KOSTUTUS 

1 dl vaniljasokerilla maustettua maitoa

VÄLIIN 

2 dl mustikkahilloa
2 dl vispikermaa
200 g vaniljarahkaa
kourallinen metsämustikoita 

PÄÄLLE

2 dl vispikermaa
1 tl vaniljasokeria
mustikoita
rosmariinia

🫐🍰 #anninuunissa #mustikkakakku
Gli amori 🇮🇹🍝❤️🍷 Spiaggia Castello Gli amori 🇮🇹🍝❤️🍷 Spiaggia Castello Malcesine.
When in Stockholm 👇🏻 Tukholmatärpit merkitt When in Stockholm 👇🏻 Tukholmatärpit merkitty myös kuviin ❤️ kaikkialle näistä pääsee myös vauvan tai taaperon kanssa ja listalta tilattavissa pienille maistuvia annoksia. 

Vete Katten - Prinsesstårta tai skagen🥗
Kungsträdgården - Lasillinen puiden varjossa 🥂
Leivonta- ja ruokakirjat - Kirjakaupat 🍝
Arket - shoppailua 👗
Fabrique Stenugnsbakeri - pullat ja leipä 🥖
Gamla Stan - Kaffekoppen ☕️
Riche - Köttbullar & Toast Skagen 🍽
Junibacken - Lapsille 🧒🏼
Östermalms Saluhall - Lisa Elmqvist ❤️

#tukholma #matkavinkit #anninmatkat
Vieläkö on hyviä kotimaisia mansikoita? 🍓 Ei Vieläkö on hyviä kotimaisia mansikoita? 🍓 Ei haittaa vaikka ei olisi. Tämä juustokakku tehdään mansikkahillosta ja hyydytetään nopeasti pakastimessa ❤️ Linkki ohjeeseen profiilissa #anninuunissa 👆🏻
Buongiorno ☕️ Lomamuistoja muistellessa toivot Buongiorno ☕️ Lomamuistoja muistellessa toivotan elokuun tervetulleeksi ja myös kaikki tulevat kivat kesäjutut. Vaikka kesäloma loppui kesä jatkuu. Ja itse asiassa meillä on vielä hieman lomaa tiedossa ennen syyskuun alkua. Ihanaa viikkoa kaikille 😘
Niittykukat 🌼🌸💐 Kerätään tähän alle Niittykukat 🌼🌸💐 Kerätään tähän alle lista mistä voi käydä itse poimimassa👇🏻 Aloitan: 

HELSINKI - HALTIALA
Viimeinen lomaviikko lopuillaan 🌿 Ja taas se Viimeinen lomaviikko lopuillaan 🌿 

Ja taas se hiipii salakavalasti mieleen.. kesän loppu nimittäin. Muistan jo lapsuudesta miten ahdistuin reppu- ja penaalimainoksista. Ne muistuttivat ettei kesä ja loma ole ikuisia. Nyt ymmärrän ettei niiden tarvitsekaan olla, mutta kyllä se loman loppu tuo aina hiukan haikeutta mukanaan. 

Oi miten ihana loma meillä olikaan! Ihania muistoja tallennettu mieleen ja kameraan 🤍 Oikeastaan arkiset asiat sekä rutiinit kutkuttavat jo mielessä. Kaikkea kivaakin on vielä tiedossa ja kesää jäljellä. 

Miten siellä? Vieläkö lomailette? Vieläkö on kesää jäljellä? Haikailetteko kesän perään? 🌤
🍒 TAIVAALLINEN Kirsikka-Ricottakakku 🍒 Ohje 🍒 TAIVAALLINEN Kirsikka-Ricottakakku 🍒 Ohje linkitetty profiiliin ❤️
Kesän lumoavin yö 💛🧡💜 Toista mahdollisu Kesän lumoavin yö 💛🧡💜 Toista mahdollisuutta ei ole vielä tullut valvoa kahdestaan puolille öin järven rannalla, pulahtaa lämpimään veteen, ihailla upeaa auringonlaskua ja nauttia luonnon äänistä sekä kauneudesta. Olen kiitollinen tästä heinäkuun alun hetkestä ja muistosta 🫶🏻 #thisisfinland #suomenkesä
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2022 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios