• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Häähumua
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Täydellinen Gluteeniton Kakkupohja

Gluteeniton· Kakkupohjat

29 marras

Täydellinen Gluteeniton Kakkupohja

Täydellinen Gluteeniton Kakkupohja on jatkoa muille täydellisille kakkupohjille, joita olen leiponut ja joiden reseptejä olen tänne blogiin teille jakanut.

Täydellisistä kakkupohjista on puhuttu paljon ja olen aiheesta itsekin kirjoittanut jo pariin kertaan. Löydät vinkit ja ohjeet aikaisempiin sokerikakkupohja -ohjeisiini linkeistä alta. Muistutan tässä vielä kuitenkin, että reseptejä on melkein yhtä monta kuin leipojaa. Oman täydellisen ohjeen löytää testaamalla. Onhan uuneissakin eroja, mistä koitan resepteissäni usein muistuttaa.
Täydellinen Kakkupohja
Täydellinen Iso Kakkupohja

Tällä kertaa vuorossa on gluteeniton kakkupohja, jota halusin kokeilla, koska gluteeniton leivonta on nousussa ja erikosiruokavaliot muutenkin lisääntyvät koko ajan. Kauhutarinoita kuulleena yllätyin miten täydellinen tästäkin kakkupohjasta tuli. Syytän edelleen täydellista vuokaa. Alumiinen PME vuokani ei pettänyt tälläkään kerralla. Luotan myös lasitekniikkaan tässäkin ohjeessa. Gluteeniton kakkupohjapohja on vähän höttöisempi, joten itse pakastan pohjan ja leikkaan kohmeisena, jolloin täyttö on sujuvampaa.

 


Täydellinen Gluteeniton Kakkupohja

Ohje:

  • 3 kanamunaa
  • sokeria
  • gluteenittomia jauhoja (Semper)
  • 0.5 tl vaniljasokeria
  • 0.5 tl (leivinjauhetta)
  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  2. Mittaa kanamunat, sokeri ja jauhot samankokoisiin laseihin, niin että kaikkia aineksia on saman verran.
  3. Mittaa myös vaniljasokeri ja (leivinjauho) jauhojen sekaan – sekoita.
    (Huom! Leivinjauhe ei ole välttämätön, kun munavaahto on tarpeeksi vatkattu. Jos leivinjauhetta tulee liikaa taikinaan voi taikina lässähtää. Itse tykkään lisätä leivinjauhetta aina vähän.)
  4. Kaada munat ja sokerit monitoimikoneeseen ja vatkaa aluksi keskiteholla 1 minuutti, lisää tehoa ja jatka vatkaamista noin 10 minuuttia, kunnes munasokerivaahto on paksua, vaaleaa ja kuohkeaa.
  5. Sillä aikaa, kun munat ja sokeri vaahtoavat voitele kakkuvuoka vuokaspraylla.
    (Huom! Jauhotusta ei tarvita, itse käytän vuokasprayta vuoan voiteluun, mutta perinteinen tapa käy myös)
  6. Lisää jauhot muutamassa erässä siivilän läpi munavaahtoon ja kääntele varovasti nuolijalla.
    (Huom! Sokerikakkutaikinaa ei kannata käännellä liikaa eikä liian voimakkaasti.)
  7. Kun taikina on tasaista kaada se voideltuun kakkuvuokaan.
    Paista kakkua uunin alatasolla 175 asteessa noin 35 minuuttia. Tarkista kypsyys puutikulla. Kun taikinaa ei tartu tikkuun on kakku kypsä.
    (Huom! Paistoaika vaihtelee: 3 munaa (15cm) noin 35 minuuttia ja 4-5 munaa (20cm) 45 minuuttia.)
  8. Anna kakun jäähtyä hetki vuoassa ja kippaa se sitten jäähdytysritilälle jäähtymään.
    (Huom! Jäähdytysritilä on näppärä ja tarpeellinen, koska kakkupohja jäähtyy tasaisesti myös alapuolelta, eikä pääse hikoilemaan, kun ilma kiertää joka puolelta)

Täydellinen Gluteeniton Kakkupohja

 

Muista aina nämä

  1. Huoneenlämpöiset kananmunat!
  2. Lasitekniikka: mittaa munia, jauhoja ja sokeria saman verran saman kokosiiin laseihin!
  3. Muista lämmittää uuni valmiiksi!
  4. Vähintään 10 minuutin vatkaus (munat+sokeri)!
  5. Lisää jauhot erissä siivilän läpi, jotta taikinan kääntely onnistuu helposti ja tasaisesti!
  6. Älä availe uunia kesken paiston!
  7. Jäähdytä kakku aina ritilällä. Ritilällä kakku jäähtyy tasaisesti, kun ilma kiertää myös alta! Tämä vaikuttaa myös kakun koostumukseen!

 


Lisää kakkupohja-ohjeita löydät täältä.

Voit seurata minua Facebookissa tai Instagramissa.

Hae myös Inspiraatiota Pinterestissä.

52 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Päärynän makuiset Kuusimarengit
Seuraava artikkeli: Mustaherukka-Suklaatryffelit »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Maria sanoo

    19.4.2017 13:07

    Tein tämän kakkupohjan (3munaa) halkaisijaltaan 17 cm vuokaan joka on 8 cm korkea. Taikina tuli yli laitojen. Minä en ole ikinä saanut kakkupohjia hyvin nousemaan, nyt sitten sain! Täytyy hankkia korkeampi vuoka!?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.4.2017 04:12

      Hei Maria, jos munat ovat olleen L-kokoisia niin näin tosiaan voi käydä. Teen itse kolmella normaalikokoisella munalla 15cm vuokaan, jonka korkeus on 10cm ja tulee juuri hyvän kokoinen 🙂 Mutta tosiaan hyvin olet vatkannut vaahdon! Nyt vaan uuteen vuokaan leipomaan yhtä hyvä taikina 🙂

      Vastaa
  2. Heidi sanoo

    2.6.2017 17:11

    Tein ohjeen mukaan (hieman suurempana tosin). Onko ajatusta siitä, miksi gluteenittomaan kakkuun muodostuu ikäänkuin erillinen kuori, joka jäähtyessä irtoaa kakun reunoista ja kakusta tulee epäsiisti?? Ei ollut ensimmäinen kerta, kun näin kävi. Mitä ihmettä teen väärin?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      3.6.2017 05:21

      Hei Heidi, kuulostaa siltä kuin kuten marenkiin tulee kova rapiseva pinta sen paistuessa. Sokerikakkupohja on munasokerivaahdosta tehty (kuten marenki), joten rapea pinta muodostuu siksi. Voit estää pintaan muodostuvat rapean kuoren peittämällä paiston loppuvaiheessa kakun pinnan esim. leivinpaperilla. En oikein osaa ilman kuvaa sanoa miten reunoille tämä pinta muodotuu kun ne ovat kuitenkin peitossa vuoan sisällä. Millainen vuoka sinulla on? Haittaako tämä kuori makua tai kakun ulkonäköä kun ne jäävät kuitenkin koristeluiden alle?

      Vastaa
      • Ultsi sanoo

        7.7.2021 18:16

        Mulla myös kahteen otteeseen pinta rapeutuu sillä seurauksella, että kakusta tulee puolet pienempi, kun sen kumoaa. Pinta siis murenee ja kun kääntää pohjasta irtoaa kerros.

        Vastaa
  3. Anni sanoo

    9.8.2017 06:58

    Hei, olisi tarkoitus tehdä gluteeniton pohja 26cm vuokaan. Kuinka tätä ohjetta tulisi mielestäsi muuntaa isompaa taikinaa ajatellen?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.8.2017 07:12

      Hei Anni, teen kakut aina näihin korkeisiin vuokiin, joten munien määrä on korkeampi. Oletan nyt, että sinulla on tavallinen matala kakkuvuoka. Kokeilisin 5 kanamunalla. Kananmunien koko vaihtelee, joten vaikea sanoa ihan täsmällinen määrä. Lasitekniikassa on helppo sitten laskea muut aineet, kun munat on mitattu lasiin 🙂

      Vastaa
      • Anni sanoo

        9.8.2017 11:52

        Kiitos nopeasta vastauksestasi, kyllä juurikin perus matala vuoka. Lähden näillä ohjeilla yrittämään ?

        Vastaa
  4. Roosa sanoo

    5.9.2017 15:33

    Hei, voiko kakkupohjan tehdä päivää enne kakun täyttämistä? Jos voi niin miten kakkupohja tulisi säilyttää?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      5.9.2017 17:48

      Hei Roosa, aina kannattaa tehdä kakkupohjat etukäteen 🙂 Voit säilyttää kakun huoneenlämmössä muovipussissa tai kelmuun peiteltynä. Voit tehdä kakkupohjat myös muutamaa viikkoa etukäteen pakkaseen (silloin leikkaus kohmeisena – on paljon helpompaa kuin höttöisen pohjan leikkuu!) Mukavaa leivontaa!

      Vastaa
  5. Maria sanoo

    11.11.2017 18:51

    Minullakin käy gluteenittoman kakkupohjan kanssa aina niin, että kohoaa hyvin mutta uunissa pintaan muodostuu kova marenkimainen kuori joka leviää vuoan laitojen yli. Osaatko muuten sanoa, onko gluteenittomissa jauhoissa paljon eroa? Itse tein pirkan jauhoista, pohjasta tuli ihan älyttömän hötterö, niin ilmava, että leikkaaminen oli lähes mahdotonta.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      12.11.2017 22:55

      Moi Maria,

      Gluteenittoman ja myös tavallisen kakkupohjan kanssa käy helposti näin, että muodostuu marenkimainen pinta. Se ei haittaa, sen voi jättää kakun pohjaksi tai leikata pois. Jos pinta nuosee laitojen yli voi olla syynä liian pieni vuoka. Suosittelen korkeita PME-vuokia oikeilla munamäärillä. Gluteenittomissa jauhoissa voi olla eroja. Käytän useimmiten Semperin jauhoseosta gluteenittomissa kakkupojissa. Itse myös usein pakastan gluteenittomat kakkupohjat ja leikkaan ne kohmeisena, jolloin kakun leikkuu helpottuu 🙂 Toivottavasti vastauksista on apua 🙂

      Vastaa
  6. Hanna sanoo

    1.3.2018 09:42

    Kiitos Anni tästä ohjeesta! Johtuukohan uudesta PME- vuuasta vaiko pienemmästä määrästä leivinjauhetta, mutta kakkupohja onnistui mahtavasti! Viikonloppuna kahdet synttärit, joten toivotaan että loptutkin kakut onnistuvat yhtä hyvin!

    Vastaa
    • Anni sanoo

      1.3.2018 11:14

      Hei Hanna! Ihana kuulla <3 Oikein mukavia ja herkullisia juhlia teille!

      Vastaa
  7. Miia sanoo

    4.6.2018 19:54

    Hei, pitäis tehä kakku 15 hengelle, nii minkä kokoiseen vuokaan ja monenko munan pitäis olla et riittää??

    Vastaa
  8. Anni Paakkunainen sanoo

    5.6.2018 18:36

    Hei Miia,

    Tekisin 15 hengen kakun 18-20 cm vuokaan 4-5 munalla. Riittoisuuteen toki vaikuttaa myös täyte, muut tarjoilut ja juhlien luonne, jossa kakku tarjoillaan 🙂

    Vastaa
  9. Miia sanoo

    12.6.2018 18:21

    Kiitos?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      12.6.2018 18:34

      Ole hyvä 🙂

      Vastaa
  10. Minna sanoo

    13.6.2018 10:56

    Ihana ohje! Eka kertaa tein gluteenitonta ja hyvin onnistui! Kakku on jo täytetty ja vain päällysteitä vailla. Kiitos hyvistä ohjeista ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.6.2018 10:58

      Hei Minna, tosi kiva kuulla, että tykkäät ohjeista 🙂 Mukavaa kesää!

      Vastaa
  11. Emma sanoo

    8.7.2018 18:26

    Siskolleni täytyy olla gluteenitonta ruokaa ja ihana äitini on sen takia harjaantunutkin hyväksi gluteenittomien leivosten tekijäksi ja itsekin pidän jopa enemmän gluteenittomasta kuin tavallisesta kakkupohjasta. Hän laittaa gluteeninittoman jauhoseoksen lisäksi puolet jauhoista perunajauhoja ja pohja on iiihanan kuohkea! ? Tuo pakastusvinkki on kyllä hyvä, helpottaa varmasti kuohkean pohjan leikkausta ?

    Vastaa
  12. Anni Paakkunainen sanoo

    9.7.2018 15:25

    Meilläkin mies tykkää enemmän gluteenittomasta pohjasta 🙂 Laitan itsekin välillä jopa puolet perunajauhoja 🙂 Suosittelen pakastusta. Ihanaa kesää!

    Vastaa
  13. Tanja sanoo

    19.7.2018 18:58

    Hei! Olen lukenut ohjeen läpi useasti, enkä silti löydä mistään jauhoseoksen ja sokerin määriä. Onko ne mainittu jossain aiemmassa postauksessa?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.7.2018 12:20

      Hei Tanja,

      Lue ohje vielä kerran ajatuksella. Tämä on lasitekniikalla tehtävä kakkupohja, jolloin kaikkia aineita tulee saman verran kananmunien suhteessa. Jauhojen ja sokerin määrä siis riippuu siitä kuinka monen munan kakun teet, siksi määriä ei voi ilmoittaa ohjeessa:

      ”Mittaa kanamunat, sokeri ja jauhot saman kokoisiin laseihin, niin että kaikkia aineksia on saman verran.”

      Vastaa
  14. Tuula W. sanoo

    30.9.2018 15:24

    Tää on täydellinen ohje. Eka krt ikinä eilen tein äidille synttärikakun ( gluteeniton) ja pohja onnistui täydellisesti. Käytin jauhoina 0.5 osaa glut kaurajauhoseosta ja 0.5 osaa perunajauhoja.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      30.9.2018 17:09

      Ihana kuulla <3 Kiitos kun jätit kommenttia. Mukavaa sunnnuntai-päivää!

      Vastaa
  15. Tua sanoo

    26.2.2019 09:29

    Hei! Minun pitäisi tehdä n. 20 hengen kakku ristiäisiin, joihin tulee muutakin tarjottavaa. Kakkuun tulee aika runsas täyte. Ajattelin tehdä tällä ohjeella 4-5 munan kakun ja paistaa pohjan kahdessa 20cm vuoassa. Kakkuun tulisi siis neljä kerrosta. Mitä luulet, riittääkö koko tuolle ihmismäärälle?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      26.2.2019 09:41

      Hei,

      Riittoisuus riippuu aina myös juhlan luonteesta ja myös muista tarjoiluista. Yleisesti lasketaan, että 6 kananmunan kakku on sopiva 20 hengelle, mutta nykyään kakut ovat korkeampia kuin ennen. Veikkaisin, että kakku riittää, mutta se on veikkaus. En tunne vieraslistaa, joten en osaa päätellä kuinka suosittua kakku on juhlissanne 🙂

      Vastaa
      • Tua sanoo

        26.2.2019 12:49

        Kiitos vastauksestasi! Hankalahan näitä on arvioida täysin ulkopuolelta, mutta oli hyvä kuitenkin saada toinenkin veikkaus. Tiedän nyt etten ole aivan totaalisen hakoteillä 😀 Teen siis kakun ystävän perheen juhliin enkä itsekään osaa sanoa millaisia syömäreitä he ovat… Pitää laskeskella vielä. 🙂

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          26.2.2019 14:48

          Jos olen rehellinen niin määrän arviointi on minusta melkein vaikein asia leivonnassa 😀 Siksi en uskalla ikinä suoraan ohjeistaa tässä asiassa. Parempi tehdä aina vähän liikaa kuin liian vähän. Kiva jos oli jotain apua mun epämääräisistä vastauksista <3

          Vastaa
  16. Vuokko Mansikka-Pönni sanoo

    26.4.2019 18:45

    Mitähän meni pieleen..?
    Tämä ohje niin hyvä, mutta onnistuin tietysti paistamisessa sähläämään. tein kaksi , kun ensimmäinen vaipui keskeltä hetji uunista oton jälkeen. Sitten luin jostain, että jos on liikaa leivinjauhetta, niin lässähtää. Nyt toinen yritys, lässähti sekin. Vain pieni ripaus teelusikan kärjellä leivinjauhetta. Uunista otettaessa ovat siis niin hyvän näköisiä…

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      27.4.2019 07:12

      Hei Vuokko,

      Tarkistitko muistilistan postauksen lopusta? Jos kakku lässähtää on syynä useimmiten joku seuraavista:

      1. Liian lyhyt vatkaus.
      2. Kakku on raaka.
      3. Taikina on lässähtänyt ennen uuniin laittoa (jos vuoka tai kulho kopahtaa kovaa johonkin).
      3. Liian nopea jauhojen sekoitus.
      4. Joskus liian tuoreet kananmunatkin voivat vaikuttaa lopputulokseen.
      5. Hyvä vuoka on minulla myös avain onneen.

      Vastaa
  17. Riina sanoo

    2.5.2019 15:20

    Onnistuisiko tällä ohjeella tehdä 20 cm vuokaan korkea kakkupohja, täytevälejä saisi olla 3 tai 4?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      2.5.2019 15:46

      Lasiohjeella voit tehdä minkä kokoisen kakun tahansa. Lisäät vain munia ja samassa suhteessa jauhoja ja sokeria. Laittaisin 4-5 kanamunaa korkeaan 20 cm vuokaan.

      Vastaa
  18. Stina sanoo

    25.5.2019 11:39

    Hei,

    Ostin 23cm PME vuoan. Korkeus 10 cm. Voiko tähän tehdä kuuden munan kakun?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      26.5.2019 09:50

      Hei,

      Löydät suosittelemani munamäärät PME-vuokiin tämän postauksen lopusta:

      https://www.anninuunissa.fi/taydellinen-iso-kakkupohja-25cm-25hlo/

      Vastaa
  19. Jenk sanoo

    9.7.2019 10:46

    Moikka!
    Voiko kakun täyttää pme vuokaan ja kipata sitten nurin tarjoilualustalle koristelua varten aivan luon irtopohjavuokien kanssa?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.7.2019 11:46

      Moikka, PME-vuoat toimivat ihan samalla tavalla kuin irtopohjallisetkin, joten voit käyttää niitä ihan samalla tavalla täytössä ja paistossa.

      Vastaa
  20. Ummi Gussum sanoo

    18.7.2019 08:42

    Hei,ajattelin käyttää leivospohjana ja tekisin sen pellille,niinpä mietin onks toi 3 munaa hyvä pellilliseen ku tarttis iha ohutta pohjaa😊

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      18.7.2019 09:18

      Heips, se on varmaan hyvä, koska kääretorttukin mahtuu pellille kahdesta munasta. Kokeilemalla löytyy oikea taikina – itse tiedät kuitenkin paremmin minkä paksuisen kakun haluat ja minkä kokoinen pelti sinulla on 🙂

      Vastaa
  21. Ummi Gussum sanoo

    23.7.2019 07:43

    Kiitoksia❤

    Vastaa
  22. Heli sanoo

    23.10.2019 19:23

    Moikka!
    Tein juuri elämäni ensimmäisen gluteenittoman kakkupohjan ohjeellasi ja ainakin näyttää täydelliseltä uunista oton jälkeen 😄
    Toivotaan, että kun alan leikata, ei tule ikäviä yllätyksiä. Tein muuten 6 munan pohjan 26cm tavalliseen irtopohjavuokaan.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      23.10.2019 20:50

      Hei, hienoa! Kiitos kommentistasi 🙂 Toivottavasti kakusta tuli täydellinen myös sisältä!

      Vastaa
  23. LahjatontaLeivontaa sanoo

    28.6.2020 20:46

    Moikka,
    Voiko gluteenittoman kakkupohjaan tehdyn täyttää edellispäivänä vai höttöneekö kakku?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.6.2020 07:17

      Hei,

      gluteeniton kakkupohja toimii ihan samalla tavalla kuin tavallinenkin ja ohjeissa, joissa täytetään etukäteen voi käyttää myös gluteenitonta pohjaa 🙂

      Vastaa
  24. - sanoo

    6.7.2021 16:55

    Mirä teen väärin kun kakku ni keskikohta tuntuu tyhjältä?

    Vastaa
  25. Salla sanoo

    6.7.2021 19:47

    Mitä tein väärin kun kakkupohjaan tuli keskelle painauma? Muuten näyttää hyvältä mutta keskiosa on matalemmalla.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.7.2021 14:21

      Jos kakkupohja lässähtää on syynä jokin näistä (lisäksi tällä hetkellä helteet vaikuttavat kakkupohjien onnistumiseen):

      MUISTILISTA TÄYDELLISEEN KAKKUPOHJAAN:
      Aina huoneenlämpöiset kananmunat!
      Lasitekniikka: mittaa munia, jauhoja ja sokeria saman verran!
      Paisto uunin alatasolla 175 asteessa (keskilämpö) Muista lämmittää uuni valmiiksi!
      Vähintään 10 minuutin vatkaus taikinalle takaa kuohkeuden!
      Lisää jauhot erissä siivilän läpi, jotta taikinan kääntely onnistuu helposti ja tasaisesti!
      Älä availe uunia kesken paiston! Voit avata uunin siinä vaiheessa, kun kakun pinta on hiukan tummunut (paistoaikaa on mennyt yli puolet) ja jos haluat lisätä päälle leivinpaperin tummumisen estämiseksi.
      Anna kakun jäähtyä vuoassa noin 5-10 minuuttia ja kippaa se sitten ritilälle jäähtymään. Ritilällä kakku jäähtyy tasaisesti, kun ilma kiertää myös alta! Tämä vaikuttaa myös koostumukseen!

      Vastaa
  26. Heli sanoo

    19.9.2021 14:00

    Mitenkähän muna-sokerivaahto onnistuisi parhaiten ilman monitoimikonetta? Minulta löytyy sähkövatkain, blenderi ja sauvasekoitin.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.9.2021 06:10

      Sähkövatkain on yhtä hyvä vaihtoehto, vaikka ei jätä käsiä vapaiksi vaahdotuksen aikana.

      Vastaa
  27. Outi sanoo

    8.11.2022 20:09

    Hei,
    Mitä gluteenitonta kakkupohjaa suosittelet pastaväreillä värjättäväksi? Suunnitteilla sateenkaarikakku lastenjuhliin..

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.11.2022 09:40

      Tämä sokerikakkupohja taitaa olla hiukan höttöinen. Aiotko siis tehdä jokaisen kerroksen erikseen eri väriseksi?

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios