• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Pääsiäisen Mango-Passion Naked Cake (G)

Gluteeniton· Kakut· Pääsiäinen· Täytekakut· Yhteistyöt

11 huhti

Pääsiäisen Mango-Passion Naked Cake (G)

Kaupallinen yhteistyö Kaslink AITO

Kun yhdistyy kaksi suurinta suosikkiani trooppisista hedelmistä, syntyy jotain vastustamattoman herkullista, raikasta ja ihanaa pääsiäisherkkua! Mikä muu maistuisi pääsiäisenä yhtä hyvältä kakussa kuin raikkaat valoon ja kevääseen sopivat maut? Nakukakku on helppo leipoa. Siinä saa näkyä leipurin oma kädenjälki ja kakkua ei tarvitse koota kakkuvuokaan tekeytymään, vaan voit laittaa sen heti tarjolle! Ihanaa ja helppoa vai mitä? Vielä ihanampaa on se, että tämä kakku on gluteeniton ja maidoton, joten se sopii helposti myös keliaakikoille ja maitoallergisille.

Pääsiäisen Mango-Passion Naked Cake (G)

Sain suunnitella gluteenittomien Kaslink AITO tuotteiden pohjalta gluteenittoman ja maidottoman pääsiäiskakun, josta tuli kerralla yksi suosikeistani. Tuo gluteeniton mangokakkupohja on kyllä syntisen hyvää! Kakkupohjaan käytin mangososetta ja Kaslink AITO Kaurajuomaa, joka sopii niin leivontaan kuin ruoanlaittoonkin. Kaurajuoma on gluteeniton ja sisältää myös kalsiumia ja vitamiineja. Kostutin kakkupohjan myös samalla kauramaidolla, sekoitin siihen hiukan vaniljasokeria.

Pääsiäiskakkuni täyte koostuu passionhedelmästä, mangosta ja super herkullisesta gluteenittomasta Kaslink AITO Kauravispistä. Lähiaikoina paljon hehkutusta saanut kuohkea ja vitivalkoinen kauravispi on saanut pysyvän paikan monen kotileipurin jääkaapista. Kaslink AITO kauravispi on todella kuohkeaa, kermaista ja riittoisaa! Se sopii täydellisesti pääsiäiskakkuuni ja voin kertoa, että tuota mangotäytettä tuli jonkun verran lusikoitua suuhun kakkua tehdessä ja kuvatessa. Olemme käyttäneet kauravispiä myös ruoanlaitossa onnistuneesti, joten se on todella monikäyttöinen tuote. Kauravispi vatkautuu kuohkeaksi jopa 20 sekunnissa.

Kotimainen Kaslink AITO tuoteperhe valmistetaan Kouvolassa ja tuotteissa käytetään vain kotimaista kauraa. Aito on tuoteperhe, jonka avulla on helppo korvata yksi jos toinenkin maitotuote kaurapohjaisella vaihtoehdolla. Kotimainen Aito-tuoteperhe tarjoaa kaurapohjaisia vaihtoehtoja juomiin, välipaloihin, leivontaan ja ruoanlaittoon. Lue lisää Kaslinkista ja heidän tuotteistaan täältä.


Mango-Passion Naked Cake (G)

Noin 12-15 hlö

Gluteeniton Mangokakkupohja

  • 5 dl gluteenitonta jauhoseosta
  • ripaus suolaa
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl psylliumia
  • 200 g voita tai maidotonta margariinia
  • 2,5 dl sokeria
  • 2 isoa kananmunaa
  • 1 tl vanilja-aromia
  • 2 dl mangososetta (esim. piltti tai muu)
  • 1 dl Kaslink AITO Kaurajuomaa
  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  2. Pingota korkean halkaisijaltaan 18-20 cm kakkuvuoan pohjalle leivinpaperi ja voitele vuoan reunat.
  3. Mittaa jauhot, leivinjauhe, psyllium ja suola isoon kulhoon ja sekoita kunnolla.
  4. Mittaa huoneenlämpöinen voi tai margariini toiseen isoon kulhoon sokerin kanssa.
  5. Vatkaa rasva ja sokeri kuohkeaksi ja lisää kananmunat vaahtoon yksi kerrallaan koko ajan vatkaten. Lisää lopuksi vanilja-aromi.
  6. Lisää jauhoseosta, mangososetta ja kauramaitoa vuorotellen kuohkeaan sokeriseokseen, koko ajan sekoittaen, kunnes taikina on tasaista.
  7. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista kakkua uunin alatasolla reilu tunti (1h 15min).
  8. Tarkista kypsyys puutikulla: kun tikkuun ei jää taikinaa on kakku valmis.
  9. Jäähdytä kakku jäähdytysritilällä, jotta se jäähtyy tasaisesti ja säilyttää mehevyytensä.

Vinkki! Muistathan, että paistoaika on viitteellinen, koska uuneissa on aina eroja. Voit leipoa kakun myös isompaan vuokaan, mutta silloin kakusta tulee matalampi – tosin helpommin leikattava. 

Kostutus

  • 1.5 dl Kaslink AITO Kaurajuoma
  • 1 tl vaniljasokeria
  1. Sekoita keskenään.

Mango-passionmousse

  • 2 dl Kaslink AITO Kauravispiä
  • 1-2 tl tomusokeria
  • 3 dl mangososetta
  • 8-10 passionhedelmää
  1. Vatkaa kauravispi kuohkeaksi ja mausta tomusokerilla.
  2. Kääntele 1 dl mangososetta kerman joukkoon, niin, että se jää näkyviin raitoina.

Vinkki! Lisää kakun väliin myös tuoretta mangoa tai tee mangosose itse!

Koristeet

  • neilikoita tai syötäviä kukkia
  • passionhedelmän puolikkaita

Kakun kokoaminen

  1. Leikkaa mangokakkupohja kolmeen kerrokseen.
  2. Nosta alimmainen pala tarjoilualustalle, kostuta se kevyesti vaniljakauramaidolla.
  3. Lusikoi kostutetulle pohjalle ensin passionhedelmää sekä mangososetta ja nostele päälle hyvä kerros kuohkeaa kauravispiä.
  4. Toista sama kahteen muuhun kerrokseen. Anna täytteiden valua ihanasti kakun välistä.
  5. Asettele päällimmäisen kerroksen päälle kukkia ja muita koristeita (muista peitellä leikkuupinnat).
  6. Tarjoile kakku pääsiäispöydässä!

Vinkki! Kakku saa makunsa mangosta ja passionista, joten muista lisätä niitä tarpeeksi kakun väliin! 

Pääsiäisen Mango-Passion Naked Cake (G)

Koristeet viimeistelevät kakun!

Pääsiäisen Mango-Passion Naked Cake (G)

Tämä kakku oli kyllä niin herkullista, että harmittaa sen olevan jo syöty. Yllätyin taas kuinka herkullista gluteeniton ja maidoton leivonta voi olla. Itse en tekisi tässä ohjeessa mitään toisin. Juuri oikea ja tasapainoinen maku syntyi tähän kakkuun käytössä olevista raaka-aineista. Olemme korvanneet suurimman osan kaikista arjessa käyttämistämme maitotuotteista kauratuotteilla ja paluuta entiseen ei enää ole. Suosittelen rohkeasti kokeilemaan kauratuotteita. Vinkaanpa siksi vielä yhden minun ja mieheni suosikin, nimittäin kahvimaidoksi sopivan AITO Kaurajuoma Baristan, jolla loihdit kakun seuraksi mitä ihanimmat erikoiskahvit!

Pääsiäisen Mango-Passion Naked Cake (G)Pääsiäisen Mango-Passion Naked Cake (G)Pääsiäisen Mango-Passion Naked Cake (G)Pääsiäisen Mango-Passion Naked Cake (G)

Hei pääsiäiseksi on luvattu ihanan lämmintä ilmaa! Saisikohan sitä juoda kakkukahvit jo terassilla? Toivottavasti!

Millaisen pääsiäiskakun sinä aiot leipoa? Muista jakaa omat pääsiäisherkkusi somessa #anninuunissa & @anninuunissa! On parasta päästä katsomaan mitä te leivotte tai jos teette ohjeestani oman versionne.

Aurinkoista päivää!

♥ Anni


Katso lisää pääsiäisohjeita täältä.

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

33 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Täyteläinen Mignon-juustokakku
Seuraava artikkeli: Arkiruokavinkki: Keväinen Parsa-Mansikkasalaatti »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Nea sanoo

    11.4.2019 10:26

    Mitä gluteenitonta jauhoseosta käytit tai yleensäkin käytät kakuissa? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      11.4.2019 10:27

      Käytän Semperiä tai Sunnuntaita. Toisinaan sekoitan itse riisijauhoista ja perunajauhoista seoksen 🙂

      Vastaa
  2. Sari Spåra sanoo

    11.4.2019 12:10

    Iik, miten ihana <3
    Täydellisen näköinen. Ja miten hauska idea käyttää mangososetta kakkupohjassa.
    Pakko muuten sanoa, että en ole perinteisen maidon ystävä kahvissa tms. ja valitsen ihan maun takia mielummin kaurajuoman, jos mahdollista kahvin jatkeeksi. Sillä tulee kyllä ihanan makuista.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      11.4.2019 14:53

      Kiitos Sari <3

      Mietin kakkua tehdessä, että miksi ei? Mangosose toi ihanaa makua kakkupohjaan!

      Ihanaa kuulla, että sinäkin olet kaurakahvien ystävä! Meillä mies rakastaa kauramaitoa ja siksi tavallisesta aikoinaan luovuttiinkin myös kahvissa.

      Vastaa
  3. Sari/Saaranlautasella sanoo

    11.4.2019 12:55

    Oooh, tämä kaakku on niin mun näköinen ja oloinen muutenkin, mä rakastan raikkaita kakkuja <3 <3 <3. Ja muuten tuo aito kauravispi on ihan paras keksintö, se ei edes sula pikku lämmössä, kauppaan saa jäädä vispit ja kuohut.
    Ihanaa pääsiäisen odotusta sulle Anni <3.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      11.4.2019 14:55

      Sari! Ihanaa kun sanot kaakku <3 Tämä kauravispi on kyllä ihan mieletöntä 🙂 Aivan ihanaa!

      Aurinkoista pääsiäisen odotusta myös sinne! 🙂

      Vastaa
  4. Eerika sanoo

    13.4.2019 17:51

    Upea kakku! 😍
    Onko mahdollista vaihtaa gluteeniton jauhoseos tavallisiin vehnäjauhoihin? Kun ei tarvitse olla gluteeniton 😊

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.4.2019 10:08

      Kiitos 🙂 Toki voit vaihtaa! Mielestäni jauhot voi aina vaihtaa päittäin oli kummin vain ilmoitettu.

      Vastaa
  5. Susanna sanoo

    15.4.2019 07:22

    Ajattelin kanssa testata tätä.. Mulla ei myöskään ole tarvetta gluteenittomalle tai maidottomalle kakulle, joten voikohan nuo tuotteet korvata ihan samoilla määrillä ”tavallisia” aineita?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      15.4.2019 07:51

      Kuten ilmoitin ylempänä voit vaihtaa jauhot tavallisiin samoilla määrillä 🙂

      Vastaa
  6. Silja sanoo

    18.4.2019 17:28

    Kävisikö tää täyte normaalin täytekakun väliin?

    Vastaa
  7. Silja sanoo

    18.4.2019 17:29

    Kävisikö tää täyte ihan normaalin täytekakun väliin?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.4.2019 10:45

      Tottakai käy. Täyte ei kuitenkaan ole napakka kuten hyydytetty mousse 🙂

      Vastaa
  8. Satu sanoo

    25.4.2019 01:06

    Ja ilmeisesti ei tarvita psylliumia, jos tekee kakun tavallisista vehnäjauhoista?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      25.4.2019 08:17

      Ei tarvita. Psylliumia käytetään vain gluteenittomassa leivonnassa antamaan taikinalle kaivattua sitkoa ja kuohkeutta.

      Vastaa
  9. virpi sanoo

    12.5.2019 12:25

    psylliumia ei kaapissa ollu kun pohjaa tein. pohjasta tuli aika kahvikakkumainen rakenteeltaan. just kokosin. saa nähdä miltä maistuu kun pääsee äitienpäiväkahville. toivon mukaan maku on hyvä. näkö on vähän sinne päin..

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      12.5.2019 19:38

      Toivottavasti kakku maistui 🙂 Raskaammat kakkupohjat muistuttavat usein kahvikakkujen koostumusta 🙂 En sanoisi kuiva, mutta raskaampi kuin kevyt sokerikakkupohja.

      Vastaa
  10. Oona sanoo

    16.5.2019 17:25

    Moi! Ihanan näköinen kakku kyllä. En kuitenkaan löytänyt ohjeesta miten ja missä vaiheessa tuota psylliumia käytetään. En ole ennen käyttänyt psylliumia, mutta nyt olisi tarvetta gluteenittomalle kakulle ja tämä vaikuttaisi varsin hyvältä. Voisitko siis neuvoa vielä miten tuota psylliumia käytetään?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.5.2019 21:23

      Hei Oona, hups psyllium oli jäänyt mainitsematta tässä ohjeessa. Lisäsin sen kuivien aineiden sekaan. Usein psyllium sekoitetaan myös nesteeseen ennen nesteen lisäystä taikinaan 🙂

      Täällä enemmän tietoa psylliumista ja gluteenittomasta leivonnasta.

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.5.2019 21:23

      Hei Oona, hups psyllium oli jäänyt mainitsematta tässä ohjeessa. Lisäsin sen kuivien aineiden sekaan. Usein psyllium sekoitetaan myös nesteeseen ennen nesteen lisäystä taikinaan 🙂

      Täällä enemmän tietoa psylliumista ja gluteenittomasta leivonnasta.

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.5.2019 21:23

      Hei Oona, hups psyllium oli jäänyt mainitsematta tässä ohjeessa. Lisäsin sen kuivien aineiden sekaan. Usein psyllium sekoitetaan myös nesteeseen ennen nesteen lisäystä taikinaan 🙂

      Täällä enemmän tietoa psylliumista ja gluteenittomasta leivonnasta.

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.5.2019 21:23

      Hei Oona, hups psyllium oli jäänyt mainitsematta tässä ohjeessa. Lisäsin sen kuivien aineiden sekaan. Usein psyllium sekoitetaan myös nesteeseen ennen nesteen lisäystä taikinaan 🙂

      Täällä enemmän tietoa psylliumista ja gluteenittomasta leivonnasta.

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.5.2019 21:25

      Hei Oona, hups psyllium oli jäänyt mainitsematta tässä ohjeessa. Lisäsin sen kuivien aineiden sekaan. Usein psyllium sekoitetaan myös nesteeseen ennen nesteen lisäystä taikinaan 🙂

      Täällä enemmän tietoa psylliumista ja gluteenittomasta leivonnasta.

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.5.2019 21:25

      Hei Oona, hups psyllium oli jäänyt mainitsematta tässä ohjeessa. Lisäsin sen kuivien aineiden sekaan. Usein psyllium sekoitetaan myös nesteeseen ennen nesteen lisäystä taikinaan 🙂

      Täällä enemmän tietoa psylliumista ja gluteenittomasta leivonnasta.

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.5.2019 21:26

      Hei Oona, hups psyllium oli jäänyt mainitsematta tässä ohjeessa. Lisäsin sen kuivien aineiden sekaan. Usein psyllium sekoitetaan myös nesteeseen ennen nesteen lisäystä taikinaan 🙂

      Täällä enemmän tietoa psylliumista ja gluteenittomasta leivonnasta.

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.5.2019 21:26

      Hei Oona, hups psyllium oli jäänyt mainitsematta tässä ohjeessa. Lisäsin sen kuivien aineiden sekaan. Usein psyllium sekoitetaan myös nesteeseen ennen nesteen lisäystä taikinaan 🙂

      Täällä enemmän tietoa psylliumista ja gluteenittomasta leivonnasta.

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.5.2019 21:26

      Hei Oona, hups psyllium oli jäänyt mainitsematta tässä ohjeessa. Lisäsin sen kuivien aineiden sekaan. Usein psyllium sekoitetaan myös nesteeseen ennen nesteen lisäystä taikinaan 🙂

      Täällä enemmän tietoa psylliumista ja gluteenittomasta leivonnasta.

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.5.2019 21:48

      Hei Oona, hups psyllium oli jäänyt mainitsematta tässä ohjeessa. Lisäsin sen kuivien aineiden sekaan. Usein psyllium sekoitetaan myös nesteeseen ennen nesteen lisäystä taikinaan 🙂

      Täällä enemmän tietoa psylliumista ja gluteenittomasta leivonnasta.

      Vastaa
      • Anni Paakkunainen sanoo

        16.5.2019 21:58

        Hei Oona, hups psyllium oli jäänyt mainitsematta tässä ohjeessa. Lisäsin sen kuivien aineiden sekaan. Usein psyllium sekoitetaan myös nesteeseen ennen nesteen lisäystä taikinaan 🙂

        Täällä enemmän tietoa psylliumista ja gluteenittomasta leivonnasta.

        Vastaa
  11. Krisse sanoo

    26.1.2020 15:01

    Hei Anni! Minun oli tarkoitus tehdä tätä kakkua juhliin ja päätin kokeilla sitä ennakkoon. Gluteenittomuudelle ei ollut tarvetta, joten tein kakun tavallisiin vehnäjauhoihin ja jätin psylliumin pois. Valitettavasti kakun pohja ei onnistunut niin kuin olisi pitänyt, pidin kakkua 175 asteessa vähän yli tunnin, alimmalla tasolla. Kakusta tuli aivan liian tumma, mutta pohja oli kuitenkin vähän raaka keskeltä, myös reunat tummuivat liikaa. Olisi varmaankin täytynyt olla omaan uuniini matalampi lämpötila ja pidempi paistoaika. Pohjasta ei myöskään tullut yhtä korkea kun versiossasi, käytin 20cm korkeaa vuokaa. Kerroksista tuli siis liian ohuet joten kakku ei lopulta ollut näyttävä. Jäin miettimään, että olisiko gluteenittomuudella ja psylliumin vaikutuksella sittenkin jotain vaikutusta siihen, miten korkea kakusta tulee? Haluaisin mahdollisesti tehdä tätä kakkua vielä juhliin, mutta en oikein tiedä miten onnistuisin tulevaisuudessa.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      26.1.2020 17:45

      Moikka Krisse,

      Harmi kuulla ettei kakkusi onnistunut. Tämän reseptin olen ensisijaisesti kehittänyt gluteenittomaksi, joten siinä on varmasti säätämistä, jos kakun leipoo normijauhoihin. Paistoajat ovat aina viitteellisiä ja siksi paistoa kannattaa seurata oman uunin mukaan. Itse käytin 18 cm vuokaa, ja 2 cm voi olla eroa korkeuteen. Itse paistaisin tällaisen raskaan voipohjaisen kakkupohjan kahdessa vuoassa, jolloin paistoaika lyhenee ja kakku kypsyy nopeammin reunoja kuivattamatta.

      Tämän ohjeen yhteydessä lisää vinkkejä raskaan voipohjaisen kakkupohjan paistoon:

      https://www.anninuunissa.fi/meheva-vaniljakakkupohja/

      Vastaa
  12. Miiu sanoo

    1.4.2021 19:32

    Moi Anni, minkälaisella suhteella tekisit tämän kakun 24cm vuokaan?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      2.4.2021 06:30

      Moikka, tekisin varmaan ihan tällä reseptillä, mutta niin että kakusta tulisi vähän matalampi. Leikkaisin kakun kahteen osaan ja laittaisin vain 2 täyte väliä 🙂 Jos haluat korkeamman kakun niin voit kokeilla 1,5 kertaisena ohjetta.

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios