• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Miten leipoa ja kasata täydellinen korkea kakku?

Kakut· Täytteet ja kuorrutukset· Tekniikat

16 touko

Miten leipoa ja kasata täydellinen korkea kakku?

Viime viikonloppuna leivottiin kakkuja äidille ja kohta järjestellään juhlia valmistuville. Tämä postaus tulee varmasti ulos hyvään aikaan!

Hetken aikaa sitten jaoin Instagramissa keskeneräisen kakun kuvan.

Sain kysymystulvan ja aloin pohtia, että näitäkö asioita moni muukin pohtii?

  1. Miten kakusta saa näin tasaisen?
  2. Miten kokoan kakun?
  3. Mihin kokoan kakun?
  4. Miten mousse hyytyy kakun sisään eikä pursuile ulos?
  5. Miten täyteväleistä saa saman korkuiset?
  6. Miten korkeaa kakkua leikataan?

Tässä postauksessa vastaan kaikkiin näihin kysymyksiin ja muihinkin, joten jätä kommenttia alle jos jokin jää mietityttämään.


Miten leipoa ja kasata täydellinen korkea kakku?

Kakun kokoaminen:

  1. Leikkaa valmiiksi paistettu kakkupohja kolmeen kerrokseen.
    1. Vinkki! Kakkupohjan voi paistaa hyvissä ajoin ennakkoon ja vaikka pakastaa. Kohmeisen kakun leikkuu kerroksiin on helpompaa! Pakastettu sokerikakkupohja sulaa huoneenlämmössä alle tunnissa.
  2. Kasaa kakku kelmulla, reunakalvolla tai leivinpaperilla vuorattuun vuokaan eli vuokaan, jossa paistoit kakkupohjan.
  3. Kokoa näin: ensin pohja ja kevyt kostutus, sitten ohut kerros pyrettä tai hilloa ja sitten kakkumousse. Toista sama, kunnes kakku on koottu.
  4. Kostuta pohjat esimerkiksi mehulla tai vaniljamaidolla ennen moussen ja hillon lisäämistä (pieneen kakkuun noin 0.5-1 dl mehua kostutukseen).
  5. Vedä kootun kakun päälle kelmu ja laita kakku jääkaappiin ja anna maustua yön yli tai ainakin pari tuntia. Samalla kakku tekeytyy täydellisen tasaiseksi.
  6. Irrota kakku vuoasta kääntämällä vuoka ja tiputtamalla kakku kakkualustalle. Tai avaamalla irtopohjavuoan lukitus.
  7. Laita kakku aina suoraan kakkualustalle, jossa kakkua on helppo kreemittää, koristella ja siirtää.
  8. Aloita kreemitys. Kreemi tulisi levittää kakkupohjan päälle ensin niin tasaisesti kuin mahdollista, käyttää jääkaapissa ja toistaa levitys.
  9. Levitä siis kakkupohjan päälle ensin yksi ohut kerros ”murukerros” kreemiä ja käytä kakku jääkaapissa (n. 5-10min), jolloin kreemi kovettuu kakun pintaan. Kreemi kannattaa levittää palettiveitsellä tai raapalla.
  10. Sen jälkeen levitä kreemiä vielä toinen kerros ja kolmaskin, jos olet tarkka. Muista aina kovettaa jokainen kerros jääkaapissa.
  11. Valmista koristeet aina etukäteen, jotta ne ovat valmiina aseteltaviksi kakun päälle tässä vaiheessa.
    1. Vinkki! Pursottele mahdollisesti jäljelle jäänyttä kreemiä kakun päälle.
    2. Ripottele kakun päälle halutessasi myös sokerihelmiä ja nonparelleja.

Vinkki! Kakun moussekerroksista saa tasaiset esimerkiksi jakamalla moussen ennen lisäämistä kahteen samankokoiseen kulhoon. Tästä tulee hieman lisää tiskiä, mutta se kannattaa! Tee näin siis jos teet kaksi täyteväliä. 

Täydellisen kakun kokoamiseen tarvittavia välineitä:

  1. Laadukas kakkuvuoka
  2. Pyörivä kakkualusta
  3. Kakkualustat
  4. Palettiveitsi tai raappa
  5. Pursotinpussit ja metalliset tyllat
  6. Reunakalvo

Kakun leikkuu:

  1. Korkeat kakut leikataan ihan samalla tavalla kuin matalammat kakut. Yleensä vain hieman ohuempi pala, koska palalla on sitä korkeutta.
  2. Terävä veitsi on todella korkeille kakuille tylppää kakkulapiota parempi vaihtoehto.
  3. Halutessaan emäntä voi olla apuna kakun leikkuussa (ainakin alussa).
  4. Korkeat kerroskakut aloitetaan leikkamalla ja syömällä ensin päällimmäinen kakku.
  5. Älä huoli! Ei kakun tarvitse näyttää leikkauksen jälkeen yhtä upealta kun ennen leikkuuta! Maku ratkaisee.

Miten leipoa ja kasata täydellinen korkea kakku?

Monipuolinen Voikreemi

Ihana Vadelmakreemi (myös vegaanisena)

Toivottavasti tästä postauksesta oli monelle hyötyä ♥

Kerro ihmeessä millaisista tekniikoista haluaisit lukea lisää.

Kirjoitan mielelläni lisää ohjeita täydellisen kakun leipomisesta tekniikoista koristeisiin!


Lisää kakkutekniikoita löydät täältä.

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Instagram

Pinterest

21 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Hääkukkia & Hääpaikkamme Italiassa
Seuraava artikkeli: Ihanat Raparperireseptit »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Kanelitytön kakkuparatiisi sanoo

    16.5.2018 22:32

    Ihana postaus! ♥

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.5.2018 07:15

      Kiitos ihana <3 Aurinkoista päivää!

      Vastaa
  2. Kaura sanoo

    17.5.2018 00:23

    Hyvä vinkkipostaus. Kiitos <3

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.5.2018 07:15

      Ja kiitos Kaura myös sinulle 🙂 Aurinkoista päivää!

      Vastaa
  3. Sari/Saaran lautasella sanoo

    17.5.2018 12:57

    Täältä löytyy helposti apu niin tekemiseen kuin välineisiinkin, kiitos sulle Anni ihanainen. aurinkoa ja iloa päiviisi ja muista hengähtää välillä, tiedän että sulla nyt niin hektistä <3.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.5.2018 19:08

      Kiitos taas niin ihanasta kommentistasi Sari <3 Nollasin tilanteen enkä ota enää uusia prjekteja kahteen viikkoon 🙂 Nyt nautitaan. Ihania iloisia kesäpäiviä myös sinulle!

      Vastaa
  4. Hanna sanoo

    20.5.2018 08:59

    Moi Anni!! Kun tekee voikreemiä kakun pinnalle, pinta usein halkeilee tai lohkeilee kreemin osalta…. Miksi? Mitä pitäisi tehdä eri tavalla? Olen tehnyt voikreemin Sinun ohjeellasi…
    Kiitos avusta ?

    Vastaa
  5. Anni Paakkunainen sanoo

    20.5.2018 15:04

    Hei Hanna, millaiselle alustalle kokoat kakun ja miten siirtelet sitä ennen kuin se päätyy tarjoilupöytään? Teetkö kreemiä lisäksi kuinka paksun kerroksen kakun päälle?

    Vastaa
  6. Jessika sanoo

    27.5.2018 13:32

    Moikka Anni! Kun tuossa mainitsit, että kakusta syödään ensin päällimäinen puoli, niin tarkoititko sillä että kakussa on välissä vielä jotain tukea? 🙂

    Ja sitten toinen kysymys, kun verkkokaupassasi on 27,5×10 korkea kakkuvuoka niin tuleeko siitä kuinka iso kakku? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      27.5.2018 13:42

      Hei Jessika,

      Kerroskakulla, josta leikataan päällimmäinen kakku ensin tarkoitin kakkua, jossa on siis monta kakkua päällekkäin. Esim:

      https://www.anninuunissa.fi/sitruuna-mustikkakakku/

      Näihin kakkuihin tulee yleensä tukikeppejä tms. jos ovat hyvin korkeita ja raskaita.

      Halkaisijaltaan 27.5 cm vuoka on todella iso. Suosittelen mittailemaan ihan mittanauhalla kokoa. Voit tehdä jopa 8-9 munan kakkutaikinan kyseiseen vuokaan. Täällä lisää munamääristä eri kokoisiin kakkuvuokiin:

      https://www.anninuunissa.fi/taydellinen-iso-kakkupohja-25cm-25hlo/

      Vastaa
  7. Jenni sanoo

    4.5.2019 17:28

    Hei Anni! Sellaista vielä kysyisin, että jos kakun kokoaa irtopohjavuokaan, niin kannattaako vuoan reunat ja leivinpaperi ottaa pois jo ennen kakun kääntämistä/kippaamista kakkualustalle vai vasta sen jälkeen? Tiedän, että selitit tästä vasta Instagram- stoorissasi, mutta jotenkin se meni ihan ohi ja yritin katsoa kaikki kohokohdatkin läpi jos olisit sen tallentanut… Kiitos jos vastaat ja hyvää kevään jatkoa! 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      5.5.2019 08:21

      Hei Jenni, se on makuasia. Otan yleensä reunat pois ja leivinpaperin, jos se on korkeampi kuin kakku, jotta kääntö helpottuu. Laitan Stories klipit Instagramin etusivulle, josta ne voi katsoa uudestaan 🙂

      Vastaa
  8. Heli sanoo

    1.8.2019 21:12

    Hei Anni!
    Mulla on tosi täyteläisen herkullisen suklaakakun ohje, MUTTA sen leikkaaminen on erittäin haastavaa, koska kuorrutus on suklaata (1dl
    kuohukermaa, 200g tummaa suklaata ja nokare voita)
    Miten tästä kuorrutteesta saisi helpommin leikattavaa vai onko se edes mahdollista?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      2.8.2019 06:04

      Suklaa- ja voipohjaiset täytteet ja kreemit kovettuvat kylmässä. Ne taas pehmenevät huoneilmassa. Muuta vaihtoehtoa ei ole kun seisottaa kakkua hetki pöydällä ennen leikkuuta 🙂

      Vastaa
  9. Jenna sanoo

    19.9.2019 11:10

    Hei, kysyisin, että minkä kokoiseen ja korkuiseen vuokaan tämä kuvan pohja on leivottu? 🙂 Selailin noita PMEn kakkuvuokia 15 cm halkaisijaltaan, mutta korkeus on vain 10 cm vuoassa, eikö siitä silloin tule aika matala, vai saako noilla täytteillä niin paljon korkeutta? Eli kysyisinkin, minkä kokoista vuokaa korkeudeltaan ja halkaisijaltaan käytit tässä kuvan kakussa ja millä ohjeella teit pohjan 🙂 Entä onko ohjetta jossain, jos haluaisi samalla vuoalla suklaakakkupohjana tehdyn korkean kakkupohjan? Kiitos 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.9.2019 14:54

      Kaikki postauksen kuvissa näkyvät kakut ovat leivottu halkaisijaltaan 15 cm ja korkeudeltaan 10 cm vuokaan. Reunakalvolla tai leivinpaperilla on mahdollisuus saada lisäkorkeutta (ks. kuva tässä postauksessa esimerkkinä). Pohjana on näissä kaikissa tavallinen sokerikakkupohja tai vaniljakakkupohja. Löydät ohjeet täältä:

      https://www.anninuunissa.fi/category/kakut/kakkupohjat/

      Vastaa
  10. Wilma Mäntykangas sanoo

    16.5.2020 22:45

    Moikka Anni! Kyselisin semmoista, että jos tekee mm kolmensuklaan juustokakun niin millä reunakalvon voisi korvata?

    Vastaa
  11. Tarja saine sanoo

    7.10.2021 12:16

    Heippa
    Olisin kysellyt ohjetta banaani nousseen ja se tulisi suklaa voikakkuun

    Vastaa
  12. Kristiina sanoo

    9.1.2022 10:30

    Hei.
    Kun haluan tehdä korkean kakun 20 henkilölle sitten minkä kokoinen vuoka olis riittävä? Kakkupohja olisi brownie eli vähän tukevampi pohja.

    Vastaa
  13. Maria sanoo

    13.2.2022 12:22

    Moi Anni, hyviä vinkkejä kiitos!
    Minulla on usein haasteita siirrellä kakkujen kerroksia niin ettei ne hajoaisi keskeltä palasiksi. Onko sinulla kerrospalojen siirtelyyn mitään vinkkiä?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.2.2022 05:48

      Sokerikakkupohja on hauras rikkoutumaan, varsinkin jos kakkupohja on kovin iso. Kannattaa leipoa välillä tiiviimpiäkin kakkupohjia. Itse myös pakastan pohjia ja leikkaan ne kohmeisina, jolloin kerroksista saa tasaiset ja ne eivät rikkoudu yhtä helposti 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Keväinen Juustokranssi 🧀 joka sai koristeeksi Keväinen Juustokranssi 🧀 joka sai koristeeksi oman pihan kirsikankukkia 🌸 

Te toivoitte suolaista naposteltavaa. Kesäversiota suositusta juustokranssista juhliin. Tämä oli ihana toteuttaa. Saatiin herkutella aikuisten kesken Onnin mentyä nukkumaan. Ihmeteltiin miksi ei useammin koota tällaista tarjotinta vain meille kahdelle 🤩 pieniä juhlallisuuksia voi tuoda myös arkeen 💕

Linkki ohjeeseen löytyy profiilista 👆🏻 #anninuunissa #juhlavinkit
Annoskokoiset voileipäkakut 🌸 niin ihania ja n Annoskokoiset voileipäkakut 🌸 niin ihania ja näyttäviä kesän juhliin! Ja tosi helppo koota helposti sekoitettavasta lohitahnasta sekä leipäpaloista👌🏻Hävikkiviipaleista voi paistaa krutongit salaatin päälle. 

Lisää kuvia ja tarkemmat ohjeet näihin kakkusiin löytyy Rosee postauksesta, joka on tehty yhteistyössä @viinimaa kanssa. Linkki profiilissa 🥂
Kaupallinen yhteistyö @dansukkersuomi 🎂 Kevään ja kesän juhlareseptiikka saa jatkoa tällä upealla täysin vegaanisella sitruuna-kinuskitäytekakulla, joka on leivottu Dansukkerin luomusokereilla 🍋

Sitruuna ja kinuski ne yhteen sopii! No te tiedätte, se on mun suosikki makuyhdistelmä. Nyt voin todeta, että tämä combo toimii myös vegaanisessa kakussa 👏🏻

Vegaanista kreemiä ei erottaisi perinteisestä 🥣 Ja vegaaninen kinuski syntyy yhtä helposti kuin perinteinen, (luomu)fariinisokeriin keitettynä tietenkin. Se on hiukan läpikuultavampaa, mutta sopii myös kakkuvalumiksi loistavasti. Vegaanista kinuskia täytyy vaan jaksaa keittää tarpeeksi kauan. Muistathan myös odottaa, että kinuski jäähtyy kunnolla ennen sen valuttamista 💛 Ylistän myös munatonta sitruunan kuorella maustettua kakkupohjaa, joka on herkullisen mehevä!

Kurkkaa upean kakun ohje blogista, linkki löytyy tutusta paikasta 👆🏻 #anninuunissa #keväänjuhlat #vegaaninenleivonta #luomusokeria
Kaupallinen yhteistyö @leivojakoristele 🍰 Hemp Kaupallinen yhteistyö @leivojakoristele 🍰 Hempeässä Ruby-suklaakakussa maistuu kaakao, Ruby-suklaa, vadelma ja vanilja. 

Nyt käännetään katseet kohti kevään juhlia! 🌸 Juhlakakkujen leipominen on aina hiukan työläämpi projekti kotikeittiössä. Siksi suunnittelin teille ihanan ohjeen, jossa voitte oikaista kakkupohjan, täytteen ja kreemin kanssa 👏🏻

Kaakaolla ja vaniljalla maustettu kakkupohja syntyy ilman sähkövatkaimia yhdessä vuoassa. Kakun väliin tehdään myös helppo suklaatäyte ihanasta Dr. Oetkerin Ruby leivontasuklaasta ja pakkaskuivatusta vadelmasta, jonka ansiosta kakku ei voi vettyä liikaa! Tämä täyte on silkkisen pehmeää ja hyytyy ilman liivatetta 🥣

Dr. Oetkerin uusi Base for Buttercream jauheseos helpottaa taas usein haastavaksi koetun voikreemin tekoa. Nyt sinun ei tarvitse kuin pehmittää voi huoneenlämpöiseksi ja vatkata se kuohkeaksi kuorrutejauheseoksen kanssa muutamassa minuutissa. Voit värjätä voikreemiä ja maustaa sitä aromeilla. Voit tehdä myös raikkaampaa tuorejuustokreemiä tällä jauheseoksella. Ohjeet löydät paketin kyljestä 🎂

Kaikki tuotteet tämän ihanan kakun koristeluun ja maustamiseen löytyvät Dr.Oetkerin valikoimista. Katso stoorien puolelta video kakun kuorrutuksesta ja koko kakun ohje blogin puolelta. Linkin löydät profiilista! ☝🏻

#leivojakoristele #anninuunissa #keväänjuhlat
Kyselin teiltä stoorien puolella sisältötoiveit Kyselin teiltä stoorien puolella sisältötoiveita kevään juhlakauteen liittyen 🌸 Toivoitte: 

1. Vegaanisia ohjeita (tulossa ihana juhlakakku)
2. Ohjeita gluteenittomaan leivontaan (postauslinkki profiilissa)
3. Pieniä suolaisia herkkuja (tulossa loppuviikosta)
4. Voileipäkakkuja (tulossa ja vanhat linkitetty stooriin)
5. Ohjeita leivonnaisten pakastukseen (linkki stooreissa)
6. Sokerittomia ohjeita (löytyy, linkki stooreissa)

Melkein kaikkia näitä aiheita olen käsitellyt blogissani jo ennestään. Koska niitä kysellään joka kevät 💋 Linkitin stoorien puolelle sivut mistä voitte käydä lukaisemassa vinkkejä 👆🏻ja tallensin kaikki myös kohokohtiin. 

Lisäksi kyselitte kakkujen kerma- ja kreemipursotuksista. Tässä pikaohjeita:

Ehkä tärkeintä on käyttää tukevaa pursotinpussia ja laadukasta terästyllaa. Lopputuloksen kannalta tämä on merkittävä asia 🎂 Kermaksi valitsen itse vispin, koska sen koostumus on oikein vispattuna jämäkkä. Käytän myös välillä kerman jämäköittämiseen mascarponea, rahkaa tai vaniljakreemijauhetta. Kasvipohjaiset vispit ovat väriltään valkoisempia, vatkautuvat hyvin ja kestävät hellettäkin paremmin. Suosittelen testaamaan. Näillä vinkeillä pääset jo pitkälle huolitellun lopputuloksen kanssa 👌🏻

Kuvassa malleja eri tyllillä tehdyistä pursotuksista. Kuvan kerma on värjätty tipalla pinkkiä geeliväriä, joka sopii paremmin leivontaan kuin nestemäiset värit, jotka saattavat juoksettaa kreemit, kermat tai taikinan 💕

Hei tähän alle saa kysellä lisää 👇🏻 #anninuunissa
Ihana viikonloppu takana 💛 perjantain parhaat p Ihana viikonloppu takana 💛 perjantain parhaat palat tässä. Viimeinkin käytiin testaamassa @way_bakery Banaanikakku ja mantelicroissant 🤤 olivat niin ihania, että unohdin sen laskiais🥐 mitä ei enää saanut.
”Puolet elämän iloista on löydettävissä pik ”Puolet elämän iloista
on löydettävissä pikkuasioista,
ohimennen siepatuista”. - O.S. Marden

Tämä oli ihana muistutus arjen kauneudesta 🌸 Ensi viikolla on tulossa niin paljon kakku- viini- ja juhlavinkkejä että 🔥
Mistä haaveilen just nyt? Unelmien lounas kuplill Mistä haaveilen just nyt? Unelmien lounas kuplilla: Kolme suosikkia samalla pöydällä 🤍 Räksallad, toast skagen & princess tårta Tukholmassa 🍰 Ainiin ja 🥂Mistä sä haaveilet?
Mango & Passion 💛🧡 Voi miten tätä kakkua Mango & Passion 💛🧡

Voi miten tätä kakkua on kyselty ja miten alkoi harmittaa kun moni kirjoitti, että olisi halunnut sen leipoa äitienpäiväksi. 

Olin juhlimassa äitienpäivää ennakkoon oman äitini luona ja piilouduin aamulla makkariin käsittelemään kuvia ja viimeistelemään reseptiä. Näin muutaman päivän myöhässä, mutta tarpeeksi ajoissa kevään juhlia ajatellen julkaisen teille ihanan mango-passionkakun ohjeen.

Ohje löytyy blogista ☝🏻 hyödyllisten ohjeiden kera: miten täyttää korkea kakku, miten kreemittää kakku ja mitä ottaa huomioon kukkien käytössä kakun koristelussa 👌🏻 #anninuunissa
Äiti. Äidiksi tulemisen myötä olemme lähentyn Äiti. Äidiksi tulemisen myötä olemme lähentyneet oman äitini kanssa. Äitiyden ja äidin merkitys on kasvanut elämässäni, kun äitiyden voi jakaa oman äidin kanssa. Kiitos rakkaudesta, tuesta ja läsnäolosta, jota olet jakanut Onnille ja minulle. Upeinta äitienpäivää kaikille äideille, äitiydestä haaveileville, äidiksi itsensä tunteville ja ihan kaikille, joita tämä päivä koskettaa ❤️
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2022 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios