| |

Hääkukkia & Hääpaikkamme Italiassa

Hääkukkia & Hääpaikkamme Italiassa

Uusi viikko alkoi taas ja päivät sen kun vähenevät! Nimittäin minulla. Hääjärjestelyt ovat käynnissä, olemme itseasiassa aika hyvässä tilanteessa tällä hetkellä. Silti tuntuu siltä että aika katoaa jonnekin, jota seuraa fiilis: kerkeänkö oikesti tehdä kaiken? Täällä blogin puolella hiljenee tai on jo hiljennyt hiukan uusien reseptien suhteen. Siihen on syynä juurikin tulevat häät ja toinen projekti, joka vie suurimman osan aikaani tällä hetkellä. Tulen kuitenkin muistuttelemaan teitä vanhoista hyviksi havaituista resepteistä ja tekemään koosteita sekä vinkkipostauksia, joista on paljon pidetty!

Hääkukkia & Hääpaikkamme Italiassa

Pionit, pionit, pionit! Valitsimme juhliimme kauden kukkia sekä oliivinoksaa, joka on näkyvissä häidemme teemassa vahvasti. ♥ Vihkiminen itseasissa suoritetaan Villa Arcadion oliivilehdossa, puiden katveessa. Hääkimppuun valitsin vaalean roosaa pionia yhdistettynä oliiviin.

Minun ja kattauksen kimput sitoo paikallinen floristi, joten lopputuloksen näen vasta paikan päällä. Uskon (toivon) kuitenkin, että toiveeni on huomioitu hyvin havainnekuvien avulla. Kukka-asetelmien suunnittelussa minua on auttanut suuresti ystäväni hääsuunnittelija Jenni Juhlahumua häät, jonka kanssa mietimme kokonaisuuksia ja sitä minne kaikkialle kukkia tulee ajatella laitettavan. Jennistä on ollut suuri apu ihan alusta asti järjestelyiden suhteen. Vaikka meille ei tule suunnittelijaa häihin paikan päälle, on hääammattilaisen konsultaatioapu ollut kultaakin kalliimpaa. Kiitos vielä Jenni.

Hääkukkia & Hääpaikkamme Italiassa

Villa Arcadio

Vihkiseremonia ja hääjuhlamme pidetään upeassa pienessä Boutique-hotellissa Villa Arcadiossa 2,5 kilometrin päässä Salón kaupungista Gardajärvellä. Olemme ihastuneet Gardan alueeseen lomamatkoillamme ja tasan vuosi sitten olimme itse vieraina häissä Gardajärven toisella puolella. Viimeistään silloin ajatuksemme ulkomailla pidettävistä häistä vahvistui.

Villa Arcadio löytyi vahingossa. Olimme kontaktoineet muita paikkoja. Garda-, Como- ja Maggiorejärven alueella on useita upeita paikkoja häiden järjestämiseen: villoja, hotelleja, linnoja ja vanhoja kartanoita. Pohdimme jo toisen juhlapaikan varaamista, kun kaasoni ilmoitti, että oli saanut työkaveriltaan vinkin upeasta hotellista Villa Arcadiosta. Tutustuimme tarkemmin Arcadioon sekä sen omistajiin ja teimme varauksen melkein heti. Villa Arcadion toinen omistaja on nimittäin suomalainen ja se on kyllä helpottanut järjestelyiden kannalta asioimista todella paljon. Lisäksi löysimme paljon referenssejä Villa Arcadiossa vietetyistä häistä, mikä vahvisti tunnetta, että täällä asiat hoituu. Jos haluat fiilistellä, niin kurkkaa tänne.

Villa Arcadio sijaitsee vehreällä rinteellä oliivipuiden katveessa. Hääpaikkka on vuosisadan vaihteeseen sijoittuva historiallinen luostarirakennus, jonka Jaana ja Francesco entisöivät ja kunnostivat hotelliksi vuonna 2006. 50 vuotta tyhjillään ollut ja nyt kunnostettu rakennus henkii tyylikkäästi menneen ja nykyajan tunnelmaa.

Hääkukkia & Hääpaikkamme Italiassa

Nämä kuvat on otettu maaliskuussa kun vierailimme villalla ensimmäisen kerran. Varasimme siis hääpaikan näkemättä sitä. Joskus täytyy luottaa siihen fiilikseen mikä tulee kuvien kautta. Paikan päällä vakuutuimme entisestään. Maaliskuussa luonto oli vasta alkanut kukkia, enkä malta odottaa miltä Arcadio näyttää kesäkuun alussa, kun kaikki ihanat kauden kukat ovat jo kukassa!

Hääkukkia & Hääpaikkamme ItaliassaHääkukkia & Hääpaikkamme ItaliassaHääkukkia & Hääpaikkamme Italiassa

Tällaista hääjuttua tällä kertaa. Onko vielä jotain erityistä, josta haluaisit minun kirjoittelevan häiden osalta? Ihanan aurinkoista viikkoa!


Haluatko lukea lisää hääjuttuja? Löydät niitä täältä!

Seuraathan herkkujani ja muita juttuja myös

 Instagramissa ja Facebookissa?

Myös näillä sopii

Herkutella

4 Kommenttia

 1. Oi miten henkeäsalpaavan upeat maisemat tuolta avautuu. Täytyypä muuten mielenkiinnosta googlailla paikka, jos sattuisi, että tiet vievät sinne suuntaan jossain vaiheessa.

  1. Eikö!? 🙂 Jätimme koristelun hiukan vähemmälle, sillä näissä maisemissa koristeita ei kukaan huomaisi 😉 Linkitin paikan tuonne tekstiin. Kannattaa tutustua, jos vaikka tekee matkan Gardajärvelle. Villa Arcadiossa voi käydä myös drinksuilla tai pelkästään syömässä <3 Heillä on arvostettu ravintola ja kokki myös.

 2. Nora sanoo:

  Meitä kiinnostaa myös tuo Arcadio hääpaikkana! Kuuluiko teillä majoitus (itselle ja vieraille?) jotenkin pakettiin? Pitikö tilavuokra maksaa vai mikä oli hotellin hinnoittelupolitiikka? Kiitos jos ehdit vastata <3

  1. Meillä Villa Arcadiossa majoittui vain hääpari eli me ja bestman sekä kaaso puolisoineen. Vieraat majoittuivat lähistöllä Salon kylässä hotellissa ja heille oli kuljetus hääpaikalle. Kirjotan lisää majoitusjärjestelyistä toisessa postauksessa. Arcadion voi varata koko hääseurueelle yksityiskäyttöön, mutta me emme tehneet niin (oli melkoisen hintava). Hinnoista kannattaa kysellä tarjousta suoraan Arcadiosta. Ne ovat muuttuneet keskustelujen perusteella kahdessa vuodessa. Artcadio on kovin suosittu suomalaisten hääpaikkana nykyään ja onkin pitkälle buukattu jo vuotta (tai paria) ennen, joten kyselisin suoraan sieltä senkin takia.

   https://www.anninuunissa.fi/destination-wedding-mita-ottaa-huomioon/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *