• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Kindermoussella täytetyt Croissant-tuutit

Leivokset· Nopeat ja helpot· Pääsiäinen· Yhteistyöt

14 maalis
Kindermoussella täytetyt Croissant-tuutit

Kaupallinen yhteistyö Danerolles

Nyt voi jo vähän fiilistellä pääsiäistä, onhan kauppojen hyllyt täynnä suklaamunia ja niistä inspiroiduinkin tekemään aivan ihanan kindermoussen näiden herkullisten croissant-tuuttien sisälle. Apua miten hyvää, naaaaaam!

Danerollesin Croissant tuoretaikinasta on moneksi. Ja sen käyttö on älyttömän helppoa sekä nopeaa. Taikina on nimittäin käyttövalmista heti. Sen lisäksi, että meillä paistetaan siitä viikonloppuisin ihan tavallisia croissantteja, olen tehnyt taikinasta myös croissant-vanukasta, joka oli taivaallista.

Danerollesin sivuilta (täältä) löydät lisää mahtavia ideoita tuoretaikinan käyttöön, niin suolaisessa kuin makeassakin leivonnassa. Taikinan käytössä on vain taivas rajana. Tällä kertaa taikina taipui supersuosittujen tuuttien muotoon.

Kindermoussella täytetyt Croissant-tuutit

Kindermoussella täytetyt croissant-tuutit ovat jumalaisen herkullisia ja niin helppo tehdä, kun taikina on valmista ja tuo tuutin pyöritys on hallussa jo ennestään. Voit katsoa Instagramin puolelta videon, jossa näet vaihe vaiheelta taikinan käsittelyn. Klikkaa videoon tästä. Kun tuutit paistuvat uunissa, voit odotellessa vatkata silkinpehmeän kindermoussen valmiiksi. Lopuksi tuutit koristellaan valkosuklaalla ja nonparelleilla!


Kindermoussella täytetyt Croissant-tuutit

Ohje 6 kpl

  • 1 pkt Danerolles Croissants Classic
  • 1 kananmuna

Kindermousse

  • 2 dl vispikermaa
  • 100 g mascaponejuustoa
  • 150 g Kinder-suklaata

Koristeeksi

  • 50 g valkosuklaata
  • pinkkiä elintarvikeväriä
  • keltaisia syötäviä koristeita
  1. Avaa croissant-paketti ohjeen mukaan ja levitä taikinalevyt (3 kpl) leivinpaperille uunipellille. Leikkaa levyt pituussuunnassa neljäksi pitkäksi kaistaleeksi.
  2. Muotoile foliosta tuuttimuotit, joiden päälle taikina pyöritetään (leikkaa foliosta noin 25 x 25 cm neliöitä. Taita neliöt kolmioiksi ja rullaa tötteröksi).
  3. Kieritä croissant-taikinasuikaleet foliotötterön ympärille kapeammasta päästä leveämpään, niin että uusi kerros tulee reunasta ihan vähän edellisen päälle. Käytä yhteen tuuttiin kaksi suikaletta taikinaa.
  4. Nosta tuutit uunipellille leivinpaperin päälle ja voitele kananmunalla. Paista croissant-tuutteja uunin keskitasolla 200 asteessa noin 12–15 minuuttia, kunnes tuutit ovat kauniin kullanvärisiä.
  5. Anna tuuttien jäähtyä ja valmista sillä aikaa täyte. Irrota foliot tuuteista vasta kun tuutit ovat kunnolla jäähtyneet.
  6. Vatkaa kerma napakaksi vaahdoksi ja sulata Kinder-suklaa. Vatkaa mascarpone kerman sekaan ja lisää (jäähtynyt) sula suklaa myös vatkaten. Laita täyte pursotinpussiin tähtityllan kanssa ja pursota täyte tuutteihin.
  7. Sulata valkosuklaa ja värjää se halutessasi elintarvikevärillä. Koristele tuutit suklaalla ja ripottele päälle koristeita.
  8. Tarjoile tuutit heti tai säilytä viileässä ja tarjoile ne myöhemmin. Tuutit ovat ihania myös seuraavana päivänä.

Vinkki! Voit käyttää Kinder-suklaan sijaan mitä tahansa muutakin suklaata mousseen tai tehdä sekoituksen valko- ja maitosuklaasta itse.

Kindermoussella täytetyt Croissant-tuutit
Kindermoussella täytetyt Croissant-tuutit

Danerollesin Croissant-taikina on tuoretaikinaa ja se tulee säilyttää viileässä. Löydät näppärät taikinatölkit K- ja S-ruokakauppojen kylmähyllystä. Itse taikina tehdään Ranskassa parhaista raaka-aineista.

Kindermoussella täytetyt Croissant-tuutit
Kindermoussella täytetyt Croissant-tuutit

Meinaatko kokeilla? Tägää somessa @anninuunissa niin pääsen herkuttelemaan teidänkin kuvilla!

Herkullista pääsiäisen odotusta!

/Anni


Kaikki brunssi-reseptit löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

Kommentoi

Edellinen artikkeli: « Unelmien Sitruuna-Kinuskijuustokakku
Seuraava artikkeli: Veriappelsiinitorttu marengilla »

Lukijan vuorovaikutus

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios