• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Ihanat Raparperireseptit

Yleinen

18 touko
Ihanat Raparperireseptit
Kenellä kasvaa raparperi omalla pihallaan? Ja kenellä se on kasvanut jo käyttövalmiiksi? Jos ei raparperit vielä ole tarpeeksi korkeita, niin ensi viikolla tähän voi tulla jo muutos. Helteet kuulemma jatkuvat ja raparperi kasvaa mielettömän nopeasti. Itse kävin nyppimässä tällä viikolla jo ensimmäiset varret puutarhastani!
 
Kokosin teille yhden postauksen alle suosikkiohjeitani raparperista. Paistettava raparperijuustokakku on hitti menneiltä kesiltä ja edelleen mieheni suosikki paistettavista juustokakuista. Mansikka-raparperipaistos taas ihastuttaa helppoudellaan sekä keveydellään ja raparperi-mansikkatartaletit ovat aina niin kauniita tarjoiltavia. Koristeena tartaleteissa on syötäviä orvokkeja. Kasvatan itse nykyään omat orvokkini, mutta löydät elintarvikekäyttöön sopivia orvokkeja myös suurimmista marketeista vihannesosastoilta.
 
Syötävät kukat ovat puheenaiheena (taas) tänäkin keväänä. Muistathan, että vaikka esimerkiksi orvokki on myrkytön ja syötävä kukka, ei välttämättä puutarhoilla myytävät kelpaa syötäväksi torjunta-aineiden takia. Itse suosin Mimiksen orvokkeja ja muita kukkia tai itse kasvatettuja. Orvokki leviää nopeasti omalla pihalla, joten suosittelen ripottelemaan siemeniä kukkapenkkiin tai ruohikolle jo vaikka heti tänään! Mainittakoon vielä, että luonto on pullollaan syötäviä kukkia sekä yrttejä tällä hetkellä ja niitä kannattaakin käyttää hyödyksi! Itse odottelen jo kovasti sireeniä! Ihanaa viikonloppua!
 

Ihanat Raparperireseptit

 
Klikkaamalla otsikkoa pääset reseptiin!
 

Gluteeniton Paistettu Raparperijuustokakku

 

Ihanat Raparperireseptit
 

Raparperihyve vadelmista ja raparperista

 
 

 

Helppo Mansikka-Raparperipaistos

 
 

 

Raparperikeikauskakku

 

 

Mansikka-Raparperitartaletit

 
Ihanat Raparperireseptit

 

Pellillinen Äidin Raparperipiirakkaa

 
Ihanat Raparperireseptit

 

Raparperipulla vaniljakastikkeella

 

Lisää raparperireseptejä löydät täältä.

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Instagram

Pinterest

8 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Miten leipoa ja kasata täydellinen korkea kakku?
Seuraava artikkeli: Lukijapostaus: Upeita Juhlakakkuja »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Lumina sanoo

    7.6.2017 06:31

    Raparperi on valtavan hyvää, yksi suosikki on britakakku johon laitan väliin raparpereistä keitetyn hillokkeen, kera kermavaahdon. Toimii loitavasti,hapokkuutta ja makeaa nam….

    hennamake (at) suomi24.fi

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      7.6.2017 06:42

      Kiitos kommentistasi Lumina 🙂 Ahh kuulostaa niin hyvältä. Haluaisin ehdottomasti kokeilla tuota Raparperi-Britakakkua vielä tänä kesänä!

      Vastaa
  2. Sari Pylsy Saaranlautasella sanoo

    18.5.2018 11:56

    Nam, raparperi on kyllä kevään toiseksi paras ruoka-aine heti parsan jälkeen. Siitä saa niin monia herkkuja makean ja suolaisen nälkään.
    Tota bostonpullaa täytyy ensitilassa leipoa ?.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      18.5.2018 12:04

      Hei niin muuten on! Kevät on ihanaa aikaa kun tulee kukkia ja maukkaita raaka-aineita, josita loihtia herkkuja <3 Bostonpulla oli ihan taivaallista! Mukavaa viikonloppua!

      Vastaa
  3. Päden paja sanoo

    19.5.2018 15:25

    Oi miten ihania kuvia ja herkkuja! Raparperi on kyllä niin hyvää:) Kiitos ohjeista ja Ihanaa viikonloppua♥

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.5.2018 14:52

      Kiitos ihanuus! <3 Mukavaa sunnuntain jatkoa sinne ja alkavaa aurinkoista viikkoa!

      Vastaa
  4. Kaura sanoo

    20.5.2018 00:18

    Nam! Ihania raparperiherkkuja. :p <3

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.5.2018 14:52

      Raparperi on parhautta <3 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Kotimaiset Mansikat 🍓🫶🏻 Huomenna jaan tei Kotimaiset Mansikat 🍓🫶🏻 Huomenna jaan teille iiiiiihanan mansikkakakun, jota ette voi vastustaa! 

Meillä on lapsivapaa perjantai ja suunnataan nyt kohti Savonlinnaa sekä oopperajuhlia! Ihanaa viikonloppua 💋
Strawberries & Cream 🍓 Kesän ihanin mansikkaka Strawberries & Cream 🍓 Kesän ihanin mansikkakakku ❤️ löytyy aukeamaltani uusimmasta @unelmientalojakoti -lehdestä 🌸

📷 @satu_nystrom kuvasi ja pääsin itse taas käsimalliksi 👌🏻
Kesäilta Kakolassa 🥂 Turku-pullaa kauppahalli Kesäilta Kakolassa 🥂 Turku-pullaa  kauppahallissa, tarinoita ja kummituksia Turun-linnassa sekä Turun paras skagen ❤️ Kaikki tämä ja muut kesävinkit Turkuun löytyvät nyt blogin puolelta 👆🏻 linkki profiilissa #anninmatkat (Blogipostaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä @visitturku kanssa 🫶🏻)
Mökkiruokaa 🍓 Tässä 6 x meidän juhannuksen Mökkiruokaa 🍓 Tässä 6 x meidän juhannuksen suurinta herkkua: 

MANSIKAT
APEROL SPRITZ
UUDET PERUNAT, SKAGEN & LOHI
MELONI-FETASALAATTI
RAPARPERI-MURUPIIRAKKA
VOHVELIT

Mitä teillä herkuteltiin?
Juhannusvinkeille ei näy loppua! 🌸 Vaivaan tä Juhannusvinkeille ei näy loppua! 🌸 Vaivaan täällä pizzataikinaa ja leivon raparperipiirakkaa mökille. Samalla tulin vinkkaamaan teille, että paljon kyselty RAPARPERIJÄÄDYKE, löytyy nyt blogin puolelta. Teen ehtii vielä tehdä tänään pakkaseen. Koristeluun syötäviä kukkia luonnosta 🌱💗 Linkki ohjeeseen profiilissa 👆🏻 #anninuunissa
Vegaaninen Skagen 🫶🏻 OHJE alla 👇🏻Niin Vegaaninen Skagen 🫶🏻 OHJE alla 👇🏻Niin hyvää, ettei sitä melkein usko todeksi ja tarjoiluehdotus sai inspiraationsa mätidipistä 🧡

OHJE

1 pkt maustamatonta tofua 
½ luomu sitruunankuori 
2-3 rkl sitruunanmehua 
½ tl mustapippuria myllystä 
½ tl sormisuolaa 
1 kesäpunasipuli 
3 rkl tilliä 
1 ½ dl veg. majoneesia 
3 rkl kasvipohjaista ranskankermaa 
4 rkl punaista merilevämätiä (cavi-art) 
 1 pussi maalaissipsejä

Valuta ja kuivaa tofu. Leikkaa pieneksi tai murusta. Raasta sitruunan kuori ja purista sitruunamehu sekaan. Mausta lopuksi suolalla sekä pippurilla. 
Hienonna sipuli sekä tilli. Sekoita majoneesin, ranskankerman sekä merilevämädin kanssa. 
Yhdistä seokset ja kääntele tasaiseksi. Laita maustumaan jääkaappiin 30 minuutiksi. Nostele tarjolle ja koristele skagen merilevämädillä, sipulilla ja sipseillä. 

 #anninuunissa #skagen
Linkitin teille stoorien puolelle ihanimmat juhann Linkitin teille stoorien puolelle ihanimmat juhannuskakut ja muut ohjeet 🍓 Huomenna tulossa vielä yksi tajunnan räjäyttävä HELPPO raparperikakku-ohje sekä video 🌱 Karusellin viimeisenä pieni teaseri 🔥
TGIF 🧀🥂 Sen kunniaksi viinivinkki & herkulli TGIF 🧀🥂 Sen kunniaksi viinivinkki & herkullisten (antipasti) juustopalleroiden ohje 👇🏻

OHJE

150 g tuorejuustoa
1 dl raastettua parmesaania
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja pienenä paloina
0,5 dl pieniä kapriksia tai hienonnettua oliivia
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl sipulijauhetta
1 dl rouhittua pistaasipähkinärouhetta (tai muu pähkinärouhe)

Mittaa kaikki aineet (paitsi pähkinärouhe) kulhoon ja sekoita tasaiseksi.
Pyörittele tahnasta käsin palloja.
Kierittele pallot pistaasirouheessa.

Nautiskele ihanan Le Contesse Prosecco Rosén kanssa 🌸 Ihanaa viikonloppua!
Syreenit 💜 Pyyhkäise ja katso seuraava kuva. I Syreenit 💜 Pyyhkäise ja katso seuraava kuva. Ihanan syreenisokerin ohje alla 👇🏻Herkuttele vaikka muurinpohjalettujen päällä Juhannuksena 🌸

SYREENISOKERI

2 dl syreenin kukkia
2 dl sokeria

Kerää syreenin oksia maljakkoon omalta pihalta tai luonnosta.
Nypi kukat tertuista talouspaperin päälle, jotta ötökät poistuvat kukista.
Huuhtele kukat kunnolla ja nosta ne kuivumaan talouspaperin päälle.
Mittaa sokeria ja kukkia vuorotellen puhtaaseen kannelliseen lasipurkkiin. Sekoita ja jätä kansi auki.
Sekoittele sokeria vielä parin päivän ajan. Kun kukat näyttävät kuivahtaneen sokerin sekaan voit sulkea kannen. Voit myös tässä vaiheessa siivilöidä sokerin halutessasi.

SÄILYVYYS: Syreenisokeri säilytetään ja se säilyy yhtä pitkään kuin tavallinen sokeri.
Ihan hullua, kesä just alkoi ja me kuvattiin tän Ihan hullua, kesä just alkoi ja me kuvattiin tänään syksyä lautasella 🍠🍐Ihania vegaanisia leivontajuttuja tulossa 👌🏻suolaisena ja makeana. 

Nyt juhannusta suunnittelemaan! Mitä herkkua ilman ei keskikesää voi juhlia? 🌸🌿
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2022 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios