• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Häähumua
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Helppo Päärynä-Kaurapaistos (G)

Gluteeniton· Makeat piirakat· Nopeat ja helpot· Piirakat· Vegaaninen

26 syys

Helppo Päärynä-Kaurapaistos (G)

Tiedättekö mitä, päärynä on upea hedelmä? Se sopii myös loistavasti leivontaan. Mielestäni päärynää ei käytetä Suomessa tarpeeksi tai jotenkin minulle on jäänyt sellainen fiilis, että se jää aina omenan varjoon. Olen viime vuosina kehitellyt päärynästä ihania ohjeita, jotka tekin olette ottaneet vastaan intohimolla. Muistatko esimerkiksi tämän päärynä-valkosuklaakakun? Viime viikolla keitin myös uuniomenahillo-ohjeella päärynähilloa ja nam miten hyvää se onkaan!

Päätin taas loihtia päärynästä jotain ihanaa ja uutta herkkua. Tein rakastamani omena-kaurapaistoksen päärynällä. Maustoin päärynät hienostuneesti vaniljalla ja muuten tein paistoksen perinteisellä helpolla ohjeella, jolloin paistos on valmista puolessa tunnissa. NAM! Niin ihanaa ja yksinkertaista! Jälleen kerran tämä herkku sopii jälkiruoaksi tai vaikka aamupalaksi luonnonjogurtin kanssa. Voit tehdä paistoksen gluteenittomana ja vegaanisena halutessasi, lue ohjeet alempaa reseptin yhteydestä.

Onko sinulla jotain suosikki-päärynäohjeita? Olisi ihana saada uusia vinkkejä ja kuulla onko teitä muitakin, jotka rakastatte päärynää leivonnassa.

Helppoa ja hyvää satokauden hedelmistä!


Helppo Päärynä-Kaurapaistos (G)

Noin 8 annosta

Ohje
  • 8 (kotimaista) päärynää
  • 1 vaniljatangon siemenet
  • 100 g voita (tai maidoton margariini)
  • 3,5 dl kaurahiutaleita
  • 0.75 dl sokeria (tiiviiksi puristettuna)
  • 1 tl vaniljasokeria
  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Kuori ja halkaise päärynät sekä poista siemenkodat. Lohko päärynät ja laita suoraan uunivuokaan vaniljan kanssa.
  3. Sulata voi kattilassa ja lisää sulaneen voin joukkoon kaurahiutaleet. Sekoita lopuksi joukkoon sokeri ja vanilja.
  4. Sekoittele kunnolla ja levitä seos päärynöiden päälle.
  5. Paista paistosta noin 30 minuuttia uunin keskitasolla.
  6. Anna paistoksen jäähtyä hetki vuoassa ennen tarjoilua.
Vinkki! Tarjoile lämmin päärynä-kaurapaistos vaniljakastikkeen tai luonnonjogurtin kanssa. Tämä on taivaallista!
 
GLUTEENITON: Käytä gluteenittomia kaurahiutaleita.
 
 
VEGAANINEN: Käytä maidotonta margariinia tai kookosöljyä voin tilalla.
 
 
Helppo Päärynä-Kaurapaistos (G)
Päärynä-Kaurapaistos maistuu myös gluteenittomasti
Ihana päärynän ja kauran liitto!
 
Kuvissa näkyvät hortensiat ovat pysyneet muuten jo kaksi viikkoa noin ihanina maljakossa! Paras hetki ostaa hortensiaa kukkakaupasta on just nyt kun ne ovat parhaimmillaan ja sesongissa. Leikkaamalla imupintaa ja vaihtamalla veden hortensia kestää näköjään viikkokaupalla hyvänä. Nämä hortensiat ovat Home In Garden Kauniaisista.
 
 
Terkkuja postikorttimaisen kauniista Friglianasta Espanjasta. Siirsin toimistoni tänne lämpöön viikoksi. Voit seurata matkaani Instagramissa.
 
♥ Anni

Katso myös ihana päärynäkakku-ohje täältä.

Seuraathan herkkujani myös Instagramissa

2 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Makuja merellä – Herkullinen Tallinna
Seuraava artikkeli: M&M Cookie Pie – Keksipiirakka »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Rebe sanoo

    18.10.2019 19:54

    Aivan huippuresepti! Suosittelen! 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.10.2019 08:00

      Kiitos! 🙂 Meilläkin tykättiin tästä <3

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios