• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Jäätelö
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Leivontaohjelma
  • Mökkiohjeet
  • Perhe
    • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria

Makuja merellä – Herkullinen Tallinna

Herkkumatkat· Viro· Yhteistyöt

23 syys

Makuja merellä - Herkullinen Tallinna

Kaupallinen yhteistyö Eckerö Line

Pakkasimme mieheni kanssa viime viikolla pipot, sateenvarjot ja kameran reppuun ja suuntasimme kohti Länsisatamaa. Makumatkaa Tallinnaan Eckerö Linen m/s Finlandialla oli odotettu jo muutama viikko. Sateenvarjolle ei tullut käyttöä, kuten ei myöskään pipoille. Saimme nauttia upeasta, aurinkoisesta syyspäivästä laivalla sekä Tallinnassa. Mikä tuuri ja ai että mikä makujen matka tuo olikaan! Pssst.. kurkkaa postauksen lopusta alekoodi ja lähde sinäkin herkuttelemaan!

Olen matkustanut Eckerö Linella Tallinnaan siitä asti kun saimme luvan risteillä ystävien kanssa keskenämme. Meillä oli pitkään jokakeväinen traditio ystäväni Emman kanssa tehdä päiväretki Tallinnaan ja viettää laatuaikaa yhdessä. Eckerön valitsimme usein siksi, että m/s Finlandia seilaa juuri sopivan ajan Tallinnaan ja takaisin. Laivalla on aikaa tehdä ostoksia, herkutella ja nautiskella myös musiikista sekä merimaisemista ilman kiireen tuntua. Noista ajoista Tallinna on muuttunut paljon ja kaupunki tulvii uusia trendikkäitä ravintoloita sekä kohteita joissa vierailla.


Makuja merellä – Herkullinen Tallinna

Tallinna on täynnä loistavia ravintoloita. Monet näistä uusista ja trendikkäistä ravintoloista ovat jo pidemmän aikaa pyörineet listallani ”tänne syömään”. Oli siis todella haastavaa valikoida vain yksi ravintola, jonne suunnistaisimme maissa lounaalle. Ravintola ei löytynyt lopulta edes tuolta listaltani, joten Tallinnaan on pakko palata pian uudestaan (ehkä koko viikonlopuksi). Esimerkiksi Eckerö Linen omilta sivuilta löytyy paljon ajankohtaisia ravintolavinkkejä. Kannattaa kurkata myös Liemessä Jennin tuoreet Tallinna-vinkit täältä.

Tätä makumatkaa varten valitsin siis yhden itselleni uuden ravintolaelämyksen, kaupunkinäkymiä vanhassa kaupungissa, vanhan kaupungin sydämessä sijaitsevan kahvilan ja Viron nykyaikaisimman torin Balti Jaama Turgin Telliskivessä. Lähdetään makumatkalle!

Makuja merellä - Herkullinen Tallinna

HERKULLINEN MERIAAMIAINEN

Oi aamiainen! Se on aina ollut ja on edelleen paras tapa aloittaa päiväristeily Tallinnaan. Suuntasimme suoraan ensimmäiseen aamiaiskattaukseen laivan lipuessa satamasta kohti avomerta. Buffet Eckerön meriaamiainen on runsas, raikas ja maukas. Buffetista löytyy lähellä tuotettua, kotimaista ja luomua. Lisäksi suurin osa tarjottavista tuotteista tehdään laivan omassa keittiössä alusta alkaen itse. Oli muuten todella vaikea pitää herkuttelu kohtuudessa, nimittäin meillä odotti Tallinnan päässä lounas jo klo 12.00. Meriaamiaisella pärjäisi helposti iltapäivään asti. Voit tutustua menuun täällä.

Minua ihastutti aamiaisella erityisesti omenakaneli-vispipuuro ja ikisuosikkini cocktail-karjalanpiirakat. Mieheni oli taas innoissaan lämpimän puolen nakeista, lihapullista ja munista. Eckerön meriaamiaiselta löytyy varmasti jokaiselle jotakin; nimittäin lämpimien ja tuhtien aamiaisherkkujen lisäksi tarjolla on paljon hedelmiä, kasviksia, mysliä, jogurttia, siemeniä ja marjoja. Herkuttelija valitsee lautaselleen myös lettuja, porkkanakakkua ja tietenkin kuohuvaa! Oli ilo huomata, että erikoisruokavaliot oli otettu myös hyvin huomioon. Muun muassa gluteenittomille tuotteille oli oma pöytä ja kauramaitoa löytyi kahvikoneen vierestä.

Makuja merellä - Herkullinen Tallinna Makuja merellä - Herkullinen Tallinna Makuja merellä - Herkullinen Tallinna

LOUNAS GIANNI RESTORAN

Kukaan ei varmaan enää ylläty, että rakastamme italialaista ruokaa. Se on yksi syy miksi Restoran Gianni herätti kiinnostukseni. Toinen selvä syy oli Giannin sisäpihalta löytyvä puutarhamaja, joka on mahdollista varata yksityiskäyttöön lounaalle tai illalliselle, keväästä syksyyn säiden salliessa. Ravintolan yhteydessä on myös Gianni-kahvila, jossa voi herkutella ravintolan jälkiruokakokin paikan päällä leipomia herkkuja kuten tiramisua, pavlovaa, kakkuja ja muita leivonnaisia.

Gianni sijaitsee vanhan kaupungin ulkopuolella, joten se on usein turisteille tuntematon, vaikka ravintola on ollut toiminnassa jo 13 vuotta. Sen sijaan liikemiehet ja paikalliset syövät siellä lounasta sekä illallista. Puolenpäivän aikaan myös kahvilapuoli oli tupaten täynnä asiakkaita. Giannin keittiössä häärii intohimolla ruokaa laittava italialainen kokki ja sen kyllä maistoi! Giannin ravintolasali oli valoisa ja kaunis, mutta sydämeni sykkii edelleen puutarhamajalle. Puutarhamajan voi varata olemalla ravintolaan etukäteen yhteydessä. Majaan mahtuu kerralla 4 asiakasta ja minimitilausraja on 200€ eli noin 50€/hlö.

Nautimme Giannissa kolmen ruokalajin lounaan, jonka kohokohta oli ehdottomasti pääruoaksi valitsemani sitruunassa ja voissa paistettu meriantura, jonka tarjoilija transeerasi minulle edessäni. Mieheni nautiskeli alkuun sinisimpukoita ja pääruoaksi satokauden sienistä ja tuorepastasta loihdittua annosta. Ja ahh jälkiruoaksi tilaamamme luumu-semifreddo oli ihastuttavaa. Listalla oli pastojen ja pizzojen lisäksi runsaasti kala- ja liha-annoksia sekä äyriäisiä, joiden lisukkeena ravintola käyttää satokauden vihanneksia. Viinilista oli vaikuttava ja osaa listan viineistä saa ainoastaan Giannista.

Palvelu ravintolassa on ensiluokkaista. En ehkä edes muista, koska olisin tuntenut itseni yhtä tärkeäksi ruokaillessani ravintolassa. Yksinkertaisesti rakastuimme tähän ravintolaan!

www.gianni.ee

Makuja merellä - Herkullinen TallinnaMakuja merellä - Herkullinen TallinnaMakuja merellä - Herkullinen TallinnaLOUNAS GIANNI RESTORANMakuja merellä - Herkullinen TallinnaLOUNAS GIANNI RESTORAN

TALLINNA OLD TOWN

Olimme pyörällä päästämme ja todella todella ähkynä mielettömän lounaan jälkeen. Päätimme kävellä ravintolalta vanhaan kaupunkiin ja käydä katsomassa, miltä Tallinna näyttää kattojen yllä. Kohtuotsan näköalatasanne on monelle tuttu kohde Tallinnassa, mutta itse kävin siellä vasta nyt ensimmäistä kertaa. Tällaisella säällä oli ilo katsella upeita maisemia. Odottamalla rauhallisesti omaa vuoroaan siihen syntyi myös mahdollisuus, emmekä edes huomanneet muita kameroiden kanssa heiluvia turisteja.

Kohtuotsan näköalatasanne sijaitsee Toompean kukkulan pohjoispuolella. Tasanteelta avautuu upea näköala sekä vanhankaupungin punatiilisille katoille ja kirkoille että ydinkeskustan moderneille pilvenpiirtäjille. Horisontissa näkyy myös Suomenlahti, satama ja Pirita.

Tasanteelta löytyy myös kahvila, johon voi jäädä nautiskelemaan kuumia juomia maisemista nautiskellen. Kuulin myös, että täällä järjestetään iltasin tansseja.

Makuja merellä - Herkullinen Tallinna

BALTI JAAMA TURG

Vanhasta kaupungista käppäilimme trendikkäälle Telliskiven alueelle, jossa sijaitsee Viron modernein markettialue Balti Jaama Turg. Vierailimme Telliskiven alueella aiemmin kesällä ja ihastuin jo silloin tähän kauppahalliin, josta löytää melkein mitä vain kukista ja vihanneksista hyväkuntoisiin vintage-vaatteisiin. Eikä unohdeta kauppahallin sisältä löytyvää siipeä, joka kätkee sisälleen toinen toistaan houkuttelevampia street food -ravintoloita.

Ähkystä johtuen emme maistelleet tällä kertaa kauppahallin herkkuja, mutta kiersimme koko hallin ihastellen sen runsasta tarjontaa. Mikä noissa tuoreissa kasviksissa, hedelmissä ja marjoissa niin viehättää, että jaksaisin pällistellä niitä tuntikaupalla? Uskomattoman kokoisia meloneja, lukuisia erilaisia perunalajikkeita, luumuja, omenoita ja marjoja. Sadonkorjuun aika on varmasti paras aika vierailla vihannes- ja hedelmäkojuilla, mutta mielenkiinnolla vierailisin täällä myös joulun alla. Kauppahallista löytyy myös panimo ja Kalev-suklaakauppa.

Suosittelen lämpimästi vierailua Balti Jaama Turgissa ja yleisesti koko Telliskiven aluetta, josta löytyy ihastuttavia kahviloita, moderneja ravintoloita ja Fotografiska Museo, jonne emme tällä matkalla valitettavasti ehtineet. Telliskiveen on helppo kävellä keskustasta ja se sijaitsee rautatientorin läheisyydessä.

Makuja merellä - Herkullinen TallinnaMakuja merellä - Herkullinen TallinnaMakuja merellä - Herkullinen Tallinna

CHOCOLATERIA DE PIERRE JA MESTARIPIHA

Sympaattinen Chocolateria de Pierre sijaitsee vanhassa kaupungissa Mestaripihalla, joka on itsessään näkemisen arvoinen paikka. Kauniilla sisäpihalla, jossa kahvilan terassi sijaitsee, löytyy myös käsityöläisten pieniä putiikkeja ja näyteikkunoita. Täällä voit tehdä upeita löytöjä keramiikasta koruihin.

Kahvilan sisätilat ovat persoonalliset ja ihastuttavat. Voisin kuvata sen jotenkin näin: samettia, silkkiä, antiikkia, kynttilöitä ja paljon värejä sekä tunnelmaa. Joka nurkassa on jotain katseltavaa ja ihmeteltävää. Istuimme tällä kertaa ulkona, kun säät kerran salllivat sen. Siemailimme chailattea, juustokakkua ja talon kakkua, jossa maistui kirsikka, suklaa ja rommi. Chocolateria de Pierressä kannattaa maistaa myös ihastuttavia käsintehtyjä suklaita. Kuulemma kylmällä säällä rommirusinakaakao on parasta mitä tiskiltä voi kuumista juomista valita.

Pierre on ehdottomasti enemmän kuin kahvila. Näin valokuvaajan silmin se on myös upea kuvauspaikka.

www.pierre.ee

Mestaripiha TallinnaMakuja merellä - Herkullinen TallinnaMakuja merellä - Herkullinen TallinnaTallinna KahvilatMakuja merellä - Herkullinen Tallinna

MERELTÄ KAUPUNKIIN – BUFFET ECKERÖ

Tallinnan vanha kaupunki ja sen tuoksut jäivät taaksemme, kun makumatkamme huipentui illalliseen upeassa auringonlaskussa m/s Finlandialla. Buffet Eckerön Mereltä Kaupunkiin -menu tarjoili meille sadonkorjuun suosikkeja ja totta kai makuja mereltä sekä kaupungista. Buffet Eckerön menujen teema vaihtuu 7 kertaa vuodessa. Mereltä kaupunkiin -menu on herkuteltavissa 1.10. asti, jonka jälkeen alkavat riistaviikot. Menut suunnitellaan niin, että niistä löytyy aina sesongin parhaita makuja ja pääosin kotimaisia raaka-aineita. Illallismenua maistellessa sen todella huomasi, että lähes kaikki (80%) ruoat tehdään laivan keittiössä alusta alkaen itse, muutamia jälkiruokia lukuunottamatta.

Omia suosikkejani buffetarjonnasta olivat alkupalapöydän kokonaiset katkaravut, mäti, lämminsavukampela, lohisashimi soijakastikkeella ja marinoidut juurekset sekä salaatit.  Mieheni suosikeiksi nousi kalojen lisäksi karamellipossu ja aurajuustolla kuorrutetut punajuuret. Jälkiruokapöydästä minun oli pakko maistaa lähes kaikkea, joista mainitsen muutaman: lakkapannacotta, mustikkaparfait limettisiirappilla ja omenapiirakkaa vaniljakastikkeella. Suklaamousse ja juustot maistuivat sen sijaan miehelleni.

Buffet Eckerössä tarjoillaan vain vastuullisesti pyydettyä kalaa. Oli ilo kuulla myös, että luomutuotteiden ja lähiruoan osuutta kaikesta lisätään vuosi vuodelta määrätietoisesti. Lisäksi ruokahävikin minimointi on Eckerölle tärkeä tehtävä. Siihen vaikutetaan jatkuvasti hankinnoissa, valmistuksessa ja tarjoilussa. Viestintää tehdään niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin. Tämä on todella tärkeä kehityskohde. Itselleni tulee edelleen buffeteissa sellainen olo, että ruokaa menee hävikkiin runsaasti niin asiakkaiden lautaselta kuin keittiöstäkin.

Illallisen jälkeen kävimme vielä kannella ihastelemassa auringon viimeisiä säteitä, kunnes olimme taas Helsingissä kiitollisina (edelleen ähkyinä) kokemastamme makumatkasta. Kiitos Eckerö!

Makuja merellä - Herkullinen TallinnaMakuja merellä - Herkullinen TallinnaBuffet Eckerö LineBuffet Eckerö LinePäiväristeily Tallinna

ALEKOODI -20% ECKERÖLTÄ JA MINULTA SINULLE

Lähde sinäkin makumatkalle Tallinnaan! Alekoodilla ANNIN saat Eckerö Linen Päivä Tallinnassa -risteilyistä tai Miniristeilyistä 20% alennuksen.

Etu on voimassa vuoden 2019 loppuun asti (31.12.2019 asti) ja koskee max 4 hengen matkoja. Syötä koodi Eckerön sivuilla matkaa varatessa ylävasemmalla näkyvään kenttään ennen maksua.

www.eckeroline.fi

♥ Anni


Aurinkoista viikkoa!

Lisää herkkumatka-postauksia löydät täältä.

Seuraathan herkkujani myös Instagramissa ja Facebookissa?

4 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Kinuskinen Puolukkapiirakka (G)
Seuraava artikkeli: Helppo Päärynä-Kaurapaistos (G) »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Peggy sanoo

    23.9.2019 08:31

    Ihana matka teillä <3 Minä olen ollut Tallinnassa aivan liian harvoin. Vain pari kertaa elämässäni, en tiedä edes miksi niin harvoin-. Pitäisi tehdä vaikka joulumatka sinne 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      23.9.2019 08:43

      Aina välillä ne paikat, jotka ovat liian lähellä jäävät jotenkin kokematta. Haaveilen itsekin joulusta Tallinnassa <3 Ihanaa viikkoa!

      Vastaa
  2. Raija sanoo

    20.10.2019 10:31

    Me säästetään kyllä ruokailut aina Tallinnaa. Toki joskus on otettu Eckerön lounge menomatkalla. Voi olla rauhassa tuolla ja nauttia myös pientä purtavaa mikä ei ole kuitenkaan liian täyttävää. Lunastetaan sitten kunnolla Tallinnassa. Aamiasbuffet olisi liian raskas.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.10.2019 18:51

      Hei Raija, Tallinnaan kannattaakin säästä – se on täynnä ihania ravintoloita. Jos kuitenkin joskus tulee mahdollisuus kokeilla laivan tarjontaa niin suosittelen lämpimästi, me pidimme kovasti 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Häät Inspiraatio Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivokset Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Marenki Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vege Yhteistyö Ystävänpäivä

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Huomenta ☀️ Onnea on aamuaurinko ja kotona l Huomenta ☀️ 

Onnea on aamuaurinko ja kotona leivottu tuore ruisleipä 👌🏻

Ohje blogissa ja linkki profiilissa ☝🏻 #anninuunissa
IG-Resepti 💕 maaliskuun eli mun synttärikuukau IG-Resepti 💕 maaliskuun eli mun synttärikuukauden kunniaksi. Kaikki yllärit ja hemmottelut peruttiin tai ainakin siirrettiin. Surettaa, harmittaa ja väsyttää. Onneksi aurinko ja tuleva kevät piristää ☀️ ja se että vuosi sitten ei tiedetty, että ollaan samassa, jopa pahemmassa tilanteessa, vuotta myöhemmin. Haleja ja jaksamista kaikille! 😘

Ihana Puolukkasmoothie 🌿 (2 annosta)

2 dl jäisiä puolukoita
4 dl kauramaitoa
4 taatelia
3 rkl kauraleseitä
ripaus kardemummaa ja kanelia

Mittaa kaikki blenderiin ja aja tasaiseksi. Nauti! 

Ihanaa uutta viikkoa! 🤗
🍊🍊🍊 Saisiko olla pala veriappelsiinitort 🍊🍊🍊

Saisiko olla pala veriappelsiinitorttua? 

Ihana makumuistoja herättelevä ohjeeni löytyy uusimmasta @unelmientalojakoti numerosta 👏🏻 Minä leivoin, yhdessä stailattiin ja kuvan nappasi @johannamyllymakiphotographer 📷
Parit laskiaispullat vielä hiihtoloman lopuksi 💕

Seuraaville viikoille pitäisi kehittää nyt mukavaa puuhaa kotona. Olisi kiva inspiroida ja aktivoida teitä myös tai tehdä jotain yhdessä! Millainen live kiinnostaisi? Mitä haluaisitte tehdä? Ja kiinnostaako ylipäätänsä leivontalivet vielä? 😘
Terttu tummuneita banaaneita keittiön pöydällä Terttu tummuneita banaaneita keittiön pöydällä? 🍌

Sormiruokailtava sokeriton banaanileipä (6 kk+) on täynnä vatsaa täyttäviä ainesosia: pähkinää, kauraa ja banaania! 👶🏼

Tämä ei ole pelkästään vauvojen ohje, vaan sopii myös aikuisille. Aloin heti maiskutella ajatusta vähän terveellisemmästä banaanileivästä, jonka päälle voisi lusikoida itse keitettyä kinuskia. Tai jos haluaa pitää koko nautinnon sokerittomana, niin kokeile soseuttaa taateleita pienen kauramaitotilkan kanssa, niin sinulla on ihanaa sokeritonta taatelikinuskia 💛

Ohje (myös pähkinätön) nyt blogissa ja linkki löytyy biosta sekä stoorien puolelta☝🏻 #anninuunissa
ARVONTA & kirjasuositus 🍰👇🏻 Tänä vuo ARVONTA & kirjasuositus 🍰👇🏻

Tänä vuonna mua on inspiroinut suuresti lahjakkaan Outin @samastapadasta -kirja. Rehellisesti, en ole koskaan ahminut mitään muuta keittokirjaa yhtä ahkerasti. "Samasta padasta" -ajatus on nerokas. Koko perhe eli myös vauvat syövät samaa ruokaa eli samasta padasta 🥑

Jokainen pieni tulevaisuuden kulinaristi on ansainnut itse tehtyä maistuvaa ruokaa. Kirja herkullisten reseptien ja tarinoiden avulla olen oppinut kokkaamaan vauvalle rohkeasti ja kehittämään myös itse reseptiikkaa. Tekin olette innostuneet uusista taidoistani. Tätä vauvan 6kk kakkua on nimittäin tarjoiltu jo monissa juhlissa (ohje löytyy blogista) 🎂

Saan arpoa teille @samastapadasta -kirjan uusimman painoksen 💕 Alla ohjeet arvontaan (Instagram ei ole osallisena arvonnassa):

1. Paina ❤️ ja kommentoi minkä ikäinen herkuttelija siellä kaipaa uusia makuja 👶🏼
2. Seuraa @anninuunissa & @samastapadasta 🍜
3. Osallistu su 28.2. mennessä. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti 📚

Onnea arvontaan! Psst.. @samastapadasta tilillä pian myös herkullisen leivontakirjan arvonta! ☀️

📷 @visuelli.erja
Matkamuistoja Miamista 🌴 Meidän viime vuoden Matkamuistoja Miamista 🌴 Meidän viime vuoden hiihtoloma (ja teidän toivepostaus) nyt blogin puolella 🧇

”Tasan vuosi sitten pakkasimme matkalaukkuja se ihana odottava kihelmöinti vatsan pohjassa. Olimme miettineet pitkään alkukevään matkakohdetta. Meidän viimeinen pidempi matka kahdestaan. Sitä emme tienneet, että matka todellakin jäi koko vuoden viimeiseksi.” #anninmatkat ☀️

Ihanaa hiihtolomaa kaikille! ⛷
Kukat 💕🌸 Kiinnostaisiko teitä postaus, mis Kukat 💕🌸

Kiinnostaisiko teitä postaus, missä olisi kuvia näistä upeista kimpuista kootusti? 🤔

@homeingardenkauniainen
Moi 👶🏼 Ajattelin esittäytyä kun vilahtelen Moi 👶🏼 Ajattelin esittäytyä kun vilahtelen täällä melko usein ja varsinkin ruokahetkeni saattavat tulla teille tutuiksi 🍼

Minulla on monta lempinimeä. Teille olen tästä lähtien Onni 💙 

Toinen sukkani on usein kateissa, koska sukkien repiminen ja maistelu on mielipuuhaani 🧦

Tykkään herkutella ja tällä hetkellä suosikkejani ovat 🥦🍌🫐 ja lohi.

Olen iloinen ja utelias. Itken harvoin ja nauran usein 😃 

Olen aamuvirkku, enkä ole elämäni aikana nukkunut klo 6.00 pidempään. Onneksi äitikin on aamuvirkku 🥱

Rakastan muumeja, etenkin Muumi-yöriepuani ja Muumi-kauranaksuja 🤍

En malta olla paikoillani, parasta onkin kierrellä ympäri taloa tutkia uusia paikkoja 👀

Viihdyn myös keittiössä. Siellä istun sitterissä ja kuuntelen tarkkaan mitä äiti selostaa 🥣

Minulla on jo kaksi harrastusta: muskari ja uinti 🎵💦

Täytän tänään 7 kuukautta 🥳

Hauska tutustua 👋🏻
3 x Hyvää & 3 x Huonoa 🤍 tänään on muska 3 x Hyvää &  3 x Huonoa

🤍 tänään on muskaripäivä
🤍 viikonloppu jee
🤍 laskiaispullat

🖤 tiskikone hajosi
🖤 polvessa kipeä mustelma (liukastuin eilen)
🖤 ahdistava hammaslääkärikokemus

Mitäs teillä? Ihanaa viikonloppua! 😘
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2021 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios