• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Häähumua
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Mehukas Päärynäkakku Valkosuklaakreemillä

Kreemikakut

12 tammi

Mehukas Päärynäkakku Valkosuklaakreemillä

Mitäkö ikävöin matkalla? Leipomista tottakai. Tänään pääsin vihdoin leipomaan omassa keittiössäni, heti noustuani sängystä! Jauhot pöllysivät siis jo kello kuuden jälkeen ja olihan siinä taas toisella (avomiehelläni) ihmettelemistä mitä siellä keittiössä tapahtuu 😀 Aikaerosta johtuen unirytmi on mennyt hieman sekaisin, mutta se on tuntunut ihan kivalta tässä viime päivinä. Ihan parasta herätä aikaisin ja huomata kuinka paljon voi saada aikaan ennen kello yhdeksää!

Tämän mekukkaan päärynäkakun leivoin itseasiassa jo ennen lomia. Tänään aamulla kuitenkin muokkasin kakkupohjan ohjetta hiukan ja paistoin kakun uudelleen, jotta voisin jakaa teille sen täydellisen mehevän ohjeen tähän ihastuttavaan kakkupohjaan. Jos pidät porkkanakakusta, jatka lukemista nimittäin tulet rakastamaan tätä kakkua!

Päärynä ja valkosuklaa ♥ Testaamalla varmistettu makuyhdistelmä toimii. Päärynän maku on mieto ja se ei dominoi tässä kakussa liikaa. Päärynän makua voi lisätä ohjeeseen hillolla tai kostuttamalla kakkupohjat päärynämehulla. Tämä kakkupohja on kuitenkin niin mehevä, että kostutusta ei välttämättä tarvita ollenkaan. Voit käyttää kakkupohjassa valmista päärysäsosetta (Bonne) tai tehdä ihanan kypsistä päärynöistä soseen itse! Kumpikin toimii hyvin! Mutta tuo valkosuklaakreemi, ohje jonka jaoin reilu viikko sitten. Se sopii tähän kakkuun täytteeksi ja kuorrutteeksi – täydellisesti!

Herkullista viikonloppua!


Mehukas Päärynäkakku Valkosuklaakreemillä

(n. 15 hlö kakku)

Ohje:

  • 5 dl vehnäjauhoja
  • ripaus suolaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl ruokasoodaa
  • ripaus kardemummaa (ei välttämätön voit korvata myös muulla mausteella)
  • 200 g voita
  • 3 dl fariinisokeria
  • 3 isoa kananmunaa
  • 2.5 dl päärynäsosetta (Bonne tai itsetehty)
  • 1 tl Butter Vanilla aromia
  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  2. Pingota korkean halkaisijaltaan 18 cm kakkuvuoan pohjalle leivinpaperi ja voitele vuoan reunat tai käytä reunaleivinpaperia.
  3. Mittaa jauhot, sooda ja suola isoon kulhoon ja sekoita kunnolla.
  4. Mittaa huoneenlämpöinen voi toiseen isoon kulhoon sokerin kanssa.
  5. Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi ja lisää kananmunat vaahtoon yksi kerrallaan koko ajan vatkaten. Lisää lopuksi vanilja-aromi.
  6. Lisää jauhoseosta ja päärynäsosetta vuorotellen voisokeriseokseen, kunnes taikina on tasaista. Sekoita aina välissä kunnolla.
  7. Jaa taikina kakkuvuokaan ja paista uunin alatasolla noin reilu tunti (1h 20min).
  8. Tarkista kypsyys puutikulla, kun tikkuun ei jää taikinaa on kakku valmis.
  9. Jäähdytä kakku jäähdytysritilällä, jotta jäähtyy tasaisesti ja säilyttää mehevyytensä.

Vinkki! Voit paistaa kakun myös kahdessa vuoassa, silloin paistoaika on noin 35-40 min. Jos sinulla on vain yksi iso (22-24 cm) vuoka, voit paistaa kakun myös siinä, mutta kakusta tulee huomattavasti matalampi.

Vinkki! Mausta kakkupohjaa kanelilla tai kardemummalla, niin saat ihanaa syvyyttä kakkupohjaan! 

Vinkki! Tämä kakkupohja paranee vanhetessaan! Kannattaa siis leipoa se pari päivää etukäteen! 

VEGAANINEN KAKKUPOHJA: Katso vinkit kommenteista!

Valkosuklaakreemi:

Valkosuklaakreemin ohjeen löydät täältä. Suosittelen tekemään kaksi annosta.

Kakun kokoaminen:

  1. Leikkaa kakku neljään kerrokseen.
  2. Kasaa kakku vuokaan, jossa paistoit sen.
  3. Kakkupohjia ei välttämättä tarvitse kostuttaa. Voit halutessasi sivellä pohjille vähän päärynämehua.
  4. Kasaa kakku kelmulla tai reunakalvolla vuorattuun vuokaan: ensin pohja sitten 1/4 kreemistä ja toista kahteen kertaan.
  5. Laita kakku jääkaappiin ja anna maustua yön yli tai pari tuntia.
  6. Irrota kakku vuoasta ja aseta se kakkualustalle.
  7. Levitä loput kreemistä kakun pintaan sekä päälle palettiveitsellä.
  8. Koristele kakku aidoilla kukilla.

Vinkki! Voit koota kakun myös suoraan tarjoilualustalle, jos jätät kakun tarkoituksella hieman rustiikkiseksi ja et levittele kreemiä koko kakun päälle. Katso esimerkikki porkkanakakusta, joka on upea nakukakku tyylilläkin! 

Mehukas Päärynäkakku Valkosuklaakreemillä

Mehukas Päärynäkakku Valkosuklaakreemillä


Katso lisää kreemikakkuja.

Ihanaa viikonloppua!

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

48 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Vuodesta 2017 Vuoteen 2018
Seuraava artikkeli: Parhaista Parhain Mangojuustokakku »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Maarit sanoo

    13.1.2018 08:36

    Kuulostaa herkulliselta! Mitä luulet toimisiko tämä silleen että laittaisi valkosuklaakreemin ainoastaan päälle, ei väliin ollenkaan? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.1.2018 09:37

      Hei Maarit, Kyllä varmasti toimii 🙂 Pelkkä kakkukin oli hyvää ja mehevää!

      Vastaa
  2. Kaisu sanoo

    13.1.2018 14:40

    Riittääkö jos puolittaa ohjeen, kun ajattelin tehdä matalana ikäänkuin piirakkamuodossa? Vai millä suhteilla suosittelet kokeilemaan..

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.1.2018 18:02

      Hei Kaisu, riippuu minkä kokoisen piirakan teet tai jos teet pellille? En ole itse testannut taikinaa kuin tähän kakkuun, joten 100% suositusta riittoisuudesta en osaa antaa.

      Vastaa
  3. Annette sanoo

    16.3.2018 06:39

    Ajattelin tehdä tämän kakun töihin. Kuinka monelle tästä riittää, mietin että pitäisikö tehdä hieman isompi satso?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.3.2018 06:43

      Hei Anette, lisäsinkin sen tuonne reseptiin. Kakku on tosi tuhtia. Sanoisin, että riittää 12-15 hlö, ehkä jopa 20, jos otetaan pieniä paloja ja on muuta tarjottavaa. Kakusta tulee nimittäin myös korkea.

      Vastaa
  4. Saija Hvitfelt sanoo

    18.3.2018 11:52

    Minulla on tarve n 25 hengen kakkuun ja ajattelin testata tätä. Kotoa löytyy korkea 25 cm kakkuvuoka johon ajattelin leipoa tämän. Mittasuhteista: olisiko taikina kerrottava kahdella tämän kokoiseen kakkuun? Kakun ei tarvitse olla niin korkea mutta perinteiseen kolmeen osaan leikattavan korkea kylläkin.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.3.2018 21:27

      Hei Saija,

      Kokeilisin kaksinkertaisena tai 1.5 kertaisena. En osaa suoraan sanoa, koska en ole itse testannut. Otathan huomioon, että paistoaika saattaa pidentyä. Mukavaa uutta viikkoa! 🙂

      Vastaa
  5. Annette sanoo

    21.3.2018 19:08

    Kakku on nyt kasattu,mutta mitä käy lopulle kreemille,kun sen laittaa yöksi jääkaappiin, ja vasta sitten levitetään kakun pinnalle?

    Vastaa
    • Anni sanoo

      22.3.2018 07:43

      Hei Annette, kreemi kovettuu jääkaapissa. Kannattaa ottaa se hyvissä ajoin ”sulamaan” ennen levitystä 🙂

      Vastaa
      • Annette sanoo

        22.3.2018 08:14

        Kiitos nopeasta vastauksesta. Ja kiitos hyvästä ohjeesta, maistelin tuota kreemiä eilen, jestas oli hyvää?

        Vastaa
        • Anni sanoo

          22.3.2018 08:19

          Kiva kuulla. Ilo on puolellani! 🙂

          Vastaa
  6. Inga sanoo

    19.6.2018 07:02

    Ajattelin tehdä tämän kahteen 23cm normaaliin vuokaan, saisinko vähän apuja taikinan mittasuhteista?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.6.2018 19:45

      Jos haluat korkean kakun tee taikina 1.5 kertaisena . Jos matalampi kakku ei haittaa, niin voit tehdä tällä ohjeella, mutta kakusta tulee matalampi 🙂

      Vastaa
  7. Heidi sanoo

    26.6.2018 18:25

    Moi Anni.
    Kiitos tästä ohjeesta, on todella herkullinen! Mitä sanoisit, olisiko kaksinkertainen satsi riittävä 30 hlön kakuksi? Juhlissa myös muuta tarjolla. Ajattelin tehdä pme:n 25 cm vuokaan, tai sitten säädettävällä vuoalla jopa hieman suuremman.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      27.6.2018 07:11

      Moikka Heidi, kiva kun pidit ohjeesta. Kaksinkertainen kakku riittää varmasti 30 hengelle 🙂 Paistoaika varmasti pitenee huomattavasti, muista ottaa se huomioon. Mukavia juhlia!

      Vastaa
      • Heidi sanoo

        1.7.2018 09:59

        Kiitos paljon vastauksestasi ?

        Vastaa
  8. Henriikka sanoo

    4.7.2018 16:57

    Moi! Voiko tuota vanilja-aromia korvata millään??

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      5.7.2018 07:10

      Moikka, kaikella missä on vaniljaa: vaniljatangonn siemenillä, vaniljasokerilla tms. Tai sen voi jättää myös pois 🙂 eikä ole niin tarkkaa kuinka paljon laittaa. Vanilja on aina hyvää!

      Vastaa
  9. miisa sanoo

    20.7.2018 20:32

    Mitähän tein väärin, kun sain aikaiseksi repeilleen kukkulan? En taida saada leinattua ku vaan kolmeen osaan. Tein 22 cm vuokaan 1,5 kertaisen taikinan. Jännittää onnistuuko kakku..

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.7.2018 09:59

      Moi Miisa,

      Tällaiset raskaammat kakkupohjat kohoavat aina hieman keskeltä ja saattavat myös revetä. Uuneissa on aina eroja, joten kannattaa kokeilla hieman pienemmällä lämpötilalla, voit myös laittaa leivinpaperin kakun päälle paiston loppuvaiheessa. Kohonnut kakku kannattaa jäähdyttää ritilällä kohonnut osa alapuolella, jolloin se painuu hiukan kasaan. Jos et saa kolmea kerrosta niin leikkaa kakku kahteen osaan. Se varmasti onnistuu ja on herkullista vaikka onkin hieman matalampi 🙂

      Vastaa
  10. Kira sanoo

    18.8.2018 20:24

    Moikka Anni

    En tiedä muistatko mua yläasteelta Kira ?Mä oon kokeillu tosi montaa sinun tekemää kakkua mun 13v merituuli tytön kanssa sulla on parhaat kakut?Itse lemppariksi valitsen mango juusto kakun..upea blogi ja ihana Anni

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.8.2018 19:05

      Moi Kira 🙂 Kyllä mä muistan sinut! Kiva kun laitoit kommenttia <3 Terkkuja Merituulille! Kuva kun tykkäätte ohjeista.

      Vastaa
  11. Jenni sanoo

    25.11.2018 10:02

    Kestääkö pakastamisen?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      25.11.2018 10:10

      Kaikki kakkupohjat voi pakastaa. Valmista kakku itse harvoin pakastan. Kreemin koostumus voi muuttua.

      Vastaa
  12. Veera sanoo

    8.5.2019 21:59

    Hei! Toimisikohan tämä kakku ilman kananmunaa, jos sen korvaisi vaikka suuremmalla määrällä päärynäsosetta?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.5.2019 08:34

      Kokeilemisen arvoinen idea 🙂 Tekisin ehkä matalan kakun kokeeksi. Nimittäin ainoa ongelma mikä voi olla ettei pysy ihan yhtä hyvin kasassa, mutta uskon, että kyllä siitä kakku tulee 🙂

      Vastaa
  13. Janika sanoo

    21.7.2019 22:09

    Millaisilla suhteilla tämän kakun tekisi 15 cm vuokaan? Entä paistoaika?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      22.7.2019 08:19

      Tekisin itse ohjeen taikinan, mutta laittaisin vuokaan vain sen verran kuin mahtuu ja lopusta taikinasta tekisin vaikka muffinsseja. Kun ohjetta aletaan pienentämään näin vähän, voi helposti mennä raaka-aineiden kanssa hassusti ja kakku epäonnistua. Paisto on aina uunikohtainen ja suosittelen tarkistamaan puutikulla kypsyyden.

      Vastaa
  14. Essi sanoo

    3.11.2019 22:18

    Hei! Ihana ja kokeilemisen arvoinen resepti! Onnistuisikohan tämä gluteenittomana?Laittaisitko gluteenittomia jauhoja vai perunajauhoja vehnäjauhojen tilalle?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      4.11.2019 07:07

      Hei Essi,

      tätä kakkua on muutama lukija testannut onnistuneesti gluteenittomilla jauhoilla. Tarkista sisältääkö valitsemasi jauhoseos psylliumia ja nostatusaineita ennen kun lisäät niitä lisää taikinaan 🙂

      Vastaa
  15. Kia sanoo

    9.7.2020 22:52

    Tein tämän gluteenittomana ja vegaanisena. Korvasin vehnäjauhot gluteenittomalla jauhoseoksella ja kananmunan 1,5dl soijajogurttia. Hyvin toimi, en huomannut koostumuksessa eroa tavalliseen pohjaan!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.7.2020 07:06

      Hienoa! Kiitos, kun jätit vinkit myös muille! 🙂 Päivitän ohjeesee,n, että onnistuu myös näin 🙂

      Vastaa
  16. Jenni sanoo

    28.9.2020 06:35

    Jos/kun kakkupohjan tekee parikin päivää aiemmin, niin missä ja miten se kannattaa säilyttää? Ja missä vaiheessa leikata osiin? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      28.9.2020 09:27

      Huoneenlämmössä voi säilyttää hyvin peiteltynä (myös jääkaapissa, jos tykkää niin). Kakun leikkaan itse aina osiin ennen täyttöä.

      Vastaa
  17. Mallaspulla sanoo

    11.10.2020 14:23

    Hei,

    Kiitos makoisasta kakkuohjeesta; tein tätä puolisoni synttärikakuksi, tuli herkkua! Yksi ongelma tosin tuli: kakku ei meinannut tulla millään ulos vuoasta! Kokosin sen siis umpinaiseen kakkuvuokaan, samaan jossa paistoin. Halkaisija oli 15 cm ja tein reseptin määrillä, kreemiä myös tupla-annoksen. Käytin reunakalvoa, mutta se ei toki yltänyt yläreunaan asti. Jouduin pitkään veitsellä irrottelemaan reunoja, minkä takia reunakalvo meni ruttuun ja kakun reunat vähän kärsivät. Onneksi reunoille levitettävä kreemi pelasti ulkonäön. Laitoinko siis liikaa tavaraa liian pieneen vuokaan vai miten kakku olisi pitänyt saada nätimmin pihalle? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      12.10.2020 08:05

      Kakkusi luultavasti jäi kiinni, koska reunakalvo ei yltänyt ylös asti. Kaikki kakun pinnat tulee olla suojattu, jotta kakun saa sulavasti ulos vuoasta. Itse kippaan kakun aina suoraan alustalle, kopautan vähän pohjasta ja kakku tippuu ulos. Harjoittelua lisää 🙂

      Vastaa
  18. Piia sanoo

    12.12.2020 12:36

    Hei! Tarkoitatko tuolla ”Päärynän makua voi lisätä ohjeeseen hillolla” että lisätä hilloa taikinaan vai valkosuklaakreemin kanssa väliin?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      12.12.2020 17:59

      Hilloa kakun väliin kreemin kanssa 🙂

      Vastaa
  19. Anniina sanoo

    9.6.2021 15:52

    Moikka! Leivoin nyt pohjan pari päivää etukäteen. Säilyykö paremmin huoneenlämmössä vai jääkaapissa? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.6.2021 20:21

      Nyt kun on näin lämmintä ja kosteaa laittaisin jääkaappiin.

      Vastaa
  20. Ihantavallinenäiti sanoo

    5.8.2021 00:39

    Heippa!

    Tein tuota kreemiä ja se jäi kellertäväksi. Osaatko sanoa, mitä tapahtui ja miten saan kreemin ihan valkoiseksi?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      5.8.2021 05:41

      Voikreemi taittaa aina vähän keltaiseen, mutta kun sitä vatkaa tarpeeksi pitkään siitä tulee kuohkeaa ja vaaleaa. Vatkasithan kreemiä siis tarpeeksi? Halutessasi voit värjätä kreemiä valkoisella pastavärillä.

      Vastaa
  21. Eeva sanoo

    26.10.2021 23:13

    Kiitos, olen etsinyt jo jonkin aikaa tän tyyppistä ohjetta! Mulla tosin tämmöset painavammat kakut esim. porkkanakakut jäävät usein raa’aksi, siksi jännittää tämän kokeilu. Missä voisi olla vika, onko uunini liian tehokas? Leivon muuten sokerikakkupohjat ja muut lähes ongelmitta.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      27.10.2021 09:55

      Moikka, raskaat kakkupohjat ovat vaativia paiston suhteen, siksi suosittelen yleensä paistamaan kahdessa vuoassa. Jos kakku jää raa’aksi on sitä paistettu liian vähän aikaa. Uunien tehoissa on aina eroja. Itse tarkistan kypsyyden aina puutikulla kakun keskeltä, kun tikkuun ei jää taikinaa voit olla varma, että pohja on kypsä.

      Vastaa
  22. lune sanoo

    29.12.2021 18:34

    moi, tein tällä ohjeella kakkupohjan. annoin hetken jäähtyä vuoassa ja sitten kumosin kakkuritilälle. Kakku hieman oudosti painui kasaan keskeltä, siitä mistä oli kohonnut. tarkistin kyllä kypsyyden ja oli kypsä. mitähän oon tehnyt väärin? korvasin n. puolet soseesta raastetulla päärynällä kun ei ollut tarpeeksi, oiskohan se voinut vaikuttaa tähän?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      4.1.2022 09:19

      Moikka, valitettavasti lässähtäminen viittaa siihen ettei kakku ole ollut kypsä keskeltä – silloin se lässähtää. Kypsä kakku ei lässähdä koska on tiivistä kakkumassaa.

      Vastaa
  23. Mirka sanoo

    5.4.2022 15:06

    Hei! Suunnittelin tästä pohjasta pojalle synttärikakkua, mutta muototoiveen vuoksi olisi helpoin tehdä pohja pellillä ja pinota neliöksi. Pitäisikö tehdä isompi satsi taikinaa? Varmaankin lyhyempi paistoaika riittänee?

    Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios