• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Jäätelö
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Leivontaohjelma
  • Mökkiohjeet
  • Perhe
    • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria

Mehukas Päärynäkakku Valkosuklaakreemillä

Kreemikakut

12 tammi

Mehukas Päärynäkakku Valkosuklaakreemillä

Mitäkö ikävöin matkalla? Leipomista tottakai. Tänään pääsin vihdoin leipomaan omassa keittiössäni, heti noustuani sängystä! Jauhot pöllysivät siis jo kello kuuden jälkeen ja olihan siinä taas toisella (avomiehelläni) ihmettelemistä mitä siellä keittiössä tapahtuu 😀 Aikaerosta johtuen unirytmi on mennyt hieman sekaisin, mutta se on tuntunut ihan kivalta tässä viime päivinä. Ihan parasta herätä aikaisin ja huomata kuinka paljon voi saada aikaan ennen kello yhdeksää!

Tämän mekukkaan päärynäkakun leivoin itseasiassa jo ennen lomia. Tänään aamulla kuitenkin muokkasin kakkupohjan ohjetta hiukan ja paistoin kakun uudelleen, jotta voisin jakaa teille sen täydellisen mehevän ohjeen tähän ihastuttavaan kakkupohjaan. Jos pidät porkkanakakusta, jatka lukemista nimittäin tulet rakastamaan tätä kakkua!

Päärynä ja valkosuklaa ♥ Testaamalla varmistettu makuyhdistelmä toimii. Päärynän maku on mieto ja se ei dominoi tässä kakussa liikaa. Päärynän makua voi lisätä ohjeeseen hillolla tai kostuttamalla kakkupohjat päärynämehulla. Tämä kakkupohja on kuitenkin niin mehevä, että kostutusta ei välttämättä tarvita ollenkaan. Voit käyttää kakkupohjassa valmista päärysäsosetta (Bonne) tai tehdä ihanan kypsistä päärynöistä soseen itse! Kumpikin toimii hyvin! Mutta tuo valkosuklaakreemi, ohje jonka jaoin reilu viikko sitten. Se sopii tähän kakkuun täytteeksi ja kuorrutteeksi – täydellisesti!

Herkullista viikonloppua!


Mehukas Päärynäkakku Valkosuklaakreemillä

(n. 15 hlö kakku)

Ohje:

  • 5 dl vehnäjauhoja
  • ripaus suolaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl ruokasoodaa
  • ripaus kardemummaa (ei välttämätön voit korvata myös muulla mausteella)
  • 200 g voita
  • 3 dl fariinisokeria
  • 3 isoa kananmunaa
  • 2.5 dl päärynäsosetta (Bonne tai itsetehty)
  • 1 tl Butter Vanilla aromia
  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  2. Pingota korkean halkaisijaltaan 18 cm kakkuvuoan pohjalle leivinpaperi ja voitele vuoan reunat tai käytä reunaleivinpaperia.
  3. Mittaa jauhot, sooda ja suola isoon kulhoon ja sekoita kunnolla.
  4. Mittaa huoneenlämpöinen voi toiseen isoon kulhoon sokerin kanssa.
  5. Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi ja lisää kananmunat vaahtoon yksi kerrallaan koko ajan vatkaten. Lisää lopuksi vanilja-aromi.
  6. Lisää jauhoseosta ja päärynäsosetta vuorotellen voisokeriseokseen, kunnes taikina on tasaista. Sekoita aina välissä kunnolla.
  7. Jaa taikina kakkuvuokaan ja paista uunin alatasolla noin reilu tunti (1h 20min).
  8. Tarkista kypsyys puutikulla, kun tikkuun ei jää taikinaa on kakku valmis.
  9. Jäähdytä kakku jäähdytysritilällä, jotta jäähtyy tasaisesti ja säilyttää mehevyytensä.

Vinkki! Voit paistaa kakun myös kahdessa vuoassa, silloin paistoaika on noin 35-40 min. Jos sinulla on vain yksi iso (22-24 cm) vuoka, voit paistaa kakun myös siinä, mutta kakusta tulee huomattavasti matalampi.

Vinkki! Mausta kakkupohjaa kanelilla tai kardemummalla, niin saat ihanaa syvyyttä kakkupohjaan! 

Vinkki! Tämä kakkupohja paranee vanhetessaan! Kannattaa siis leipoa se pari päivää etukäteen! 

VEGAANINEN KAKKUPOHJA: Katso vinkit kommenteista!

Valkosuklaakreemi:

Valkosuklaakreemin ohjeen löydät täältä. Suosittelen tekemään kaksi annosta.

Kakun kokoaminen:

  1. Leikkaa kakku neljään kerrokseen.
  2. Kasaa kakku vuokaan, jossa paistoit sen.
  3. Kakkupohjia ei välttämättä tarvitse kostuttaa. Voit halutessasi sivellä pohjille vähän päärynämehua.
  4. Kasaa kakku kelmulla tai reunakalvolla vuorattuun vuokaan: ensin pohja sitten 1/4 kreemistä ja toista kahteen kertaan.
  5. Laita kakku jääkaappiin ja anna maustua yön yli tai pari tuntia.
  6. Irrota kakku vuoasta ja aseta se kakkualustalle.
  7. Levitä loput kreemistä kakun pintaan sekä päälle palettiveitsellä.
  8. Koristele kakku aidoilla kukilla.

Vinkki! Voit koota kakun myös suoraan tarjoilualustalle, jos jätät kakun tarkoituksella hieman rustiikkiseksi ja et levittele kreemiä koko kakun päälle. Katso esimerkikki porkkanakakusta, joka on upea nakukakku tyylilläkin! 

Mehukas Päärynäkakku Valkosuklaakreemillä

Mehukas Päärynäkakku Valkosuklaakreemillä


Katso lisää kreemikakkuja.

Ihanaa viikonloppua!

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

39 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Vuodesta 2017 Vuoteen 2018
Seuraava artikkeli: Parhaista Parhain Mangojuustokakku »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Maarit sanoo

    13.1.2018 08:36

    Kuulostaa herkulliselta! Mitä luulet toimisiko tämä silleen että laittaisi valkosuklaakreemin ainoastaan päälle, ei väliin ollenkaan? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.1.2018 09:37

      Hei Maarit, Kyllä varmasti toimii 🙂 Pelkkä kakkukin oli hyvää ja mehevää!

      Vastaa
  2. Kaisu sanoo

    13.1.2018 14:40

    Riittääkö jos puolittaa ohjeen, kun ajattelin tehdä matalana ikäänkuin piirakkamuodossa? Vai millä suhteilla suosittelet kokeilemaan..

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.1.2018 18:02

      Hei Kaisu, riippuu minkä kokoisen piirakan teet tai jos teet pellille? En ole itse testannut taikinaa kuin tähän kakkuun, joten 100% suositusta riittoisuudesta en osaa antaa.

      Vastaa
  3. Annette sanoo

    16.3.2018 06:39

    Ajattelin tehdä tämän kakun töihin. Kuinka monelle tästä riittää, mietin että pitäisikö tehdä hieman isompi satso?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.3.2018 06:43

      Hei Anette, lisäsinkin sen tuonne reseptiin. Kakku on tosi tuhtia. Sanoisin, että riittää 12-15 hlö, ehkä jopa 20, jos otetaan pieniä paloja ja on muuta tarjottavaa. Kakusta tulee nimittäin myös korkea.

      Vastaa
  4. Saija Hvitfelt sanoo

    18.3.2018 11:52

    Minulla on tarve n 25 hengen kakkuun ja ajattelin testata tätä. Kotoa löytyy korkea 25 cm kakkuvuoka johon ajattelin leipoa tämän. Mittasuhteista: olisiko taikina kerrottava kahdella tämän kokoiseen kakkuun? Kakun ei tarvitse olla niin korkea mutta perinteiseen kolmeen osaan leikattavan korkea kylläkin.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.3.2018 21:27

      Hei Saija,

      Kokeilisin kaksinkertaisena tai 1.5 kertaisena. En osaa suoraan sanoa, koska en ole itse testannut. Otathan huomioon, että paistoaika saattaa pidentyä. Mukavaa uutta viikkoa! 🙂

      Vastaa
  5. Annette sanoo

    21.3.2018 19:08

    Kakku on nyt kasattu,mutta mitä käy lopulle kreemille,kun sen laittaa yöksi jääkaappiin, ja vasta sitten levitetään kakun pinnalle?

    Vastaa
    • Anni sanoo

      22.3.2018 07:43

      Hei Annette, kreemi kovettuu jääkaapissa. Kannattaa ottaa se hyvissä ajoin ”sulamaan” ennen levitystä 🙂

      Vastaa
      • Annette sanoo

        22.3.2018 08:14

        Kiitos nopeasta vastauksesta. Ja kiitos hyvästä ohjeesta, maistelin tuota kreemiä eilen, jestas oli hyvää?

        Vastaa
        • Anni sanoo

          22.3.2018 08:19

          Kiva kuulla. Ilo on puolellani! 🙂

          Vastaa
  6. Inga sanoo

    19.6.2018 07:02

    Ajattelin tehdä tämän kahteen 23cm normaaliin vuokaan, saisinko vähän apuja taikinan mittasuhteista?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.6.2018 19:45

      Jos haluat korkean kakun tee taikina 1.5 kertaisena . Jos matalampi kakku ei haittaa, niin voit tehdä tällä ohjeella, mutta kakusta tulee matalampi 🙂

      Vastaa
  7. Heidi sanoo

    26.6.2018 18:25

    Moi Anni.
    Kiitos tästä ohjeesta, on todella herkullinen! Mitä sanoisit, olisiko kaksinkertainen satsi riittävä 30 hlön kakuksi? Juhlissa myös muuta tarjolla. Ajattelin tehdä pme:n 25 cm vuokaan, tai sitten säädettävällä vuoalla jopa hieman suuremman.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      27.6.2018 07:11

      Moikka Heidi, kiva kun pidit ohjeesta. Kaksinkertainen kakku riittää varmasti 30 hengelle 🙂 Paistoaika varmasti pitenee huomattavasti, muista ottaa se huomioon. Mukavia juhlia!

      Vastaa
      • Heidi sanoo

        1.7.2018 09:59

        Kiitos paljon vastauksestasi ?

        Vastaa
  8. Henriikka sanoo

    4.7.2018 16:57

    Moi! Voiko tuota vanilja-aromia korvata millään??

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      5.7.2018 07:10

      Moikka, kaikella missä on vaniljaa: vaniljatangonn siemenillä, vaniljasokerilla tms. Tai sen voi jättää myös pois 🙂 eikä ole niin tarkkaa kuinka paljon laittaa. Vanilja on aina hyvää!

      Vastaa
  9. miisa sanoo

    20.7.2018 20:32

    Mitähän tein väärin, kun sain aikaiseksi repeilleen kukkulan? En taida saada leinattua ku vaan kolmeen osaan. Tein 22 cm vuokaan 1,5 kertaisen taikinan. Jännittää onnistuuko kakku..

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.7.2018 09:59

      Moi Miisa,

      Tällaiset raskaammat kakkupohjat kohoavat aina hieman keskeltä ja saattavat myös revetä. Uuneissa on aina eroja, joten kannattaa kokeilla hieman pienemmällä lämpötilalla, voit myös laittaa leivinpaperin kakun päälle paiston loppuvaiheessa. Kohonnut kakku kannattaa jäähdyttää ritilällä kohonnut osa alapuolella, jolloin se painuu hiukan kasaan. Jos et saa kolmea kerrosta niin leikkaa kakku kahteen osaan. Se varmasti onnistuu ja on herkullista vaikka onkin hieman matalampi 🙂

      Vastaa
  10. Kira sanoo

    18.8.2018 20:24

    Moikka Anni

    En tiedä muistatko mua yläasteelta Kira ?Mä oon kokeillu tosi montaa sinun tekemää kakkua mun 13v merituuli tytön kanssa sulla on parhaat kakut?Itse lemppariksi valitsen mango juusto kakun..upea blogi ja ihana Anni

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.8.2018 19:05

      Moi Kira 🙂 Kyllä mä muistan sinut! Kiva kun laitoit kommenttia <3 Terkkuja Merituulille! Kuva kun tykkäätte ohjeista.

      Vastaa
  11. Jenni sanoo

    25.11.2018 10:02

    Kestääkö pakastamisen?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      25.11.2018 10:10

      Kaikki kakkupohjat voi pakastaa. Valmista kakku itse harvoin pakastan. Kreemin koostumus voi muuttua.

      Vastaa
  12. Veera sanoo

    8.5.2019 21:59

    Hei! Toimisikohan tämä kakku ilman kananmunaa, jos sen korvaisi vaikka suuremmalla määrällä päärynäsosetta?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.5.2019 08:34

      Kokeilemisen arvoinen idea 🙂 Tekisin ehkä matalan kakun kokeeksi. Nimittäin ainoa ongelma mikä voi olla ettei pysy ihan yhtä hyvin kasassa, mutta uskon, että kyllä siitä kakku tulee 🙂

      Vastaa
  13. Janika sanoo

    21.7.2019 22:09

    Millaisilla suhteilla tämän kakun tekisi 15 cm vuokaan? Entä paistoaika?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      22.7.2019 08:19

      Tekisin itse ohjeen taikinan, mutta laittaisin vuokaan vain sen verran kuin mahtuu ja lopusta taikinasta tekisin vaikka muffinsseja. Kun ohjetta aletaan pienentämään näin vähän, voi helposti mennä raaka-aineiden kanssa hassusti ja kakku epäonnistua. Paisto on aina uunikohtainen ja suosittelen tarkistamaan puutikulla kypsyyden.

      Vastaa
  14. Essi sanoo

    3.11.2019 22:18

    Hei! Ihana ja kokeilemisen arvoinen resepti! Onnistuisikohan tämä gluteenittomana?Laittaisitko gluteenittomia jauhoja vai perunajauhoja vehnäjauhojen tilalle?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      4.11.2019 07:07

      Hei Essi,

      tätä kakkua on muutama lukija testannut onnistuneesti gluteenittomilla jauhoilla. Tarkista sisältääkö valitsemasi jauhoseos psylliumia ja nostatusaineita ennen kun lisäät niitä lisää taikinaan 🙂

      Vastaa
  15. Kia sanoo

    9.7.2020 22:52

    Tein tämän gluteenittomana ja vegaanisena. Korvasin vehnäjauhot gluteenittomalla jauhoseoksella ja kananmunan 1,5dl soijajogurttia. Hyvin toimi, en huomannut koostumuksessa eroa tavalliseen pohjaan!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.7.2020 07:06

      Hienoa! Kiitos, kun jätit vinkit myös muille! 🙂 Päivitän ohjeesee,n, että onnistuu myös näin 🙂

      Vastaa
  16. Jenni sanoo

    28.9.2020 06:35

    Jos/kun kakkupohjan tekee parikin päivää aiemmin, niin missä ja miten se kannattaa säilyttää? Ja missä vaiheessa leikata osiin? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      28.9.2020 09:27

      Huoneenlämmössä voi säilyttää hyvin peiteltynä (myös jääkaapissa, jos tykkää niin). Kakun leikkaan itse aina osiin ennen täyttöä.

      Vastaa
  17. Mallaspulla sanoo

    11.10.2020 14:23

    Hei,

    Kiitos makoisasta kakkuohjeesta; tein tätä puolisoni synttärikakuksi, tuli herkkua! Yksi ongelma tosin tuli: kakku ei meinannut tulla millään ulos vuoasta! Kokosin sen siis umpinaiseen kakkuvuokaan, samaan jossa paistoin. Halkaisija oli 15 cm ja tein reseptin määrillä, kreemiä myös tupla-annoksen. Käytin reunakalvoa, mutta se ei toki yltänyt yläreunaan asti. Jouduin pitkään veitsellä irrottelemaan reunoja, minkä takia reunakalvo meni ruttuun ja kakun reunat vähän kärsivät. Onneksi reunoille levitettävä kreemi pelasti ulkonäön. Laitoinko siis liikaa tavaraa liian pieneen vuokaan vai miten kakku olisi pitänyt saada nätimmin pihalle? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      12.10.2020 08:05

      Kakkusi luultavasti jäi kiinni, koska reunakalvo ei yltänyt ylös asti. Kaikki kakun pinnat tulee olla suojattu, jotta kakun saa sulavasti ulos vuoasta. Itse kippaan kakun aina suoraan alustalle, kopautan vähän pohjasta ja kakku tippuu ulos. Harjoittelua lisää 🙂

      Vastaa
  18. Piia sanoo

    12.12.2020 12:36

    Hei! Tarkoitatko tuolla ”Päärynän makua voi lisätä ohjeeseen hillolla” että lisätä hilloa taikinaan vai valkosuklaakreemin kanssa väliin?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      12.12.2020 17:59

      Hilloa kakun väliin kreemin kanssa 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Häät Inspiraatio Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivokset Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Marenki Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vege Yhteistyö Ystävänpäivä

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Huomenta ☀️ Onnea on aamuaurinko ja kotona l Huomenta ☀️ 

Onnea on aamuaurinko ja kotona leivottu tuore ruisleipä 👌🏻

Ohje blogissa ja linkki profiilissa ☝🏻 #anninuunissa
IG-Resepti 💕 maaliskuun eli mun synttärikuukau IG-Resepti 💕 maaliskuun eli mun synttärikuukauden kunniaksi. Kaikki yllärit ja hemmottelut peruttiin tai ainakin siirrettiin. Surettaa, harmittaa ja väsyttää. Onneksi aurinko ja tuleva kevät piristää ☀️ ja se että vuosi sitten ei tiedetty, että ollaan samassa, jopa pahemmassa tilanteessa, vuotta myöhemmin. Haleja ja jaksamista kaikille! 😘

Ihana Puolukkasmoothie 🌿 (2 annosta)

2 dl jäisiä puolukoita
4 dl kauramaitoa
4 taatelia
3 rkl kauraleseitä
ripaus kardemummaa ja kanelia

Mittaa kaikki blenderiin ja aja tasaiseksi. Nauti! 

Ihanaa uutta viikkoa! 🤗
🍊🍊🍊 Saisiko olla pala veriappelsiinitort 🍊🍊🍊

Saisiko olla pala veriappelsiinitorttua? 

Ihana makumuistoja herättelevä ohjeeni löytyy uusimmasta @unelmientalojakoti numerosta 👏🏻 Minä leivoin, yhdessä stailattiin ja kuvan nappasi @johannamyllymakiphotographer 📷
Parit laskiaispullat vielä hiihtoloman lopuksi 💕

Seuraaville viikoille pitäisi kehittää nyt mukavaa puuhaa kotona. Olisi kiva inspiroida ja aktivoida teitä myös tai tehdä jotain yhdessä! Millainen live kiinnostaisi? Mitä haluaisitte tehdä? Ja kiinnostaako ylipäätänsä leivontalivet vielä? 😘
Terttu tummuneita banaaneita keittiön pöydällä Terttu tummuneita banaaneita keittiön pöydällä? 🍌

Sormiruokailtava sokeriton banaanileipä (6 kk+) on täynnä vatsaa täyttäviä ainesosia: pähkinää, kauraa ja banaania! 👶🏼

Tämä ei ole pelkästään vauvojen ohje, vaan sopii myös aikuisille. Aloin heti maiskutella ajatusta vähän terveellisemmästä banaanileivästä, jonka päälle voisi lusikoida itse keitettyä kinuskia. Tai jos haluaa pitää koko nautinnon sokerittomana, niin kokeile soseuttaa taateleita pienen kauramaitotilkan kanssa, niin sinulla on ihanaa sokeritonta taatelikinuskia 💛

Ohje (myös pähkinätön) nyt blogissa ja linkki löytyy biosta sekä stoorien puolelta☝🏻 #anninuunissa
ARVONTA & kirjasuositus 🍰👇🏻 Tänä vuo ARVONTA & kirjasuositus 🍰👇🏻

Tänä vuonna mua on inspiroinut suuresti lahjakkaan Outin @samastapadasta -kirja. Rehellisesti, en ole koskaan ahminut mitään muuta keittokirjaa yhtä ahkerasti. "Samasta padasta" -ajatus on nerokas. Koko perhe eli myös vauvat syövät samaa ruokaa eli samasta padasta 🥑

Jokainen pieni tulevaisuuden kulinaristi on ansainnut itse tehtyä maistuvaa ruokaa. Kirja herkullisten reseptien ja tarinoiden avulla olen oppinut kokkaamaan vauvalle rohkeasti ja kehittämään myös itse reseptiikkaa. Tekin olette innostuneet uusista taidoistani. Tätä vauvan 6kk kakkua on nimittäin tarjoiltu jo monissa juhlissa (ohje löytyy blogista) 🎂

Saan arpoa teille @samastapadasta -kirjan uusimman painoksen 💕 Alla ohjeet arvontaan (Instagram ei ole osallisena arvonnassa):

1. Paina ❤️ ja kommentoi minkä ikäinen herkuttelija siellä kaipaa uusia makuja 👶🏼
2. Seuraa @anninuunissa & @samastapadasta 🍜
3. Osallistu su 28.2. mennessä. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti 📚

Onnea arvontaan! Psst.. @samastapadasta tilillä pian myös herkullisen leivontakirjan arvonta! ☀️

📷 @visuelli.erja
Matkamuistoja Miamista 🌴 Meidän viime vuoden Matkamuistoja Miamista 🌴 Meidän viime vuoden hiihtoloma (ja teidän toivepostaus) nyt blogin puolella 🧇

”Tasan vuosi sitten pakkasimme matkalaukkuja se ihana odottava kihelmöinti vatsan pohjassa. Olimme miettineet pitkään alkukevään matkakohdetta. Meidän viimeinen pidempi matka kahdestaan. Sitä emme tienneet, että matka todellakin jäi koko vuoden viimeiseksi.” #anninmatkat ☀️

Ihanaa hiihtolomaa kaikille! ⛷
Kukat 💕🌸 Kiinnostaisiko teitä postaus, mis Kukat 💕🌸

Kiinnostaisiko teitä postaus, missä olisi kuvia näistä upeista kimpuista kootusti? 🤔

@homeingardenkauniainen
Moi 👶🏼 Ajattelin esittäytyä kun vilahtelen Moi 👶🏼 Ajattelin esittäytyä kun vilahtelen täällä melko usein ja varsinkin ruokahetkeni saattavat tulla teille tutuiksi 🍼

Minulla on monta lempinimeä. Teille olen tästä lähtien Onni 💙 

Toinen sukkani on usein kateissa, koska sukkien repiminen ja maistelu on mielipuuhaani 🧦

Tykkään herkutella ja tällä hetkellä suosikkejani ovat 🥦🍌🫐 ja lohi.

Olen iloinen ja utelias. Itken harvoin ja nauran usein 😃 

Olen aamuvirkku, enkä ole elämäni aikana nukkunut klo 6.00 pidempään. Onneksi äitikin on aamuvirkku 🥱

Rakastan muumeja, etenkin Muumi-yöriepuani ja Muumi-kauranaksuja 🤍

En malta olla paikoillani, parasta onkin kierrellä ympäri taloa tutkia uusia paikkoja 👀

Viihdyn myös keittiössä. Siellä istun sitterissä ja kuuntelen tarkkaan mitä äiti selostaa 🥣

Minulla on jo kaksi harrastusta: muskari ja uinti 🎵💦

Täytän tänään 7 kuukautta 🥳

Hauska tutustua 👋🏻
3 x Hyvää & 3 x Huonoa 🤍 tänään on muska 3 x Hyvää &  3 x Huonoa

🤍 tänään on muskaripäivä
🤍 viikonloppu jee
🤍 laskiaispullat

🖤 tiskikone hajosi
🖤 polvessa kipeä mustelma (liukastuin eilen)
🖤 ahdistava hammaslääkärikokemus

Mitäs teillä? Ihanaa viikonloppua! 😘
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2021 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios