• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Jäätelö
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Runebergin Tortut
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Leivontaohjelma
  • Mökkiohjeet
  • Perhe
    • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Sokeriton

Sitruunajuustokakku Marengilla (G, liivatteeton)

Gluteeniton· Juustokakut· Kakut· Marengit· Pääsiäinen· Vegaaninen

4 tammi

Sitruunajuustokakku Marengilla (G, liivatteeton)

OMG mikä ihana kakku! Tämä sitruunajuustokakku marengilla on jumalaista, jopa hieman syntistä ja niin täydellisen ihanaa, että haluaisin ahmia koko kakun itsekseni! Näin muuten käy usein kun kyseessä on sitruksinen herkku. Miten olinkaan kaivannut sitruunaisia leivonnaisia. Ne ovat loppuvuoden tuhtien reseptien jälkeen täydellistä vastapainoa suklaan kuormittamille makunystyröille.

Tämä kakku koostuu kolmesta osasta. Kuvittele kielellesi raikas ja silkkinen sitruunajuustokakku, jonka päällä on runsas kerros hattaran kevyttä paahteisen makeaa marenkia ja pohjalla rapea kaurakeksikerros. Rapea pohja, pehmeä täyte ja kuohkea kuorrute. Tätä kirjoittaessa tekisi mieli juosta jääkaapille ja hakea kolmas pala kakkua. Miten kestän tämän kiusauksen ja miten ihmeessä ihanaa kakkua riittää vietäväksi äidille tänään iltapäivällä? Heh pitää virittää jääkaapin oveen lukko tällaisia tilanteita varten.

Sitruunajuustokakku Marengilla (G, liivatteeton)

Tämä kakku, jos mikä kuuluu ansaitsemalleen paikalle eli vuoden ensimmäiseksi uudeksi reseptiksi tänne blogin puolelle.

Mikä muu tässä ohjeessa on erityisen ihanaa? No se, että kakussa ei ole ollenkaan liivatetta ja se, että teet kakusta helposti gluteenittoman valitsemalla gluteenittomat kaurakeksit kakun pohjalle. Voit muuten käyttää mitä tahansa muitakin keksejä. Jos esimerkiksi pidät digestiveistä, niin ne sopivat mainiosti tähän kakkuun. Ohje saattaa näyttää pitkältä, mutta se on helppo. Pohja, täyte ja kuorrute. Kaikki valmistetaan erissä ja lopputuloksena on jumalaisen herkullinen raikas kakku, jota ei voi vastustaa!


Sitruunajuustokakku Marengilla (G, liivatteeton)

Noin 10-12 hlö

Pohja

  • 250 g kaurakeksejä (gluteeniton halutessasi)
  • 50 g voita tai margariinia
  1. Hienonna keksit blenderissä tai murskaamalla.
  2. Sulata voi ja sekoita keksimurun sekaan.
  3. Vuoraa halkaisijaltaan 20 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla ja reunakalvolla.
  4. Taputtele keksipohja vuoan pohjalle ja laita vuoka jääkaappiin.
  5. Valmista juustokakkutäyte.

Sitruunajuustokakku-täyte

  • 3 dl vispikermaa
  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa (Viola)
  • 2 sitruunan kuoriraaste
  • 0,5 dl sitruunanmehua
  • 2 dl tomusokeria
  • (tippa keltaista elintarvikeväriä – ei välttämätön)
  1. Vatkaa kerma vaahdoksi ja laita jääkaappiin.
  2. Mittaa tuorejuusto kulhoon sitruunankuoriraasteen kanssa.
  3. Notkista tuorejuusto vatkaamalla ja lisää sitruunamehu sekä tomusokeri, vatkaa sekaisin.
  4. Kääntele kermavaahto ja väri juustomassaan, kunnes täyte on täysin tasainen.
  5. Kaada massa vuokaan keksipohjan päälle. Painele täyte lusikalla tasaiseksi.
  6. Voit kopistaa vuokaa muutaman kerran vasten tasoa, jotta ilmakuplat häviävät.
  7. Laita kakku tekeytymään jääkaappiin pariksi tunniksi.

Vinkki! Halutessasi jämäkämmän kakun lisää liivatetta tai agaria juustokakkumassaan. 

Sveitsiläinen marenki

Löydät ohjeen tästä. Tee marenki ilman aromeja tai marjajauheita.

  1.  Irrota kakku vuoasta. Tasoita reunat ja nostele marenki kakun päälle.
  2. Viimeistele marenki palettiveitsellä ja tohottimella.
  3. Voit raastaa sitruunan kuorta halutessasi koko kakun päälle.

VEGAANINEN: Vaihda kerma ja tuorejuusto kauratuotteisiin ja tee kakun päälle vegaaninen marenki. Yksi lukija on tämän jo onnistuneesti testannut! 

Sitruunajuustokakku Marengilla (G, liivatteeton)Sveitsiläinen marenki kruuna sitruunakakun! Siruuna ja marenki sopivat täydellisesti yhteen!

Raikasta viikonlopun jatkoa!

♥ Anni


Lisää raikkaita kakkuja löydät täältä.

Seuraatko jo?

Facebook

Instagram

Pinterest

35 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Kiitos 2019 – Tervetuloa 2020
Seuraava artikkeli: Penne Caprese – Tomaatti-Mozzarellapasta »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Mari sanoo

    4.1.2020 15:03

    Kun ei ole tohotinta niin pystyykö uunissa saamaan samanlaista lopputulosta tähän marenkiin? Eli niin että jos pursottaa marengin uunipellille ja laittaa uuniin. Ja siirtää sen siitä uunin jälkeen juustokakun päälle.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      6.1.2020 07:54

      Hei Mari, uunissa saa kyllä väriä marengin pintaan. Koko kakkua ei tosiaan uuniin voi laittaa. Siirtäminen kuulostaa aika hankalalta, mutta näppärillä käsillä saattaa onnistua. Marenki on pehmeää ja kuohkeaa, vähän kuin kermavaahto. Nostelin sen osissa kakun päälle ja muotoilin palettiveitsellä. Voit toki koittaa paahtaa marengin pintaa, jollain muullakin kuumalla.

      Vastaa
  2. Tiina sanoo

    5.1.2020 11:01

    Voisikohan tuon kakun pakastaa jos tekisi etukäteen vai lässähtääkö se kun ei ole liivatetta?

    Vastaa
  3. Tiina sanoo

    5.1.2020 11:02

    Hei, voisikohan kakun pakastaa jos haluaisi tehdä sen etukäteen vai lässähtääkö se kun ei ole liivatetta?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      6.1.2020 07:54

      Kyllä kakun voi varmasti pakastaa 🙂 mutta ilman marenkia. En usk omarengin kestävän pakastusta. Ja pakastaessa aina tulee suojata kakku hyvin, ettei se ota makuja ja hajuja muista pakastetuista.

      Vastaa
  4. Lotta sanoo

    7.1.2020 12:39

    Hei! Osaatko sanoa onnistuisiko tämä vegaanisena? Eli hyytyykö kaura-/soijatuotteilla?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.1.2020 19:10

      Hei kyllä! Joku seuraajistani oli tehnyt tämän jo vegaanisena 🙂

      Vastaa
  5. Jenni sanoo

    15.1.2020 12:28

    Heippa! Voisinko tehdä niin, että teen marengin ja levitän sen kakun päälle, laitan jääkaappiin ja parin tunnin kuluttua vasta viimeistelen pinnan tohottimella? Osaatko sanoa kärsiikö marengin rakenne tästä? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      15.1.2020 12:33

      Heippa, miksi et tohottaisi pintaa heti levityksen jälkeen? Voit silti laittaa kakun jääkaappiin ja pinta pysyy kauniina 🙂

      Vastaa
      • Jenni sanoo

        15.1.2020 21:12

        Eli tohotus on oikeastaan vain ulkonäköseikka? Kiitos vastauksesta 🙂

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          16.1.2020 10:22

          Tohotus tekee marengin pinnasta kauniin väriltään ja antaa hiukan paahteista makua 🙂 se ei ole missään nimessä välttämätön tehdä, jos ei esimerkiksi omista tohotinta.

          Vastaa
  6. Meeri sanoo

    19.1.2020 20:10

    Tänään ehdin tehdä tätä juustokakkua. Tämä on aivan taivaallista. Paljon teen erilaisia hyytelökakkuja ja tämä kyllä aivan parasta. Keksipohjaan tuli vaan liian vähän rasvaa ja mureni mutta ei makua haitannut. Yleensä laitan rasvan tilalle jotain mehua keksipohjaan, mielestäni parasta. Merenkin laitoin rommiaromia ja maku oli nam😋😁. Pienellä leipomiseen tarkoitetulla tohottimella tein marenkiin väriä.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.1.2020 21:29

      Oi mikä ihana kommentti ja palaute! <3 Kiitos tästä. Laitan ylös mehuvinkkisi! Rasvan määrän olen rajannut minimiin ohjeessa ettei pohja mene kovaksi, sitä tai mehua voi tottakai lisätä oman maun mukaan. Ihanaa alkavaa uutta viikkoa sinulle!

      Vastaa
  7. Kaisa sanoo

    21.1.2020 11:49

    Paljonko lisäisit tähän liivatetta, jos haluaa hieman jämäkämmän kakun tästä? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.1.2020 12:05

      Laittaisin 2, mutta liivatteiden määrä riippuu toki siitä kuinka jämäkkää kakkua haluat itse? Yleensä lasketaan 1 dl nestettä = 1 liivate.

      Vastaa
  8. Emmi sanoo

    21.1.2020 12:24

    Hei! Suunnitelmissani olisi tehdä tätä viikonloppuna tyttöni synttäreille. Voiko tämän tehdä valmiiksi asti jo lauantaina ja tarjoilla vasta sunnuntaina? Vai kärsiikö marenkipäällys?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.1.2020 17:21

      Voit tehdä edellisenä päivänä, jos marenki on tehty onnistuneesti se säilyy hyvin jääkaapissa 🙂

      Vastaa
  9. Paula sanoo

    24.1.2020 20:40

    Voikohan tomusokerin korvata tavallisella sokerilla?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      25.1.2020 06:41

      Voi korvata. Käytin juustokakkutäytteessä tomusokeria, jotta sen koostumuksesta tulisi mahdollisimman pehmeä.

      Vastaa
  10. Milla sanoo

    25.1.2020 20:19

    Moikka! Pysyykö kakku hyvin yön yli koossa jääkaapissa vaikka ei käytä esim agaria? 🙂 ja jos agaria käyttää niin paljonko sitä kannattaa laittaa? En omista tohotinta niin onko sen käyttö välttämätöntä?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      26.1.2020 07:18

      Moi, kyllä kakku pysyy hyvin kasassa vaikka sitä ei heti syödäkään 🙂 Kakun koostumus on pehmeä, mutta ei valuva. Agarin käytöstä minulla ei ole vielä tarkempaa tietoa antaa. Täällä jotain vinkkejä:

      https://www.anninuunissa.fi/silkinpehmea-mansikkajuustokakku-vegaaninen-liivatteeton/

      Tohotus tekee marengin pinnasta kauniin väriltään ja antaa hiukan paahteista makua 🙂 se ei ole missään nimessä välttämätön tehdä, jos ei esimerkiksi omista tohotinta.

      Vastaa
      • Milla sanoo

        26.1.2020 17:04

        Kiitos paljon ❤️

        Vastaa
  11. Elina sanoo

    16.2.2020 12:50

    Ihanan kuuloinen ohje!🤩 Jääkö marenki tohon ihan ”raakana”? Tuntuu hassulta et söis raakaa marenkia.. vai enkö nyt vaan ymmärrä jotain😄 ja ps. Kiitos ihanista ohjeista ja inspiroivasta ig-tilistä! Useat ohjeet on testattu (ja hyväksi havaittu). Viimeeksi testasin suklaataatelikakkua (en nyt muista virallista nimeä) ja sitä oli tarjolla kuopuksen ristiäisissä. Niitti kyllä kehuja ja hyvin uppos vieraisiin🙏😊

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.2.2020 13:52

      Tämä on ihanaa!. Ei marenki ole raakaa tässä ohjeessa. Sveitsiläinen marenki kypsytetään vatkaamalla se kuumassa vesihauteessa, jolloin valkuainen kypsyy. Muutenkin Suomessa ”raa’an” marengin syöminen on täysin turvallista. Itse kuitenkin kypsytän valkuaiset aina joko italilaisella tai sveitsiläisellä tekniikalla 🙂

      Ihana kuulla, että olet pitänyt ohjeista ja leiponut niillä tärkeisiin juhliin 🙂 Mukavaa kevään odotusta!

      Vastaa
  12. Heli sanoo

    4.4.2020 14:23

    Hei! Tuo tarjoiluastia? Onko vain kuvausta varten vai löytyykö tuollainen Marimekolta?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      4.4.2020 17:56

      Mulla on tossa lautasen alla muki 🙂 eli itsetehty kakkutarjotin Marimekon lautasesta ja mukista 🙂

      Vastaa
      • Heli sanoo

        4.4.2020 19:36

        No niin vähän arvelin 🤩 kaunis kuva!

        Vastaa
  13. Mimosa sanoo

    6.4.2020 08:51

    Hei! Jos ostan kärkkäiseltä tohottimen ja siihen ei kuulu kaasu mukaan, niin mistähän tuota kaasua saa?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      6.4.2020 09:04

      Kysytkö suoraan Kärkkäisen asiakaspalvelusta asiaa 🙂 En ole ostanut itse kaasua erikseen koskaan.

      Vastaa
  14. Sini sanoo

    9.4.2020 13:36

    Heippa, aiemmissa kommenteissa onkin jo selvinnyt että kakun voi tehdä edellisenä päivänä mutta kannattaako pinta paahtaa vasta tarjoilupäivänä vai voiko senkin tehdä jo edellisenä päivä?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.4.2020 15:12

      Heippa, marengin pinta kannattaa paahtaa heti kun marenki on levitetty kakun päälle.

      Vastaa
  15. Janette Tukonen sanoo

    20.5.2020 18:28

    Hei, ajattelin tehdä tämän kakun huomiseksi. Voiko kakun tehdä jo tänään vai kannattaako tehdä vasta huomenna. Tuleekohan yöllä jääkaapissa kakkuun huonon näköinen pinta..?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.5.2020 20:12

      Hei, ihan hyvin voit tehdä kakun valmiiksi jääkaappiin. Itse aina peittelen leivonnaiset jääkaapissakin, jotta ne eivät ota makuja muista tuotteista, joten onhan sinulla hyvä kakkukupu tai laatikko kakulle 🙂

      Vastaa
  16. Satu sanoo

    16.8.2020 13:09

    Heippa, miten sait mrengista tuommoisen vuoren. Mulla ihan lättänä

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.8.2020 07:20

      Kun marenki on oikein ja onnistuneesti tehty on se paksua, kuohkeaa ja ilmavaa (asettuu melkein itsekseen vuoreksi). Kakkuni halkaisija on myös melko pieni, entä sinulla?

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Häät Inspiraatio Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivokset Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Marenki Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vege Yhteistyö Ystävänpäivä

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Kaupallinen yhteistyö @foodmarketherkku NYT ON BL Kaupallinen yhteistyö @foodmarketherkku NYT ON BLINIEN AIKA 💛

Kävin hakemassa kaikki tarvikkeet meidän herkulliseen blini-iltaan Food Market Herkkuun avatusta blinibaarista. Mukaan lähti skagenia, graavilohta, lohitartaria, sweet chili jokiraputahnaa, punasipulia, sitruunaa, suolakurkkuja, smetanaa ja hunajaa. Valitsin meille tällä kertaa ihania miniblinejä, mutta en voinut vastustaa Herkun oman keittiön isoja blinejä, joten otin niitäkin pari alkupalaksi 👌🏻 Medium kokoisia testataan ensi kerralla. Blini-illan tuotteet oli blinibaarin lisäksi aseteltu mukavasti lähelle toisiaan ja niitä löytyi myös valmiiksi pakattuina, jos tiskillä jono pääsisi kasvamaan 🥞 

Herkun blinibaari on auki koko talven ja löydät sen keskustasta, Tapiolasta ja Itiksestä. Voit halutessasi tilata tarvikkeet myös suoraan kotiin Herkun verkkokaupasta 🍽 Linkki verkkokauppaan löytyy stoorien puolelta, kuten myös minun ja pienen apurini ostosreissu ☝🏻 

#foodmarketherkku #herkummanelämänpuolesta #herkumpiverkkokauppa #herkunblinit #blinibaari #blinikausi #blinit #anninuunissa
Mango-Mustikkakakku - Vauvan ensimmäinen kakku (6 Mango-Mustikkakakku - Vauvan ensimmäinen kakku (6 kk+) 🥭

Tässä kakussa on kaikkea mitä kuuden kuukauden ikäinen vauva saa syödä. Kakku ei sisällä lisättyä sokeria, suolaa tai maitotuotteita. Makeus kakkuun tulee hedelmistä ja taateleista. Kakku maistuu myös aikuisille, jotka leikkaavat itselleen oman palan siltä puolelta, mihin koristeet on aseteltu. Ohje löytyy nyt blogista ja linkki kuten aina profiilista ☝🏻 #anninuunissa 

Kiitos kuvasta 📷 @visuelli.erja
Veriappelsiinipuuro 🍊 IG-RESEPTI 👇🏻maistu Veriappelsiinipuuro 🍊 IG-RESEPTI 👇🏻maistuu muuten myös vauvalle, ohje alla 💕

OHJE 

5 dl veriappelsiinien mehua
2 dl vettä
1,5 dl tummia mannasuurimoita (tai karkeaa riisijauhoa)
ripaus suolaa (ei vauvalle)
2 rkl sokeria (ei vauvalle)

Purista appelsiinien mehu suoraan kattilaan ja lisää vesi. Kiehauta (lisää suola ja sokeri) ja lisää mannasuurimot vispaten sekaan. Keitä noin 10 minuuttia, kunnes puuro paksuuntuu. Jäähdytä ja vatkaa kuohkeaksi. Tarjoile puuro luomukauramaidon  kanssa. 

💕 #anninuunissa #igresepti
Tänään 6 kk täyttävä herra ansaitsee oman ka Tänään 6 kk täyttävä herra ansaitsee oman kakkunsa 🎂 

😭 itkettää, että vaunukoppa pitää vaihtaa ratasosaan
😄 naurattaa miten kova tahto hänelle on kehittynyt 
😵 ihmetyttää, että hän on minuakin aamuvirkumpi
😔 surettaa luopua ensisängystä
😍 rakastan sitä kun hän kikattaa jutuilleni
🥰 tunnen suurta kiintymystä kun heijaan häntä uneen
❤️ kun halaamme, en toivoisi olevani missään muualla mielummin
🙃 ihmettelen tuota uteliaisuutta, ihan joka päivä
😱 kauhistuttaa, miten nopeasti aika kuluu
🤩 tunnen ylpeyttä kaikesta mitä hän oppii

Meidän ihana pieni poika 💙 

Upeat 6 kk kuvat ikuisti @visuelli.erja 💕🌸
Runebergin Crostata 🍇 vie matkalle Italiaan ja Runebergin Crostata 🍇 vie matkalle Italiaan ja muistuttaa samalla lähenevästä Runebergin päivästä 👏🏻

Ohje tähän herkulliseen crostataan löytyy @unelmientalojakoti vuoden ensimmäisestä numerosta! Olen usein haaveillut omasta leivontapalstasta ja nyt minulla on sellainen. Uusi makumuistoja herättelevä resepti ilmestyy joka kuukausi 💕 #anninuunissa 📷 @johannamyllymakiphotographer
Ihanaa uutta viikkoa! 💕 Caramel-puolukkapuuro Ihanaa uutta viikkoa! 💕 

Caramel-puolukkapuuron (G) ohje on nyt julkaistu! Löydät suoran linkin ohjeeseen biosta👆🏻 Sain muuten viime viikolla useamman kyselyn, että mistä tuo mainitsemani linkki löytyy? IG-profiilin esittelystä alimmalta riviltä löytyy linkki, josta aukeaa suorat ohjaukset resepteihin ja blogiin ☺️ Löytyykö nyt? Voit aina myös mennä suoraan anninuunissa.fi ja etsiä ohjeen etusivun kautta 👏🏻 #anninuunissa
Kukkaterapiaa 🌼 Täydellinen viikkokimppu @hom Kukkaterapiaa 🌼

Täydellinen viikkokimppu @homeingardenkauniainen muistuttaa valosta, päivien pitenemisestä, keväästä ja väreistä 🌷🌿 Niin ihana!
Kuumaa kaakaota ja laskiaispullia kiitos 🙏🏻 Kuumaa kaakaota ja laskiaispullia kiitos 🙏🏻

❄️ Otettiin nämä kuvat pari viikkoa sitten Lapissa. En olisi uskonut, että ne olisi voinut ottaa pian myös täällä etelässä. Upeaa viikonloppua! 💙
Pulla päivässä pitää pyllyn pyöreänä 🙊 Pulla päivässä pitää pyllyn pyöreänä 🙊 

Näissä pullissa ei ole lisättyä valkoista sokeria. Pakko olla silti hyviä, kun mies söi eilen viisi kappaletta 😃 ok ja mä söin kolme. Puolukka-rahkapullien ohje löytyy blogin etusivulta. Profiilissa suora linkki 👆🏻
Lumimyräkästä huolimatta nukuttiin tänään ul Lumimyräkästä huolimatta nukuttiin tänään ulkona kahdet päikkärit ❄️ Lenkille ei tosin päästy lumen määrästä johtuen. Ollaan tehtailtu herkullisia sokerittomia reseptejä sen sijaan. Caramel-puolukkatuorepuuroa eilen ja tänään rahkapullia ilman valkoista sokeria👌🏻 Kiinnostuksenne on herännyt stoorien puolella ja tuorepuuron ohje löytyy pian blogista. Ehkä myös rahkapullien? Toiveita sisältöön ja reseptiikkaan saa edelleen esittää 👇🏻

🌸 ihana viikkokimppu pöydällä @homeingardenkauniainen
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2021 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios