• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Jäätelö
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Leivontaohjelma
  • Mökkiohjeet
  • Perhe
    • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria

Täyteläinen Valkosuklaakreemi (täyte ja kuorrute)

Täytteet ja kuorrutukset

2 tammi

Täyteläinen Valkosuklaakreemi

Oikein ihanaa ja herkullista Uutta Vuotta 2018! Tämä suklainen resepti aloittaa loistavasti vuoden 2018 täällä blogin puolella. Tulossa on vähintään yhtä herkullinen vuosi kuin edellisestä! Toivottavasti olette nauttineet pyhistä, vapaista ja juhlista. Lomailen itse vielä viikon verran ja aloitan uuden vuoden vasta loman jälkeen. Siihen asti ladataan akkuja. Terkkuja siis täältä Thaimaan lämmöstä ♥ Voit seurata matkaani Instagramissa.

Täyteläinen Valkosuklaakreemi sopii kakkujen täytteeksi tai kuorrutteeksi. Miksi et laittaisi tätä suussa sulavaa kreemiä myös keksien tai kääretortun väliin? Olen testannut monia hyviä valkosuklaakreemi-ohjeita, mutta joulun alla päätin muunnella vanhoja käytössäni olevia reseptejä uudestaan löytääkseni sen täydellisen koostumuksen. Lopulta löysin omaan makuuni sopivan täydellisyyden juuri tästä ohjeesta.

Nyt kaikki joulusta jääneet suklaat sulamaan ja kreemiä vatkaamaan! Voit tehdä tämän kreemin myös valmiiksi pakkaseen. Täyteläinen valkosuklaakreemi on täydellistä sellaisenaan. Voit kuitenkin maustaa sitä monilla eri tavoilla lisäämällä vatkauksen loppupäässä massaan marjajauheita tai aromeja. Miltä kuulostaisi pistaasi-valkosuklaakreemi? Aika hyvältä vai mitä?!

Katso myös ihana Suklaakreemi-ohje, johon voit piilottaa joulusta jääneet tummat- ja maitosuklaat.


Täyteläinen Valkosuklaakreemi

Ohje riittää hyvin yhden 20 cm kakun kuorruttamiseen tai yhden 20 cm kakun täytteeksi (kaksi täyteväliä).

Ohje: 

  • 100 g valkosuklaata
  • 150 g huoneenlämpöistä voita
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 3 dl tomusokeria
  • 100 g tuorejuustoa
  • pastaväriä (valinnainen)
  1. Pilko valkosuklaa kippoon ja sulata se mikrossa.
  2. Vaahdota pehmeä voi ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  3. Lisää jäähtynyt valkosuklaa varovasti valuttamalla sekaan koko ajan vatkaten.
  4. Lisää erissä 2 dl tomusokeria koko ajan vatkaten.
  5. Lisää seuraavaksi tuorejuusto koko ajan vatkaten.
  6. Lisää lopuksi loput (1 dl) tomusokeria koko ajan vatkaten.
  7. Vatkaa, kunnes kreemi on kuohkeaa ja tasaista.
  8. Tässä vaiheessa voit värjätä kreemin haluamallasi värillä. Jos värjäät vain osan ota sivuun pieni määrä kreemiä ja värjää se erikseen.

Vinkki! Lisää kreemin makua vahvoilla aromeilla (esimerkiksi pistaasi tai caramel ovat täydellinen lisä tähän kreemiin!). Kokeile maustamiseen myös marjajauheita.

Täyteläinen Valkosuklaakreemi


Ihanaa viikkoa!

Lisää täyte- ja kreemiohjeita löydät täältä.

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

27 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Uudenvuoden Piparijuustokakku Kinuskikuorrutuksella (liivatteeton)
Seuraava artikkeli: Talven Parhaat Kaakaoreseptit x4 »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Sanna sanoo

    4.5.2018 20:28

    Hei, mitä ajattelet, riittäisikö 1,5 kertainen ohje 26 cm kakun (6 munan sokerikakkupohjan) kuorruttamiseen? Ajattelin täyttää kakun kaksi täyteväliä sinun helpon marjamoussen ohjeella mustaherukoilla toteuttaen, mitä sanot makupareista? Ensin ajattelin kakun toiseen väliin valkosuklaamoussea, mutta ehkä tulisi liian makea tämän kuorrutteen kanssa.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      5.5.2018 06:48

      Moikka Sanna,

      Saattaisin kyllä tehdä noin isoon tuplana, jos kakku on lisäksi korkea. Jos kreemiä jää yli voi sen pakastaa tai pursotella kaunisiti kakun päälle kuorrutuksen jälkeen. Minusta mustaherukka ja valkosuklaa sopii loistavasti yhteen ja tekisin myös niin, että täyttäisin pelkällä mustaherukkamoussella. Ihanaa päivää!

      Vastaa
  2. Tiiu sanoo

    15.5.2018 14:05

    Voiko tätä kreemiä värjätä valkoisemmaksi Wiltonin valkoisella väriaineella? Entä muunväriseksi pastaväreillä?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      15.5.2018 14:21

      Hei Tiiu 🙂 Voi värjätä!

      Vastaa
  3. Satu sanoo

    4.6.2018 18:50

    Hei Anni!
    Voisiko tämän kreemin tehdä ilman valkosuklaata? Olisi vähän ”kevyempi” ja helpompi leikata kuin
    tavallinen voikreemi ja laktoositonta toivottiin. Kiitos tiedosta! 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      5.6.2018 18:34

      Hei Satu,

      En suoraan jättäisi tästä reseptistä valkosuklaata pois koska tämä on valkosuklaakreemi 🙂 Suosittelen esimerkiksi porkkanakakun tuorejuustokreemiä, se on ihanaa ja pehmeää:

      https://www.anninuunissa.fi/maailman-paras-porkkanakakku/

      Vastaa
  4. Katri sanoo

    17.6.2018 20:48

    Hei!
    Kovettuuko tämä kreemi samalla tavalla kuin voikreemi? Ja sopiiko mikä tahansa valkosuklaa tähän?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.6.2018 21:59

      Hei, kyllä tämäkin kreemi kovettuu, mutta ei ihan yhtä kovaksi. Voit käyttää mitä tahansa valkosuklaata 🙂

      Vastaa
  5. katri saari sanoo

    7.8.2018 18:50

    Voinko tehdä kreemin valmiiksi tänään jo huomista varten? Notkistuttaisin sitä vähän vain huomenna mikrossa?

    Vastaa
  6. Anni Paakkunainen sanoo

    7.8.2018 19:25

    Hei Katri, kyllä kai se onnistuu. En laittaisi itse kuitenkaan mikroon vaan pitäisin huoneenlämmössä ja vatkaisin kevyesti kuohkeaksi.

    Vastaa
  7. Heidi sanoo

    12.9.2018 16:37

    Sopiiko tämä kreemi eristeeksi kakun ja sokerimassan väliin?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      12.9.2018 16:55

      Sopii kyllä 🙂

      Vastaa
  8. Lilli sanoo

    22.9.2018 09:30

    Jähmettyyhän tämä sen verran, että sopii korkeammankin kakun täytteeksi ilman lässähtämistä?

    Vastaa
    • Anni sanoo

      22.9.2018 11:57

      Kyllä, kaikki voipohjaiset kreemit jähmettyvät kylmässä. Täyttäisin kakun vuokaan ja antaisin tekeytyä jääkaapissa.

      Vastaa
  9. Heini sanoo

    1.10.2018 19:50

    Miten käytännössä kannattaa tehdä jos tekee täyteen valmiiksi ja pakastaa sen. Eikö niin, että antaa sulaa huoneenlämmössä, mutta täytyykö vatkata vielä tuolloin uudestaan?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      2.10.2018 07:24

      Lähtökohtaisesti en tekisi kreemiä pakkaseen, koska koostumus voi kärsiä. Olen suositellut pakastamista jos kreemiä jää yli. Luulen että kreemi kannattaa nopeasti vatkata uudestaan pakastuksen jälkeen. Jos kokeilet ja kreemi on pakastuksen, sulatuksen ja vatkauksenkin jälkeen silkkistä niin kerro ihmeessä täällä niin muut saavat vinkkisi 🙂

      Vastaa
  10. Katri sanoo

    10.5.2019 15:09

    Hei, voisiko tästä tehdä juustokakun? 😊

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      11.5.2019 22:31

      Hei Katri. Tämä on kreemi, joka on tarkoitettu kakun kuorruttamiseen. On kyllä liian tuhtia juustokakuksi valitettavasti.

      Vastaa
  11. Katri Viitala sanoo

    10.5.2019 15:11

    Heippa. Voisiko tästä tehdä juustokakun? 😊

    Vastaa
  12. Minna sanoo

    14.10.2019 00:00

    Riittäisikö jos tämän tekisi 1,5 kertaisena 24cm kakkuun kuorrutteeksi? Kakku tulee sinun gluteenittoman tumman kakun ohjeella, 4 munalla. Täytevälejä on kaksi. Pystyykö tätä kuorrutetta tekemään liukuvärjäyksellä? Vai olisiko siihen parempi esim. marenkivoikreemi? Mietin täytteiksi vadelmamoussea ja valkosuklaamoussea. Meneeköhän liian makeaksi? Olisiko parempi tehdä molemmat välit vadelmamoussella jos kuorrutteeksi tulee tämä valkosuklaakreemi? Ensimmäistä kertaa teen tämmöstä kreemikuorrutusta niin vähän on hakusessa että miten kannattais tehdä 🙂

    Vastaa
  13. Anni Paakkunainen sanoo

    14.10.2019 09:56

    Riittoisuus riippuu myös kuorrutteen paksuudesta. Tekisin itse varmuudeksi 2 kertaisena. Voit pakastaa lopun kreemin, jos sitä jää. Voit tehdä myös tällä liukuvärjäyksen. Vähennä mousseissa sokerin määrää jos tuntuu liian makealta. Makeus on maistajan suussa. Minusta hieman kirpeä vadelma ja valkosuklaa sopivat hyvin yhteen. Yhtä hyvin voit tehdä täytteeksi vain vadelmamoussea kun päällä on jo valkosuklaata 🙂

    Vastaa
  14. V sanoo

    26.10.2019 06:10

    Kuinka kovaa tästä kreemistä tulee?
    Onnistuuko myös maitosuklaalla?
    Pystyykö tästä pursottaa värkättynä ruohotyllalla koristetta kakun päälle?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      26.10.2019 06:53

      Voipohjaiset kreemit ovat aina pehmeitä, mutta kovettuvat jääkaapissa. Tätä voi pursottaa ja maitosuklaaversio onnistuu varmasti myös.

      Vastaa
  15. Katriina sanoo

    24.11.2019 12:21

    Sopiiko tämä kreemi faultline-kakun tekoon? 😊

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.11.2019 14:39

      En keksi miksi ei sopisi 🙂

      Vastaa
  16. Nims sanoo

    1.2.2020 09:55

    Teen muffineja sinun suklaamuffinireseptillä, sopisiko tämä pursotukseksi niiden päälle ja riittääkö tämä satsi 12 muffinit kuorrutukseen? Voinko pursottaa jo edellisenä iltana, vai säästänkö suosiolla juhlapäivän aamuun?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.2.2020 10:31

      Voit pursottaa edellisenä päivänä ja sopii varmasti 🙂 Riippuu siitä kuinka muhkean kuorrutuksen pursottelet. Tekisin itse varmaan tuplana tämän reseptin 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Häät Inspiraatio Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivokset Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Marenki Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vege Yhteistyö Ystävänpäivä

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Huomenta ☀️ Onnea on aamuaurinko ja kotona l Huomenta ☀️ 

Onnea on aamuaurinko ja kotona leivottu tuore ruisleipä 👌🏻

Ohje blogissa ja linkki profiilissa ☝🏻 #anninuunissa
IG-Resepti 💕 maaliskuun eli mun synttärikuukau IG-Resepti 💕 maaliskuun eli mun synttärikuukauden kunniaksi. Kaikki yllärit ja hemmottelut peruttiin tai ainakin siirrettiin. Surettaa, harmittaa ja väsyttää. Onneksi aurinko ja tuleva kevät piristää ☀️ ja se että vuosi sitten ei tiedetty, että ollaan samassa, jopa pahemmassa tilanteessa, vuotta myöhemmin. Haleja ja jaksamista kaikille! 😘

Ihana Puolukkasmoothie 🌿 (2 annosta)

2 dl jäisiä puolukoita
4 dl kauramaitoa
4 taatelia
3 rkl kauraleseitä
ripaus kardemummaa ja kanelia

Mittaa kaikki blenderiin ja aja tasaiseksi. Nauti! 

Ihanaa uutta viikkoa! 🤗
🍊🍊🍊 Saisiko olla pala veriappelsiinitort 🍊🍊🍊

Saisiko olla pala veriappelsiinitorttua? 

Ihana makumuistoja herättelevä ohjeeni löytyy uusimmasta @unelmientalojakoti numerosta 👏🏻 Minä leivoin, yhdessä stailattiin ja kuvan nappasi @johannamyllymakiphotographer 📷
Parit laskiaispullat vielä hiihtoloman lopuksi 💕

Seuraaville viikoille pitäisi kehittää nyt mukavaa puuhaa kotona. Olisi kiva inspiroida ja aktivoida teitä myös tai tehdä jotain yhdessä! Millainen live kiinnostaisi? Mitä haluaisitte tehdä? Ja kiinnostaako ylipäätänsä leivontalivet vielä? 😘
Terttu tummuneita banaaneita keittiön pöydällä Terttu tummuneita banaaneita keittiön pöydällä? 🍌

Sormiruokailtava sokeriton banaanileipä (6 kk+) on täynnä vatsaa täyttäviä ainesosia: pähkinää, kauraa ja banaania! 👶🏼

Tämä ei ole pelkästään vauvojen ohje, vaan sopii myös aikuisille. Aloin heti maiskutella ajatusta vähän terveellisemmästä banaanileivästä, jonka päälle voisi lusikoida itse keitettyä kinuskia. Tai jos haluaa pitää koko nautinnon sokerittomana, niin kokeile soseuttaa taateleita pienen kauramaitotilkan kanssa, niin sinulla on ihanaa sokeritonta taatelikinuskia 💛

Ohje (myös pähkinätön) nyt blogissa ja linkki löytyy biosta sekä stoorien puolelta☝🏻 #anninuunissa
ARVONTA & kirjasuositus 🍰👇🏻 Tänä vuo ARVONTA & kirjasuositus 🍰👇🏻

Tänä vuonna mua on inspiroinut suuresti lahjakkaan Outin @samastapadasta -kirja. Rehellisesti, en ole koskaan ahminut mitään muuta keittokirjaa yhtä ahkerasti. "Samasta padasta" -ajatus on nerokas. Koko perhe eli myös vauvat syövät samaa ruokaa eli samasta padasta 🥑

Jokainen pieni tulevaisuuden kulinaristi on ansainnut itse tehtyä maistuvaa ruokaa. Kirja herkullisten reseptien ja tarinoiden avulla olen oppinut kokkaamaan vauvalle rohkeasti ja kehittämään myös itse reseptiikkaa. Tekin olette innostuneet uusista taidoistani. Tätä vauvan 6kk kakkua on nimittäin tarjoiltu jo monissa juhlissa (ohje löytyy blogista) 🎂

Saan arpoa teille @samastapadasta -kirjan uusimman painoksen 💕 Alla ohjeet arvontaan (Instagram ei ole osallisena arvonnassa):

1. Paina ❤️ ja kommentoi minkä ikäinen herkuttelija siellä kaipaa uusia makuja 👶🏼
2. Seuraa @anninuunissa & @samastapadasta 🍜
3. Osallistu su 28.2. mennessä. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti 📚

Onnea arvontaan! Psst.. @samastapadasta tilillä pian myös herkullisen leivontakirjan arvonta! ☀️

📷 @visuelli.erja
Matkamuistoja Miamista 🌴 Meidän viime vuoden Matkamuistoja Miamista 🌴 Meidän viime vuoden hiihtoloma (ja teidän toivepostaus) nyt blogin puolella 🧇

”Tasan vuosi sitten pakkasimme matkalaukkuja se ihana odottava kihelmöinti vatsan pohjassa. Olimme miettineet pitkään alkukevään matkakohdetta. Meidän viimeinen pidempi matka kahdestaan. Sitä emme tienneet, että matka todellakin jäi koko vuoden viimeiseksi.” #anninmatkat ☀️

Ihanaa hiihtolomaa kaikille! ⛷
Kukat 💕🌸 Kiinnostaisiko teitä postaus, mis Kukat 💕🌸

Kiinnostaisiko teitä postaus, missä olisi kuvia näistä upeista kimpuista kootusti? 🤔

@homeingardenkauniainen
Moi 👶🏼 Ajattelin esittäytyä kun vilahtelen Moi 👶🏼 Ajattelin esittäytyä kun vilahtelen täällä melko usein ja varsinkin ruokahetkeni saattavat tulla teille tutuiksi 🍼

Minulla on monta lempinimeä. Teille olen tästä lähtien Onni 💙 

Toinen sukkani on usein kateissa, koska sukkien repiminen ja maistelu on mielipuuhaani 🧦

Tykkään herkutella ja tällä hetkellä suosikkejani ovat 🥦🍌🫐 ja lohi.

Olen iloinen ja utelias. Itken harvoin ja nauran usein 😃 

Olen aamuvirkku, enkä ole elämäni aikana nukkunut klo 6.00 pidempään. Onneksi äitikin on aamuvirkku 🥱

Rakastan muumeja, etenkin Muumi-yöriepuani ja Muumi-kauranaksuja 🤍

En malta olla paikoillani, parasta onkin kierrellä ympäri taloa tutkia uusia paikkoja 👀

Viihdyn myös keittiössä. Siellä istun sitterissä ja kuuntelen tarkkaan mitä äiti selostaa 🥣

Minulla on jo kaksi harrastusta: muskari ja uinti 🎵💦

Täytän tänään 7 kuukautta 🥳

Hauska tutustua 👋🏻
3 x Hyvää & 3 x Huonoa 🤍 tänään on muska 3 x Hyvää &  3 x Huonoa

🤍 tänään on muskaripäivä
🤍 viikonloppu jee
🤍 laskiaispullat

🖤 tiskikone hajosi
🖤 polvessa kipeä mustelma (liukastuin eilen)
🖤 ahdistava hammaslääkärikokemus

Mitäs teillä? Ihanaa viikonloppua! 😘
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2021 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios