• Etusivu
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Jäätelö
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Häähumua
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
    • Mökkiohjeet
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Vegaaninen
  • Ravintolat & Kirjat
  • Mehut ja muut juomat

Annin Uunissa

Herkullista Elämää

  • Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
Juustokakut, Pääsiäinen

Parhaista Parhain Mangojuustokakku

15.1.2018

Parhaista Parhain Mangojuustokakku
 Parhaista Parhain Mangojuustokakku
Tämä kakku oli vuoden 2018 kolmanneksi suosituin ohje täällä blogissani. Katso koko TOP10 lista täältä.  Päätin julkaista juuri tämän ohjeen uudestaan, uusilla kuvilla, koska mango tuo mieleeni viimeisimmän herkkureissuni Thaimaan lämmössä. Mango on yksi suosikkihedelmistäni. Se on makea, täyteläinen ja minun suussani jopa kermainen! Sitä voi syödä sellaisenaan, kuivattuna tai leivonnaisissa. Kaikissa se maistuu taivaalliselta! Parhaista parhain Mangojuustokakku on raikas ja täyteläinen hyydytettävä juustokakku, joka maistuu melkein poikkeuksetta kaikille herkuttelijoille juhlapöydässä tai ihan tavallisessa kahvipöydässä! Ihan siitäkin syystä se on parhain!

 

Nyt ollaan siis perinteiden äärellä. Mangojuustokakku on varmasti monelle tuttu juustokakku. Minulle mangojuustokakku on se paras, helpoin ja voi niin herkullinen vierasvara! Leivoin tämän parhaista parhaan mangojuustokakun pitkästä aikaa viikonloppuna. Täytyy sanoa, että kyllä maistui hyvältä enkä ihmettele miksi ohje pääsi tuonne TOP10 listalle jo toista kertaa! Kakku on todellakin nimensä arvoinen.

Kevään juhlat lähenevät ja tässä yhteydessä voin jo antaa muutaman vinkin: Mangojuustokakku sopii loistavasti pääsiäispöytään niin värien kuin makunsa puolesta! Kannattaa kokeilla myös mangomousse -ohjetta, jos olette mangon ystäviä kuten minä. Löydät ohjeen täältä.

Tässä teille päivitetty suosikkiohjeeni.


Parhaista Parhain Mangojuustokakku

Riittoisuus noin 10-12 hlö.

Pohja:

  • 75 g voita
  • 150 g digestivekeksejä
  1. Laita leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle.
  2. Murenna keksit ja sulata voi.
  3. Yhdistä voi ja keksimuru ja painele seos irtopohjavuoan (18-22 cm) tai säädettävän kakkurenkaan pohjalle.
  4. Laita pohja jääkaappiin odottamaan.

Vinkki! Jos haluat ohuemman keksipohjan käytä 100 g keksejä ja 50 g voita. 

Vinkki! Murskaa keksit blenderissä hienoksi. Käytä reunakalvoa irtopohjavuoan reunoilla saadaksesi tasaisen kauniin pinnan kakkuun. 

Vinkki! Voit käyttää minkä kokoista vuokaa tahansa. Pienempi halkaisija = korkeampi kakku ja isompi halkaisija = matala kakku. 

Täyte:
  • 4 dl kuohukermaa
  • 300 g tuorejuustoa (philadelphia tai mascarpone)
  • 2 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 tl limemehua
  • tilkka vettä tai mehua
  • 6 liivatetta
  1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen (5 min).
  2. Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi.
  3. Vatkaa sokerit, limemehu ja tuorejuusto notkeaksi.
  4. Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä.
  5. Kaada liivateseos ohuena nauhana tuorejuuston joukkoon koko ajan vatkaten.
  6. Kääntele sekaan kerma ja kaada seos nopeasti pohjan päälle.
  7. Ravistele ja kopauta pöytään, jotta täyte asettuu kunnolla ja ilmakuplat häviävät.
  8. Laita kakku jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Kiille:
  • 2 purkkia mangososetta (piltti tai muu)
  • 2 liivatetta
  • tilkka vettä tai mehua
  1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 5 minuutiksi.
  2. Laita mangosose kulhoon.
  3. Kiehauta vesi- tai mehutilkka kattilassa ja sulata puristetut liivatteet veteen.
  4. Kaada liivateseos ohuena nauhana mangososeen joukkoon koko ajan sekoittaen.
  5. Kaada mangosose kakun päälle varovasti ja laita kakku hyytymään muutamaksi tunniksi.
Koristeet:
  • macaron-leivoksia
  • vadelmia
  • sokerihelmiä
  • murennettuja marenkeja
  1. Asettele koristeet kakun pintaan ennen tarjoilua.
 Parhaista Parhain Mangojuustokakku
Parhaista Parhain Mangojuustokakku
Parhaista Parhain Mangojuustokakku

Katso lisää juustokakkuja täältä.

Ihanaa viikkoa!

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

Juustokakut Kakut Leivonta Pääsiäinen
by Anni Paakkunainen 
104 kommenttia

About Anni Paakkunainen

View all posts by Anni Paakkunainen

Muita postauksia

  • Itsenäisyyspäivän Mustikka-täytekakku (G)Itsenäisyyspäivän Mustikka-täytekakku (G)
  • Ihastuttava Piparkakkukaupunki (sis. kaavat)Ihastuttava Piparkakkukaupunki (sis. kaavat)
  • Portugalin helmet: Lissabon & LagosPortugalin helmet: Lissabon & Lagos
  • KINUSKISSA HAUDUTETUT PÄÄRYNÄT & KAURACRUMBLEKINUSKISSA HAUDUTETUT PÄÄRYNÄT & KAURACRUMBLE (G)
Edellinen postaus: Mehukas Päärynäkakku Valkosuklaakreemillä
Seuraava postaus: Thaimaa – Ao Nang: Saaria, herkkuja ja ananaksia

Kommentit

  1. Anonyymi sanoo: 5.9.2016 21:20:ssa

    Hei! Kertoisitko miten tuollaisia koristeita tehdään? Vai saako tuollaisia jostain valmiina? Kakku kuulostaa herkulliselta, menee kokeiluun! 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 6.9.2016 04:20:ssa

      Hei 🙂 koristeet on tehty kaulitsemalla sokerimassaa ja kukat näillä muoteilla painamalla. Valmiiden kukkien keskelle laitoin sokerihelmen:

      http://www.anninuunissa.com/painettava-muotti-lilja-3kpl-p-282.html

      ja

      http://www.anninuunissa.com/painettava-muotti-kukka-p-397.html

      Kannattaa kokeilla kakkua, niin hyvää! 🙂

      Vastaa
  2. Anonyymi sanoo: 16.11.2016 08:47:ssa

    Moikka!
    Voisko tämän juustokakun pakastaa, ja ottaa sulamaan juhlia edeltävänä päivänä jääkaappiin?
    Kiitos jos ehdit vastata 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 16.11.2016 09:47:ssa

      Moikka 🙂

      Voit pakastaa. Tee niin että laitat suoraan pakastimeen hyytymään ja tarjoilupäivänä sitten sulamaan.

      Mukavaa päivää!

      Vastaa
      • Tiina sanoo: 11.7.2017 17:40:ssa

        Onko kiille syytä laittaa vasta sitten kun ottaa sulamaan ja kuinka kauan menee sulaa jääkaapissa ?

        Tämä on kyllä mangojuustokakuista ehdottomasti parhain !

        Tiina

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo: 11.7.2017 17:43:ssa

          Hei Tiina 🙂 Kiitos paljon kommentista! Ihanaa, että oelt samaa mieltä kanssani! Herkullista kesää!

          Vastaa
          • Tiina sanoo: 11.7.2017 19:33:ssa

            Et vastannut tuohon kiilteen pakastuskysymykseen 😀

          • Anni Paakkunainen sanoo: 12.7.2017 07:59:ssa

            Hei, pahoitttelut se jäi jotenkin huomaamatta. Uusi yritys tässä: tekisin koko kakun ohjeen mukaan ja pakastaisin valmiina. Sulaminen jääkaapissa vaihtelee. Ottaisin juhlia edeltävänä päivänä kakun varmuudeksi jääkaappiin. Kiille on kyllä helppo tehdä. Jos haluat pelata varman päälle, niin tee se ja koristeet vasta tarjoilupäivänä. Mukavaa päivää!

  3. Henna Klemola sanoo: 28.11.2016 17:11:ssa

    Minkä kokoiseen vuokaan tää on tehty?:)

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 28.11.2016 17:31:ssa

      Hei, vuoan koko lukee tuollla reseptissä eli kyseessä irtopohjavuoka 20cm 🙂

      Vastaa
  4. Henna Klemola sanoo: 29.11.2016 05:41:ssa

    Vpi niimpä olikin! Kiitos 🙂
    Mietin vain kun haluaisin tehdä 24/26 kokoiseen vuokaan riittääkö tupla-annos vai 1,5x? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 29.11.2016 06:21:ssa

      26cm voisi tehdä tuplankin. Haluatko korkean kakun sitten tee tupla, mutta 1.5x kertaa riittä varmasti jos korkeudella ei ole väliä 🙂

      Vastaa
  5. Henna Klemola sanoo: 29.11.2016 19:18:ssa

    Kiitos oikein paljon vastauksista 🙂
    Korkea kakku oli ajatuksissa,
    Tyttären ristiäisiin lauantaiksi ajattelin tätä kokeilla 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 30.11.2016 05:03:ssa

      Mukavia juhlia teille 🙂

      Vastaa
  6. Katarina Machì sanoo: 4.4.2017 17:22:ssa

    Voisikohan tähän kokeilla myös mangon makuista tuorejuustoa tavallisen sijaan? Vai tuleekohan liian makeaa?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 5.4.2017 05:00:ssa

      Hei, voit käyttää, mutta vähennä sokeria ohjeesta sitten. Maistelemalla tulee paras tulos 🙂

      Vastaa
  7. Katarina Machì sanoo: 6.4.2017 09:22:ssa

    Kiitos, kokeilen! En tosin löytänytkään mangon makuista mutta ostin appelsiinin makuista tuorejuustoa. Sekoitan sitä vähän tavalliseen. 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 6.4.2017 09:24:ssa

      Kiva 🙂 Siitä tulee varmasti tosi herkullinen!

      Vastaa
  8. Anonyymi sanoo: 10.4.2017 18:05:ssa

    Voiko tämän tehdä ilman liivatetta ja millähän onnistuis kiille parhaiten? Käyköhän soseeseen hyytelösokeri? Tuo täyte varmaan pysyy kasassa ilmankin.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 11.4.2017 04:12:ssa

      Hei, täyte on itseasiassa aika löysää kun sen kaataa vuokaan. En voi suositella tekemään ilman liivatetta, koska en ole itse kokeillut. Mangosose tosin pysyy päällä varmasti ilman mitään lisiä kun levittää ohuen kerroksen – mangosose nimittäin on aika paksua. Ei tule vaan niin nätti ja tasainen, jos sitä tavoittelee. Suosittelen kokeilemaan jotain muuta hyydytysainetta täytteeseen: vegegel tai agar. Niiden suhteen suosittelen seuraamaan paketin ohjeita 🙂

      Vastaa
  9. Anonyymi sanoo: 3.5.2017 08:44:ssa

    Monelleko hengelle tuosta ohjeesta tulee herkuteltavaa?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 3.5.2017 09:10:ssa

      Hei 🙂 Kyllä tämä mielestäni on 15 hengen kakku tai useammallekin. Kakusta tulee korkea ja halkaisijaa on 20cm. Riippuu tietenkin aina miten isoja paloja otetaan ja mitä muuta on tarjolla 🙂

      Vastaa
  10. Jenni Honkanen sanoo: 9.5.2017 08:26:ssa

    Tää menee kyl kokeiluun tytön synttäreillä. 🙂 kauankoha kestää pakkasessa? Synttärit 27 päivä nii uskaltaakoha jo tehä

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 9.5.2017 09:05:ssa

      Hei Jenni 🙂 Tämä on hyvä valinta. Kakku on ihanan pehmeä ja maukas!En tekisi ihan vielä – makuasia toki on kuinka kauan haluaa säilyttää pakastimessa kakkua. Tekisin itse noin viikko etukäteen. Muista peitellä hyvin, ettei kakku ota makuja ja hajuja pakastimesta.

      Vastaa
  11. Mervi sanoo: 17.1.2018 21:16:ssa

    Jos tekee tuplana 26 cm vuokaan, niin monelleko hengelle uskoisit kakun riittävän? 20 hengelle? ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 18.1.2018 07:31:ssa

      Hei Mervi, blogin ohje on noin 10 hengelle, joten jos teet ohjeen tuplana isompaan vuokaan on riittoisuus 20 hlö 🙂

      Vastaa
  12. Jack Bauer sanoo: 18.1.2018 19:37:ssa

    En oo ikinä tehnyt juustokakkua, missä on tuon tyyppinen sosekiille päällä. Yks päivä mietin, että pitäis vaikka soseuttaa säilykemangoja ja testata. Näyttää niin hyvältä, että tänä vuonna kyllä testaan 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 19.1.2018 07:02:ssa

      No mutta se asia pitää ehdottomasti korjata! Kun tein tämän kakun nyt uudestaan tuli kauhea himo kokeilla eri makuisina: vadelmaa, passionia, ananasta 🙂 Kaikkihan tosiaan voi soseuttaa, jos piltti ei ole aihtoehto 😉

      Vastaa
  13. Kaura sanoo: 19.1.2018 00:51:ssa

    Onpas ihanan näköinen kakku. Mango on niin ihanaa! :p Hyvää alkanutta Vuotta Anni <3

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 19.1.2018 07:08:ssa

      Kiitos Kaura 🙂 Mango on kyllä yksi parhaimmista hedelmistä! Ihanaa Uutta Vuotta myös sinulle! 🙂

      Vastaa
  14. Tarja sanoo: 19.1.2018 09:41:ssa

    Hei! Jos teen mangokakun kaksinkertaisena niin laitanko myös liivatetta tuplamäärän vai vähemmän?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 19.1.2018 09:51:ssa

      Hei Tarja,

      Kaikkea samassa suhteessa. En ole tuplannut itse ohjetta ikinä testaamalla liivatteen vähentämistä, joten en osaa siihen ottaa kantaa. Mukavaa viikonloppua! 🙂

      Vastaa
  15. Ilona sanoo: 22.1.2018 12:57:ssa

    Moikka! Kokeiltu on, ja hyvä tuli! Nyt tarvisi tehdä juhliin kyseinen kakku. Mitä arvelet, meneekö kaksinkertaisena 25cm vuokaan?

    Vastaa
    • Anni sanoo: 22.1.2018 13:05:ssa

      Moi Ilona 🙂 Lähtisin itse tuplaamaan ja muutaama lukija on kertonut, että on tehnyt 24 cm vuokaan tupla-annoksen ja on hyvin toiminut 🙂 Mukavaa leivontaa!

      Vastaa
      • Ilona sanoo: 25.1.2018 20:57:ssa

        Tein 25cm vuokaan, jossa korkeutta 7cm. Parempi olisi ollut jos olisin tehnyt 1,5 kertaisena. Ihan ei kaikki täyte mahtunut, kun piti jättää tilaa kiilteelle. Vinkiksi seuraavalle joka miettii tätä 🙂 Jos nyt teen huomenna kaksinkertaisen määrän kiillettä eli neljä purkkia mangopilttiä, niin onkohan se neljä liivatelehteä sopiva määrä?

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo: 26.1.2018 06:34:ssa

          Hei Ilona, ok kiitos vinkistä 🙂 Itse tekisin kiilteenkin tuplaamalla kaikki määrät 🙂 eli 4 liivatetta ja 4 purkkia mangoa. Ihanaa viikonloppua!

          Vastaa
  16. Terhi sanoo: 22.2.2018 09:25:ssa

    Moikka,
    Mikä mangosose on sinusta paras? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 22.2.2018 09:39:ssa

      Moi Terhi,

      Bonnen mangosose, mutta tässä kakussa käytän aina pilttisosetta, koska se toimii minusta tähän parhaiten 🙂

      Vastaa
  17. Anu sanoo: 16.3.2018 10:07:ssa

    Olisi 17cm ja 7cm korkea reunavuoka (gerbera) mahtuisikohan tämä kakku siihen vai pitäisikö pienentää?

    Vastaa
    • Anni sanoo: 16.3.2018 10:12:ssa

      Voi olla ettei ihan mahdu. Mitä jos korotat vuokaa reunakalvolla? 🙂 Mukavaa viikonloppua!

      Vastaa
  18. Sonja sanoo: 24.3.2018 20:12:ssa

    Tätä on kyllä pakko testata! Onko kakku tällä liivate määrällä todella jämäkkä vai sellainen pehmeämpi?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 25.3.2018 12:15:ssa

      Hei Sonja, tästä kakusta tulee ihanan pehmeä näillä määrillä 🙂

      Vastaa
  19. Saila sanoo: 28.3.2018 20:11:ssa

    Kiitos kerrassaan mainiosta reseptistä! Leivoin mangokakkua viikonloppuna, ja vieraamme tykkäsivät erityisesti kermaisen samettisesta täytteestä. <3

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 29.3.2018 07:15:ssa

      Kiitos Saila,

      Ihana kommenttisi piristi aamuani 🙂 Oikein ihanaa kevättä ja herkullsita pääsiäistä!

      Vastaa
  20. Senni Pino sanoo: 29.3.2018 15:25:ssa

    Hei
    Voiko tähän laittaa valkosuklaata? =)

    Vastaa
    • Anni sanoo: 29.3.2018 15:27:ssa

      Tottakai voi 🙂 Nam. Tulee varmasti hyvää <3

      Vastaa
  21. Katja sanoo: 30.3.2018 21:54:ssa

    En ole aikasemmin tehnyt juustokakkua ja en ole myöskään käyttänyt missään liivatetta. Tämä oli ensimmäinen kokeilu ja kannatti kyllä tehdä. Tosi hyvä ohje ja tein nyt pääsiäiseksi. Aivan ihana ja ja juuri sellainen kuin pitikin todella hyvänmakuinen kakku. Innostuin niin paljon, että alan jatkossa tekemään useimminkin erilaisia juustokakkuja, koska tosi helppo tehdä eikä tarvii paistellla uunissa ?

    Vastaa
    • Anni sanoo: 31.3.2018 08:44:ssa

      Hei Katja, olipa mukava lukea kommenttisi. Tämä on yksi suosikkijuustokakuistani ja tosiaan todella herkullinen ja helppo valmistaa 🙂 Mukavaa pääsiäisenjatkoa sinulle!

      Vastaa
  22. Miiu sanoo: 31.3.2018 16:43:ssa

    Ei kovin ole liioiteltu tämän reseptin otsikoinnissa! Aivan loistava, maukas ja pehmeä. Pitää käyttää tätä reseptiä jatkossa pohjana ja kokeilla eri makuja. ☺️
    Yleensä olen juustokakkuun saanut jostain syystä liivatekökköjä aikaiseksi, mutta tähän niitä ei onneksi tullut.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 31.3.2018 19:33:ssa

      Kiitos kommentistasi Miiu 🙂 Ihanaa kun tästä reseptistä pidetään näin paljon <3 Mukavaa pääsiäistä!

      Vastaa
  23. Minna sanoo: 1.5.2018 01:12:ssa

    Heippa! Jos käytän Bonne mango sosetta niin paljonkohan sitä tulisi laittaa? ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 1.5.2018 09:22:ssa

      Moi Minna,

      Yksi piltti on noin 1 dl joten laittaisin Bonnea 2 dl 🙂

      Vastaa
  24. Janna sanoo: 21.5.2018 22:14:ssa

    Teen juhliin tätä ja pakastan sen, kannattaako mangopäällinen tehdä sulatuksen jälkeen vai jo pakkaseen? Ja jos tekee 24cm vuokaan riittääkö 1,5kertasena, jotta ei jäis niin matalaksi? ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 22.5.2018 09:17:ssa

      Hei Janna,

      tekisin mahgopäällisen varmaan sulatuksen jälkeen, että pysyy mahdollisimman siistinä. Tekisin noin isoon vuokaan itse tuplana 🙂 Matala kakku voi kyllä olla myös kaunis ja ihan yhtä herkullinen! 🙂

      Vastaa
  25. Hiltsu sanoo: 26.5.2018 21:43:ssa

    Tein kihlajaisiin tätä ja vieraat kehui kakkua vuolaasti. Sopivan pehmeä koostumus, ei liian kiinteä. Löysin ohjeen googlettamalla sanoilla: ”maailman paras juustokakku”. Tämä resepti taisi tulla toisena eteeni, eikä kyllä pieleen mennyt.?

    Vastaa
  26. Anni Paakkunainen sanoo: 27.5.2018 13:16:ssa

    Ihana kuulla, kiva saada tällaista palautetta 🙂 En siis turhaan nimennyt tätä kakkua ”parhaista parhain” 🙂 Mukavaa sunnuntaita!

    Vastaa
  27. Emilia sanoo: 4.6.2018 22:41:ssa

    Hei,

    Olen huomannut, että liivatteissa on eroja. Olisiko mahdollista saada tietää minkä merkkisiä liivatelehtiä olet käyttänyt?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 5.6.2018 18:36:ssa

      Hei Emilia,

      Käytän Meiraa tai Dr.Oetkeriä 🙂

      Vastaa
  28. Paivi sanoo: 1.7.2018 12:10:ssa

    Osaatko vinkata mistä johtuu, että kun kerman ja tuorejuustoseoksen yhdistää, rakenne muuttuu epätasaiseksi, aika paakkuiseksi? Mitä pitäisi tehdä toisin? Onkohan kerma liian paksuksi vaahdotettu? Olen tehnyt kakun kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla heti yhdistämisessä seos tulee epätasaiseksi, lisää sekoittaminen vain pahentaa asiaa. Kakun maku on kyllä hyvä!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 1.7.2018 12:40:ssa

      Hei Päivi, ongelma kuulostaa todella oudolta. Mitä tuorejuustoa käytät ja oletko varma ettei kermavaahtosi ole vatkattu ns. ”voiksi asti”?

      Vastaa
      • Paivi sanoo: 1.7.2018 16:00:ssa

        Kiitos vastauksesta. Kermavaahto oli melko löysää, ei lähelläkään voimaista. Tuorejuusto oli Philadelphia, laktoositon.

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo: 2.7.2018 07:44:ssa

          Voiko paakut, jotka syntyvät olla liivatetta? Olethan notkistanut tuorejuuston kunnolla vatkaamalla ja lisännyt liivatenauhan myös ohjeen mukaan? En ole tällaisesta ongelmasta ennen kuullut ja vaikea sanoa suoraan mikä sen aiheuttaa..

          Vastaa
          • Emma sanoo: 27.9.2019 16:28:ssa

            Mulla kävi aivan sama juttu! Tein kaiken, kuten ohjeessa sanottiin ja mielestäni olin ripeä myös kermavaahdon lisäämisessä täytteeseen. Harmittaa, kun juhliin menee nyt hieman epäonnistuneet kakut tarjolle.. Jos tekisin ohjeen uudestaan niin valaisin kermavaahdon seoksen joukkoon sen kääntelyn sijaan. Olisi tällä tavoin varmasti sekoittunut nopeammin ja siten liivate ei olisi vielä kerinnyt jähmettymään.

  29. Bender sanoo: 8.7.2018 14:36:ssa

    Kokeilin tehdä ensimmäisen juustokakkuni tällä reseptillä, mutta heräsi pari kysymystä. Mikä on agar agar jauheen määrä verrattuna liivatteeseen? Käytin suhdetta 1 tl per liivatelehti, mutta jäi löysähköksi.

    Toinen kysymys. Mihin kermaa yleensä tarvitaan, eikö sen voi tehdä pelkästä mascarponesta? Entä jos jättää sokerin pois? Mietin, että mihin sitä tarvitaan, vaikuttaako jotenkin rakenteeseen?

    Päällisen tein tuoreesta mangosta jonka soseutin sauvasekoittajalla. Jäi myös hieman liian löysäksi, ilmeisesti agar agaria voi laittaa reilummin.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 9.7.2018 15:24:ssa

      Hei,

      en ole törmännyt ohjeistukseen missä verrattaisiin agarin käyttöä suoraan liivatteen määrään. Olen hyydyttänyt yhden juustokakun agarilla (linkitän ohjeen alle). Tuossa kyseisessäkin ohjeessa huomautan etten ole perehtynyt agarin käyttöön tarkemmin. Agarin käyttö on melko vaativaa ja edellyttää opettelua ja testausta.

      Kerma kuuluu olennaisena osana juustokakkumassaan, koska se tuo pehmeyttä, kuohkeutta ja kermaisuutta täytteeseen. Toki halutessaan myös kerman voi jättää pois tai korvata jollain muulla. Jos jätät sokerin kokonaan pois on kakku mauton eikä ollenkaan makea.. Sokeri ei vaikuta rakenteeseen.

      https://WWW.ANNINUUNISSA.FI/SILKINPEHMEA-MANSIKKAJUUSTOKAKKU-VEGAANINEN-LIIVATTEETON/

      Vastaa
  30. Mia sanoo: 13.8.2018 15:37:ssa

    Pitääkö liivatteen antaa jäähtyä kuinka paljon ennen sen kaatamista joukkoon? Mulla kävi myös niin että kun lisäsin kerman lopuksi, massasta tuli ihan klimppistä, meni sit roskiin.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 13.8.2018 20:34:ssa

      Hei Mia,

      liivatteen tarvitsee jäähtyä vain hetki. Nyt on käynyt jotain outoa sinun juustokakkumassalle, en ole ennen kuullut vastaavaa. Kääntelitkö kerman sekaan varovasti ja et ollut vatkannut sitä liikaa?

      Vastaa
      • Mia sanoo: 14.8.2018 08:24:ssa

        Kyllä varovasti kääntelin ja kerma oli löysää, oon tehnyt tällä ohjeella useamman kerran ja aina onnistunut mut nyt sattu jotain mystistä, toisesta satsista tuli myös hieman paakkuista

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo: 15.8.2018 07:22:ssa

          Jotain outoa on tosiaan tapahtunut. En osaa minäkään sanoa mitä valitettavasti. Toivottavasti onnistuu ensi kerralla normaalisti 🙂

          Vastaa
  31. Eeva sanoo: 10.11.2018 13:50:ssa

    Sellainen varoitus tuosta keksien blenderissä murskaamisesta. Tein työtä käskettyä ja unohdin autuaasti että blenderiäni, joka on tosi tehokas, ei saa käyttää kuivana. Hetken päästä nousi sankka savu ja keksinmuruissa oli mustia tiivisteenpalasia. Isompaa vahinkoa ei tainnut tulla kuin että keksinmurut meni roskiin.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 11.11.2018 09:13:ssa

      Hei Eeva, kiitos vinkistä. En ole kuullut koskaan ettei blenderi soveltuisi kuivien aineden murskaamiseen. Hyvä tietää. Saanko kysyä minkä merkkinen blenderisi on?

      Vastaa
  32. Annika sanoo: 20.11.2018 09:21:ssa

    Hei! Jos teen kakun tuplana 26cm vuokaan niin paljonko kannattaa laittaa liivatetta? 12 liivatetta kuulostaa niin paljolta 😁

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 20.11.2018 10:29:ssa

      Hei Annika, Se tuntuu kieltämättä paljolta, mutta samalla täytettä on tuplana. En ole itse testannut tuplaamista ja liivatteiden vähentämistä, joten en voi suoraan sanoa miten käy. Kokeilisin itse varmaan laittamalla 2-3 liivatetta vähemmän. Testaamalla selviää miten käy.

      Vastaa
  33. Päivi sanoo: 18.12.2018 19:08:ssa

    Asun Saksassa enkä ole löytänyt täältä digestivekeksejä. Onko sulla muita ehdotuksia? Toinen jota en ole löytänyt on mangosose. Lasten ruokapurkeissa löysin mango-omenan, mutta vastaakohan se asiaa?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 19.12.2018 07:31:ssa

      Hei Päivi, voit laittaa kaurakeksejä esimerkiksi tai mitä tahansa muita 🙂 Koska en ole tuota mango-omenaa maistanut en voi tietenkään sanoa vastaako se asiaa, mutta intuitiolla sanon kokeile! Eihän siitä haittaa ole jos kiille maistuu hiukan myös omenalta 🙂

      Vastaa
  34. Ira sanoo: 10.2.2019 07:50:ssa

    Heippa!

    Koristeluista kysymys. Kestääkö kiille marenkeja ja sokerhelmiä vai sulaako ne? Pitääkö ne liimata sulalla suklaalla eka pohjasta vai?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 10.2.2019 09:04:ssa

      Hei Ira, kiilteessä on liivatetta, joten koristeet eivät kestä pitkään kakun päällä ilman, että ne dippaa suklaaaseen juuri niin kuin ehdotit 🙂

      Vastaa
  35. Jenna sanoo: 3.3.2019 10:14:ssa

    Kuulostaa hyvältä! Voisikohan tässä käyttää ihan tuoretta mangoa joko täytteessä tai päällisessä? Tuoretta appelsiiniakin houkuttaisi kokeilla, hmm 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 3.3.2019 10:59:ssa

      Tottakai! Aina voi tehdä hedelmäpyreet myös itse . On varmasti vielä herkullisempaa, jos hedelmät ovat vielä sesongissa, kuten nyt 🙂

      Vastaa
  36. Niina sanoo: 16.3.2019 12:55:ssa

    Mulla meni paakkuseksi kun lisäsin liivatteet juustoon, eli liivate klimppiytyi. Juusto vatkattu jne. Ilmeisesti lämpötila juustoseoksessa liian kylmä? Roskiin meni.

    Vastaa
  37. Anni Paakkunainen sanoo: 17.3.2019 07:49:ssa

    Hei Niina, harmi kuulla ettet onnistunut. Jäähdytitkö liivateseoksen ja lisäsitkö sen ohiuena nauhana koko ajan vatkaten tuorejuustomassaan?

    Vastaa
  38. Sirpa sanoo: 21.3.2019 20:03:ssa

    Hei! Paakkuista täytettä tuli minullekin. Kermavaahto oli vielä valuvaa. Juustona 100g Viola Appelsiin ja 200 g Viola maustamaton. Tuorejuusto oli notkeaksi vatkattua. Liivatenesteen kaadoin nauhana joukkoon, sekoitin samalla ja heti perään aloin kääntelemään kermavaahtoa sekaan. Eipä ole ennen näin käynyt. Huomenna pääsen toteamaan, mikä on lopputulos. Ei ollut mahdollisuutta uusia täytettä. Olen tehnyt useita tuorejuustokakkuja, mutta nyt rakenne yllätti. Olisiko 5 liivatetta ollut parempi vaihtoehto?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 23.3.2019 11:34:ssa

      Harmi kuullla, ettei onnistunut sinullakaan. Liivatteen määrä ei vaikuta siihen että tulisi paakkuista. Vaan lämpötilaerot tai tekniikat. Tällä ohjeella itse ja monet lukijat tehneenä arvioin nyt, että jotain on tekovaiheessa mennyt vikaan, jos massa ei ole tasaista. itse käytän tuorejuustona aina Philadelphiaa. En pidä Violan koostumuksesta – en osaa sanoa onko tällä merkitystä.

      Vastaa
  39. Sari Madetoja sanoo: 5.4.2019 11:35:ssa

    Moikka! Tämä mangojuustokakku on juuri tekeytymässä jääkaapissa, on jo toka kerta kun teen tällä reseptillä ja aivan ihana! Löysin kun joskus googlasin juustokakku 20cm vuokaan. Se on sopiva koko meille viikonlopuksi, juhliin olen tehnyt 26cm halk vuoalla tuplana tämän saman ohjeen mukaan ja onnistui fantastisesti ja vieraat willeinä! Kiitos ihqusta reseptistä <3

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 6.4.2019 14:17:ssa

      Kiitos Sari positiivisesta palautteestasi 🙂 Olipa mukava kuulla kokemuksesi tästä reseptistä 🙂 Ihanaa viikonlopun jatkoa!

      Vastaa
  40. Nina sanoo: 9.4.2019 07:40:ssa

    Voisiko tämän tehdä uunipellille. Mitkä olisivat määrät? Haluaisin pöytään tämän kakun mutta en ns. kakun muodossa vaan paloina. Kiitos!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 10.4.2019 09:41:ssa

      Hei Nina, en ole tehnyt pellille, joten menee arvailuksi. Peltejäkin on eri kokoisia. Kannattaa tehdä matalampi, koska pelllin reunat eivät ole korkeat. Testaamalla se selviää. Lähtisin kokeilemaan tuplausta. Keksipohjaa, ehkä hieman enemmän.

      Vastaa
  41. Leena sanoo: 20.5.2019 08:45:ssa

    Hei käytätkö mitä kermaa ? Onko väliä kuohu vai vispikermaa? Liivatemäärä on aika suuri, riittääkö esim 1 liivate vähemmän? Esim sinun vadelma-juustokakussa on suhteessa vähemmän kuin tässä ohjeessa.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 20.5.2019 09:49:ssa

      Käytän lähes aina vispikermaa – tämä on makuasia tosin kummasta tykkää ja kakku onnistuu kummallakin. Olen aina tehnyt tämän kakun tällä liivatemäärällä, en kähde arvailemaan onnistuuko vähemmällä. Aina voit tietenkin kokeilla! Täytteiden (hedelmät) hapokkuus vaikuttavat liivatteen toimintaan.

      Vastaa
  42. Johanna sanoo: 11.6.2019 08:41:ssa

    Hei! Mikähän gluteeniton keksipohja kävisi tähän? Kiitos 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 11.6.2019 08:49:ssa

      Voit käyttää mitä tahansa gluteenittomia keksejä: kaura-, digestive jne. 🙂

      Vastaa
  43. Maarit sanoo: 12.6.2019 20:35:ssa

    Hei jos teen tänään kakun,keskiviikko ilta onhan se pe vielä hyvää kun jääkaapissa pitää?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 13.6.2019 12:00:ssa

      Kyllä on 🙂

      Vastaa
  44. Wiivi sanoo: 17.7.2019 19:58:ssa

    Hei, täytyykö kiille siis laittaa kakun päälle vasta sitten kun kakku on jähmettynyt eli ollut jääkaapissa? Kokeilen tätä pikkuveljen rippijuhliin, toivotaan että onnistun 😊

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 17.7.2019 21:05:ssa

      Hei, on hyvä antaa juustokakkumassan jähmettyä hiukan ennen kiilteen tekoa. Varmasti onnistut kun teet huollellisesti ohjeen mukaan 🙂

      Vastaa
      • Wiivi sanoo: 20.7.2019 11:14:ssa

        Valitettvasti juustokakkumassani ei kyllä onnistunut ihan täysin, siitä tuli melko paakkuista mutta pystyy sitä kai silti syömään.. 🙁 en tiedä mitä meni pieleen, sillä tein täysin ohjeiden mukaisesti.. toivotaan että kiille onnistuu ongelmitta

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo: 20.7.2019 16:30:ssa

          Hei, tosi harmi kuulla. Jotain on kyllä mennyt valmistuksessa mönkään, jos massa on ollut kokkareista. Ethän lisännyt liivateseosta kuumana sekaan? Missä vaiheessa massa kokkaroitui? On hyvä muistaa, että kaikki yhdistettävät aineet tulisi olla suht saman lämpöisiä, jotta massa ei juoksetu – huoneenlämpöiset aineet kuten muussakin leivonnassa.

          Vastaa
          • Wiivi sanoo: 20.7.2019 19:03:ssa

            Massa kokkaroitui, kun lisäsin kerman seokseen. Voi olla että lämpötilaerot sitten teki massasta tuollaista..

  45. Anni Paakkunainen sanoo: 21.7.2019 09:15:ssa

    Voi johtua tosiaan siitä tai jos liivatteen kaataa liian nopeasti sekoittamatta kunnolla massaa 🙁 Harmi. Juustokakkujen tekeminen vaatii liivatteen takia hiukan harjoittelua.

    Vastaa
  46. Elena sanoo: 10.11.2019 08:14:ssa

    Kakkuni jäi paljon matalemmaksi 20 cm vuoassa, mitä kuvassa näyttää, mikäköhän meni pieleen?

    Vastaa
  47. Elena sanoo: 10.11.2019 08:18:ssa

    Hei, kakkuni jäi paljon matalammaksi kuin kuvassa näyttää, vaikka tein 20 cm vuokaan. Mikäköhän meni mönkään?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 10.11.2019 09:44:ssa

      Kuvan kakku on tehty 18 cm vuokaan. 20 cm jää hieman matalammaksi – jos ero on todella suuri niin tarkistaisin mitattujen aineiden määrän, koska mitään muuta en keksi syyksi.

      Vastaa
  48. Liisa sanoo: 18.11.2019 22:23:ssa

    Mulle kävi myös niin, että vatkasin tuorejuuston sekaan liivatteen ja massa näytti siinä vaiheessa hyvältä. Kun lisäsin löysähkön kermavaahdon ja aloin varovasti käännellä sitä massan joukkoon, niin jotain tapahtui. Tuorejuustoseos muuttui aivan kummalliseksi, enkä saanut sitä ja kermavaahtoa sekoitettua toisiinsa. Ainut ratkaisu oli vatkata ne vatkaimella ja tämän jälkeenkin massa oli vielä outoa. Olen tehnyt tällä ohjeella sata kertaa aiemminkin, mutta nyt tulos epäonnistunut..

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo: 19.11.2019 10:10:ssa

      Välillä leivonta on tällaista – jotain outoa tapahtuu ja sille ei välttämättä heti löydy selitystä. Eri raaka-aine, väärä lämpötila tms. saattaa vaikuttaa. Nyt en osaa itse sanoa kuitenkaan mitä on käynyt, jos olet samalla ohjeella vielä aiemmin onnistunut.

      Vastaa

Jätä kommentti Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hae tästä blogista

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Vuoden Herkullisin

Vuoden Herkullisin - IBA - Blog Awards

Annin Uunissa

Tervetuloa tutustumaan Annin omaan resepti- ja matkakirjaan. Blogin takana on herkkuihin, matkailuun ja kuvaamiseen hurahtanut esteetikko ja yrittäjä. Leivon kaikkea kaunista niin suolaista kuin makeaa. Herkuissani keskityn kauden teemoihin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin kotona ja matkoilla. Haluan tietää myös kuka ruudun toisella puolella on, joten jätähän terveisiä, toiveita tai palautetta!

info(at)anninuunissa.fi

Seuraa somessa

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Häät Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakkupohjat Kakut Keksit ja muut makeat Kirja Kuorrutteet ja täytteet Kuppikakut Leivokset Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Makeat piirakat Makeiset Mansikka Marenki Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Suklaa Suolaiset piirakat Vadelma Vappu Vege Yhteistyö Ystävänpäivä

Arkistot

Omenareseptit

Omenareseptit

Puolukka

Puolukka

Täydellinen Porkkanakakku

porkkanakakku

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

TÄYDELLINEN SUKLAAKAKKU

TÄYDELLINEN SUKLAAKAKKU

Häähumua

Häähumua

Minikakut

Minikakut

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

Täydellinen Sokerikakkupohja

Täydellinen Sokerikakkupohja

Leipurin Työvälineet

Leipurin Työvälineet

Vegaaninen Kinuski

Vegaaninen Kinuski

Mustikkareseptit

Mustikkareseptit - Annin Uunissa

Jääkaappisämpylät

Jääkaappisämpylät

DAIMKAKKU

DAIMKAKKU

Keksikakku

Keksikakku

Marengit ilman uunia

Marengit ilman uunia

BEBE-LEIVOKSET

Bebe

BOSTONKAKKU

Bostonkakku

Suklaaspray

Suklaaspray

New York Cheesecake

New York Cheesecake

Äidin Raparperipiirakka

Raparperipiirakka

Vadelmareseptit

Vadelma Reseptit

Punaherukka -reseptit

Punaherukka - Leivonta - Ohjeet

Mansikkareseptit

Annin Uunissa - Mansikkareseptit

Raparperireseptit

Raparperireseptit

Mansikkakakku

Mansikkakakku - Leivonta - Annin Uunissa
Parhaat ruokablogit
  • Tietosuojalauseke

LUE LISÄÄ ANNISTA

Anni

Tuoreimmat

  • Itsenäisyyspäivän Mustikka-täytekakku (G)
    Itsenäisyyspäivän Mustikka-täytekakku (G)
    Itsenäisyyspäivä, Kakkupohjat, Täytekakut
  • Ihastuttava Piparkakkukaupunki (sis. kaavat)
    Ihastuttava Piparkakkukaupunki (sis. kaavat)
    Joulu
  • ÄIDIN MEHEVÄ SÄMPYLÄKUUSI
    ÄIDIN MEHEVÄ SÄMPYLÄKUUSI
    Joulu, Leivät, Sämpylät

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirje ja saat 5 euroa shoppailurahaa!

  • Suomen lippu 🇫🇮 Leivottiin maanantaina @hannasumari kanssa Itsenäisyyspäivän ihanin täytekakku, jossa maistuu mustikka ja vanilja ✨ Kakun video-ohje eli uusin jakso löytyy linkkinä profiilista. Joskus ne kaikista yksinkertaisimmat ja tutuimmat ohjeet saattavat olla niitä haastavimpia, siksi kerromme ja näytämme vinkit täydellisen kakkupohjan leipomiseen, kakun leikkaamiseen, täyttöön sekä kermapursotuksiin 👌🏻 Katsoitko jakson jo? Mitä pidit siitä? Mitä toivoisit jatkossa näkeväsi ohjelmassani? 🍰
  • Parhaat pikkujoulut ikinä 🌿 Askarreltiin koko ilta tyttöjen kanssa kransseja ja naposteltiin herkkuja juustolautaselta sekä siemailtiin kuohuvaa 🥂 Kiitos @homeingardenkauniainen terapeuttisen kranssipikkujoulun toteuttamisesta. Mikä ilo oli oppia, tehdä ja nauraa yhdessä ✨ Nähdä ystäviä ja inspiroitua! Tästä olimme kaikki yhtä mieltä ja syntyi perinne pikkujouluihin, joiden jälkeen voi ripustaa seinälle kauniin itsetehdyn joulukranssin! Upeaa joulukuun ensimmäistä ✨ Psst.. huomenna klo 9.10 MTV3-kanavalla juhlitaan ennakkoon Itsenäisyyspäivää ja leivotaan sen mukaisesti 💙
  • 🌆 Piparkakkukaupungin kaavat ja ohjeet löytyvät nyt blogista ✨ Kaikki piparkakkuprojektit ovat haastavia, ainakin minulle. Toiset enemmän ja toiset vähemmän. Tässä versiossa leivotaan itse tehdystä taikinasta kaavojen mukaan pieniä talon päätyjä, jotka liimataan koristelun jälkeen piparkakusta tehtyyn alustaan ympyrän muotoon. Sisälle laitoin pienen lasin, jonka päälle laitoin pienemmän version edellisestä 👌🏻 Pienemmän version sisään laitoin kynttilän. Tadaa lyhty! Millainen piparitalo teillä tehdään tänä vuonna? ✨#anninuunissa
  • Currently dreaming of this 💦 🌴☀️ On niin harmaata, märkää ja kylmää. Tällä viikolla mut on vallannut kaamoksen voima. Pimeys väsyttää ja ahdistaa. Tekisi mieli piiloutua huopien alle ja nukkua koko ajan. Syödä lohturuokaa ja vaeltaa villapöksyissä pitkin asuntoa. ⁣
⁣
Luulin jo viime viikolla jouluhurmiossa ettei tämä fiilis nappaa mua tänä vuonna ollenkaan, mutta toisin kävi 😴 Vielä vaikeampaa tämä on just nyt kun teen töitä kotoa. Ahdistaa saamattomuus ja tehottomuus (tosin saan pestyä pyykkiä työpäivän aikana), vaikka samaan aikaan mietin, että olen todellakin  ansainnut tämän. En kaipaa yhtään viime vuosien liiallista joulukiirettä, jonka joulumyynti kaupalla aiheutti. Siis mulla on vapaa-aikaa tehdä mitä huvittaa. Mitä se on? 😂 Ehkä just nyt on se aika ottaa rennommin. Se on välillä todella vaikeaa, koska myös some aiheuttaa tietynlaisia paineita. Sitä ahdistuneena katselee mitä muut saavat aikaan, tekevät ja nauttivat. Poden someahdistusta aina välillä. Someahdistus saa kiireen ja paineen kasvamaan ja jopa itsetunnon heikentymään kun itseään alkaa vertailla, vaikka ei missään nimessä pitäisi! Onko sulla joskus tällaisia fiiliksiä? ⁣
⁣
Olen haikeuksissani selaillut häämatkakuviamme (josta on kohta jo vuosi!) ja haaveillut juuri tästä hetkestä. Samalla suunnitellut jo tulevia lämmön hetkiä. Pakoa arjesta auringon alle 💛 Kyllä tämä tästä. Yhden viikon muiden joukossa voi ottaa hieman rennommin ja vaikka vaan haaveilla!
  • 🌱🌶 Tiedättekö sen herkullisen ja mehevän yrttivoipatongin? Tämä on vähän kuin se, mutta niin paljon parempaa! Nämä ihanan pehmeät ja kuohkeat joulukuusen 🎄muotoon asetellut sämpylät on täytetty kahdella erilaisella maustevoilla ja koristeltu voista löytyvillä yrteillä ja mausteilla. Äiti oli leiponut viime vuonna meille jouluksi sämpyläkuusen. Rakastuin siihen ja sämpylät loppuivat kesken suurperheen joulupöydässä. Nykyään noita sämpylöitä on meillä ympäri vuoden. Kaikissa juhlissa ja joskus ihan muuten vaan. Tänään äiti opettaa myös teille miten helppo sämpyläkuusi leivotaan 🙏🏻 MTV3 klo 9.10 Huomenta Suomi Extra ✨ #anninuunissatv
  • Postikortteja Portugalista 💌 ⁣
⁣
Pakenimme etelään vuoden pimeimmän kuukauden alussa. Hengitimme raikasta meri-ilmaa, imimme itseemme D-vitamiinia ja söimme luultavasti viimeistä kertaa tänä vuonna ulkona. Uusi matkakertomus nyt blogin puolella, linkki profiilissa ✨ ja kohokohdissa tarinoita videoiden muodossa 👆🏻 #anninmatkat
  • My Gingerbread Project ✨ Tämän vuoden piparkakkuprojekti on valmis 🌆
  • ✨ Muutama viikko sitten meillä oli illallisvieraita kotona ja kuvasin tarinoiden puolelle videon, jossa hauduttelin kotimaisia päärynöitä kinuskissa 🍐Idea tuon videon postaamiseen syntyi yhtä nopeasti kuin tämä jälkiruokakin. Piti saada pöytään jotain nopeaa, ihanan herkullista ja tunnelmaan sopivaa. Söimme alkuun kermaista myskikurpitsakeittoa ja pääruoaksi ruusukaaleja uunikanan kanssa. Illallisen päätähti oli kuitenkin kinuskissa haudutetut päärynät & rapea kauracrumble 👌🏻 Voi lääh tästä tuli herkkua! Itseasiassa en ihmettele enää sitä viestivyöryä, jonka sain teiltä. Halusitte ohjeen ja nyt se on blogissa ✨ Linkki profiilissa!

Seuraa @anninuunissa

Copyright © 2019 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios