Perinteinen juhla vaatii perinteiset herkut! Tänään ohjelmassani MTV3-kanavalla klo 9.10 leivotaan itsenäisyyspäväksi upea mustikka-täytekakku ruusupursotuksilla. Vieraanani on tällä kertaa aina yhtä ihastuttava Hanna Sumari.
Joskus ne kaikista yksinkertaisimmat ja tutuimmat ohjeet saattavat olla niitä haastavimpia. Tänään näytän teille Hannan kanssa miten leivotaan täydellinen kakkupohja (myös gluteenittomasti). Tähän minulla on muutama niksi, joita en koskaan itse jätä väliin. Muun muassa kakkuvuoalla on suuri merkitys.
Leikkaamme ja täytämme täydellisen sokerikakun mustikkarahkatäytteellä ja lopuksi vaahdotamme kermaa ja pursottelemme kakun reunoille ruusukkeita. Napakan kerman vaahdottamiseen löytyy myös erilaisia vinkkejä. Ja mikä sen retrompaa kuin kakkukiille? Teemme mustikoiden päälle myös helpon kakkukiilteen ja ihana itsenäisyyspäivän mustikka-täytekakku on valmis!
Itsenäisyyspäivän Mustikka-täytekakku (G)
Noin 12 henkilölle
GLUTEENITON: Tee kakkupohja gluteenittomiin jauhoihin.
Ohje
Mustikka-täytekakun ohjeen löydät myöhemmin täältä.
Video-ohjeen eli uusimman jakson löydät myös YouTube-kanavaltani eli täältä.
Tunnelmallista joulukuun ensimmäistä viikkoa!
Ja upeita Itsenäisyyspäivän juhlia!
♥ Anni
Niin kaunis pursotus <3 En varmaan ikinä opi, vaikka kuinka harjoittelen.
Ihanaa joulukuun ensimmäistä viikkoa ja tulevaa itsenäisyyspäivää.
Varmasti opit! Tämä on ihan helppo <3
Ihanaa joulukuuta myös sinne ja juhlallista loppuviikkoa!
Kiitos! Ihanasti tehty 🤗
🙂