• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Viikonlopun Brunssi-vinkki: Andante

Ravintolat & Kirjat

4 maalis
Huomenta ihanat! Iik miten jännää! Olen lähdössä ensimmäistä kertaa hot-joogaamaan tänään.  Kyllä lauantai-aamuna kukonlaulun aikaan! Sovittiin treffit hyvän ystäväni ❤ kanssa ja päätettiin hiukan hikoilla ennen lauantain herkullista ja pitkää brunssia. Katsotaan miten entinen balettitanssija taipuu joogan vietäväksi! Odotan innolla tuleeko tästä uusi kiinnostava harrastus!

 

Olen saanut brunssirakkauteni taas valoilleen pienen tauon jälkeen ja halusinkin jakaa teille yhden aivan ihastuttavan brunssi-vinkin. Ensin hiukan taustatietoja. Leivon ja aina voista sekä useimmiten vehnästä. Tästä syystä tasapainotan ruokavaliotani välillä kevyemmällä ja nykyään myös kasvispainoitteisella ruoalla. Viime viikonloppuna vietimme rakkaani kanssa hemmottelupäivää ja valisin brunssi-herkutteluun meille kahvilan (joka myös kukkakauppa) Andanten Helsingin Punavuoresta. Tykkäsimme kovasti ja myös yllätyksekseni myös seurassani ollut lihan suursyömäri oli enemmän kuin tyytyväinen. Viikonlopun Brunssi-vinkki: Andante, jatka lukemista.

Viikonlopun Brunssi-vinkki: Andante

Oi voi miten lämpimästi voin suositella teille tätä hellyyttävää ja sympaattista kahvilaa! Brunssi koostui viidestä osasta: erilaisista toasteista, kulhollisesta täyteläistä jogurttia, mansikkaa ja itsetehtyä granolaa, kahvista, tuorepuristetusta mehusta ja se tarjoiltiin suoraan pöytiin. Maltoin juuri ja juuri napata muutaman kuvan uudella kamerallani näistä herkuista. Onneksi – sillä nyt pystyin vinkata teille tästä ihanasta ihanasta kahvilasta. Mainittakoon vielä, että oli yllättävää kun tällä kertaa brunssin jälkeen oli kevyt sekä sopivasti syönyt olo. Myönnän buffeteissa tulee ahmittua hiukan liikaa joka kerta. Tänään taidan ehdä sen.

 

Viikonlopun Brunssi-vinkki: Andante
Avocado Toast – Banana Toast

Viikonlopun Brunssi-vinkki: Andante
Yougurt Bowl.

 

Viikonlopun Brunssi-vinkki: Andante
❤
 
Viikonlopun Brunssi-vinkki: Andante
Andanten sivut löydät Facebookista ja suosittelen tekemään pöytävarauksen sitä kautta. Brunssia on tarjolla niin kauan kun sitä riittää alkaen klo. 11.00 lauantaisin ja sunnuntaisin hintaan 19€ (erikoiskahvit +1€).

Aurinkoista päivää!

Lisää herkkumatka-postauksia löydät täältä.

Seuraathan herkkujani myös Instagramissa ja Facebookissa?

Kommentoi

Edellinen artikkeli: « Helppo Ihana Suklaa-Kirsikkakääretorttu
Seuraava artikkeli: Täydellinen Suklaamousse (liivatteeton) »

Lukijan vuorovaikutus

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios