| |

Lahjaidea: Piparkakkukranssi

Lahjaidea: Piparkakkukranssi

Viimeisiä viedään! Leivontaohjelmani toiseksi viimeisessä jaksossa Lahjaidea: Piparkakkukranssi (huomenna maanantaina klo 9.10 MTV3) saan vieraakseni yhden suosikeistani, nimittäin ihastuttavan pienen ystäväni Claudian. Leivomme piparkakkutaikinaa ja askartelemme itsetehdystä taikinasta kauniita piparikransseja.

Piparkakuista tehtävät syötävät lahjat ovat parhaita. Niistä irtoaa kotiin ihania joulun tuoksuja ja niitä on myös hauska tehdä, vaikka lasten kanssa. Jos et ole koskaan ollut piparkakkutalotyyppi niin ehkä tämä voi olla juttusi? Piparkakkukranssit ovat loistava lahjaidea, koska ne ovat myös syötäviä tai miksi ei useamman joulun kestäviä joulukransseja? Tein nimittäin äidilleni piparikranssin viime vuonna ja se on edelleen yhtä upea ja pääsee koristamaan tänäkin vuonna keittiön seinää.

Meillä tehdään tänä vuonna paljon lahjoja itse. Piparkakuista erilaisia lahjoja, fudgea, sinappia, glögiä, leipää ja muutama idea vielä hautuu. Ensi viikolla leivontaohjelmassani tehdään itse asiassa lisää syötäviä lahjoja. Jaksossa teemme ja pakkaamme yhteensä 4 erilaista helppoa syötävää ideaa pukinkonttiin. Kannattaa pysyä kuulolla. Minulla on myös erityisen upea vieras viimeisessä jaksossa! Voi alkaa olla jopa vähän haikeaa, että nämä leivonnantäyteiset maanantait loppuvat pian.

Tein tämän piparkakkukranssin kotona, mutta ohjelmassa teemme Claudian kanssa pastellisempia kransseja. Yhden Frozen-teemaisen ja yhden vaaleanpunaisen. Oman piparikranssinsa Claudia kertoi vievänsä lahjaksi tarhatädeille.


Lahjaidea: Piparkakkukranssi

Ohje 

Piparkakkutaikinan, pikeerin ja kranssin kokoamisohjeet löydät täältä.

Viime vuoden kranssini löydät täältä.

Video-ohjeen eli uusimman jakson löydät myös YouTube-kanavaltani eli täältä.

Lahjaidea: PiparkakkukranssiLahjaidea: PiparkakkukranssiLahjaidea: Piparkakkukranssi Lahjaidea: PiparkakkukranssiPiparikranssi

Tätä jaksoa on odotettu ja jännitetty kovasti. Claudia katsoo jakson itse päiväkodissa ystäviensä kanssa huomenna aamulla. Kuinka jännittävää! Claudia on lapsuudenystäväni tytär ja meillä on tullut tavaksi järjestää varsinkin jouluisin pieniä leivontapajoja, jossa koristelemme pipareita ja viimeksi viikko sitten itse asiassa piparkakuilta maistuvia donitseja. Oli kunnia saada Claudia vieraaksi ja miten loistavasti hän oman osuutensa vetikään!

Piparikranssi Piparikranssi

Kiitos vielä teille kaikille, jotka olette lähettäneet ihania terveisiä ja palautetta ohjelmani jaksoista. On ollut upea katsoa jaksoja jälkikäteen ja saada positiivista palautetta!

Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa upeaa viikkoa!

♥ Anni


Voit jatkossa katsoa kaikki ohjelmaan tulevat ohjeet täältä.

Jouluisia lahjavinkkejä löydät täältä.

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Pinterest

Instagram

Myös näillä sopii

Herkutella

2 Kommenttia

  1. Invеst in mining сryрtоcurrenсy $ 5000 оnce and get рassive income оf $ 70000 рer mоnth: http://qxemyjjom.myshopzo.com/ac42394 sanoo:

    Hоw to Еarn from Mоbile Рhonе in 2020 | Earn Mоnеy Online $7422 рer dау: http://lclkn.bengalinewsline.com/dcbc3d99a

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *