• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Gluteeniton Pannukakku (pellillinen)

Gluteeniton· Pannukakut ja letut

2 tammi
Gluteeniton pannukakku (pellillinen) on yhtä hyvää kuin tavallinen!
Vuoden ensimmäinen resepti on niinkin perinteinen kuin pellillinen pannukakkua! Meillä syödään pannukakkua melko usein aamupalaksi, välipalaksi tai iltapalaksi näin talvisin pakastettujen marjojen kanssa ja kesäisin tuoreiden marjojen kanssa. Kun tässä olen innostunut kokeilemaan gluteenittomia ohjeita, niin päätin kokeilla myös gluteenitonta pannukakkua.
Gluteenittoman pannukakun koostumus oli erilainen – tuli mieleen hieman vanukas. Pannukakku ei kohoillut uunissa yhtä paljon myöskään. Tärkeintä kuitenkin on että pannukakku oli hyvin herkullista ja teen sitä varmasti toistekin!

Gluteeniton Pannukakku (pellillinen)

Ohje:
  • 4 munaa
  • 1 l maitoa
  • 5 dl gluteenittomia jauhoja
  • 0,5 tl suolaa
  • 2 rkl sulaa voita tai öljyä
  • ripaus kardemummaa/vaniljaa tms.
  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Mittaa munat ja maito isoon kulhoon ja vatkaa tasaiseksi.
  3. Lisää jauhot erissä koko ajan vatkaten.
  4. Lopuksi lisää suola, mausteet ja voi/öljy.
  5. Vatkaa taikinaa vielä muutama minuutti.
  6. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista pannukakkua noin 30 min.
Vinkki! Hyvä vatkaus tekee taikinasta ja pannukakusta erityisen kuohkean.

 Tämän pannariohjeen voit tehdä myös sellaisenaan tavallisilla vehnäjauhoilla. Katso muita pannukakkuohjeitani linkeistä alapuolelta:
  • Pannukakkumuffinssit

  • Proteiini Banaanipannukakku

  • Mustikka Pannarit

  • Omenapiirakka Pannukakut

  • Banaaniletut


Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

17 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Ihanaa Uutta Vuotta 2017!
Seuraava artikkeli: Ihana Maitosuklaaganache »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. anuk sanoo

    13.2.2017 12:57

    Hei! Kiitos ohjeesta! Eikä mikään vakava virhe, mutta tytärtäni nauratti tämä: "Vuoden ensimmäinen resepti on niinkin perinteinen kuin pallillinen pannukakkua! "

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.2.2017 13:26

      Ai kauheaa 😀 Kyllä nauratti minuakin! Kiitos kommentista, painovirhepaholainen on nyt korjattu! Aurinkoista viikkoa!

      Vastaa
  2. Eija Puumalainen sanoo

    5.7.2018 16:04

    Oikein hyvä GSL-pannari tuli. ?
    Kiitos ohjeesta ❤️

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      6.7.2018 18:59

      Ole hyvä 🙂 Ihanaa kesää!

      Vastaa
  3. Soili sanoo

    24.3.2020 11:24

    Hei, kohoilun aikaansaamiseksi auttaa 1tl leivinjauhetta. Itsellä juuri gluteeniton pannari uunissa ja mahtavasti pullistelee.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.3.2020 14:53

      Kiitos vinkistä! Kokeilen seuraavalla kerralla <3

      Vastaa
    • Mappe sanoo

      2.8.2022 16:08

      Gluteenittomien jauhoseosten kanssa ei yleensä tarvita leivinjauhoa ellei halua laittaa. Niissä taitaa olla jotain kohottavaa jo valmiiksi😄

      Vastaa
      • Anni Paakkunainen sanoo

        3.8.2022 09:06

        Ellei jauhoseosta tee itse 🙂

        Vastaa
      • Vesa sanoo

        28.12.2022 19:31

        Gl jauhoseoksissa valtavasti eroja, kaikissa ei ole, joissain voi olla. Itselleni ei ole vastaan tullut jauhoseosta missä on kohotus ainetta =)

        Tyttärellä keliakia, tänään iltapalaksi tätä 😊

        Vastaa
  4. Sini sanoo

    24.8.2020 06:45

    Moikka! Viikonloppuna pannari (tai siis ropsu, niinkuin meillä Etelä-Pohjanmaalla sanotaan) suunnitelmissa mökkireissun tarjoiluiksi. Gluteeniton osallistuja on myös maidoton ja täysin viljaton, joten kauramaito ei tule kyseeseen. Osaatko sanoa miten ohje käyttäytyy manteli- tai soijamaidolla?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.8.2020 07:42

      Moikka, en ole kokeillut ohjetta soija- tai mantelimaitoon, mutta käsitykseni on että pannarit, letut yms. onnistuvat ihan yhtä hyvin kaikilla kasvismaidoilla 🙂

      Vastaa
  5. Miikka sanoo

    4.10.2020 18:31

    Mulla paloi tämä pannari kun oli 25 minuuttia 225 asteessa.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      5.10.2020 07:03

      Tosi erikoista, pannukakku paistetaan aina 225 asteessa noin puoli tuntia. Ehkä uunisi on todella tehokas eli pudota lämpötilaa sopivaksi.

      Vastaa
  6. Sini sanoo

    10.1.2022 22:29

    45min oli uunissa ja siltikin raakaa. Ohjetta noudatin😔

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      11.1.2022 08:44

      Nyt on jotain mennyt hassusti tehdessä. Oletko varma, että jauhoja tuli tarpeeksi, mitä jauhoja käytit?

      Vastaa
  7. Uusavuton sanoo

    2.1.2023 11:50

    Vaikeampi ohje. Oliko voi tarkoitus sulattaa ennen laittoa?

    En ennen tehnyt leivoksia

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      2.1.2023 12:12

      Tämä on helpoin ohje mistä on hyvä aloittaa – voi sulana, muuten se ei sekoitu taikinaan.

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios