| | |

Fantastiset Gourmet-Hodarit

Fantastiset Gourmet-Hodarit

Kaupallinen yhteistyö Meira

Meillä on oltu monta päivää kotona tyytyväisiä, kun ruokalistalla on ollut herran herkkuja eli ruokia, joihin saa laittaa ketsuppia ja sinappia! Niin ja onhan se grillikausi nyt vihdoin korkattu ja mikä sopisi paremmin ketsupin testailuun kuin erilaiset grillatut herkut, varsinkin hodarit.

Hain pari viikkoa sitten postista paketin, jonka sisällön ihailuun osallistui hodari-, grilli- ja ketsuppihullu mieheni. Meiran uusi bataatti-inkivääriketsuppi pääsi välittömästi testiin ja makuhermoja hivelevä uutuus hyväksyttiin tyytyväisinä maiskutellen. Kaikki ruoka on aina parempaa, kun maustaminen on kunnossa! Oletteko samaa mieltä?

Fantastiset Gourmet-Hodarit

Juttelimme yhdessä, että erityisen tärkeää on se, että uutuusketsupin maku on täyteläisen tomaattinen, mutta silti raikkaan erilainen. Tomaattisuus on jokaisen ketsupin tärkein ominaisuus. Raikkaan Meiran uudesta ketsupista tekee siinä maistuva inkivääri ja se todella maistuu. Bataatti-inkivääriketsupissa on myös vähemmän sokeria ja suolaa kuin perinteisissä ketsupeissa, mikä on mahtava plussa tuotteelle, joka ansaitusti on saanut myös Suomen Sydänliiton Sydänmerkin! Jos et tiennyt, niin ketsupit ja sinapit sisältävät yleensä paljon ”piilo”sokeria. Aidoista raaka-aineista ilman säilöntäaineita ja makeutusaineita valmistettu bataatti-inkivääriketsuppi ja muut tuotteet valmistetaan Meiran tehtaalla Helsingin Vallilassa.

Meidän oma grillikausi korkattiin viime viikolla ikiomalla terassilla ja tietenkin myös omalla luottogrillillä. Otimme varaslähdön vappuun ja grillasimme nakkeja itsetehtyjen hodarisämpylöiden väliin jo viime viikonloppuna lämpimästä ilmasta ja auringosta nauttien. Sää muuttui vapun jälkeen äkisti aika kylmäksi, mutta ensi viikolla saamme taas nautiskella lämmöstä.

Hot Dog-sämpylöiden väliin löytyi jos vaikka mitä täytettä grillatusta ananaksesta avocadoon, mutta tärkeimpänä aromina maistelimme kuitenkin tuota uutta Meiran bataatti-inkivääriketsuppia. Hodareihin kuuluu ehdottomasti myös sinappi ja valitsimme tähän yhteyteen sopivan Meiran (myös vähemmän suolaa ja sokeria sisältävän) sinapin. Toimii täydellisesti.

Fantastiset Gourmet-Hodarit

Koska meillä oli kuitenkin hiukan erimielisyyksiä makuyhdistelmistä teimme kahdenlaisia hodareita. Toiseen (minun) versioon tuli mausteisempi nakki, grillattua ananasta, avocadoa, bataatti-inkivääriketsuppia, marinoitua sipulia, versoja ja syötäviä kukkia! Rakas mieheni teki omistaan hieman miehisempiä paksulla nakilla, sinapilla, bataatti-inkivääriketsupilla, maustekurkuilla ja rapealla sipulilla. Nam hyvin maistuivat molemmat versiot ja ketsupilla oli osansa asiassa tottakai!

Fantastiset Gourmet-HodaritKaupallinen yhteistyö Meira


Fantastiset Gourmet-Hodarit

4:lle tai useammalle

Sämpylät

Hodarisämpylöiden fantastinen ohje löytyy täältä. Muotoile sämpylät pitkulaisiksi (noin 12 kpl), mutta leivo muuten samoin. Voit tehdä sämpylät myös etukäteen ja pakastaa ne. Ota pakkasesta vain sen verran kun aiotte syödä.

Täytteet

Marinoitu sipuli

  • 2 punasipulia
  • 3/4 tl suolaa
  • 2 tl sokeria
  • pippuria
  • 0.5 dl oliiviöljyä
  • 0.5 dl valko- tai punaviinietikkaa
  1. Hienonna sipuli suikaleiksi ja laita kulhoon.
  2. Mittaa muut aineet päälle, sekoita kunnolla, peittele ja laita jääkaappiin maustumaan vuorokaudeksi.
  3. Sekoittele ja käytä!

Bataattiranskalaiset

  • 1 iso bataatti
  • 2 rkl öljyä
  • suolaa
  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Pese ja kuivaa bataatti. Leikkaa se sopivan kokoisiksi tikuiksi.
  3. Levitä bataattitikut pellille ja pirskota päälle öljyä.
  4. Paista bataattiranskalaisia noin 35 minuuttia uunin keskitasolla.
  5. Mausta bataattiranskalaiset suolalla ja tarjoile ketsupin kanssa.

Fantastiset Gourmet-HodaritFantastiset Gourmet-HodaritFantastiset Gourmet-HodaritFantastiset Gourmet-HodaritFantastiset Gourmet-HodaritFantastiset Gourmet-HodaritFantastiset Gourmet-Hodarit

Tässähän tuli uudestaan kuola poskelle, näitä kuvia selatessa. Täytyy laittaa grilli kuumaksi tänäkin viikonloppuna säästä huolimatta!

Kaipaatko lisää vinkkejä uutuusketsupin käyttöön ja hodareiden täyttöön? Kurkkaa vaikka Liemessä Jennin aasialaiset hodarit tästä!

Ihanaa viikonloppua!

♥ Anni


Lisää herkkuja löydät täältä.

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Pinterest

Instagram

Myös näillä sopii

Herkutella

2 Kommenttia

  1. Mikä hodaribuffa, wow! Minäkin suosin vähäsokerisempia vaihtoehtoja ja tuo bataattinen ketchup läpäisi koko perheen makuseulan, jatkoon!

    1. Hei kiva kuulla, että bataattiketsuppi on läpäissyt seulan teilläkin! Meillä oli eilenkin grillipäivä ja hyvin maistui taas vähäsokeriset ketsupit – ihana kesä tule jo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *