• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Jäätelö
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Leivontaohjelma
  • Mökkiohjeet
  • Perhe
    • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria

Punaherukkapaistos – Red Currant Crumble

Makeat piirakat· Mökkiohjeet

13 elo
Punaherukkapaistos - Red Currant Crumble
Punaherukkapaistos - Red Currant Crumble
Punaherukkapaistos – Red Currant Crumble on ihanaa!

Olen kerännyt, pakastanut ja leiponut punaherukoista. Silti niitä oli vielä muutama rasiallinen jääkaapissa. Mietin ja mietin, että mitähän niistä vielä keksisi. Sitten muistin murupaistoksen, jota tein alkukesästä mansikoista ja raparperista. Se oli niin helppoa ja hyvää, joten päätin tehdä samantyyppisen paistoksen myös herukoista! Tästä tuli mielestäni vielä parempaa.

Lisäsin muruseokseen hieman kaurahiutaleita ja ne rapisevat suussa ihanasti. Jotenkin onnistuin tuossa sokerin ja marjojen suhteessa niin hyvin, että kirpeän ja makean maku paistoksessa on kaikkia makunystyröirä hivelevä. Paistoksen pohjalle muodostui ihanaa punaherukkasiirappia kuin vahingossa. Söin tätä piirakkaa suoraan kulhosta, voi luoja niin hyvää se oli! Niin ja päälle vaniljakastike tai -jäätelö! Ihanaa lauantaileivontaa!

 


Punaherukkapaistos – Red Currant Crumble

Punaherukkatäyte:
  • 8 dl punaherukoita
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl maizenaa
  1. Sekoita marjat, maizena ja sokeri kulhossa.
  2. Voitele brownievuoka kevyesti.
  3. Kaada marjasokeriseos vuokaan.
Muruseos:
  • 1,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 50g voita
  1. Mittaa jauhot ja sokeri kulhoon.
  2. Sulata voi ja lisää se jauhoseokseen.
  3. Sekoittele tasaiseksi ja kaada täytteen päälle.
  4. Paista paistosta uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20min.
  5. Anna jäähtyä hetken ja tarjoile vaniljajäätelön kanssa.

Punaherukkapaistos - Red Currant Crumble

Katso myös Punaherukka Kuppikakut

Seuraa herkkujani myös Instagramissa ja Facebookissa.

10 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Dulche de leche – Karviaispiirakka
Seuraava artikkeli: Minttusuklaa Cupcakes »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Mirva T sanoo

    13.8.2016 08:49

    Näyttää hyvältä, laitetaan kokeiluun pikimmiten 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.8.2016 16:45

      Kiitos kommentista Mirva! Oi tämä oli niin ihanaa 🙂 Söin aamulla myös luonnonjogurtin kanssa ja ai että oli hyvää!

      Vastaa
  2. Mintturai sanoo

    15.8.2016 15:07

    Aivan superhyvää tuli,tosin muutama aika itakkamarja oli meillä joukossa,että olis voinu olla vaikka hitune sokeria enemmän. Mutta kotikutosen vanilja-kanelikinuskijätskin kanssa aivan täydellinen makupari. Kiitos ohjeesta! ♥

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.8.2016 05:05

      Hei Minttu! 🙂 Kiitos kommentista, kiva kuulla, että teillä tykättiin ohjeesta! Kuulostaa ihanalta tuo teidän jäätelö nam! Ihanaa viikkoa!

      Vastaa
  3. Anonyymi sanoo

    21.8.2016 11:46

    Kiitokset ohjeesta tältäkin suunnalta! Eilen tehtiin eka satsi tuota ja sehän upposi alta aikayksikön viisihenkisessä perheessämme. Pojat olivat aamulla desilitramitan kanssa käyneet poimimassa 8 dl herukoita ( 😀 )ja pyysivät kauniisti, että teetkö äiti vielä tänään toisenkin satsin tätä. 🙂 Joo, teenhän minä (juuri uunissa).

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      22.8.2016 04:10

      Ihana viesti 🙂 Tällaisia on kiva lukea maanantai-aamuna! Meilläkin on tähän piirakkaan tykästytty sen helppouden ja yksinkertaisen herkullisuuden takia! Mukavaa uutta viikkoa!

      Vastaa
  4. Memmu sanoo

    1.8.2019 10:18

    Hei, Anni! 🙂 Voiko Maizenan korvata perunajauhoilla, esim.? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.8.2019 11:14

      Voit korvata 🙂

      Vastaa
  5. Äippä sanoo

    16.8.2020 16:54

    Lähtee juuri kokeiluun 😍
    Toivottavasti lapset (5kpl) tykkää ♡

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.8.2020 07:17

      Mukavaa leivontaa 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Häät Inspiraatio Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivokset Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Marenki Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vege Yhteistyö Ystävänpäivä

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Huomenta ☀️ Kuinka moni leipoo tänään? Ain Huomenta ☀️

Kuinka moni leipoo tänään? Ainakin ruispalahulluus jatkuu. Teiltä satelee viestejä ja kuvia stoorien puolelle. Kiitos 🙏🏻 

Ihanaa sunnuntaita! 😘
Mehevää suklaakakkua, pehmeää pähkinäistä v Mehevää suklaakakkua, pehmeää pähkinäistä vaahtoa, huurteisia vadelmia 🍫 Suklaakakku muutaman viikon takaa (ilman lisättyä sokeria) löytyy blogin arkistoista. Tänä aamuna pohdin mustikkakakkua stailatessa, miten käsittämättömän terapeuttista tämä leipominen ja kuvaaminen on. Intohimo, joka kasvaa vuosi vuodelta. Intohimo, jota ei voi leipomalla tyrehdyttää. Intohimo, jota on vaikea selittää sanoin. Innostun ihan ajatellessani. Rakastan työssäni juuri tätä osaa eniten, saan olla luova! Ideoita on niin paljon ettei niitä ehdi jakaa. Aikaa liian vähän kaiken toteuttamiseen. Ihanaa kun olette siellä jakamassa tätä intohimoa kanssani 😘 Tuntuisi tylsältä ilman teitä. Ilman, että saisi yhdessä hehkuttaa. Nähdä miten reseptit pääsevät käyttöön ja miten niistä nautitaan. Tällä hetkellä leivotte ruisleipää. Kiitos viesteistänne uusinta innostusta koskien. Ja kiitos kun olette siellä ihanat 💕 Kaunista viikonloppua!
Huomenta ☀️ Onnea on aamuaurinko ja kotona l Huomenta ☀️ 

Onnea on aamuaurinko ja kotona leivottu tuore ruisleipä 👌🏻

Ohje blogissa ja linkki profiilissa ☝🏻 #anninuunissa
IG-Resepti 💕 maaliskuun eli mun synttärikuukau IG-Resepti 💕 maaliskuun eli mun synttärikuukauden kunniaksi. Kaikki yllärit ja hemmottelut peruttiin tai ainakin siirrettiin. Surettaa, harmittaa ja väsyttää. Onneksi aurinko ja tuleva kevät piristää ☀️ ja se että vuosi sitten ei tiedetty, että ollaan samassa, jopa pahemmassa tilanteessa, vuotta myöhemmin. Haleja ja jaksamista kaikille! 😘

Ihana Puolukkasmoothie 🌿 (2 annosta)

2 dl jäisiä puolukoita
4 dl kauramaitoa
4 taatelia
3 rkl kauraleseitä
ripaus kardemummaa ja kanelia

Mittaa kaikki blenderiin ja aja tasaiseksi. Nauti! 

Ihanaa uutta viikkoa! 🤗
🍊🍊🍊 Saisiko olla pala veriappelsiinitort 🍊🍊🍊

Saisiko olla pala veriappelsiinitorttua? 

Ihana makumuistoja herättelevä ohjeeni löytyy uusimmasta @unelmientalojakoti numerosta 👏🏻 Minä leivoin, yhdessä stailattiin ja kuvan nappasi @johannamyllymakiphotographer 📷
Parit laskiaispullat vielä hiihtoloman lopuksi 💕

Seuraaville viikoille pitäisi kehittää nyt mukavaa puuhaa kotona. Olisi kiva inspiroida ja aktivoida teitä myös tai tehdä jotain yhdessä! Millainen live kiinnostaisi? Mitä haluaisitte tehdä? Ja kiinnostaako ylipäätänsä leivontalivet vielä? 😘
Terttu tummuneita banaaneita keittiön pöydällä Terttu tummuneita banaaneita keittiön pöydällä? 🍌

Sormiruokailtava sokeriton banaanileipä (6 kk+) on täynnä vatsaa täyttäviä ainesosia: pähkinää, kauraa ja banaania! 👶🏼

Tämä ei ole pelkästään vauvojen ohje, vaan sopii myös aikuisille. Aloin heti maiskutella ajatusta vähän terveellisemmästä banaanileivästä, jonka päälle voisi lusikoida itse keitettyä kinuskia. Tai jos haluaa pitää koko nautinnon sokerittomana, niin kokeile soseuttaa taateleita pienen kauramaitotilkan kanssa, niin sinulla on ihanaa sokeritonta taatelikinuskia 💛

Ohje (myös pähkinätön) nyt blogissa ja linkki löytyy biosta sekä stoorien puolelta☝🏻 #anninuunissa
ARVONTA & kirjasuositus 🍰👇🏻 Tänä vuo ARVONTA & kirjasuositus 🍰👇🏻

Tänä vuonna mua on inspiroinut suuresti lahjakkaan Outin @samastapadasta -kirja. Rehellisesti, en ole koskaan ahminut mitään muuta keittokirjaa yhtä ahkerasti. "Samasta padasta" -ajatus on nerokas. Koko perhe eli myös vauvat syövät samaa ruokaa eli samasta padasta 🥑

Jokainen pieni tulevaisuuden kulinaristi on ansainnut itse tehtyä maistuvaa ruokaa. Kirja herkullisten reseptien ja tarinoiden avulla olen oppinut kokkaamaan vauvalle rohkeasti ja kehittämään myös itse reseptiikkaa. Tekin olette innostuneet uusista taidoistani. Tätä vauvan 6kk kakkua on nimittäin tarjoiltu jo monissa juhlissa (ohje löytyy blogista) 🎂

Saan arpoa teille @samastapadasta -kirjan uusimman painoksen 💕 Alla ohjeet arvontaan (Instagram ei ole osallisena arvonnassa):

1. Paina ❤️ ja kommentoi minkä ikäinen herkuttelija siellä kaipaa uusia makuja 👶🏼
2. Seuraa @anninuunissa & @samastapadasta 🍜
3. Osallistu su 28.2. mennessä. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti 📚

Onnea arvontaan! Psst.. @samastapadasta tilillä pian myös herkullisen leivontakirjan arvonta! ☀️

📷 @visuelli.erja
Matkamuistoja Miamista 🌴 Meidän viime vuoden Matkamuistoja Miamista 🌴 Meidän viime vuoden hiihtoloma (ja teidän toivepostaus) nyt blogin puolella 🧇

”Tasan vuosi sitten pakkasimme matkalaukkuja se ihana odottava kihelmöinti vatsan pohjassa. Olimme miettineet pitkään alkukevään matkakohdetta. Meidän viimeinen pidempi matka kahdestaan. Sitä emme tienneet, että matka todellakin jäi koko vuoden viimeiseksi.” #anninmatkat ☀️

Ihanaa hiihtolomaa kaikille! ⛷
Kukat 💕🌸 Kiinnostaisiko teitä postaus, mis Kukat 💕🌸

Kiinnostaisiko teitä postaus, missä olisi kuvia näistä upeista kimpuista kootusti? 🤔

@homeingardenkauniainen
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2021 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios