• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Kolmen aineen Tipu-Tryffelit

Karkit· Pääsiäinen

26 maalis
Kolmen aineen Tipu-Tryffelit

Tip tip! Luen iltaisin ulkomaisia leivontalehtiä ja yhdestä vanhasta numerosta löytyi ihana keksitryffeli-idea pääsiäiseen. Oli pakko kokeilla tätä!

Muistat varmaankin supersuositut Oreo-tryffelit? Nämä ovat kuin ne, mutta vaaleita versioita. Käytin massassa Ballerina-keksejä eli niitä missä on hillosilmä. Söin hillosilmät ja ajoin keksit täytteineen blenderissä tasaiseksi. Jos löydät jotain muita vaaleita täytekeksejä, ne sopivat loistavasti tähän reseptiin. Ainakin Dominolla ja Oreolla on ollut vaaleita täytekeksejä, mutta meidän lähikaupasta en löytänyt.

Vietiin rasiallinen näitä tipu-tryffeleitä ystävien lapsille yllätyksenä ja saatiin seuraavana päivänä puhelimeen video, jossa pienet herkkusuut hyväksyivät tryffelit hymyssä suin. Näitä hauskoja tryffeleitä on kiva puuhastella pienten kanssa ja herkutella totta kai! Sopivat pääsiäiseen niin loistavasti.

Ohjeessa on koristeiden lisäksi vain kolme ainesosaa: keksit, tuorejuusto ja kookoshiutaleet (jotka voi korvata pähkinärouheella tai esimerkiksi mantelijauheella). Suosittelen laittamaan massaan myös hiukan sitruunan kuorta antamaan raikkautta. Lisäsin sen kuitenkin vinkki-osioon, koska nämä herkut maistuvat ihanalta myös ilman mausteita. Lisättyä sokeria ei tarvita, kun keksit ovat tarpeeksi makeita. Ei muuta kuin pyörittelemään!


Kolmen aineen Tipu-Tryffelit

Ohje noin 8 kpl

  • 200 g vaaleita täytekeksejä (esim. ballerina)
  • 100 g tuorejuustoa
  • kookoshiutaleita tai pähkinärouhetta

Koristeet

  • mustia sokerihelmiä
  • oranssia sokerimassaa
  1. Hienonna keksit blenderissä.
  2. Sekoita tasaiseksi tuorejuuston kanssa.
  3. Muotoile massa palloiksi käsin ja laita pallot lautaselle.
  4. Jäähdytä tryffeleitä jääkaappiin noin 30 minuuttia.
  5. Pyörittele sen jälkeen pallot kookoshiutaleissa tai pähkinärouheessa.
  6. Muotoile sokerimassasta nokkia ja ota sokerihelmet valmiiksi.
  7. Nosta tryffelit munakennoon, jossa on vaaleanpunaista paperia tai leivinpaperia.
  8. Aseta sokerihelmet silmiksi ja nokat tipuille painamalla ne tryffelin pintaan.
  9. Vie lahjaksi tai herkuttele!

Vinkki! Lisää massaan sitruunan kuorta tai vaniljaa.

KATSO VIDEO TRYFFELEIDEN TEOSTA: KLIKKAA TÄSTÄ.

Kolmen aineen Tipu-Tryffelit

Ihanaa päivää!

/Anni


Lisää pääsiäisreseptejä löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

Kommentoi

Edellinen artikkeli: « Kinuski-Suklaajäätelökakku (M)
Seuraava artikkeli: Ihanan helppo Sitruunamutakakku (G) »

Lukijan vuorovaikutus

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios