• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Häähumua
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Kolmen aineen Oreo-Tryffelit

Joulu· Karkit

19 marras
Kolmen aineen Oreo-Tryffelit

Kolmen aineen Oreo-Tryffelit ja ne ovat taivaallisia! Oreo-tryffelit sopivat lahjaksi tai omaksi herkuksi. Tarjoa näitä myös vieraille pikkujouluissa. Tämä resepti oli ehdottomasti viime vuoden hitti ja jäi meidän jouluihin pysyvästi.

Kolme ainetta ja reilu puoli tuntia = Itsetehdyt ihanan mehevät ja herkulliset Oreo-Tryffelit ovat valmiita! Voiko se olla totta? Testaa itse. Ohje todella on näin helppo.

Pakkaisin herkulliset tryffelit ystävälle joululahjaksi, joten teen uuden satsin, koska söimme kaikki eilisissä pikkujouluissa! Nämä suklaiset herkut ovat niin tajunnan räjäyttävän herkullisia ja tietenkin superhelppoja!

Tryffelit ovat ihanan pehmeitä ja samettisia sisältä, suklaakuorrute rapsahtaa kivasti makeisen päällä.  Kuorruttamiseen voi käyttää omaa suosikkisuklaata. Minä valitsin Fazerin sinisen.


Kolmen aineen Oreo-Tryffelit

(noin 15 kpl)
 
Ohje
  • 15 Oreo-keksiä
  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 200 g maitosuklaata
  • strösseleitä tai nonparelleja
  1. Murskaa ja hienonna oreot monitoimikoneessa tai blenderissä.
  2. Ota halutessasi hieman oreomurua sivuun koristelua varten, jos et käytä strösseliä.
  3. Lisää tuorejuusto muruseokseen ja kääntele tahnamaiseksi.
  4. Pyörittele ”taikinasta” palloja käsissäsi ja siirrä ne vuokaan, jonka päällä on leivinpaperi.
  5. Anna palleroiden maustua ja kovettua jääkaapissa noin puolituntia.
  6. Sulata maitosuklaa sillä aikaa ja dippaa pallerot lopuksi suklaaseen.
  7. Ripottele palleroiden päälle loput oreo-murut tai strösseli ja laita jääkaappiin jähmettymään.
  8. Nauti itse tai pakkaa ihaniinlahjalaatikoihin!
Vinkkejä! Koveta tryffelit pakastimessa, niin nämä herkut valmistuvat vielä nopeammin. Säilytä tryffelit kylmässä (jääkaappi) – säilyvät pitkään, tarkasta tuorejuuston päiväys. 

Kolmen aineen Oreo-Tryffelit
Kolmen aineen Oreo-Tryffelit
Ihanaa joulun odotusta!
/Anni

Katso myös muut Joulumakeiset.

Seuraatko jo?

Facebook

Instagram

Pinterest

32 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Pikkujoulujen suunnittelua ja vinkkejä!
Seuraava artikkeli: Piparminttu-Suklaakakku Pikkujouluihin »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Unknown sanoo

    19.11.2016 14:41

    Menee kokeiluun. Jotain omatekoista, helppoa ja hyvää on tapana antaa työkavereille jouluna.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.11.2016 06:01

      Kiitos kommentista! Nämä ovat juuri sitä 🙂 tosi namia ja kauniin näköisiä!

      Vastaa
  2. Leena-muori sanoo

    19.11.2016 14:57

    Nams, näyttävät kyllä herkuilta! 😛 Onko noissa Oreo-kekseissä jotain taikaa, kun niitä usein leivonnassa käytetään, vai käykö periaatteessa mitkä tahansa keksit? 🙂 En ole tainnut Oreo-keksejä käyttääkään, mikäli oikein muistan. 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.11.2016 06:05

      Kyllä oreo-kekseissä taitaa olla jotain taikaa, kun niistä tehdää niin paljon kaikkea 🙂 Jenkeistähän tuo keksi on peräisin ja muistuttaa meidän Dominoa. Tähän reseptiin oreot käyvät mainiosti niiden keksiosan ja täytteen ansiosta, jotka tuovat juuri oikean makeuden ja värin tryffeleihin. Aina voi kokeilla muitakin keksejä – valitsiisin kuitenkin jonkun täytekeksin, mutta sitten se ei ole Oreo-Tryffeli 😉

      Vastaa
  3. Anonyymi sanoo

    19.11.2016 21:57

    Onpas herkun näköösiä 🙂 aion tehdä ja kokeilla mutta miten säilyvyys olis paras?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.11.2016 06:07

      Kiitos 🙂 Nämä ovat todella herkullisia! Parasta on säilyttää nämä kylmässä eli jääkaapissa ja säilyvät kyllä pitkään, kun ovat niin makeita. Katsoisin tarvikkeiden päiväyksien mukaan 🙂 Tuorejuusto on kriittisin.

      Vastaa
  4. Kakkuvaltakunta sanoo

    20.11.2016 15:00

    Nam, kuulostaa herkullisilta ja helpoilta 🙂 Toivottavasti kerkeän testaamaan näitä.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.11.2016 15:25

      Kiitos! Niitä nämä juuri ovat! Kyllä sinä 30 minuuttia jostain taiot ennen joulua 🙂

      Vastaa
  5. Suklaapossu sanoo

    21.11.2016 15:32

    Ihanan näköisiä pikkupalleroita 🙂 Oreo sopii näihin varmaan tosi ihanasti, kun oli siinä kakussakin niin hyvää 😛

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.11.2016 17:56

      Kiitos! Nämä olivat todella hyviä ja koostumus unelman pehmeä. Onhan Oreo ollut kaun pinnalla, mutta itse olen siihen herännyt vasta nyt. Kyllä se vaan sopii leivontaan 🙂 Kannatta kokeilla!

      Vastaa
  6. Jack Bauer sanoo

    21.11.2016 15:46

    Voi miten suloisia. Näitä on melkeinpä pakko testata ennen joulua 😛

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.11.2016 17:56

      Voi suosittelen lämpimästi 🙂 tosi hyviä, pehmeitä ja maukkaita!

      Vastaa
  7. Anonyymi sanoo

    23.11.2016 20:46

    Vau! Ihana idea! Voiko tjorejuuston korvata jollakin muulla? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.11.2016 05:02

      Hei, tuorejuusto on tässä reseptissä se massan sitova aine. Tein näitä vasta äskettäin ensimmäistä kertaa, joten en ole kokeillut korvaamista millään, joten en uskalla suositella mitään. 🙂

      Vastaa
  8. Kakkuvaltakunta sanoo

    24.11.2016 08:03

    Kokeilin näitä tosiaan ja olivat ihan superhyviä ja helppoja tehdä, suosittelen kaikille:
    https://www.instagram.com/p/BNKRAQegZbX/

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.11.2016 08:43

      🙂 kiva kun testasit ja jaoit kuvan! Nämä ovat kyllä ihania!

      Vastaa
  9. Janita sanoo

    18.11.2017 00:55

    Ajattelin näitä joululahjaksi tehdä, tulee varmasti syötyä 🙂 kun on suklaassa pyöritetty ja annettu kovettua, niin voiko näitä ”maalata” kakkupuuterilla tms, vai eikö ota suklaaseen kiinni?

    Vastaa
    • Anni sanoo

      18.11.2017 11:29

      Hei Janita,

      Tarkoitatko kakkupuuterilla syötäviä tomuvärejä tai kimallevärejä? En ole itse kokeillut. Dippasin pallerot Fazerin siniseen. Reseptissä voi käyttää omaa lempisuklaata – miten eri suklaat käyttäytyvät niitä maalatessa, en osaa sanoa. Veikkaan että kimalleväri tarttuu suklaan pintaan, mutta sotkee sormia ja irtoaa helposti. Nonparellien sijaan en nää syytä miksei tryffelin pintaa voisi päältä hieman koritella glitterillä 🙂

      Vastaa
      • Janita sanoo

        19.11.2017 12:31

        Tarkoitin juuri, kakkupuuteri tuli ekana mieleen kun lähikaupassa niitä laaja valikoima ☺ hmmm, ehkä pitäydyn nyt kuitenkin alkuun ihan vaan suklaassa ja nonparelleissa ? kiitos vastauksesta ?

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          20.11.2017 09:12

          Ei kestä 🙂 Mukavaa joulun odotusta!

          Vastaa
  10. Pauliina sanoo

    9.12.2018 19:12

    Pitääkö suklaa ensin temperoida?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.12.2018 06:47

      Hei Pauliina. En temperoinut suklaata 🙂 Ilmoitan aina ohjeissani kaikki vaiheet ja mielestäni tässä helpossa ja nopeassa ohjeessa ei temperointia tarvita. Voit toki sen tehdä halutessasi.

      Vastaa
  11. Tiina sanoo

    22.1.2019 20:24

    Hei,

    tein näitä jouluksi ja voi jestas miten hyviä nämä olivat!!! Super helppoja ja herkullisia! Minusta nämä paranivat mitä kauemmin oli jääkaapissa?? Eli yhden päivän, ennen kuin loppui 🙊 Siispä liian hyviä!
    Seuraavaksi aionkin kokeilla oreo-juustokakkua ohjeellasi! Se ei voi olla huonoa 😉 niinkuin ei mikään reseptilläsi valmistettava leipomus!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      23.1.2019 07:36

      Hei Tiina,

      Kiitos viestistäsi 🙂 Todella kiva kuulla palautetta. Nämä herkut kuuluvat ehdottomasti myös omiin suosikkeihini ja olet oikeassa – nämä maistuvat paremmilta, jos niitä raaskii säilyttää hetken jääkaapissa 😉

      Vastaa
  12. Meri sanoo

    24.12.2019 09:46

    Oletko kokeillut jostain muista kekseistä tehdä näitä?
    Ovat kyllä hyviä!
    Kokeilin nyt ekaa kertaa..
    Tänään laitan blogiin kuvat omistani 🙂

    Kiitos herkullisesta reseptistä 💖

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      26.12.2019 10:54

      Esimerkiksi dominot tai marianne-täytekeksit toimivat hyvin tässä ohjeessa <3 Ovat kyllä ihania. Kiitos kommentistasi.

      Vastaa
  13. Emil sanoo

    6.7.2020 20:39

    Tein saman mutta vain daimilla enkä oreoilla hyvää on!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      7.7.2020 09:02

      OI! Miten onnistui pysy,mään koossa daimilla? Teitkö daimista rouhetta?

      Vastaa
  14. Leipuri sanoo

    30.10.2020 12:07

    Apua! Tein näitä juuri, vahingossa laitoin 200g tuorejuustoa. Menivätkö tryffelit nyt piloille 😣

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      30.10.2020 14:24

      Jos tryffelit pysyvät kasassa ja maistuvat hyvältä niin eivät varmasti pilalle menneet 🙂

      Vastaa
  15. Hanna sanoo

    21.12.2020 13:06

    Moi! Voiko tuorejuuston korvata mascarponella?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.12.2020 16:05

      Moikka, varmasti toimii mascarponellakin. Saattaa jäädä vähän pehmeämmäksi tosin, mutta en ole varma, koska en ole testannut. Maun puolesta varmasti loistava 🙂 Hieman kermaisempi!

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios