• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Jäätelö
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Runebergin Tortut
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Leivontaohjelma
  • Mökkiohjeet
  • Perhe
    • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Sokeriton

Kolmen aineen Oreo-Tryffelit

Joulu· Karkit

19 marras
Kolmen aineen Oreo-Tryffelit

Kolmen aineen Oreo-Tryffelit ja ne ovat taivaallisia! Oreo-tryffelit sopivat lahjaksi tai omaksi herkuksi. Tarjoa näitä myös vieraille pikkujouluissa. Tämä resepti oli ehdottomasti viime vuoden hitti ja jäi meidän jouluihin pysyvästi.

Kolme ainetta ja reilu puoli tuntia = Itsetehdyt ihanan mehevät ja herkulliset Oreo-Tryffelit ovat valmiita! Voiko se olla totta? Testaa itse. Ohje todella on näin helppo.

Pakkaisin herkulliset tryffelit ystävälle joululahjaksi, joten teen uuden satsin, koska söimme kaikki eilisissä pikkujouluissa! Nämä suklaiset herkut ovat niin tajunnan räjäyttävän herkullisia ja tietenkin superhelppoja!

Tryffelit ovat ihanan pehmeitä ja samettisia sisältä, suklaakuorrute rapsahtaa kivasti makeisen päällä.  Kuorruttamiseen voi käyttää omaa suosikkisuklaata. Minä valitsin Fazerin sinisen.


Kolmen aineen Oreo-Tryffelit

(noin 15 kpl)
 
Ohje
  • 15 Oreo-keksiä
  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 200 g maitosuklaata
  • strösseleitä tai nonparelleja
  1. Murskaa ja hienonna oreot monitoimikoneessa tai blenderissä.
  2. Ota halutessasi hieman oreomurua sivuun koristelua varten, jos et käytä strösseliä.
  3. Lisää tuorejuusto muruseokseen ja kääntele tahnamaiseksi.
  4. Pyörittele ”taikinasta” palloja käsissäsi ja siirrä ne vuokaan, jonka päällä on leivinpaperi.
  5. Anna palleroiden maustua ja kovettua jääkaapissa noin puolituntia.
  6. Sulata maitosuklaa sillä aikaa ja dippaa pallerot lopuksi suklaaseen.
  7. Ripottele palleroiden päälle loput oreo-murut tai strösseli ja laita jääkaappiin jähmettymään.
  8. Nauti itse tai pakkaa ihaniinlahjalaatikoihin!
Vinkkejä! Koveta tryffelit pakastimessa, niin nämä herkut valmistuvat vielä nopeammin. Säilytä tryffelit kylmässä (jääkaappi) – säilyvät pitkään, tarkasta tuorejuuston päiväys. 

Kolmen aineen Oreo-Tryffelit
Kolmen aineen Oreo-Tryffelit
Ihanaa joulun odotusta!
/Anni

Katso myös muut Joulumakeiset.

Seuraatko jo?

Facebook

Instagram

Pinterest

32 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Pikkujoulujen suunnittelua ja vinkkejä!
Seuraava artikkeli: Piparminttu-Suklaakakku Pikkujouluihin »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Unknown sanoo

    19.11.2016 14:41

    Menee kokeiluun. Jotain omatekoista, helppoa ja hyvää on tapana antaa työkavereille jouluna.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.11.2016 06:01

      Kiitos kommentista! Nämä ovat juuri sitä 🙂 tosi namia ja kauniin näköisiä!

      Vastaa
  2. Leena-muori sanoo

    19.11.2016 14:57

    Nams, näyttävät kyllä herkuilta! 😛 Onko noissa Oreo-kekseissä jotain taikaa, kun niitä usein leivonnassa käytetään, vai käykö periaatteessa mitkä tahansa keksit? 🙂 En ole tainnut Oreo-keksejä käyttääkään, mikäli oikein muistan. 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.11.2016 06:05

      Kyllä oreo-kekseissä taitaa olla jotain taikaa, kun niistä tehdää niin paljon kaikkea 🙂 Jenkeistähän tuo keksi on peräisin ja muistuttaa meidän Dominoa. Tähän reseptiin oreot käyvät mainiosti niiden keksiosan ja täytteen ansiosta, jotka tuovat juuri oikean makeuden ja värin tryffeleihin. Aina voi kokeilla muitakin keksejä – valitsiisin kuitenkin jonkun täytekeksin, mutta sitten se ei ole Oreo-Tryffeli 😉

      Vastaa
  3. Anonyymi sanoo

    19.11.2016 21:57

    Onpas herkun näköösiä 🙂 aion tehdä ja kokeilla mutta miten säilyvyys olis paras?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.11.2016 06:07

      Kiitos 🙂 Nämä ovat todella herkullisia! Parasta on säilyttää nämä kylmässä eli jääkaapissa ja säilyvät kyllä pitkään, kun ovat niin makeita. Katsoisin tarvikkeiden päiväyksien mukaan 🙂 Tuorejuusto on kriittisin.

      Vastaa
  4. Kakkuvaltakunta sanoo

    20.11.2016 15:00

    Nam, kuulostaa herkullisilta ja helpoilta 🙂 Toivottavasti kerkeän testaamaan näitä.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.11.2016 15:25

      Kiitos! Niitä nämä juuri ovat! Kyllä sinä 30 minuuttia jostain taiot ennen joulua 🙂

      Vastaa
  5. Suklaapossu sanoo

    21.11.2016 15:32

    Ihanan näköisiä pikkupalleroita 🙂 Oreo sopii näihin varmaan tosi ihanasti, kun oli siinä kakussakin niin hyvää 😛

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.11.2016 17:56

      Kiitos! Nämä olivat todella hyviä ja koostumus unelman pehmeä. Onhan Oreo ollut kaun pinnalla, mutta itse olen siihen herännyt vasta nyt. Kyllä se vaan sopii leivontaan 🙂 Kannatta kokeilla!

      Vastaa
  6. Jack Bauer sanoo

    21.11.2016 15:46

    Voi miten suloisia. Näitä on melkeinpä pakko testata ennen joulua 😛

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.11.2016 17:56

      Voi suosittelen lämpimästi 🙂 tosi hyviä, pehmeitä ja maukkaita!

      Vastaa
  7. Anonyymi sanoo

    23.11.2016 20:46

    Vau! Ihana idea! Voiko tjorejuuston korvata jollakin muulla? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.11.2016 05:02

      Hei, tuorejuusto on tässä reseptissä se massan sitova aine. Tein näitä vasta äskettäin ensimmäistä kertaa, joten en ole kokeillut korvaamista millään, joten en uskalla suositella mitään. 🙂

      Vastaa
  8. Kakkuvaltakunta sanoo

    24.11.2016 08:03

    Kokeilin näitä tosiaan ja olivat ihan superhyviä ja helppoja tehdä, suosittelen kaikille:
    https://www.instagram.com/p/BNKRAQegZbX/

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.11.2016 08:43

      🙂 kiva kun testasit ja jaoit kuvan! Nämä ovat kyllä ihania!

      Vastaa
  9. Janita sanoo

    18.11.2017 00:55

    Ajattelin näitä joululahjaksi tehdä, tulee varmasti syötyä 🙂 kun on suklaassa pyöritetty ja annettu kovettua, niin voiko näitä ”maalata” kakkupuuterilla tms, vai eikö ota suklaaseen kiinni?

    Vastaa
    • Anni sanoo

      18.11.2017 11:29

      Hei Janita,

      Tarkoitatko kakkupuuterilla syötäviä tomuvärejä tai kimallevärejä? En ole itse kokeillut. Dippasin pallerot Fazerin siniseen. Reseptissä voi käyttää omaa lempisuklaata – miten eri suklaat käyttäytyvät niitä maalatessa, en osaa sanoa. Veikkaan että kimalleväri tarttuu suklaan pintaan, mutta sotkee sormia ja irtoaa helposti. Nonparellien sijaan en nää syytä miksei tryffelin pintaa voisi päältä hieman koritella glitterillä 🙂

      Vastaa
      • Janita sanoo

        19.11.2017 12:31

        Tarkoitin juuri, kakkupuuteri tuli ekana mieleen kun lähikaupassa niitä laaja valikoima ☺ hmmm, ehkä pitäydyn nyt kuitenkin alkuun ihan vaan suklaassa ja nonparelleissa ? kiitos vastauksesta ?

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          20.11.2017 09:12

          Ei kestä 🙂 Mukavaa joulun odotusta!

          Vastaa
  10. Pauliina sanoo

    9.12.2018 19:12

    Pitääkö suklaa ensin temperoida?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.12.2018 06:47

      Hei Pauliina. En temperoinut suklaata 🙂 Ilmoitan aina ohjeissani kaikki vaiheet ja mielestäni tässä helpossa ja nopeassa ohjeessa ei temperointia tarvita. Voit toki sen tehdä halutessasi.

      Vastaa
  11. Tiina sanoo

    22.1.2019 20:24

    Hei,

    tein näitä jouluksi ja voi jestas miten hyviä nämä olivat!!! Super helppoja ja herkullisia! Minusta nämä paranivat mitä kauemmin oli jääkaapissa?? Eli yhden päivän, ennen kuin loppui 🙊 Siispä liian hyviä!
    Seuraavaksi aionkin kokeilla oreo-juustokakkua ohjeellasi! Se ei voi olla huonoa 😉 niinkuin ei mikään reseptilläsi valmistettava leipomus!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      23.1.2019 07:36

      Hei Tiina,

      Kiitos viestistäsi 🙂 Todella kiva kuulla palautetta. Nämä herkut kuuluvat ehdottomasti myös omiin suosikkeihini ja olet oikeassa – nämä maistuvat paremmilta, jos niitä raaskii säilyttää hetken jääkaapissa 😉

      Vastaa
  12. Meri sanoo

    24.12.2019 09:46

    Oletko kokeillut jostain muista kekseistä tehdä näitä?
    Ovat kyllä hyviä!
    Kokeilin nyt ekaa kertaa..
    Tänään laitan blogiin kuvat omistani 🙂

    Kiitos herkullisesta reseptistä 💖

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      26.12.2019 10:54

      Esimerkiksi dominot tai marianne-täytekeksit toimivat hyvin tässä ohjeessa <3 Ovat kyllä ihania. Kiitos kommentistasi.

      Vastaa
  13. Emil sanoo

    6.7.2020 20:39

    Tein saman mutta vain daimilla enkä oreoilla hyvää on!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      7.7.2020 09:02

      OI! Miten onnistui pysy,mään koossa daimilla? Teitkö daimista rouhetta?

      Vastaa
  14. Leipuri sanoo

    30.10.2020 12:07

    Apua! Tein näitä juuri, vahingossa laitoin 200g tuorejuustoa. Menivätkö tryffelit nyt piloille 😣

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      30.10.2020 14:24

      Jos tryffelit pysyvät kasassa ja maistuvat hyvältä niin eivät varmasti pilalle menneet 🙂

      Vastaa
  15. Hanna sanoo

    21.12.2020 13:06

    Moi! Voiko tuorejuuston korvata mascarponella?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.12.2020 16:05

      Moikka, varmasti toimii mascarponellakin. Saattaa jäädä vähän pehmeämmäksi tosin, mutta en ole varma, koska en ole testannut. Maun puolesta varmasti loistava 🙂 Hieman kermaisempi!

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Häät Inspiraatio Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivokset Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Marenki Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vege Yhteistyö Ystävänpäivä

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Kuumaa kaakaota ja laskiaispullia kiitos 🙏🏻 Kuumaa kaakaota ja laskiaispullia kiitos 🙏🏻

❄️ Otettiin nämä kuvat pari viikkoa sitten Lapissa. En olisi uskonut, että ne olisi voinut ottaa pian myös täällä etelässä. Upeaa viikonloppua! 💙
Pulla päivässä pitää pyllyn pyöreänä 🙊 Pulla päivässä pitää pyllyn pyöreänä 🙊 

Näissä pullissa ei ole lisättyä valkoista sokeria. Pakko olla silti hyviä, kun mies söi eilen viisi kappaletta 😃 ok ja mä söin kolme. Puolukka-rahkapullien ohje löytyy blogin etusivulta. Profiilissa suora linkki 👆🏻
Lumimyräkästä huolimatta nukuttiin tänään ul Lumimyräkästä huolimatta nukuttiin tänään ulkona kahdet päikkärit ❄️ Lenkille ei tosin päästy lumen määrästä johtuen. Ollaan tehtailtu herkullisia sokerittomia reseptejä sen sijaan. Caramel-puolukkatuorepuuroa eilen ja tänään rahkapullia ilman valkoista sokeria👌🏻 Kiinnostuksenne on herännyt stoorien puolella ja tuorepuuron ohje löytyy pian blogista. Ehkä myös rahkapullien? Toiveita sisältöön ja reseptiikkaan saa edelleen esittää 👇🏻

🌸 ihana viikkokimppu pöydällä @homeingardenkauniainen
Muistatteko nämä? 🍋 Viime vuoden TOP10 (ja Muistatteko nämä? 🍋 Viime vuoden TOP10 (ja muutama extra) reseptiä löytyvät nyt blogin puolella 👌🏻Näitä te rakastitte, leivoitte ja klikkaaitte eniten! 💛 Linkki biossa.

Nyt on muuten hyvä aika toivoa sisältöä tälle vuodelle. Mitä lisää, mitä vähemmän? Millaista reseptiikkaa, kiinnostaako vauvan ruokailu? Muuta mitä? Kerro kaikki toiveesi 🙏🏻
Ihan järjetön himo saada iltapäiväkahveille pu Ihan järjetön himo saada iltapäiväkahveille pulla, keksi, viineri, leivos tai mitä tahansa muuta leivottua (suklaakin käy) 🤤 Eniten haaveilen kuitenkin tästä cronitsista ja vähän myös New Yorkista, missä tuon ihanuuden aikoinaan söin 💕 Rentoa sunnuntaita! #anninuunissa
Ihana olla kotona ❤️ Vaikka tässä on kieltä Ihana olla kotona ❤️ Vaikka tässä on kieltämättä hiukan käynnistymisvaikeuksia joulun ja lomien jälkeen. Miten teillä? 

Vuoden alku on aina jotenkin takkuinen minulle. Siksi ollaan usein matkustettu alkuvuodesta nauttimaan valosta ja lämmöstä jonnekin kauas. Pakko todeta, että on todella ikävä normaaleja aikoja: matkoja ja ihan tavallisia tilaisuuksia, joissa tapaa ihmisiä. Ikävät uutiset maailmalta ahdistavat ja sitä pohtii palautuuko mikään enää koskaan ennalleen? 

Kaikista näistä ajatuksista lamaantuneena päätin harjoittaa kiitollisuutta joka päivä! Kolme asiaa mistä olen tänään ja juuri nyt kiitollinen 🙏🏻

❄️ lumi tuli etelään
❤️ olemme terveitä 
🥞 blinikausi alkaa

Mistä sä olet kiitollinen tänään?
Leivoin tänään extempore kakun. Sokerittoman ka Leivoin tänään extempore kakun. Sokerittoman kakun pöydille jääneistä taateleista. Tästä tuli ihana vuoden ensimmäinen kakku 💕 Tuo kuorrutekin muistutti jotenkin kinuskista vaahtoa👌🏻

En ole ajatellut olla herkuttomalla, tipattomalla tai muutenkaan rajoittaa syömisiä vuoden alun takia vai kunniaksi 🤔? Mutta aina välillä tuntuu siltä, että keventääkin voi ja miksi ei jos sokerinton kakku näyttää ja maistuu näin hyvältä 🍇 Näpyttelen ohjeen pikimmiten blogin puolelle, kuten toivoitte stoorien puolella. Herkullista loppiaista 👋🏻 #anninuunissa
Vuoden ensimmäiset päivät mökillä ❄️ Vuoden ensimmäiset päivät mökillä ❄️⛷

Mun TOP3 tänne suunnalle takkatulen lisäksi 🔥

Syö 🥂🍽 @auroraestate 
Lämmittele hiihdon lomassa ☕️ Kesängin Keidas 
Kakut ja muut herkut 🍰 @suklaaruusu 

#ylläs #mökillä #anninmatkat #visityllas
Kuksakippis uudelle vuodelle lumisesta Lapista 🥂 Ollaan täällä jo neljättä kertaa tänä vuonna, joka on ihan ennätyksellistä ja täysin tämän vähintäänkin erikoisen, mutta monella tavalla ikimuistoisen vuoden ansioita. Päätin etsiä vain positiivisia asioita tästä vuodesta näin vuoden vaihtuessa. Yksi on ehdottomasti kotimaan matkailu, jota on tullut harrastettua enemmän kuin minään muuna vuonna. Ja yöjunamatkailustakin on tullut niin tuttua, että ihan nautitaan siitä 😀#enolisiuskonutämänpäivänkoittavan Mitä positiivista te löydätte tästä vuodesta? ✨

 📷 @that_jamesw
✨Leivoin eilen herkullisen kakun. Suklaatryffeli ✨Leivoin eilen herkullisen kakun. Suklaatryffeli-juustokakun joulun jämistä (mm. piparit, smetana, tryffelit ja muut suklaat) tapaninpäivän kunniaksi. Iltapäivän tunnelmallisessa valossa ja vauvan nukkuessa ennätyksellisiä neljän tunnin päiväunia raikkaassa ulkoilmassa, intouduin ottamaan kakusta kuvia. Tämä kakku sopii täydellisesti uudenvuoden jälkkäriksi, kuohuviinin kaveriksi ja juhlapöydän tähdeksi 🥂 Ohje löytyy blogista ja linkki profiilista! #anninuunissa
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2021 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios