• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Kinuski-Suklaajäätelökakku (M)

Jäätelö· Kakut· Pääsiäinen· Suklaakakut· Vegaaninen· Yhteistyöt

21 maalis
Kinuski-Suklaajäätelökakku (M)

Kaupallinen yhteistyö Fazer Aito

Kinuski ja suklaa ♥ Pääsiäisen ihanin jälkiruoka on tässä: Kinuski-Suklaajäätelökakku (M)! Jäätelökakussa nämä kaksi täyteläistä makuakin maistuvat raikkaalta.

Rakastuitte jouluna maidottomaan joulujäätelökakkuuni ja moni teistä toivoi keväistä versiota tuosta joulun hittiohjeesta. En unohtanut toivettanne!

Kinuski-Suklaajäätelökakku (M)

Tässä jäätelökakussa on kerroksittain kaurapohjaista suklaa- ja kinuskijäätelöä. Jäätelön pohjana on itse keitetty kondensoitu kaurajuoma, Fazer aidon kauravispi ja vaniljakastike. Kakun pohja on tehty aidoista jäätelövohveleista ja vohvelia löytyy myös kakun välistä. Sulatin kakun päälle suklaata ja valutin sitä ronskilla kädellä kakun reunoille. Se raksahtaa ihanasti suussa kylmän jäätelön kanssa. Pursotukset kakun päällä ovat Fazer Aidon vaahdotettua vispiä. Oi voi tästä tuli niin herkullista, että kuola valuu näppäimistölle tätä kakkua kuvaillessa.

Kinuski-Suklaajäätelökakku (M)

Kinuski-Suklaajäätelökakku (M)

Kondensoitu kaurajuoma

Löydät ohjeen tästä.

Pohja

  • 100 g jäätelövohveleita (esim. Pappagallo)
  • 30 g maidotonta margariinia
  1. Laita leivinpaperi halkaisijaltaan noin 18-20 cm korkean irtopohjavuoan pohjalle.
  2. Asettele vuoan reunoille reunakalvo, jos haluat siistit reunat kakkuun.
  3. Murskaa vohvelit (jätä kaksi koristeluun) muruksi esimerkiksi blenderissä.
  4. Sulata margariini ja sekoita vohvelimurun sekaan.
  5. Painele vohveliseos vuokaan kevyesti ja nosta vuoka jääkaappiin.

HUOM! Käytin 10 cm korkeaa vuokaa. Jos sinulla ei ole yhtä korkeaa vuokaa, valitse halkaisijlataan 24 cm kakkuvuoka tai puolita ohje.

Jäätelö

  • noin 3 dl kondensoitua kaurajuomaa (ohje yllä)
  • 2,5 dl Fazer Aito kauravispiä
  • 2,5 dl Fazer Aito kauravaniljakastiketta
  • 3 rkl kaakaojauhetta 
  • 3 rkl vegaanista kinuskia (valmis tai itse keitetty) 
  • 3 jäätelövohvelia
  1. Vatkaa kauravispi ja kauravaniljakastike  kuohkeiksi vaahdoksi eri kulhoissa, yhdistä ne ja lisää sekaan kondensoitu kaurajuoma. Kääntele tasaiseksi massaksi.  
  2. Ja massa kahteen eri kulhoon. Sekoita toiseen kaakaojauhe ja toiseen kinuski.  
  3. Kaada kumpaakin jäätelöseosta vuorotellen vuokaan vohvelipohjan päälle (laitoin kaksi kerrosta kumpaakin).
  4. Puolessa välissä täyttöä murskaa kaksi jäätelövohvelia kakun väliin.
  5. Peittele ja laita jäätelökakku pakastimeen yön yli tekeytymään.

Koristeet

  • 50 g tummaa suklaata (maidoton)
  • noin 1 dl Fazer Aito kauravispiä 
  • pieniä tummia suklaamunia (maidoton)
  • 1 jäätelövohveli
  1. Sulata tumma suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Nostele sulaa suklaata lusikalla kakun reunoille ja päälle.  
  2. Vatkaa kauravispi kuohkeaksi (lisää halutessasi sekaan kaakaojauhetta tai kinuskia) ja pursota se kakun reunoille.   Asettele kakun päälle suklaamunia tai muita koristeita ja vohvelin palasia.  
  3. Tarjoile kakku heti!  

HUOM! EDIT. Kakun ohjetta muutettu 10.3.2022 Fazer Aito Kinuski- ja Suklaakastiketuotteiden poistuessa valikoimista.

Kinuski-Suklaajäätelökakku (M)

Kurkkaa miten ihania muita ohjeita Fazer Aidon reseptipankista löytyy, pääset reseptipankkiin tästä.

Maidottomia tummia suklaamunia oli hiukan hankala löytää kakun koristeeksi. Kannattaa kysyä suoraan oman kaupan kauppiaalta, jos hyllyistä ei löydy. Ruohonjuuresta löytyy ainakin vaihtoehtoja.

Kinuski-Suklaajäätelökakku (M)

Vohveleista tehty pohja saa kakun muistuttamaan maultaan ihan oikeaa jäätelötötteröä!

Kinuski-Suklaajäätelökakku (M)

Jos kokeilet kakkua, muistathan tägätä somessa @anninuunissa, että pääsen näkemään sinunkin versiosi!

Herkullista pääsiäistä!

/Anni


Lisää pääsiäisreseptejä löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

2 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Veriappelsiinitorttu marengilla
Seuraava artikkeli: Kolmen aineen Tipu-Tryffelit »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Inka Ruohomäki sanoo

    21.3.2021 10:37

    Ihana kakku! Mitä tyllaa käytit pursotuksiin?😊

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.3.2021 12:47

      Kiitos 🙂 Wiltonin 1M tylla oli tässä eli 6-sakarainen tähtitylla.

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Tahmean lomalta paluun jälkeen kaksi mahtavaa työpäivää takana 🫶🏻 Tässä ihana hetki tänään kuvauksien jälkeen Kumpulan studiolla. Mun #happyplace josta en luovukaan kesän jälkeen 💛
Viikkokimppu 🌸 Vieläkö haluatte saada kukkate Viikkokimppu 🌸 Vieläkö haluatte saada kukkaterapiaa kerran viikossa? 

@homeingardenkauniainen
Pumpulin pehmeää 🍰 Elokuun makua 🫐 Omalta Pumpulin pehmeää 🍰 Elokuun makua 🫐 Omalta pihalta 🌱 

MUSTIKKAKAKKU

4 munan sokerikakkupohja

KOSTUTUS 

1 dl vaniljasokerilla maustettua maitoa

VÄLIIN 

2 dl mustikkahilloa
2 dl vispikermaa
200 g vaniljarahkaa
kourallinen metsämustikoita 

PÄÄLLE

2 dl vispikermaa
1 tl vaniljasokeria
mustikoita
rosmariinia

🫐🍰 #anninuunissa #mustikkakakku
Gli amori 🇮🇹🍝❤️🍷 Spiaggia Castello Gli amori 🇮🇹🍝❤️🍷 Spiaggia Castello Malcesine.
When in Stockholm 👇🏻 Tukholmatärpit merkitt When in Stockholm 👇🏻 Tukholmatärpit merkitty myös kuviin ❤️ kaikkialle näistä pääsee myös vauvan tai taaperon kanssa ja listalta tilattavissa pienille maistuvia annoksia. 

Vete Katten - Prinsesstårta tai skagen🥗
Kungsträdgården - Lasillinen puiden varjossa 🥂
Leivonta- ja ruokakirjat - Kirjakaupat 🍝
Arket - shoppailua 👗
Fabrique Stenugnsbakeri - pullat ja leipä 🥖
Gamla Stan - Kaffekoppen ☕️
Riche - Köttbullar & Toast Skagen 🍽
Junibacken - Lapsille 🧒🏼
Östermalms Saluhall - Lisa Elmqvist ❤️

#tukholma #matkavinkit #anninmatkat
Vieläkö on hyviä kotimaisia mansikoita? 🍓 Ei Vieläkö on hyviä kotimaisia mansikoita? 🍓 Ei haittaa vaikka ei olisi. Tämä juustokakku tehdään mansikkahillosta ja hyydytetään nopeasti pakastimessa ❤️ Linkki ohjeeseen profiilissa #anninuunissa 👆🏻
Buongiorno ☕️ Lomamuistoja muistellessa toivot Buongiorno ☕️ Lomamuistoja muistellessa toivotan elokuun tervetulleeksi ja myös kaikki tulevat kivat kesäjutut. Vaikka kesäloma loppui kesä jatkuu. Ja itse asiassa meillä on vielä hieman lomaa tiedossa ennen syyskuun alkua. Ihanaa viikkoa kaikille 😘
Niittykukat 🌼🌸💐 Kerätään tähän alle Niittykukat 🌼🌸💐 Kerätään tähän alle lista mistä voi käydä itse poimimassa👇🏻 Aloitan: 

HELSINKI - HALTIALA
Viimeinen lomaviikko lopuillaan 🌿 Ja taas se Viimeinen lomaviikko lopuillaan 🌿 

Ja taas se hiipii salakavalasti mieleen.. kesän loppu nimittäin. Muistan jo lapsuudesta miten ahdistuin reppu- ja penaalimainoksista. Ne muistuttivat ettei kesä ja loma ole ikuisia. Nyt ymmärrän ettei niiden tarvitsekaan olla, mutta kyllä se loman loppu tuo aina hiukan haikeutta mukanaan. 

Oi miten ihana loma meillä olikaan! Ihania muistoja tallennettu mieleen ja kameraan 🤍 Oikeastaan arkiset asiat sekä rutiinit kutkuttavat jo mielessä. Kaikkea kivaakin on vielä tiedossa ja kesää jäljellä. 

Miten siellä? Vieläkö lomailette? Vieläkö on kesää jäljellä? Haikailetteko kesän perään? 🌤
🍒 TAIVAALLINEN Kirsikka-Ricottakakku 🍒 Ohje 🍒 TAIVAALLINEN Kirsikka-Ricottakakku 🍒 Ohje linkitetty profiiliin ❤️
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2022 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios