• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Helppo Mango-passiontrifle (G)

Brunssi· Nopeat ja helpot· Pääsiäinen

12 huhti
Helppo Mango-passiontrifle (G)

Julkaisin helpon mango-passiontriflen ohjeen Instagramissa viime viikolla. Moni teistä päätti testata heti tätä superhelppoa ohjetta, jonka tähtenä ovat satokauden suosikkihedelmäni: mango ja passion. Välittömästä suosiosta johtuen päätin julkaista ohjeen myös täällä blogin puolella.

Triflet ovat siitä kivoja jälkiruokia tai välipaloja, että voit laittaa niihin lähes mitä vain. Ne kootaan kerroksittain laseihin tai kulhoihin. Kauneimman tuloksen minusta saat kun käytät kirkasta astiaa, josta kerrokset erottuvat.

Tästä minun gluteenittomasta herkusta saat makeamman lisäämällä kermarahkaan makeutta sokerilla, hunajalla tai vaikka vaahterasiirapilla. Itse en lisännyt makeutta, koska rapeat maregit sekä kauden hedelmät tekevät sen tässä annoksessa. Lasin pohjalle voisi halutessa lisätä myös keksimurua, joka tuo kivaa suutuntumaa ja nostaa annoksen vielä vähän hienostuneemmaksi. Voit käyttää rahkan tilalla myös jogurttia.

Sain paljon kysymyksiä passionhedelmistä. Mistä tietää, että ne ovat kypsiä? Voiko kypsymistä nopeuttaa mitenkään?

Alla suora ote Satokausikalenterin perustajalta Samuli Karjulalta:

Suomeen hedelmät tuodaan yleensä raakoina, joten kaupassa ainoa valintakriteeri on ehyt kuori. Raaka hedelmä on noin kananmunan kokoinen ja kuori on täysin sileä. Kuoren väri vaihtelee punertavasta aina vihreän ruskeaan. Kypsyessään hedelmän kuori kurtistuu. Passiohedelmä tuottaa runsaasti etyleeniä, joten se kypsyy itsestään huoneenlämmössä muutamassa vuorokaudessa. Kypsän hedelmän kuori on kuiva, muhkurainen ja ryppyinen. Kypsymisen jälkeen hedelmää voidaan säilyttää jääkaapissa.

Pidemmittä höpötyksittä mennään ihanan helppoon ohjeeseen!


Helppo Mango-passiontrifle (G)

noin 4 annosta

Ohje

  • 2 dl vispikermaa
  • 200 g rahkaa
  • 1 mango
  • 4 ruttuista eli kypsää passionhedelmää
  • 8-10 kpl marenkeja
  1. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele rahka sekaan.
  2. Kuori ja pilko mango, halkaise passionhedelmät.
  3. Kaiverra 1-2 passionhedelmän sisus kermarahkan sekaan, lisää myös muutama mangokuutio. Sekoita.
  4. Ota esille 4 lasia ja kokoa laseihin kerroksittain kaikkia aineita. Laitoin 2 marenkia keskelle ja 2 päälle per annos.

Vinkki! Halutessasi lisää makeutta hunajalla tai sokerilla. Kokeile myös lisätä keksimurua lasin pohjalle!

Muita ihania trifle-ohjeita pääset tutkimaan klikkaamalla alla olevia ohjeita:

  • Mango-Vadelmatrifle
  • Mansikkatrifle
Helppo Mango-passiontrifle (G)
Helppo Mango-passiontrifle (G)

Herkullista pääsiäisen jatkoa!

/Anni


Lisää helppoja ja nopeita reseptejä löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

Kommentoi

Edellinen artikkeli: « Ihana Mango & Passion Pavlova (G)
Seuraava artikkeli: Lämmin Texmex-Voileipäkakku »

Lukijan vuorovaikutus

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios