Runebergin Peltikakku
Runebergin päivä lähenee ja ajattelinkin muistuttaa teitä kaikista mun ihanista ohjeista, joita on vuosien varrella kertynyt tänne aika monta erilaista! Pääset Runebergin resepteihin täältä.
Runebergin peltikakku -ohjeessa mennään sieltä, missä aita on matalin. Leivoin vuosi sitten runebergintortut nimittäin pellille. Runebergin peltikakku maistuu pipareilta, kardemummalta ja vadelmilta, kuten perinteisetkin tortut. Alun perin palstalleni Unelmien Talo & Koti -lehteen suunnittelemani resepti oli viime vuonna huikean suosittu! Täällä on varmasti muutama, joka innostuu ihanan helposta ja herkullisesta ohjeesta myös tänä vuonna.
Ohje onnistuu gluteenittomana ja maidottomanakin. Leivo ja herkuttele!
Runebergin Peltikakku
32 palaa (pellillinen)
Ohje löytyy täältä
GLUTEENITON: Gluteeniton peltikakku leivotaan vaihtamalla jauhot gluteenittomaan jauhoseokseen. Jos jauhoseos sisältää valmiiksi nostatusaineita, älä lisää leivinjauhetta.
MAIDOTON: Maidottomaan versioon käytin kaurakermaa ja maidotonta margariinia.
Herkullisia hetkiä viikkoosi!
/Anni
Lisää Runebergin reseptejä löydät täältä.
Myös näillä sopii
Herkutella
Vauvan Porkkanamuffinssit (ei lisättyä sokeria) (8 kk +)
Arkiruokavinkki: Kikhernetikkarit (G, Ve)
Söpöt Vadelma-Suklaamarengit
Dipattava Croissantkranssi