• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Häähumua
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Geisha-Brownie Geisha-vaahdolla

Äitienpäivä· Brownie· Nopeat ja helpot

16 huhti
Geisha-Brownie Geisha-vaahdolla

Jotain herkullisen tahmeaa, pehmeää, täyteläistä, suklaista herkkua viikonlopuksi? Jatka lukemista.

Geisha-Brownie Geisha-vaahdolla on juuri niin herkullista miltä se kuulostaakin. Kävin availemassa jääkaapin ovea vähän väliä. Vielä ihan pieni pala, kiitos.

Sain äidiltä muutaman Geisha suklaalevyn ja siitä se idea sitten lähti. Olen aiemmin leiponut Geisha-juustokakkua, johon tekin rakastuitte. Tuon ohjeen löydätte täältä. Tämä brownie on tuon juustokakun sisar, ihan yhtä herkullista, mutta ihan erilaista. Jos rakastit Geisha-juustokakkua, sinun on kokeiltava tätä!

Ihanan pehmeä brownie pienillä Geisha-sattumilla valmistuu puolessa tunnissa. Kun brownie on uunissa ehdit hyvin sulattaa loput Geishat ja vatkata sulan suklaan vispikerman sekaan. Ihana Geisha-vaahto levitetään jäähtyneen brownien päälle, viimeistellään Geisha-rouheella ja leivos on valmis nautittavaksi. Joko kaivoit kulhot kaapista?

Äitienpäivä on tulossa, olisiko tässä ihana leivos myös äidille?

Geisha-Brownie Geisha-vaahdolla

Geisha-Brownie Geisha-vaahdolla

noin 8-10 hlö

Ohje

  • 100 g voita
  • 2 kananmunaa
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 rkl tummaa siirappia
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 0,5 dl kaakaojauhetta
  • ripaus suolaa
  • 100 g Geisha-suklaata
  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Vuoraa uunivuoka (18x28cm) leivinpaperilla.
  2. Sulata voi ja jätä jäähtymään. Vispaa munat, sokerit ja siirappi kevyesti sekaisin (ei tarvitse vaahdottaa). Lisää jäähtynyt voisula munasokeriseokseen.
  3. Rouhi Geisha-suklaa ja sekoita kuivat aineet keskenään toisessa kulhossa.
  4. Lisää kuivat aineet ja suurin osa Geisha-rouheesta munasokeri-voiseokseen. Kääntele tasaiseksi. Sekoita mahdollisimman vähän.
  5. Kaada taikina vuokaan, ripottele päälle loput Geisha-rouheet.
  6. Paista brownieta uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Vinkki: Saat pellillisen brownieita tuplaamalla ohjeen.

Geisha-vaahto

  • 2 dl vispikermaa
  • 100 g Geisha-suklaata
  1. Sulata Geisha vesihauteessa tai mikrossa. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  2. Kääntele sula jäähtynyt suklaa kermavaahdon sekaan nuolijalla.
  3. Levitä vaahto jäähtyneen brownien päälle.
  4. Viimeistele Geisha-brownie vielä rouhitulla Geishalla.
Geisha-Brownie Geisha-vaahdolla
Geisha-Brownie Geisha-vaahdolla
Geisha-Brownie Geisha-vaahdolla

Olisi ihana nähdä millaisen version sinä leivot tästä kakusta! Jaa kuva leivonnaisestasi Instagramissa #anninuunissa @anninuunissa ♥

Herkullista viikonloppua!

/Anni


Lisää suklaisia löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

22 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Mangosima ja kaikki mitä tulee tietää siman valmistuksesta
Seuraava artikkeli: Vauvan Mustikkamuffinssit (ei lisättyä sokeria) (8 kk +) »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Heidi sanoo

    16.4.2021 14:17

    Oi, mikä herkku! 😍 Onnistunee varmaan myös, jos vaihtaa suklaan fazerinaan ja jauhot gluteenittomiksi, jotta sopii myös gluteenittomalle? Maku toki eri, mutta idea sama. 😍

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.4.2021 14:20

      Varmasti onnistuu<3 Lisään tuon gluteeniton vinkin. Se unohtui.

      Vastaa
  2. Anna sanoo

    16.4.2021 15:07

    Geisha sisältää vehnää, eli pelkkä jauhojen vaihto ei riitä.
    Myös fazerinassa on saattaa sisältää vehnää/ gluteenia merkintä!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.4.2021 15:13

      Hyvä huomio, kiitos. Päivitän vielä kerran ohjetta!

      Vastaa
  3. Heidi sanoo

    16.4.2021 18:10

    Hölmö kysymys… Missä vaiheessa tuo siirappi lisätään?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.4.2021 19:42

      No ei ollut hölmö kysymys 😀 se puuttui sieltä ja on nyt lisätty. Sokereiden kanssa samaan aikaan.

      Vastaa
  4. Jenni sanoo

    17.4.2021 12:11

    Voisiko kuorrutteen pursottaa? Herkullisen oloinen resepti, tätä pitää ehdottomasti kokeilla!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.4.2021 13:58

      Tottakai voi myös pursottaa 🙂

      Vastaa
  5. Piia sanoo

    19.4.2021 09:09

    Voiko tämän tehdä jääkaappiin valmiiksi odottelemaan vieraita? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.4.2021 09:36

      Tottakai voi 🙂

      Vastaa
  6. Jenni sanoo

    21.4.2021 20:46

    Voiko tämän tehdä edellisenä päivänä valmiiksi vai kärsiikö tuo vaahto siinä? Olisiko vinkata jotain muuta vastaavaa suklaista pellille tehtävää herkkua, minkä voisi tehdä jo juhlia edeltävänä päivänä? Ei kuitenkaan mitään perus mokkapalaa. 😊

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      22.4.2021 05:05

      Moikka, voit tehdä tämän edellisenä päivänä. Ei vaahto kärsi. Täältä löydät muut suklaiset herkut:

      https://www.anninuunissa.fi/tag/suklaa/

      Tämän nostaisin tuolta:

      https://www.anninuunissa.fi/vadelma-juustokakkubrownie-gl/

      Vastaa
  7. Reetta sanoo

    8.5.2021 09:11

    Onnistuuko pohja ilman siirappia vai onko ihan pakollinen ainesosa onnistuakseen? Jos on, onko muuta mitä käyttää siirapin tilalla?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.5.2021 09:40

      Onnistuu ilmankin, siirappi tuo vain syvempää makua tässä ohjeessa.

      Vastaa
  8. Emina sanoo

    9.5.2021 10:28

    Hei, kiitos hyvästä reseptistä! Itse tein tästä vähän tuunatun version, koska äitini osti vahingossa hiukan eri aineita :D. Suklaa oli Geishan karamelli ja merisuola, kaakao oboyta ja kerma kuohukermaa vispikerman sijaan. Hyvää tuli silti! Pohjassa maistui hieman pienoinen merisuola, mutta tarpeeksi makea jotta se ei häirinnyt. Kuorrute ei ollut yhtä siistiä kuin kuvassa, liekö johtuen siitä että käytin kuohukermaa vispikerman sijaan?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.5.2021 10:33

      Kuulostaa hyvältä 🙂 en usko, että vispikerman tai kuohukerman välillä on niin suuria eroja. Jos kermaa vatkaa liikaa, niin se saattaa olla liian jämäkkää, jopa rakeista ja siksi epäsiistimpi.

      Vastaa
  9. Johanna sanoo

    8.9.2021 17:59

    Hei! Voiko pohjan pakastaa?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.9.2021 20:28

      Kyllä voi. Täällä lisää pakastuksesta:

      https://www.anninuunissa.fi/leivonnaisten-pakastus/

      Vastaa
  10. Jenna Haarala sanoo

    26.9.2021 12:01

    Hei! Kärsiikö rakenne, jos jättää kananmunat pois? Voisitko suositella niiden tilalle jotain? Herkullinen resepti!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      26.9.2021 21:10

      Tätä ohjetta en ole kokeillut ilman kananmunia, joten en osaa suoraan sanoa. Kaupoissa myydään ”no egg” valmistetta jota voisi kokeilla. Banaani tai omenasose, jota usein käytetään tilalla saattaa muuttaa makua.

      Vastaa
  11. Jasmin sanoo

    9.7.2022 19:05

    Kiitos herkullisesta ohjeesta. Saisikohan tästä jatkojalostettua jotenkin suoraan toimivan muffinireseptin? 🤔

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.7.2022 05:54

      Jakaa taikinaan vaan muffinivuokiin ja testailemalla löytää hyvän paistoajan (about 10 min ehkä) 🙂 Siitä baan kokeilemaan!

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios