• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Vadelma-Juustokakkubrownie (GL)

Brownie· Gluteeniton· Juustokakut

12 huhti
Vadelma-Juustokakkubrownie (GL)

Olin muutama viikko sitten Liemessä Jennin työhuoneella leipomassa toinen toistaan herkullisempia leivonnaisia mainoskuvauksiin. Jenni otti yhteyttä minuun ja kertoi tarvitsevansa kokeneen leipurin kuvauksiin. Eipä tarvinnut miettiä kahta kertaa. Tämä oli unelmatyökeikka minulle. Pääsin leipomaan palkitun ja arvostamani ruokabloggaajan työtiloissa, hänen välineilllään, resepteillään ja vinkeillään! Samalla sain tutustua ihanaan Jenniin vähän paremmin. Vaikka omat työt kasaantuivat yöpuuhiksi omalla työhuoneellani lähtisin koska tahansa uudestaan leipomaan Jennille tai jollekin muulle ruokabloggaajakollegalle.

Leivoin yhteensä kaksi päivää Jennin (työ)keittiössä. Yksi leivotuista herkuista oli vadelma-brownie. Samantyyppistä brownieta on pitänyt leipoa lukuisat kerrat omassakin keittiössä. Työkeikka inspiroi minua sen verran, että päätin vihdoin siirtää ajatukset teoiksi. Tuunasin oman browniereseptini niin, että siitä syntyi tämä aivan ihanan mehevä vadelma-juustokakkubrownie, jonka voi kaiken lisäksi leipoa myös gluteenittomana vaihtamalla jauhot gluteenittomiin! Vadelma-juustokakkubrownie on täyteläistä, kivasti tahmeaa, raikasta (vadelmat) ja ahh niin suklaista!

Suosittelesin palkitsemaan itsesi ja läheisesi näillä fantastisilla browniepaloilla joko heti tänään tai viikonloppuna! Browniet ovat ihanaa lohtuherkkua ja sopivat melkein joka hetkeen! Näitä voisi tarjoilla brunssilla, jälkiruokana tai iltapäiväkahvilla.

Tätä ohjetta olen jo tovin hehkutellut Instagramin puolella ja olette sitä kovasti odottaneet. Tässä se vihdoin on. Toivottavasti tykkäätte yhtä paljon kuin minäkin! Ihanaa loppuviikkoa ♥ 


Vadelma-Juustokakkubrownie (GL)

noin 8 palaa

Brownietaikina

  • 150 g tummaa suklaata
  • 150 g voita
  • 1.5 dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl jauhoja (vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta)
  • 1 tl leivinjauhoja

Juustokakkutäyte

  • 200 g tuorejuustoa
  • 2 rkl tomusokeria (vadelman makuista tai tavallista)
  • 1 kananmuna
  • 1 rkl perunajauhoja

Lisäksi

  • tomusokeria (vadelman makuista)
  • vadelmia
  1. Mittaa jauhot ja leivinjauhe valmiiksi ja sekoita.
  2. Mittaa voi ja suklaa pieneen kattilaan. Sulata miedolla lämmöllä juoksevaksi.
  3. Siirrä voi-suklaaseos kulhoon ja lisää sokeri sekoitellen.
  4. Anna jäähtyä ja lisää sitten kananmunat yksitellen joukkoon kevyesti vispaten.
  5. Lisää jauhot erissä ja kääntele taikinaan.
  6. Vuoraa 28 x 18 cm uunivuoka kostutetulla leivinpaperilla.
  7. Asettele pakaste tai tuoreita vadelmia vuoan pohjalle.
  8. Kaada browniemassa vuokaan vadelmien päälle.
  9. Valmista juustomassa vispaalla muna tuorejuustoon ja sekoita lopuksi sekaan tomusokeri sekä perunajauho.
  10. Nosta juustokakku massaa taikinan päälle klöntteinä ja kääntele pintaan kaunis kuvio
  11. Paista brownieta 175 asteisessa uunissa noin 20-25 minuuttia.
  12. Brownien pitää olla hieman löysä keskeltä uunista otettaessa, jotta se pysyy ihanan pehmeänä.
  13. Anna brownien jäähtyä vuoassa huoneenlämpöiseksi. Siirrä sen jälkeen brownie vielä jääkaappiin hetkeksi jähmettymään.
  14. Leikkaa brownie paloiksi ja koristele tomusokerilla sekä vadelmilla.

Vinkki! Nostele juustokakkumassaa ja taikinaa vuorotellen vuokaan niin saat kauniimman ja selkeämmän kuvion brownien pintaan! 

Vinkki! Voit leipoa brownien helposti gluteenittomaksi vaihtamalla jauhot gluteenittomiin jauhoihin. 

Vadelma-Juustokakkubrownie (GL)
Vadelma-Juustokakkubrownie (GL)
Vadelma-Juustokakkubrownie (GL)

Etsitkö lisää suklaaherkkuja?

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Pinterest

Instagram

24 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Brooklyn Bridge NYC – Täydellisen päivän aloitus
Seuraava artikkeli: Brushstroke Cake – Värikäs Vappukakku (G) »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Silvia sanoo

    24.6.2018 15:17

    Juustokakku massa meni mulla tosi löysäksi ja peitti käytännössä koko kakun, en saanut sitä samannäköiseksi kuin sulla kuvissa. Pitäiskö vispata käsin vai mistähän mahtoi johtua? ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      25.6.2018 08:41

      Hei Silvia. Teitkö vinkkini mukaisesti. Vispaus käsin ja vain sen verran että tuorejuusto notkistuu ja sokeri sekä jauho on seassa.

      Vinkki! Nostele juustokakkumassaa ja taikinaa vuorotellen vuokaan niin saat kauniimman ja selkeämmän kuvion brownien pintaan!

      Vastaa
  2. Marya sanoo

    19.9.2018 11:47

    Tuorejuustojen koostumuksissa eroja. Itsellekin kävi samoin Lidlin oman merkin laktoosittomalle tuorejuustolle. Sen koostumus on hirmu pehmeä verrattuna esim. Philadelphiaan. Ensi kerralla eri merkillä 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.9.2018 12:32

      Itse suosin kaikessa leivonnassa Philadelphiaa, juuri sisitä syystä, että arot on valtavia ja Philadelphia on kehitetty osaksi leivontaa varten 🙂 onneksi ulkonäkö ei haittaa kuitenkaan makua. Mukavaa päivää!

      Vastaa
  3. Tanja sanoo

    10.10.2018 22:03

    Heippa! Ovatko Browniet vielä hyviä seuraavanakin päivänä leipomisesta? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      11.10.2018 09:41

      Kyllä ovat! <3

      Vastaa
  4. Miia sanoo

    30.11.2018 11:21

    Käytin Philadhelpiaa ja todella löysää oli juustokakkumassa, levisi vain kakun päälle. Vadelmien takia taikinan kääntely hankalaa, kakku nyt uunissa ja paistoaikaa näyttää vaatovan sen puoli tuntia.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.12.2018 15:50

      Juustokakkumassa muuttuu sekoittaessa aika löysäksi, siksi vinkkaan näin:

      Vinkki! Nostele juustokakkumassaa ja taikinaa vuorotellen vuokaan niin saat kauniimman ja selkeämmän kuvion brownien pintaan!

      Paisto on aina uunikohtainen, koska uuneissa ja niiden tehoissa on eroja. Hyvä kun tunnet uunisi ja tiesit että sinulla vaatii hiukan pidemmän paiston 🙂

      Vastaa
  5. Markku sanoo

    12.2.2019 16:14

    Tein tätä sunnuntaina ja tosi hyvää oli. Teen uudestaan varmasti 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      12.2.2019 16:18

      Hei Markku! Tosi kiva kuulla 🙂 Kiitos palautteesta!

      Vastaa
  6. Johanna sanoo

    13.3.2019 21:25

    Hei,

    voiko juustokakkutäytteen perunajauhot korvata maissitärkkelyksellä? Vai vaatiiko nimenomaan perunajauhoa?

    Kiitos ihanista resepteistä! 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.3.2019 08:42

      Hei Johanna, voit korvata! 🙂

      Vastaa
  7. Katariina sanoo

    8.5.2019 16:11

    Näyttää tosi herkulliselta! Onnistuuko tämän pakastus ja siten siis leivonta hyvissä ajoin ennen juhlia?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.5.2019 16:50

      Hei, kyllä uskon, että näitä voi pakastaa. Muista peitellä kunnolla ja sulata jääkaapissa hiljalleen 🙂

      Vastaa
  8. Henna H sanoo

    9.9.2019 14:29

    Hei! Mietin että voisikohan tämän tehdä muffinivuokiin vuoan sijaa, toimisikohan yhtä hyvin 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.9.2019 20:31

      Hei Henna,

      Voi varmasti, en ole itse kokeillut kuitenkaan. Tarkkailisin paistoaikaa huolellisesti 🙂

      Vastaa
  9. Sari/Saaran lautasella sanoo

    24.1.2020 11:04

    Voi hyvää päivää miten herkullisen näköisiä browneja!
    Uskon, että teillä on ollut tosi kivaa Jennin kanssa yhdessä puuhastella <3.
    Mä niin halajan jotain makeaa, täytyy koittaa viikonloppuna kehitellä jotain vähähiilihydraattisena.
    mukavaa viikonloppua sulle ihana <3.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.1.2020 11:58

      Kiitos Sari, täytyykin käydä kurkkaamassa vinkit vähähiilihydraattisiin herkkuihin sinun sivuiltasi <3 Ihanaa viikonloppua!

      Vastaa
  10. Kerttu sanoo

    3.3.2022 10:42

    Hei!
    Jos käyttää ulkomaalaisia pakastevadelmia, niin täytyykö ne keittää/lämmittää ennen brownieen lisäämistä, vai arvioisitko että ne kypsyvät tarpeeksi brownien yhteydessä? Liittyen ulkomaalaisten vadelmien tartuntariskeihin.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      4.3.2022 09:50

      Hei, suosin itse kotimaisia, mutta jos käyttäisin ulkomaisia, niin en kyllä erikseen keittäisi.

      Vastaa
  11. Fernando Alerts sanoo

    13.3.2022 16:52

    herkullisia brownies. kiitos

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.3.2022 06:53

      Ole hyvä 🙂

      Vastaa
  12. Beata sanoo

    18.4.2022 18:23

    Hei! Käykö mustikat vadelmien tilalta?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.4.2022 05:45

      Totta kai 🙂 marjoja voi aina ohjeissa vaihdella oman maun mukaan.

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Kaupallinen yhteistyö @ehrmann_suomi 🫐 Jääd Kaupallinen yhteistyö @ehrmann_suomi 🫐

Jäädytettyä rahkaa ja marjoja! 🍓 LOVE IT! Loma loppui, arki alkoi, mutta kesä jatkuu. Halusin jäätelöiden tilalle jotain muuta ja jäädytin meille rahkasta, hunajasta ja marjoista aivan ihanaa herkkua! 🤤

Meillä Ehrmann rahka kuuluu jääkaapin perusvarustukseen. Kun puhutaan rahkasta tulee ensimmäisenä mieleen juuri Ehrmann. Sen koostumus on pehmeä ja maku raikas. Se on herkullista sellaisenaan, myslin ja marjojen kanssa ja lisäksi se soveltuu myös leivontaan. 

Tässä jäähdytettyjä rahkapalojen ohje 👇🏻

OHJE (noin 2 hlö)

1 prk Ehrmann maitorahkaa
1-2 rkl hunajaa tai agavesiirappia
3-4 mansikkaa
kourallinen metsämustikoita

Levitä rahka tasaisesti vuokaan tai tarjottimelle leivinpaperin päälle. 
Valuta hunaja rahkan päälle ja asettele lopuksi marjat päälle. 
Jäähdytä levy pakastimessa (4 h tai yön yli) ja leikkaa paloiksi. NAM NAMMM! 

#ehrmannmaitorahka #ehrmann
🦞🦞🦞 Oltiin viikonloppuna pyöräilemäss 🦞🦞🦞

Oltiin viikonloppuna pyöräilemässä ja nähtiin rapujuhlien iloa yhden talon puutarhassa. Jäätiin tuijottamaan pihavaloja, lyhtyjä, katettua pöytää, rapukaulureita ja iloisia kasvoja. Aloitettiin oma rapujuhlaperinne jokunen vuosi sitten. Juhlia, hetkiä ystävien kanssa ja hyvää ruokaa kun ei koskaan voi olla liikaa. Mutta tänä vuonna meidän rapuilut jäävät välistä, koska taaperoita, vauvoja, menoja, töitä jne. Muistelin kuitenkin vuoden takaisia hetkiä 💛
Tahmean lomalta paluun jälkeen kaksi mahtavaa työpäivää takana 🫶🏻 Tässä ihana hetki tänään kuvauksien jälkeen Kumpulan studiolla. Mun #happyplace josta en luovukaan kesän jälkeen 💛
Viikkokimppu 🌸 Vieläkö haluatte saada kukkate Viikkokimppu 🌸 Vieläkö haluatte saada kukkaterapiaa kerran viikossa? 

@homeingardenkauniainen
Pumpulin pehmeää 🍰 Elokuun makua 🫐 Omalta Pumpulin pehmeää 🍰 Elokuun makua 🫐 Omalta pihalta 🌱 

MUSTIKKAKAKKU

4 munan sokerikakkupohja

KOSTUTUS 

1 dl vaniljasokerilla maustettua maitoa

VÄLIIN 

2 dl mustikkahilloa
2 dl vispikermaa
200 g vaniljarahkaa
kourallinen metsämustikoita 

PÄÄLLE

2 dl vispikermaa
1 tl vaniljasokeria
mustikoita
rosmariinia

🫐🍰 #anninuunissa #mustikkakakku
Gli amori 🇮🇹🍝❤️🍷 Spiaggia Castello Gli amori 🇮🇹🍝❤️🍷 Spiaggia Castello Malcesine.
When in Stockholm 👇🏻 Tukholmatärpit merkitt When in Stockholm 👇🏻 Tukholmatärpit merkitty myös kuviin ❤️ kaikkialle näistä pääsee myös vauvan tai taaperon kanssa ja listalta tilattavissa pienille maistuvia annoksia. 

Vete Katten - Prinsesstårta tai skagen🥗
Kungsträdgården - Lasillinen puiden varjossa 🥂
Leivonta- ja ruokakirjat - Kirjakaupat 🍝
Arket - shoppailua 👗
Fabrique Stenugnsbakeri - pullat ja leipä 🥖
Gamla Stan - Kaffekoppen ☕️
Riche - Köttbullar & Toast Skagen 🍽
Junibacken - Lapsille 🧒🏼
Östermalms Saluhall - Lisa Elmqvist ❤️

#tukholma #matkavinkit #anninmatkat
Vieläkö on hyviä kotimaisia mansikoita? 🍓 Ei Vieläkö on hyviä kotimaisia mansikoita? 🍓 Ei haittaa vaikka ei olisi. Tämä juustokakku tehdään mansikkahillosta ja hyydytetään nopeasti pakastimessa ❤️ Linkki ohjeeseen profiilissa #anninuunissa 👆🏻
Buongiorno ☕️ Lomamuistoja muistellessa toivot Buongiorno ☕️ Lomamuistoja muistellessa toivotan elokuun tervetulleeksi ja myös kaikki tulevat kivat kesäjutut. Vaikka kesäloma loppui kesä jatkuu. Ja itse asiassa meillä on vielä hieman lomaa tiedossa ennen syyskuun alkua. Ihanaa viikkoa kaikille 😘
Niittykukat 🌼🌸💐 Kerätään tähän alle Niittykukat 🌼🌸💐 Kerätään tähän alle lista mistä voi käydä itse poimimassa👇🏻 Aloitan: 

HELSINKI - HALTIALA
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2022 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios