• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Odotettu Geisha-Juustokakku (liivatteeton)

Juustokakut· Kakut· Kevään juhlat

25 kesä

Odotettu Geisha-Juustokakku

Näin työkseen reseptejä suunnittelevana ja sisältöä tuottavana henkilönä sitä usein miettii sisältöä lukijoiden ja seuraajien kannalta. Suurimman osan ajasta suunnittelen ohjeita edelleen itselleni, henkilökohtaisen inspiraation synnyttämänä, mutta toki välillä ajattelen, että mikä kiinnostaisi juuri teitä? Mikä olisi uusi hittiresepti tai herättäisi erityistä kiinnostusta? Usein käy näin: reseptit, joista itse on todella innoissaan ja siksi olettaa, että moni muukin niistä innostuu, jäävät tähdenlennoiksi. Miksi ketään ei kiinnosta, tämähän oli ihan mahtava juttu, kuukauden paras ohje? Sitten taas ne reseptit, jotka syntyvät vahingossa, osana toista kokonaisuutta tai tiedostamattomasti – niistä tulee hittejä.

Tämä Geishakakku on hitti, jo ennen reseptin julkaisua. Julkaisin yllä olevan kuvan Instagramissa keväällä osana asiakkaalle tehtyä kampanjaa. Kuva oli inspiraatiokuva – en jakanut ohjetta. Halusin fiilistellä tulevaa kirsikankukkien kukintaa, kevättä ja valoa. Jokin tässä kuvassa ja kakussa kiehtoi teitä. Saan edelleen reseptikysymyksiä Geisha-juustokakusta. Olen saanut niitä huhtikuusta asti ensin päivittäin ja sitten viikoittain. Jossain vaiheessa ajattelin, että suljen kommentoinnin, mutta sitten kyselyjä tuli myös Facebookin kautta.

Sisällön tuottaminen ei ole aina niin yksinkertaista. Varsinkin, jos kyseessä on ollut asiakkaalle tehty kampanja. Sisällön tuottajana minun tulee ottaa huomioon myös vaikuttajamarkkinoinnin eettinen puoli. Tässä tapauksessa, koska kakku oli leivottu maksettua kampanjaa varten ja reseptistä ei erikseen oltu sovittu osana kampanjaa, ei minun ollut tarkoitus ohjetta jakaa täällä blogin puolella. Nyt lopulta päätin kuitenkin jakaa ohjeen, koska teenhän sisältöä juuri teille.

Tämä postaus ei siis ole tehty kaupallisessa yhteistyössä, kuten huhtikuussa julkaisemani kuva, vaan halusin jakaa sen teille seuraajille siitä syystä, että reseptiä on kyselty ja odotettu kovasti. Kaiken näiden höpötyksien ja selittelyjen jälkeen tässä vihdoin odotettu liivatteeton Geisha-juustokakun ohje! Psst..  kakun valmistukseen menee noin puoli tuntia + tekeytyminen, olkaa hyvät!


Odotettu Geisha-Juustokakku (liivatteeton)

Noin 8 hlö

Pohja

  • 200 g Geisha-keksejä (2 pakettia)
  • 40 g voita tai margariinia
  1. Hienonna keksit ja lisää keksimurun sekaan sula voi.
  2. Painele seos halkaisijaltaan noin 18-20 cm irtopohjavuokaan.

Vinkki! Siistien reunojen saamiseksi käytä reunakalvoa.

Täyte

  • 200 g Geisha-suklaata (2 levyä)
  • 3 dl vispikermaa
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa tai mascarponea
  1. Sulata suklaalevyt vesihauteessa tai mikrossa. Jäähdytä.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja jätä sivuun.
  3. Notkista tuorejuusto kulhossa ja vatkaa sekaan sula Geisha-suklaa.
  4. Kääntele kermavaahto sekaan ja kaada täyte keksipohjan päälle vuokaan. Tasoita kakun pinta.
  5. Anna kakun hyytyä 3-5 tuntia tai yön yli jääkaapissa.

Vinkki! Jos haluat kiinteämmän tekstuurin kakkuun, lisää 2 liivatetta mukaan. 

Koristeet

  • 1 paketti Geisha-keksejä
  • syötäviä kukkia (esim. omenakukat, orvokit)
  • hasselpähkinöitä
  1. Irrota kakku vuoasta ja poista reunakalvo. Siirrä kakku kakkualustalle.
  2. Painele Geisha-keksit kakun reunoille ja ripottele kakun päälle rouhittua hasselpähkinää sekä syötäviä kukkia.
  3. Tarjoile kakku välittömästi!

Odotettu Geisha-Juustokakku

Olisi ihana nähdä millaisen version sinä leivot tästä kakusta! Jaa kuvasi Instagramissa #anninuunissa @anninuunissa ♥

Ihanaa ja aurinkoista viikkoa!

Ps. kiva olla takaisin täällä sometauon jälkeen.

♥ Anni


Katso lisää juustokakkuja täältä.

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

30 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Someton Juhannus
Seuraava artikkeli: Vastustamaton Mansikkasalsa »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Meri sanoo

    25.6.2019 19:45

    Ihanaa, että julkaisit reseptin, se kuulostaa todella herkulliselta 😃

    Menee testiin jossain vaiheessa..

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      26.6.2019 08:06

      Hei Meri, tätä ohjetta oli niin moni toivonut, että päätin jakaa sen 🙂 Ihanaa, että sinäkin inspiroiduit siitä <3

      Vastaa
  2. Maija sanoo

    25.6.2019 20:52

    Ihana kakku 😊💖 Kiitos ohjeesta. Heinäkuun loppupuolella pojan pojan 1-vuotissynttäreille teen.

    Vastaa
    • Anna-Liisa sanoo

      25.6.2019 21:35

      Kiitos ihanasta ohjeesta!💟👍

      Vastaa
      • Anni Paakkunainen sanoo

        26.6.2019 08:04

        Kiitos sinulle Anna-Liisa kommentistasi <3 🙂

        Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      26.6.2019 08:07

      Hei Maija, voi kuinka ihana kuulla! Olen niin iloinen viesteistä ja tykkäyksistä, joita ohje on saanut jo tähän mennessä 🙂

      Vastaa
    • Sini sanoo

      20.7.2020 23:15

      Voikohan kakun pakastaa?

      Vastaa
      • Anni Paakkunainen sanoo

        23.7.2020 09:10

        Tässä ja alempana tietoa pakastamisesta:

        https://www.anninuunissa.fi/leivonnaisten-pakastus/

        Vastaa
  3. Kati sanoo

    26.6.2019 08:34

    Ihana kakku😀. Todella hyvää😋. Helppo ja nopea tehdä😀. Lähikaupassamme ei ollut geisha- keksejä, tein pohjan vaaleasta pikkuleivistä ja geisha- suklaasta.

    Vastaa
  4. Anni Paakkunainen sanoo

    26.6.2019 09:22

    Hei kati, hienoa soveltamista <3 kiitos kommentista ja vinkistä, jota joku muukin voi käyttää. Ihanaa kesää!

    Vastaa
  5. Hanna-Maria sanoo

    30.6.2019 12:56

    Kestääkö kakku pakastamisen varsinkin jos laittaa liivatetta? Miulla pienin irtopohjavuoka on 24 cm, meinasin sen verran soveltaa että laittaisin kaksi täyttä purkkia vispikermaa eli 4 desiä, geisha on kuitenkin niin makeaa nii epäilisin tulevan maistuvaa vaikka olisi hieman ”laimeampaa” 😊 jos sitten laittaisi liivatteen tai pari niin varmasti hyytyisi.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.7.2019 07:41

      Hei, kyllä voit laittaa liivatetta ja pakastaa kakun 🙂 muista sulatus jääkaapissa hitaasti. Voit maistaa massaa ja lisätä halutessasi sokeria, jos tarvitsee. Mukavaa leivontaa!

      Vastaa
  6. Tanja sanoo

    15.8.2019 17:38

    Voiko samoilla määrillä tehdä 22 cm irtopohjavuokaan vai tuleeko ihan littana? Onko keksien määrä sama vaikka käyttäisi jotain muita?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.8.2019 06:17

      Matalampi siitä tulee. Miksi et tekisi 1.5 kertaisena? 🙂 Keksien määrä on sama, vaikka laittaisit kaurakeksejä.

      Vastaa
  7. LK sanoo

    18.9.2019 12:49

    Maistuuko kakussa selkeästi geisha? Haluaisin oikein suklaisen kakun, kannattaisiko täytteeseen lisätä yksi levyllinen geishaa tai käyttää suklaatuorejuustoa? Mikäli käytän liivatetta niin kannattaisiko se lisätä tuorejuustomassaan ennen kermaa?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.9.2019 09:22

      Kyllä minusta maistuu – kakussa on yhteensä 400 g Geisha suklaata ja keksejä. Maku on tietenkin aina maistajan suussa. Meillä kaikilla kun on vähän erilainen maku. Testaa rohkeasti suklaan lisäämistä tai suklaatuorejuustoa 🙂 Liivatteet lisätään tuorejuustomassaan ennen kermaa, kuten pohdit.

      Vastaa
  8. Tiina sanoo

    31.12.2019 11:52

    Hei! Ajattelin tehdä 15 cm vuokaan tämän, joten osaatko sanoa paljonko voisi pienentää pohjaa? Kai täyte hyytyy paksumpanaki ? 😀

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      2.1.2020 11:49

      Hei Tiina, en tiedä kestääkö täyte hyvin korkeassa muodossa ilman liivatetta. Tekisin pohjan puolikkaana luultavasti.

      Vastaa
  9. Paula sanoo

    25.2.2020 23:21

    Oi, tämä on kokeiltava 😋
    Mikä muu keksi voisi toimia tässä kuin Geisha?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      26.2.2020 13:34

      Tämä on ihanaa 🙂 Esimerkiksi donino, oreot ja sen tyyliset täytekeksit toimivat tässä ohjeessa hyvin.

      https://www.anninuunissa.fi/helppo-ja-nopea-oreo-juustokakku/

      Vastaa
  10. Hanna sanoo

    23.5.2020 14:49

    Hei Anni !
    Kiitos tosi hyvästa kakunohjeesta.
    Kakku testattu ja menee meidän perheessä jatkoon.
    Hyvää kesää sinulle 😊
    Terv. Hanna

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      23.5.2020 19:42

      Ihanaa! Ole hyvä 🙂 Upeaa kesää.

      Vastaa
  11. Satu sanoo

    5.8.2020 06:43

    Jos täytteeseen lisää liivatteen, pitääkö olla jokin neste, johon liivate ensin sekoitetaan vai voiko vedessä pehmenneet ja puristetut liivatteet suoraan sekoittaa kylmään tuorejuustomassaan?🤔

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      5.8.2020 07:26

      Liivate tarvitsee aina kuuman nesteen, johon se sulatetaan. Jos lisäät puristetut liivatteet suoraan massaan kakku tulee olemaan täynnä liivateklimppejä – liivate ei sula itsestään massaan. Eli sulata liivatteet tilkkaan vettä.

      Vastaa
  12. Sanna sanoo

    8.5.2021 14:58

    Kiitos ohjeesta. Tein huomiseksi äitienpäiväksi. Uskon että maistuu kaikille 💖

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.5.2021 19:55

      Ihanaa äitienpäivää <3 🙂

      Vastaa
  13. Epa sanoo

    7.1.2022 12:31

    Moikka! Kysymys liivatteen lisäämisestä. Miten lisään sen tuorejuustomassaan? Sulatanko ensin veteen ja sitten lisään massaan?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.1.2022 08:24

      Liota liivatteita kylmässä vedessä 5 minuuttia, kiehauta tilkka vettä (noin 1 rkl) ja sulata puristetut liivaatteet veteen. Kaada liivateseos ohuena nauhana notkistettuun tuorejuustoseokseen.

      Vastaa
  14. Marita Hauta-aho sanoo

    16.8.2022 21:59

    Osaatko sanoa, kuinka kauan aiemmin kakun voi valmistaa? Entä onko irtopohjavuoan pohjalla leivinpaperi vai miten tuo kakun siirto alustalle onnistuu? Terveisin aloittelija näissä jutuissa

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.8.2022 09:14

      Juustokakut säilyvät hyvinä 2-4 päivään. Itse teen juhlissa tarjoiltavat kakut aina edellisenä päivänä ja koristelen juhlapäivänä. Leivinpaperi auttaa siirtelyssä. Suosittelen siirtämään kakun vuoasta vielä pahviselle kakkualustalle jota siirtämällä saat kakun kätevästi tarjolle 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios