• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Silkinpehmeä Suklaakreemi (täyte ja kuorrutus)

Täytteet ja kuorrutukset

19 elo

Silkinpehmeä Suklaakreemi (täyte ja kuorrutus)

Silkinpehmeä suklaakreemi joka sopii niin kakun kuorrutukseen kuin täyttöönkin on täydellistä, ihanaa, täyteläistä, unenomaista, taivaallista, samettista, aromikasta..! Niin superherkullista, että itkettää! En ymmärrä miten tätä tuli tehtyä ensimmäisen kerran vasta nyt!

Kerroin teille leivontakuumeesta, jota sain tyynnyteltyä leipomalla tämän suklaakakun. No pitihän kakulle tehdä myös kuorrutus ja täyte. Siitä johtuen tapahtui seuraavaa. Olen ollut eilisestä asti sokerihumalassa. Suklaakakkua täytellessä tuli maisteltua useampaan kertaan tätä jumalaista kreemiä, joka soveltuu niin kakun täytteeksi kuin kakun kuorrutteeksikin. Kreemiä voi maustaa eri tavoilla: tilkka kahvia, valinnainen aromi (esim. toffee tai piparminttu) tai miksi et laittaisi kreemiin maustettua tuorejuustoa kuten kinuskituorejuusto?

Ihailen ja kuolaan avoimesti Manuelaa (Passion for Baking) ja tämä kreemi sai innostuksen alunperin hänen reseptistään: Dark Chocolate Cream Cheese Frosting . Tuunasin reseptiä kuitenkin itselleni sopivaksi. Ohjeen kreemi riittää yhden halkaisijaltaan 20 cm kakkuvuoan täyttöön (3 kerrosta) ja kuorrutukseen. Jos teet pelkästään kuorrutuksen voit puolittaa ohjeen.


Silkinpehmeä Suklaakreemi:

  • 400 g tummaa suklaata (myös maitosuklaa käy*)
  • 3 rkl kaakaojauhetta
  • 3 rkl kuumaa vettä
  • 350 g voita
  • 2 dl tomusokeria
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • valinnainen aromi esim. caramel tai kahvi
  1. Sulata suklaa ja jätä sivuun jäähtymään.
  2. Sekoita keskenään kaakaojauhe ja kuuma vesi.
  3. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri kuohkeaksi (vatkaa noin 5 minuuttia).
  4. Lisää jäähtyneet sula suklaa, kaakaojauheseos ja tuorejuusto (huoneen lämpöisenä) kulhoon.
  5. Lisää tässä vaiheessa myös aromi, jos haluat maustaa kreemin.
  6. Vatkaa seos ihanan pehmeäksi ja kuohkeaksi (muutama minuutti)!
  7. Voit pursottaa kreemin kakun tai kuppikakkujen päälle tai levittää sen kauniisti ja tasaisesti palettiveitsellä!

Vinkki! Aromin lisäämisellä voit antaa kreemille ihania pikantteja makuja! Jos haluat pienen säväyksen kahvin, kinuskin tai piparmintun makua lisää muutama tippa aromia kreemiin vatkauksen aikana! Voit lisätä myös tipan vahvaa kahvia tai olla maustamatta kreemiä ollenkaan. 

Vinkki! Vaihda maustamaton tuorejuusto vadelma- tai kinuskituorejuustoon! Voit myös käyttää makutomusokereita tavallisen tomusokerin sijaan!

Vinkki! Ole huolellinen ettei lisätty suklaa ole kuumaa tai tuorejuusto liian kylmää, jolloin kreemi helposti juoksettuu. Kaikkien aineiden tulisi olla mahdollisimman huoneenlämpöisiä. 

Vinkki! Kreemi kovettuu jääkaapissa. Jos teet kreemin ennakkoon säilytä se jääkaapissa, anna pehmetä huoneenlämmössä ja vatkaa uudestaan kuohkeaksi ennen pursotusta, levitystä jne. 

  • Edit. 19.2.2018 Lukijan vinkki: myös maitosuklaalla tulee kuohkea ja täyteläinen kreemi!

Silkinpehmeä Suklaakreemi (täyte ja kuorrutus)

LorAnn tuotemerkin aromeilla saa ihania makuja kreemiin! Löydät aromeja leivontatarvikekaupiusta. Täytin ja kuorrutin tämän suklaakakun suklaakreemillä.

Silkinpehmeä Suklaakreemi (täyte ja kuorrutus)


Seuraa herkkujani myös Instagramissa ja Facebookissa

136 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Helppo Mehevä Suklaakakku (myös gluteeniton ja vegaaninen)
Seuraava artikkeli: Herkullinen Gluteeniton Pataleipä »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Kakkunen sanoo

    19.8.2017 09:45

    Aivan ihanan kuuloinen ohje! Mutta kysymykseni kuuluu: Sopisiko tämä sokerimassan alle laitettavaksi? En pidä voi kreemeistä ja on tullut käytettyä massojen alla ihan vaniljakreemijauheella ja tuorejuustolla tykystettyä kermavaaahtoa, mutta tarjoilulla on kovin kiire kuorruttamisen jälkeen.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.8.2017 13:32

      Hei Kakkunen 🙂

      Kyllä uskon, että tämä kreemi sopisi myös sokerimassan alle. En ole testannut, joten en ole ihan varma miten tuorejuusto kreemissä vaikuttaa sokerimassaan (hikoiluttaako sitä) ja valkoisen massan alla tumma kreemi ei ole ihan paras. Kreemi kuitenkin jäykistyy jääkaapissa voin ansiosta, kuten voikreemikin mikä on paras sokerimassan alle. Kannattaa koittaa!

      Vastaa
  2. Anna-Maija sanoo

    19.8.2017 13:59

    Paljonko kuvan kakkuun olet laittanut tuota kreemiä, riittääkö yksi satsi? Reunoilla näyttäisi olevan jotain muuta, onko se ihan suklaata? Kakku näyttää taivaallisen hyvältä ja sain jo tyttäreltä tilauksen tällainen syntymäpäiville. 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.8.2017 12:51

      Hei Anna-Maija, kuvan kakkupala on leikattu 20cm vuokaan leivotusta kakusta ja kakun sisällä on kreemiä, kuten myös kakun päällä. Yksi satsi kreemiä riittää 20 cm kakun täyttöön ja kuorrutukseen (se lukee tuolla ihan ohjeen alussa 🙂 Kiva, jos päätät leipoa kakun tyttäresi syntymäpäiville. Julkaisen viikon sisällä koko kakun ohjeen, mutta tosiaan pohjana toimi tämä:

      https://www.anninuunissa.fi/helppo-meheva-suklaakakku/

      Vastaa
  3. Elina sanoo

    19.8.2017 15:22

    Miten kreeminohjeen saisi muokattua maidottomaksi?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.8.2017 12:49

      Hei Elina, valitettavasti en usko, että kreemistä saa koostumukseltaan samaa ilman maitotuotteita, koska kreemi sisältää:

      – voita
      – suklaata
      – tuorejuustoa

      Voin voi korvata margariinilla ja tummaa suklaata löytyy maidottomana, mutta tuorejuustoa ei oikein voi korvata mitenkään. En uskalla suositella tilalle muuta tuotetta ennen kuin olen itse testannut.

      Vastaa
      • Kirsti sanoo

        7.5.2021 20:39

        Hei! Tein juuri Violan vegaanisella tuorejuustoa tämän täytteen ja suklaakreemistä tuli todella hyvä (ellei jopa parempi)! 🙂

        Vastaa
      • Mari sanoo

        13.2.2022 13:20

        Kaupasta löytyy maidoton margariini, maidoton suklaa ja maidoton tuorejuusto esim Oatly. Hyvin toimii, olen tehnyt 😊

        Vastaa
  4. Leena-muori sanoo

    19.8.2017 15:34

    Voi, näyttää kyllä tosiaankin ihanalta! Pitää keksiä pian joku käyttötarkoitus tälle. Onneksi juhlia on tulossa vielä tälle vuodelle. 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.8.2017 12:46

      Hei Leena 🙂 Kiitos kommentista! Tätä voi kyllä laittaa meilkein mihin vaan! Vaikka keksien ja macaron-leivosten väliinkin. Taidan itsekin kokeilla pian uudestaan!

      Vastaa
  5. Maria sanoo

    21.8.2017 22:57

    Voiko kreemiä säilyttää jääkaapissa,? Tein kreemiä reilusti koristelua varten:)

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      22.8.2017 07:15

      Hei Maria, ehdottomasti säilytys jääkaapissa kun kreemi sisältää maitotuotteita. Kreemi kovettu jääkaapissa, koska siinä on voita. Ota ajoissa huoneenlämpöön ja vatkaa pehmeäksi/kuohkeaksi ennen pursottelua/koristelua/levitystä.

      Vastaa
      • Maria sanoo

        22.8.2017 16:59

        Kiitos vastauksesta. Haluaisin vielä tarkentaa, säilyykö jääkaapissa 4 vuorokautta ?

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          22.8.2017 17:26

          Hei, kyllä minä käyttäisin vielä 4pv jälkeen. Säilyvyysasioissa käyttäisin aistinvaraista arviointia. Jos teet kreemin kakkuun, niin kuinka kauan kakku on mielestäsi syöntikelpoista? 🙂 Ainakin sen 4 päivää vai mitä? Se mihin käytät kreemin 4 päivän jälkeen on taas eri juttu. Näihin ei ole mitään kirjoitettuja sääntöjä. Niin kauan voi syödä kun näyttää, maistuu ja tuoksuu hyvältä 🙂

          Vastaa
      • Suvi sanoo

        13.2.2019 07:52

        Hei!

        Olen tekemässä tätä tyttären syntymäpäiväkakkua varten, sekä täytteeksi että kuorrutteeksi. Kakku on pakko olla tämän jälkeen suklaakoristeluineen jääkaapissa, joten miten paljon tämä kovettuu ja muuttuuko taas yhtään pehmeämmäksi kun otetaan kakku tarjolle?

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          13.2.2019 07:58

          Hei Suvi, voipohjaiset kreemit kovettuvat aina kylmässä ja pehmentyvät huoneenlämmössä. Kakun voi tottakai tehdä etukäteen jääkaappiin. Kun kakku tarjoillaan on koostumus taas pehmeä 🙂

          Vastaa
  6. Siina sanoo

    22.8.2017 20:47

    Hei! Mitä luulet toimisiko tämä ohje korkean kakun välissä, jos suklaan vaihtaisi valkosuklaaseen ja kaakaojauheen esim. Vanilijakreemijauheeseen?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      22.8.2017 21:53

      Hei Siina, hmm aika hyvä idea muuten 🙂 Lähtisin ehdottomasti kokeilemaan. Luulen, että toimisi, koska kremi on voipohjanen ja pysyy siksi kiinteänä varsinkin kylmässä. En voi kuitenkaan olla 100% varma, koska en ole testannut. Kerrothan miten kävi, jos päätät koittaa reseptiäsi. Minua alkoi kiinnostaa tämä 🙂

      Vastaa
      • Siina sanoo

        23.8.2017 09:23

        Ehdottomasti! 🙂 Ajattelin koittaa gluteenitonta kakkupohjaa mustikoilla ja täyttää kakun omatekoisella mustikkahillolla ja valkosuklaakreemillä! Saa nähdä miten onnistuu:)

        Vastaa
        • Anni sanoo

          24.8.2017 08:20

          Kuulostaa täydellisesltä! 🙂 Mukavaa leivontaa ja loppuviikkoa!

          Vastaa
  7. Ilona sanoo

    28.8.2017 11:52

    Hei! Taas on niin hyvä ohje!!! Paras kreemi mitä on kokeiltu ikinä!!! Kiitos….

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      28.8.2017 12:52

      Hei Ilona 🙂 Kiitos kommentista ja palautteesta! Tällaisia kommentteja on aina kiva lukea! Mukavaa viikkoa!

      Vastaa
      • Heidi sanoo

        18.9.2020 12:17

        Ihania ohjeita ja olen tuunannut monesta oman maun mukaista! Kysymys: tämän kakun pakastaminen: toiminee varmasti samoin kuin muissakin kreemikakuissa?

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          18.9.2020 16:57

          Uskoisin, että toimii samoin.

          Vastaa
          • Riikkish sanoo

            26.11.2020 07:57

            Osaatko sanoa mistä mahtaisi johtua se että kun kakun kuorrutti kreemillä, se jähmettyi välittömästi kakun pintaan. Esim tasoittaminen kävi mahdottomaksi. Ei kyllä pysty leikkaamaankaan kakkua kun kreemi kovettuu kaapissa niin kovaksi 🤔

      • Anni Paakkunainen sanoo

        26.11.2020 08:20

        Kuinka vahvaa suklaata käytit? Voipohjaiset kreemit kovettuvat aina jääkaapissa (kylmässä) ja pehmenevät huoneenlämmössä. Ei pitäisi kuitenkaan tulla niin kovaa, että on vaikea leikata.

        Vastaa
  8. Johanna sanoo

    8.9.2017 06:31

    Heippa! Mahtavan kuuloinen ohje! Eikö tämä menisi myös ganachen alla, jos tekee valumakakun?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.9.2017 08:13

      Hei Johanna,

      Kiitos kommentista. Kyllä tämä menee myös ganachen alla 🙂 Kun on voita niin kreemi jämäköityy kylmässä. Eli kuorruta kakku ensin ja pidä jääkaapissa ja vasta kovettuneen kreemin päälle ganache. Hyvää viikonloppua!

      Vastaa
  9. Jaana sanoo

    13.9.2017 21:50

    Monelleko hengelle tästä kakusta mielestäsi riittää?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.9.2017 21:54

      Hei jaana,

      Kakku johon kreemi on tehty on noin kahdellekymmenelle syöjälle 🙂

      https://www.anninuunissa.fi/taydellinen-suklaakakku/

      Vastaa
  10. Susanna sanoo

    31.10.2017 08:28

    Onko kaakaojauhe aitoa kaakaota vai esim. Oboyta? Tein kreemin aitoon kaakaoon ja maku oli mielestäni hieman kitkerä vaikka mitat oli oikein.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      31.10.2017 08:33

      Hei Susanna,

      Aina leivonnassa käytän aitoa makeuttamatonta kaakaojauhetta 🙂 3 rkl koko kreemissä en usko tuoneen kitkeryyttä. Mitä suklaata käytit? Osa tummista suklaista on kirkeriä, jos esim. kaakaopitoisuus on 70%. Itse käytin suklaata, jonka kaakaopitoisuus on 45-50%.

      Mukavaa päivää!

      Vastaa
  11. Susanna sanoo

    6.11.2017 16:34

    Kiitos vastauksesta, suklaasta se tosiaan johtuikin. Ensi kerralla kokeilen eri suklaalla :).

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      6.11.2017 18:21

      Eipä kestä! Onnea uuteen kokeiluun! 🙂

      Vastaa
  12. Susna sanoo

    26.11.2017 11:22

    Hei Anni!

    Voisiko tuorejuustoa korvata jollain kreemissä? Nirsoilijoita joukossa?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      27.11.2017 08:14

      Hei Susna,

      Valitettavasti en oikein usko, että voi. Tai se ainakin muuttaa koostumusta jonkun verran. En ole testannut ilman, joten en voi suositella tilalle mitään 100% varmuudella. Täyte on juuri täydellistä tallaisena ja sen voin sanoa, että tuorejuusto ei maistu läpi 🙂

      Vastaa
  13. Essi sanoo

    30.11.2017 20:10

    Moikka! Olen tekemässä pätkiskakkua ja tämän kreemin ajattelin laittaa väliin. Voiskohan osan suklaasta korvata sulatetuilla pätkiksillä? Vai meneekö ihan huti?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      30.11.2017 20:33

      Hei Essi, en uskalla suositella sillä olen kokeillut pätkiksen sulattamista ja ne eivät sula tasaisesti. Pätkis kun on tryffeliä eikä täyttä suklaata 🙁 Harmi. Jos haluat mintun makua niin laita pari tippaa piparminttu-aromia 🙂

      Vastaa
  14. Pauliina sanoo

    22.12.2017 22:47

    Hei!

    Testasin noita sun ”helppo mehevä suklaakakku” ja ”silkinpehmeä suklaakreemi” -ohjeita. Kuvat kakusta pääsivät blogiini ja linkitin ohjeet siun blogiin. 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      23.12.2017 06:37

      Hei Pauliina,

      Kiitos kommentista 🙂 Kiva kuulla, että testasit ohjeitani 🙂 Täytyykin käydä kurkkimassa blogiasi <3 Herkullista joulua!

      Vastaa
  15. Sanna sanoo

    7.2.2018 06:35

    Voikohan tuorejuuston sijaan käyttää masgarbone juustoa. Tai makujuustona sitruunaviolaa jos innostun lisämaus.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      7.2.2018 06:49

      Hei Sanna,

      Voit käyttää tuorejuuston tilalla mitä tahansa tuorejuustoa. Philadelphialla sain parhaan tuloksen – se on koostumukseltaan silkin pehmeää 🙂

      Vastaa
      • Sanna sanoo

        7.2.2018 08:57

        Kiitoksia, noita olisi jo hankittuna ja vanilja violaa. Vieralle pitäs olla laktoositonta ja täällä en tuota philadelfiaa ole huomannut laktoosittomana.

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          7.2.2018 14:47

          Philadelphiaa löytyy nykyään myös laktoosittomana 🙂 Mukavaa leivontaa!

          Vastaa
  16. Lepardi sanoo

    10.2.2018 14:53

    Moi Anni!
    Tein tällä ohjeella suklaakakun lapseni juhliin. Kakkua kehuttiin paljon mutta kuten arvata saattaa, sitä riitti PALJON! Kiitos ohjeesta, teen tällä viikolla uudelleen tämän ystävälleni!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      11.2.2018 17:24

      Moikka 🙂 Ihanaa kun kävit kertomassa terveiset kakun kehuista! Ihana kuulla, kiva kun reseptit pääsevät käyttöön. Oikein mukavaa kevään odotusta!

      Vastaa
  17. Iina sanoo

    15.2.2018 10:58

    Hei!
    Toimiiko kreemi, jos tumman suklaan sijaan käyttää maitosuklaata? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      15.2.2018 11:06

      Hei iina, en ole kokeillut maitosuklaata niin en tiedä 100% valitettavasti. Tumma suklaa tekee kreemeistä ja täytteistä usein jämäkämpiä, siksi suosin sitä aina 🙂

      Vastaa
      • Iina sanoo

        19.2.2018 20:31

        Hei
        Maitosuklaa testattu ja siitä tuli taivaallista ?jämäköity sekin hyvin ☺

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          20.2.2018 06:29

          Hei Iina, mahtavaa! Lisään reseptiin huomion, että onnistuu myös maitosuklaalla <3 Mitä suklaata muuten käytit 🙂

          Vastaa
          • Iina sanoo

            20.2.2018 18:26

            Käytin tuota Xtran maitosuklaata, mitä saa s-ryhmän kaupoista ?

          • Anni Paakkunainen sanoo

            21.2.2018 07:51

            Hyvä tietää, jos joku kysyy <3

  18. Nelli sanoo

    17.3.2018 14:53

    Sopiiko tämä kreemi sokerimassan alle?

    Vastaa
    • Anni sanoo

      17.3.2018 14:58

      Kyllä, sopii loistavasti 🙂

      Vastaa
  19. Johanna sanoo

    30.4.2018 21:55

    Voikohan tätä pakastaa? On ihanan makuista, en viitsisi heittää pois kun tuli tehtyä vähän ylimäärin.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.5.2018 09:21

      Hei Johanna,

      Laita kreemi pakasterasiaan ja kunnolla kiinni. Voit pakastaa useamman viikon. Kun otat käyttöön niin sulata ja vatkaa uudestaan 🙂

      Vastaa
  20. Matu sanoo

    30.7.2018 15:40

    Moikka!
    Pystyisiköhän kakun pakastaa täytettynä ja päällystettynä? Helpottaisi viime hetken häävalmistelua!

    Vastaa
  21. Anni sanoo

    1.8.2018 12:12

    Moikka Matu,

    Kakun voi pakastaa, mutta kakku pitää peitellä hyvin, ettei se ota makuja ja hajuja pakastimesta. Siitä syystä ulkonäkö saattaa tulla suttuiseksi ellei sinulla ole kakun kokoista isoa suljettavaa rasiaa. Lisäksi kreemin koostumus saattaa muuttua. Kakkupohjan voi aina pakastaa, itse en suosi koko kakun pakastamista, mutta toki niin voi tehdä.

    Vastaa
  22. Amanda sanoo

    4.8.2018 10:49

    Heippa!

    Ajattelin tehdä tämän suklaakreemin täytteeksi pikkuleipiin. Juhlat kolmen viikon päästä ja ajattelin nyt jo leipoa pikkuleivät valmiiksi pakkaseen ja mieluiten myös täyttäisin ne valmiiksi. Kestääköhän kreemi hyvänä pakastimessa? ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      4.8.2018 17:33

      Hei Amanda,

      luulisin, että voit täyttää ja pakastaa. En usko että käy mitään 🙂 Pakkaa hyvin, niin ettei pikkuleivät ota makua pakastimesta. Kreemi on todella sulavaa ja luikasta. Pidä sitä hetki jääkaapissa niin se jähmettyy hiukan ja täyttö helpottuu 🙂

      Vastaa
      • Amanda sanoo

        5.8.2018 10:18

        Selvä, näin teen ? kiitos vastauksesta! ?

        Vastaa
  23. Elli sanoo

    15.8.2018 14:01

    Onko minun hyvä tehdä tuo kuorrutuskin tänään kun huomenna tarvitsen sen työkavereille

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.8.2018 07:47

      Teen itse kuorrutteet aina tarjoilupäivänä, koska ne kovettuvat (voi pohjaiset) jääkaapissa. Toki voi tehdä ennakkoonkin. Silloin on hyvä pitää hetki huoneenlämmössä ja vatkata kuohkeus takaisin 🙂

      Vastaa
  24. Hanna sanoo

    1.9.2018 13:00

    Käytätkö tähän kreemiin suolatonta voita vai tavallista voita? Ja olen tekemässä tätä 26 cm:n kakkun kuorrutukseen ja täytteeksi. Täytyykö tehdä 1,5 kertaisena?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.9.2018 14:38

      Käytän ihan tavallista voita. Ilmoitan aina erikseen, jos resepti vaatii suolatonta 🙂 Nyt en osaa muistaa ihan tarkalleen tuota riittoisuutta – riippuu myös kakkusi korkeudesta. Jos epäilet riittävyyttä niin tee varmuudeksi 1.5 kertainen ohje. Jos kreemiä jää yli voi sen myös pakastaa.

      Vastaa
  25. Leipuritar sanoo

    9.9.2018 13:49

    Ihana resepti 🙂
    Onko sulla ohjetta mimmonen suklaaganashe tähän sopisi valuttaa päälle?
    Kiitos jo etukäteen.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.9.2018 17:30

      Moikka,

      Voit tehdä suklaaganachen esimerkiksi tämän ohjeen mukaan:

      https://www.anninuunissa.fi/kummituskakku-suklaakakku-gluteeniton/

      Vastaa
  26. Salla sanoo

    30.9.2018 19:12

    Hei, olen aiemminkin tehnyt tätä ihanaa kreemiä kakkuun, mutta nyt päätin käyttää tosi tummaa suklaata (pääosin 80%) ja lisäsin lopussa daim rouhetta ja nopeasti sekaisi. Kreemistä tuli heti vatkauksen lopetettuani tosi jämäkkää eikä silkkistä kuten aiemmin. Olisiko jompikumpi näistä muutoksista voinut tehdä sen, esim olisiko suklaata pitänyt laittaa vähemmän kun on niin tummaa? ?

    Vastaa
  27. Anni Paakkunainen sanoo

    30.9.2018 20:24

    Moi Salla, vosin veikata, että tuo todella tumma suklaa on jämäköittänyt kreemiä tai kumoikin. En osaa tarkemmin sanoa testaamatta miten suhteita tulisi muuttaa. Daimrouhekin on voinut vaikuttaa koostumukseen.

    Vastaa
  28. Anna sanoo

    27.10.2018 12:17

    Aivan superhyvä ja suklainen kakku tuli syntymäpäiväjuhliin!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      28.10.2018 11:19

      Ihanaa kuulla <3 Kiitos palautteesta!

      Vastaa
  29. Maria sanoo

    13.11.2018 22:42

    Voiko tätä kuorrutetta pursottaa?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.11.2018 06:56

      Voi tottakai. Kreemi on tosi pehmeää, joten kannattaa jämäköittää sitä hiukan kylmässä ennen pursottelua.

      Vastaa
  30. Essi sanoo

    23.11.2018 11:26

    Hei Anni, ihastuttavan näköinen ja varmasti myös suussasulavan suklaisen makuinen. Tämä menee nyt seuraavaksi kokeiluun mulla. Haluaisin kysyä voiko kreemin tehdä margariinista vai toimiiko ainoastaan voi? Kiitos vastauksestasi.t.Essi

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      26.11.2018 17:38

      Hei Essi,

      kiitos kommentistasi <3 En ole itse kokeillut margariinista, mutta muistelen jonkun lukijan testanneen ja onnistuneen <3 Kokeile siis ihmeessä!

      Vastaa
  31. Nadja sanoo

    6.12.2018 22:06

    Hei! Onko aromin käyttö ns”pakollista”?
    Terv.Nadja

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      7.12.2018 07:20

      Aromin käyttö ei ole ikinä pakollista. Ne ovat ikäänkuin mausteita, joita laitetaan aina maun mukaan tai ei ollenkaan 🙂

      Vastaa
  32. Henna sanoo

    19.12.2018 21:27

    Hei. Onko voin määrässä jokin virhe? Teimme tällä ohjeella ja meistä voita tuli todella paljon, kun melkein paketillinen. Voi maistui meistä läpi ja oli liian äklöä syödä. Harmi, kun kakku meni nyt piloille.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.12.2018 06:36

      Hei Henna, määrät on ohjeessa ihan oikein. Tämä on yksi suosituimmista kreemiohjeistani ja tällä on onnistunut moni kotileipuri, mistä olen saanut paljon positiivista palautetta. Kreemin teko on hankalaa ja sitä pitää opetella. Kreemit ovat usein voipohjaisia, mutta voi ei maistu kreemissä kun kreemi on vatkattu oikein. Tosi harmi kuulla, että jokin on mennyt valmistuksessa teillä pieleen 🙁 Voit lukea lisää voikreemin valmistuksesta täältä:

      https://www.anninuunissa.fi/monipuolinen-voikreemi/

      Vastaa
      • Hanna sanoo

        3.6.2019 11:28

        Joo kreemi on liian voimainen ja peittää suklaan maun. Itsekään en pystynyt syömään. Omistan monitoimikoneen ja kreemi näytti täsmälleen samalta kuin sinun, joten tässä on turha syytellä ”vatkaamistaitojamme”. Maistuu paremmalta, kun pistää vain puolet voin määrästä ja enemmän tuorejuustoa.

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          4.6.2019 08:32

          Harmi, että koit vastauksesi syyttelevänä. Se ei ole ollut tarkoitus. Koitan itse pitää kommentoinnin täällä aina asiallisena ja mukavana – toivon sitä muiltakin. Meillä kaikilla on erilainen maku. Hyvä, jos löysit kuitenkin tavan tehdä tästä suositusta kreemistä sinun makuusi sopivamman lisäämällä tuorejuustoa ja vähentämällä voin määrää 🙂

          Vastaa
  33. Anukoo sanoo

    2.3.2019 19:39

    Toimii hyvin myös maidottomalla Oatlyn påmackan ”tuorejuustolla” 😊

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      3.3.2019 07:35

      Mahtavaa! 🙂 Kiitos kommentistasi!

      Vastaa
      • Dave sanoo

        30.3.2019 11:12

        Käykö fazerin maitosuklaa?

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          31.3.2019 11:47

          En ole testannut itse Fazerin maitosuklaalla, mutta kommenttien perusteella kreemin voi tehdä maitosuklaaseen onnistuneesti 🙂

          Vastaa
  34. Sanna sanoo

    14.4.2019 14:05

    Kokeilin ensimmäistä kertaa tätä poikani 2v-synttärikakkuun ja voi NAM miten ihanan makuista kreemiä!! 😍 Todellakin silkin pehmeää ja ihanan makuista, olisi voinut lähes syödä kulhosta päin 😄

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.4.2019 19:18

      Hih tämä on kyllä silkkisen ihanaa 🙂 Kiva kun sinäkin pidit!

      Vastaa
  35. Leena sanoo

    29.5.2019 10:23

    Voiko kreemin alle laittaa jotain hilloa yms?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.5.2019 21:14

      Tottakai voi 🙂

      Vastaa
  36. Jojo sanoo

    1.7.2019 22:34

    Moikka,
    Ihana ohje, mietin tässä että jos kreemin päälle tulisi sokerimassa koristeita, vettyisiköhän ne?
    Kun on kuitenkin tuo tuorejuusto mukana 🤔

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      2.7.2019 19:51

      Moikka Jojo, laittaisin koristeet kakun pintaan tarjoilupäivänä. Eivät vety yhtä helposti kuten kerman päällä, mutta varmuuden vuoksi välttäisin koristelemasta päivää ennen 🙂

      Vastaa
  37. Linda K sanoo

    20.8.2019 10:13

    Heips,
    Riittääkö täytteestä puolikas annos, jos täytän vain yhden kerroksen sekä kuorrutan päällisen? Kakku on 20cm 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.8.2019 06:49

      Hei,

      Saattaa riittää, jos käytät kuorrutetta harkiten 🙂

      Vastaa
  38. Rebecca sanoo

    28.8.2019 15:30

    Hei,
    Onko hölmö idea tehdä suklaakakku tällä täytteellä, mutta kuorruttaa valkoisella kerma-rahka-seoksella? Jääkö tumma pohja paistamaan läpi tms. Kakku tulee syntymäpäiville ja jollain tapaa miellän valkoisen kakun juhlavammaksi kuin suklaanvärisen.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.8.2019 06:49

      Hei,

      Ei se ole minusta tyhmä idea – usein suklaakakkujakin kuorrutetaan valkoisella. Silloin toki on riskinä, että kakku paistaa läpi alta ellet tee paksuja pursotuksia 🙂

      Vastaa
  39. Mimu sanoo

    31.8.2019 09:40

    Moikka 🙂 olen tekemässä kakkua mihin tulee mansikkamousse ja toiveissa oli suklaakuorrutus ja kermapursotukset…onnistuisiko jos tällä reseptillä kuorrutraisi kakun tasaiseksi ja päälle pursottaisi kerman(myös sivuille) vai valuuko kerma pois

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      31.8.2019 10:09

      Moi,

      Valitettavasti luulen että kerma valuu pois liukkaan voipohjaisen kreemin päältä 🙁

      Vastaa
  40. Saana sanoo

    5.10.2019 22:02

    Ihana ohje! Muokkasin ohjetta siten, että laitoin 200g maitosuklaata ja 200g Geishaa. Tuli mukava pähkinäinen vivahde tuosta Geishasta ja koostumus täydellisen samettinen. Täyte tuntuu olevan vähän suolaiseen taittuva, ja arvelenkin tämän johtuvan voin määrästä. Saattaa olla, että keittiövaakani hieman huijasi ja voita tuli hivenen liian reippaasti.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      6.10.2019 12:12

      Voi pieni suolainen vivahde häiritsee voi tässä ohjeessa käyttää suolatonta voita 🙂 Itse pidän juuri tuosta suolaisuuteen taittavasta mausta. Ihanaa sunnuntaita!

      Vastaa
  41. Minna sanoo

    23.10.2019 15:01

    Mitenköhän tämä toimisi kuppikakkujen kuorrutteena. Saako pursotettua, pitääkö muotonsa pursotuksen jälkeen ja kolmannekseen mahtaako olla aivan liian makeaa.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      23.10.2019 18:30

      Makeus on aina maistajan suussa 🙂 Minusta ei ole liian makeaa, mutta meillä kaikilla on hiukan erilainen maku. Tätä voi ehdottomasti myös pursottaa, jos tuntuu hiukan liian pehmeältä niin kreemiä voi pitää hetken jääkaapissa, missä se jämäköityy, koska on voipohjainen.

      Vastaa
  42. Katri sanoo

    1.4.2020 15:41

    Moi! Olen tekemässä kreemiä toiseksi kakun täytteeksi ( 2 kerrosta tätä ja 2 kerrosta vadelmamoussea). Kakku on melko korkea joten jähmettyykö tarpeeksi jotta kakku pysyy kasassa, esim kannattaako lisätä Liivatetta? Voita on kyllä melko paljon mutta parempi kuitenkin varmistaa 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.4.2020 17:58

      En laittaisi tätä kreemiä noin korkean täytekakun täytteeksi. Se kovettuu kylmässä, mutta pehmenee huoneenlämmössä ja voi luisua kakun välistä pois. Miksi et tekisi ihan suklaamoussea:

      https://www.anninuunissa.fi/taydellinen-suklaamousse-liivatteeton/

      Vastaa
  43. Elina sanoo

    13.4.2020 19:05

    Kuulostaa ihanalle tämä ohje!
    Paljonko kreemiä tarvitsen jos teen pienen kakun n.18cm vuokaan? Riittääkö puolitettu annos?
    Lisäksi olisiko sinulla ohjetta suklaakakkuun joka ei olisi tehty tummasta suklaasta? Mieheni toivoi suklaakakkua mutta ei liian tummaa…hankalaa löytää reseptiä…

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.4.2020 07:10

      Hei,

      Kreemin riittoisuus riippuu tietenkin siitä kuorrutatko kakun vai laitatko sitä myös kakun väleihin ja kuinka korkean kakun teet 🙂

      Suklaakakut tehdään yleensä aina leivontasuklaaseen tai kaakaojauheeseen. Voisit testata kaakaopohjaista sokerikakkupohjaa, jos haluat miedon suklaan maun.

      https://www.anninuunissa.fi/tumma-sokerikakkupohja/

      Vastaa
      • Elina sanoo

        17.4.2020 22:12

        Kiitos paljon!

        Vastaa
  44. Apua sanoo

    24.7.2020 14:14

    Hei! Jos käy niin, että kreemi pääsee juoksettumaan, voiko sitä vielä pelastaa mitenkään?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.7.2020 20:58

      Missä kohdassa juoksettuminen tapahtui?

      Vastaa
  45. S sanoo

    20.8.2020 17:45

    Täydellinen luottoresepti! Tähän on turvauduttu ties kuinka monet kerrat ja aina yhtä onnistunut. Kiitos tästä ohjeesta!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.8.2020 08:07

      Ihanaa <3 Tämä on kyllä mahtava ohje minustakin 🙂

      Vastaa
  46. Inka sanoo

    18.11.2020 00:03

    Hei, tämä näyttää aivan ihanalta. Riittääköhän kreemi 25cm halkaisijaltaan kakun täytteeksi ja väliin, jos teen kakkuun vain yhden välin?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      18.11.2020 07:10

      Kreemiä tulee runsaasti. Uskon, että riittää kyllä.

      Vastaa
  47. Inka sanoo

    18.11.2020 00:11

    Tulin tuohon halkaisija-asiaan vielä lisäämään, että kuvan kakussahan on neljä kerrosta ja kolme väliä? Riittääkö ohje 20cm halkaisijalla siis kahteen vai kolmeen väliin? 🤔

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      18.11.2020 07:12

      Riittoisuus lukee selkeästi ohjeessa. Tässä vielä ote:

      Ohjeen kreemi riittää yhden halkaisijaltaan 20 cm kakkuvuoan täyttöön (3 kerrosta) ja kuorrutukseen. Jos teet pelkästään kuorrutuksen voit puolittaa ohjeen.

      Vastaa
      • Inka sanoo

        18.11.2020 13:11

        Kiitos vastauksista! ☺️ Tämä oli selkeä, mielestäni kuvassa vain oli yksi kerros enemmän, mutta ehkä sinä puhuitkin väleistä ja minä ajattelin kakun kerroksia ☺️

        Vastaa
  48. Nooras sanoo

    27.11.2020 20:39

    Tein aiemmin kakun väliin suklaakreemiä, jossa oli vain voita, tuorejuustoa ja maitosuklaata. Se kovettui jääkaapissa niin, että leikatessa piti väkisin painaa, että kerros lohkesi 😅 onneksi oli omaan käyttöön.

    Nyt haluaisin testata tätä niin, että 25cm kakun kahteen väliin vadelmamoussea ja yhteen väliin tätä. Kovettuuko tämä kuinka kovaksi jääkaapissa, onko leikattavaa? Kannattaisiko tehdä puolikas annos tuohon yhteen 25cm väliin? En haluaisi ”pelkkää” suklaamoussea, kun haluaisin vadelman kanssa todella rikkaan ja paksun suklaatäytteen.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      28.11.2020 07:46

      Tämä suklaakreemi kovettuu myös voin ansiosta jääkaapissa ja siitä tulee todella tönkköä, jos käyttämäsi suklaa on todella tummaa. Jos ei pysty leikata on kuitenkin jotain mennyt valmistuksessa pieleen. Kakut tosin kannattaa antaa aina olla hetken huoneenlämmössä ennen leikkaamista. Maistuukin paremmalta.

      Jos haluat pehmeästi leikkautuvaa moussea kakun väliin niin suosittelen tätä:

      https://www.anninuunissa.fi/taydellinen-suklaamousse-liivatteeton/

      Vastaa
  49. Leipoja sanoo

    7.1.2021 20:44

    Hei! Voiko pari pisaraa nestemäistä vanilja-aromia aiheuttaa kreemin juoksettumisen? Olen kerran tehnyt tätä kreemiä aiemminkin ja onnistui hyvin (muistaakseni tuolloin en lisännyt aromia), nyt sen sijaan juoksettui sen jälkeen kun olin lisännyt kaakaojauhe-vesi-seoksen, tuorejuuston, sulan suklaan ja aromin, vaikka tätä ennen vatkattu voi-sokerimassa oli näyttänyt juuri oikealta. Kaikki aineet olivat huoneenlämpöisiä.

    Mietin myös miksi kaakaojauhe pitää sekoittaa kuumaan veteen, mikäli kaikki muut aineet tulee olla huoneenlämpöisiä?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.1.2021 11:32

      En usko, että voi noin pienestä määrästä juoksettua. Kaakao sekoittuu kuumaan nesteeseen paremmin. Ohjetta voi toki soveltaa halutessaan.

      Vastaa
  50. Marjo sanoo

    14.3.2021 20:51

    Huippu ohje, myös tuo kakkupohja😋 Mietin tästä valkosuklaaversiota, mikä on kaakaojauheen merkitys kreemissä, voisiko sen jättää valkosuklaisesta vain pois..?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      15.3.2021 05:14

      Kokeile ihmeessä ja kerro miten onnistuit 🙂 Kaakaojauhe tuo syvyyttä suklaiseen makuun. Minulla on myös erikseen valkosuklaakreemin ohje ja se löytyy täältä:

      https://www.anninuunissa.fi/taytelainen-valkosuklaakreemi/

      Vastaa
      • Marjo sanoo

        15.3.2021 15:42

        Huomasinkin sen kun olin kysynyt😀 Menee kokeiluun!

        Vastaa
    • Anna sanoo

      15.9.2021 00:32

      Hei Marjo, kokeilitko valkosuklaalla? Millainen tuli?☺️
      T. Anna

      Vastaa
  51. Lumikki sanoo

    29.5.2021 12:30

    Hei, mitä luulet, voiko kakun pakastaa,jos tekee jo aikaisemmin valmiiksi?

    Vastaa
  52. Anna sanoo

    15.9.2021 00:30

    Olen tehnyt tätä usein ja tämä on taivaallisen hyvää!!☺️
    Mietin että voisikohan tästä tehdä valkosuklaaversion vaihtamalla tumman suklaan valkoiseen ja jättämällä kaakaon pois?🧐

    Vastaa
    • Anna sanoo

      15.9.2021 00:31

      Ah, nyt näinkin tuon aiemman kommentin!

      Vastaa
  53. Anna sanoo

    30.9.2021 17:23

    Näyttääpä herkulliselta! Ajattelin tehdä tämän kakun valmistujaisjuhliin ja pohdin kahta asiaa. Kannattaako kakku täyttää edellisenä iltana ja kuoruttaa juhlapäivänä? Ja Kuinka hyvin vaahto pitää muotonsa kun on huoneenlämpöistä? Mikäli kakku siis seisoo juhlapöydässä pidempään niin jaksaako pitää itsensä siististi kasassa? Onko tällaisesta kokemusta?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.10.2021 13:07

      Hei, täytän itse kakut aina edellisenä päivänä ja kreemitän sekä koristelen tarjoilupäivänä. Kuorrutuksenkin voi tehdä jo edellisenä päivänä tähän kakkuun. Kreemi pitää kyllä muotonsa ihan hyvin ellei ole kamala helle ja kosteus , kuten kesällä 🙂

      Vastaa
  54. Maarit sanoo

    16.12.2021 19:43

    Minulla onnistui täydellisesti, mutta on ällön makeaa.
    Täytyy todella tykätä suklaasta, muuten ei pysty syömään. Vieläkin vihloo hampaita. Ehkä kakun täytteeksi pitäisi lisätä jotain raikasta.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.12.2021 07:00

      Tällaisia ne makuasiat ovat 🙂 Toisen mielestä täydellistä ja toisen ei. Ihanaa joulun aikaa!

      Vastaa
  55. Inka sanoo

    13.5.2022 00:50

    Tämä kreemi on toiminut minulla erinomaisesti!
    Tein kreemiä isomman satsin ja pakastin. Aion viikonloppuna tehdä churroja ja mietin, voisiko tätä sulatettuna, uudelleen vatkattuna ja huoneenlämpöisenä soveltaa suklaamoussedippinä churroille. Tai voisiko kreemiä löysentää jollain tapaa vielä tässä vaiheessa? Tulisiko sinulle jotakin keinoa mieleen?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.5.2022 05:30

      Tämä kreemi on loistavaa 🙂 Varmasti toimii myös suklaamoussedippinä! Jos lämmität kreemiä saat siitä juoksevampaa.

      Vastaa
      • Inka sanoo

        13.5.2022 12:37

        Kiitos! ☺️ Eli siis ihan mikrossa / hellalla voisi koittaa lämmittää (kädenlämpöiseksi?)?

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          16.5.2022 09:44

          Mikrossa lämmittäisin ihan hetken (samoin tehdään jos pitää nopeasti saada voikreemistä pehmeää – ei hellalla 🙂

          Vastaa
  56. minea sanoo

    18.5.2022 19:29

    hei! miten voin välttää ettei kreemistä tule liikaa voin makuinen?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      18.5.2022 20:37

      Kun voikreemi on vatkattu kunnolla ja tarpeeksi pitkään se ei maistu voilta. Tähän tarkoitukseen kannattaa käyttää aina sähkövatkainta.

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios