• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Jäätelö
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Leivontaohjelma
  • Mökkiohjeet
  • Perhe
    • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria

Helppo Vegaaninen Suklaapiirakka

Makeat piirakat· Pääsiäinen· Vegaaninen

28 maalis
Helppo Vegaaninen Suklaapiirakka

Nyt se starttaa! Nimittäin pääsiäisleivonta! Ja apua voin luvata, että tämä piirakka on niin koukuttavan hyvää, ettet pysty pitämään näppejäsi erossa siitä. Mikä parasta? Ei ehkä tarvitsekaan, koska tämä piirakka ei ole siitä pahimmasta päästä. Ohjeessa ei nimittäin käytetä voita eikä lisättyä valkoista sokeria!

Mieheni jättää välillä makeat leivonnaiset maistamatta (niitä tosin pyörii täällä aika usein, joten en ihmettele). Mutta silloin kun hän maistaa ja hakee vielä lisää, tiedän että olen ylittänyt itseni. Tämän piirakan kohdalla hän marisi, että leivo uusi. No niin leivonkin pääsiäiseksi! Vaikka suuremmat juhlat ja kyläilyt ovat pääsiäisen osalta peruttu, niin me aiotaan panostaa ruokaan ja ottaa vaikka etäyhteys läheisiin. Toivottavasti myös tekin.

Jos nyt vielä saan hehkuttaa muutamaa yksityiskohtaa tässä reseptissä, niin tästä ei leivonta helpommaksi muutu. Et nimittäin tarvitse uunia, mitään ei tarvitse vatkata ja piirakka tekeytyy itsekseen valmiiksi kun jaksat hetken odotella. Ihan huippua miten helpolla syntyy jotain näin älyttömän hyvää!

Instagramin puolella tämä piirakka sai jo valtavaa suosiota, kun kuvailin piirakan valmistusta jokunen viikko sitten. Nyt jos koskaan kannattaa ottaa IG-tilini @anninuunissa seurantaan. Voit osallistua esimerkiksi liveleivontaan kanssani ja inspiroitua arjen pienistä asioista.

Helppo Vegaaninen Suklaapiirakka

Helppo Vegaaninen Suklaapiirakka

Noin 10-12 hlö

Ohje

  • 350 g digestive keksejä
  • 100 g maidotonta margariinia (tai kookosöljyä tms.)
  1. Hienonna keksit tehosekoittimessa tai käsin murskaten.
  2. Sulata margariini ja sekoita keksimuruun.
  3. Painele keksipohja halkaisijaltaan 28 irtopohjallisen (tai umpinaisen) piirakkavuoan pohjalle.
  4. Nosta jääkaappiin.

Vinkki! Jos pohja tuntuu jäävän kovin kuivaksi lisää rasvan määrää, jotta pohja ei murene. Varsinkin, jos käytät gluteenittomia keksejä.

Suklaamassa

  • 1 tlk (400 ml) kookosmaitoa (voit käyttää puolet tai kokonaan kookoskermaa, jolloin saat täyteläisempää)
  • 300 g tummaa suklaata 50-70% (Brunbergillä on maidoton)
  • (2-3 tl kookossokeria tai muu sokeri) VOIT JÄTTÄÄ POIS
  1. Mittaa kookosmaito kattilaan ja lisää suklaa pieninä paloina sekaan.
  2. Lämmitä seosta miedolla lämmöllä hämmentäen niin kauan kunnes suklaa on täysin sulanut.
  3. Lisää halutessasi makeutta kookossokerilla.
  4. Kaada suklaamassa keksipohjan päälle ja laita piirakka jääkaappiin hyytymään 1-2 tunniksi.

EDIT 30.3.2020: Moni on kysynyt voiko kookosmaidon/kerman korvata tavallisella kermalla. Vastaus: kyllä voi korvata kuohukermalla. Lähtisin testaamaan 3 dl kuohukermaa, jotta täyte pysyy kiinteänä. Voit laittaa myös 4 dl kermaa ja 400 g suklaata, jolloin täyte varmasti riittää paksuna kerroksena 28 cm vuokaan. Ja pohjassa margariinin voi korvata voilla samassa suhteessa. Jätä kommenttia postaukseen, jos testaat tätä onnistuneesti. HUOM! Käytä mielellään 60-70% tummaa suklaata.

Koristelu

  1. Koristele piirakka (vegaanisilla) suklaamunilla tai muilla koristeilla ennen tarjoilua.

HUOM! Kuvissa näkyvät koristeet löysin Jenkeistä. Suomessa en ole törmännyt vegaanisiin ”linnunmuna” -koristeisiin. Eli jos teet täysin vegaanisen piirakan, niin muista tarkistaa koristeiden tuoteseloste.

Helppo Vegaaninen Suklaapiirakka
Helppo Vegaaninen Suklaapiirakka

Aurinkoista viikonloppua!

/Anni


Lisää helppoja ja nopeita reseptejä löydät täältä.
Pääsiäiseen sopivaa reseptiikkaa taas täältä.


Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

22 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Maidoton Juusto-Kasvispiirakka
Seuraava artikkeli: Pääsiäisen Sitruuna-Bebet »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Veera sanoo

    28.3.2020 09:58

    Ihana piirakka ja sopii munkin ruokavalioon! <3

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      28.3.2020 15:36

      Joo! Tämä on ihan super <3 Oikeesti parempaa näin kuin sokerilla. Mä teen pääsiäiseksi tätä ja päälle hävikkibanaaneista tehtyä sorbettia!

      Vastaa
  2. Aloittelija sanoo

    28.3.2020 16:09

    Voikos tuon täytteen tehdä maitoon ja kermaan?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      28.3.2020 16:10

      Voit tehdä tavalliseen kuohukermaan ja pohjassa voi käyttää voita 🙂

      Vastaa
      • Liis sanoo

        30.3.2020 14:24

        Mitkä määrät ovat kerman ja voin kanssa?

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          30.3.2020 16:49

          Voita tulee pohjaan ihan saman verran kuin margariinia. En ole testannut tarkkoja määriä tavallisen kerman kanssa. Testaisin 3 dl kermalla, mutta täytettä tulee hieman ohuempi kerros. Jos testaat tämän onnistuneesti niin olisi mukava, että kerrot miten onnistuit 🙂

          Vastaa
  3. Tanja sanoo

    28.3.2020 22:41

    Käytin kakkuun gluteenittomia digestive keksejä ja laitoin rasvaa reilu 50g. Silti pohja ei ”hyytynyt” lainkaan vaan keksi oli ihan murusena kakkua leikatessa.. Mitähän tein väärin?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.3.2020 08:09

      Hei Tanja, pohjassa oli liian vähän rasvaa. Gluteenittomat keksit ovat kuivempia kuin tavalliset ja usein tarvitsevat jopa hiukan enemmän rasvaa tällaisissa ohjeissa.

      Vastaa
  4. julia sanoo

    29.3.2020 12:27

    Moi! onnistuiskohan tuo kaura- tai soijatuotteilla 🤔 tai onko ajatusta millä sen voisi korvata jos ei maitotuotteita käytä mutta kookos ei sovi makuna yhtään suuhun. Kuulostaa kyllä niin herkulliselta, että oikein harmitti miksi kookosta ei voisi edes vähän kestää makuna 🙁

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.3.2020 12:41

      Moi, kookosmaito/kerma toimii tässä ohjeessa hyvin, koska se jähmettyy kylmässä suklaan kanssa, jolloin piirakka pysyy hyvin koossa. Minusta kookos ei maistu läpi ja suosittelen kokeilemaan. En ole testannut piirakasta vielä erilaisia versioita muilla kasvikermoilla, mutta rohkeasti vain kokeilemaan. Täyte saattaa jäädä hieman löysemmäksi. Valitse kuumennusta kestävä mahdollisimman rasvainen kerma.

      Vastaa
  5. Anni sanoo

    31.3.2020 14:49

    Herkuista poiketen.. millä kameralla kuvaat luomuksesi? 😍

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      31.3.2020 15:18

      Mulla on käytössä Olympus OM-D E-M10 2 🙂

      Vastaa
  6. Anni sanoo

    5.4.2020 08:39

    Hei! Minä kokeilin tehdä piirakan kermaan. Laitoin täytteeseen 2dl kuohukermaa ja 200g taloussuklaata. Tein siis annoksen puolitettuna pienempään vuokaan testimielessä. Valitettavasti seos ei hyytynyt edes yön yli odottaessa leikattavaan kuntoon, vaan pysyi melko valuvana ja juoksevana. Toisaalta seoksen maku oli jo tuolla 200 grammalla suklaata mielestäni niin voimakas ja makea, etten ehkä myöskään lisäisi enää enempää suklaan määrää. Tällä perusteella siis sanoisin, ettei kuohukerma ehkä toimi parhaalla tavalla, vaan vaatisi jämäkämpää rakennetta, kuten kookoskerma on. Testailut jatkukoon! 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      5.4.2020 09:08

      Moikka, kiitos kun jaoit tämän kokemuksen. Luulen, että taloussuklaa ei ole tarpeeksi tummaa täytteeseen ja se on muutenkin makeampaa kuin 60-70% tumma suklaa, joka hyytyy paremmin. Pitää tehdä muutama testaus tästä asiasta itsekin ja kuulostella niitä, jotka onnistuivat näissä määrissä, että mitä suklaata käyttivät.

      Vastaa
  7. Sartsa sanoo

    13.4.2020 11:02

    Aivan törkeän hyvää, tein piirakan pitkäperjantauna ja sitä ei aeuraavallw päivälle jäänyt kuin pienen pieni siivu. Pojallekin kelpas paremmin kuin hyvin, vaikka olikin vegaanista. Tuli mieleeni tehdä tuota pelkkää täytettä pieniin kulhoihin, sukalaamoussea tekis mieli.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.4.2020 13:48

      Ihana kuulla, että piditte tästä 🙂 Tässä myös yksi todiste siitä, että vegaaniset herkut ovat todella hyviä! Pelkkä täyte moussena kuulostaa ihanalta! 🙂

      Vastaa
  8. Russeli sanoo

    2.5.2020 08:01

    Taas superherkullisen kuuloinen ja nätin näköinen piirakka! Ajattelin leipoa tämän kahvikutsuille ensi viikolla ja laittaa marjoja päälle pääsiäismunien sijasta! Mukavaa viikonloppua! 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      2.5.2020 18:38

      Kuulostaa ihanalta 🙂 Marjat sopivat tähän piiraaseen täydellisesti 🙂 Mukavaa viikonlopun jatkoa!

      Vastaa
  9. Maiju sanoo

    24.10.2020 12:09

    Kokeilin valkosuklaalla ja ei hyytynyt, tummasuklaalla todella hyvää, nam!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      25.10.2020 05:42

      Tummassa suklaassa on se etu että se jähmettää kerman 🙂 Tämä on kyllä herrrrrkkua!

      Vastaa
  10. Tuulia sanoo

    31.3.2021 12:03

    Tein tätä tupareihin ja ihmiset vain ottivat lisää. Ja lisää. Ja lisää! Täytyy sanoa, että tämä on paras KOSKAAN maistamani suklaaherkku! 😍
    Joka ikinen vieras mainitsi erikseen, kuinka herkullista piirakka oli.

    Tein piirakan pari päivää aiemmin jääkaappiin. Huomasin, että maku vain parani parissa päivässä. Tämä säilyy jääkaapissa varmasti useamman päivän ajan.

    Omassa versiossani käytin digestiveä, Sunnuntain maidotonta margariinia, 200 ml kookosmaitoa, 200 ml kookoskermaa ja Brunbergin tummaa suklaata. Päälle laitoin Pätkiksiä, koska piirakan ei tarvinnut olla vegaani. Oli muuten törkeän hyvä makuyhdistelmä! 😍

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      31.3.2021 14:54

      Aivan ihana super kommentti! Ihanaa kun tykkäsit ja kaikki vieraat myös. Tämä ohje on minustakin niin täydelline: helppo ja herkullinen (sekä säilyy hyvin). Moni arkailee kookosmaidon kanssa, mutta tähän se sopii niin loistavasti. Ihanaa kevättä!

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivokset Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vege Yhteistyö Ystävänpäivä

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
New York 2019 💖🗽🌸 10 kuvaa 10 muistoa 10 New York 2019 💖🗽🌸

10 kuvaa
10 muistoa
10 hetkeä
10 tunnetta

#anninmatkat #newyorkcity
Kaupallinen yhteistyö @dansukkersuomi VAPPU-LIVE Kaupallinen yhteistyö @dansukkersuomi VAPPU-LIVE PE 23.4. & ARVONTA! 🎈

Pistetään taas simat tulemaan vapuksi, jooko?🥂 Viime vuonna pidin simaliven, joka räjäytti inboxini. Kommentteja, kysymyksiä ja kiitoksia tulvi joka puolelta. Satoja simapulloja oli laitettu tulemaan ja häkellyin siman (sekä liven) suosiosta. 🎉Tänä vuonna teemme saman uudestaan eikö vain? 

Pidän simaliven perjantaina 23.4. Sima ehtii tekeytyä valmiiksi juuri sopivasti vapuksi. Livessä voitte kysyä mitä tahansa siman valmistusprosessiin liittyen. Leivotaan myös pieni makea siman kaveriksi 🍩 Lisäksi arvon mahtavan Dansukkerin tuotepaketin viidelle seuraajalle ja liveen osallistuvalle! 

Osallistu arvontaan kommentoimalla:

1. Minkä makuista simaa haluaisit tehdä? 💛
2. Lunasta toinen arpa kertomalla mitä nopeaa vappuherkkua haluaisit leipoa simalivessä? 💛

Ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti. Osallistua voi keskiviikkoon 14.4. asti. 🎈

Lisätietoja livestä tulossa pian 👌🏻#anninuunissalive #ihanitsetehty #suomensokeri #sima #anninuunissa
Positiivisia asioita, vauvoista, äitiydestä, per Positiivisia asioita, vauvoista, äitiydestä, perheestä 🤍

On ihan parasta, kun..

🤍 saat hänet ensi kertaa syliisi

🤍 hän ojentaa kädet sinua kohti

🤍 hän painaa pään olkapäätäsi vasten

🤍 saat itkun loppumaan halaamalla 

🤍 nukutte päiväunet sylikkäin sohvalla

🤍 hän hymyilee ensimmäisen kerran

🤍 huomaat hänen rakastavan tekemääsi ruokaa

🤍 tuoksutat häntä (vauvan tuoksu!)

🤍 hassuttelette yhdessä

🤍 kun hän katsoo sinua silmiin

Jatkakaa listaa kommenteissa 👇🏻

Erilaisia mielipiteitä ja ”ootappa vaan -ohjeistuksia” äitiydestä, kasvatuksesta, vauvoista ja vauva-arjesta riittää. Aika paljon peloteltiin ja varoiteltiin meitäkin. Lisää myös positiivisia tarinoita synnytyksestä, vauvavuodesta, vauvoista, perheestä ja lapsista kiitos. Tämä on nimittäin ihan parasta ja en osannut yhtään arvata 🙏🏻

Kuvat 📸 @visuelli.erja
Hei ihana pulla 💛 pelastit sateisen päivän ☔️

Vahingossa jääkaapin jämistä (tuorejuustosta, mangososeesta ja hiivan käntystä) syntynyt idea ilahdutti  kahvihetkiä tällä viikolla 🥭 Niin kuohkea taikina, mehevä sisus, raikas ja täyteläinen pulla. TÄYDELLINEN! 

Te äänestitte ohjeen jatkoon ja se löytyy huomenna blogista! 👌🏻 Ihanaa viikonloppua 😘 #anninuunissa
”Söisin kaikki, jos äiti antaisi” 🥕🧁 ”Söisin kaikki, jos äiti antaisi” 🥕🧁

Pienten herkkusuiden odottamat: Ihanat porkkanamuffinssit (ei lisättyä sokeria) ohje löytyy nyt blogista 🙌🏻 Linkki profiilissa 💛

#anninuunissa #leivovauvalle
Mä vaan lusikoin täällä hymyssä suin viimeisi Mä vaan lusikoin täällä hymyssä suin viimeisiä pääsiäisherkkuja suuhuni ja katselen kun te leivotte sitruunamutakakkua 💛🍋 Huikeeta 😍 Ihania viestejä oon saanut teiltä pitkin pääsiäistä. Tässä yksi niistä 🙏🏻:

”Hei Anni! Koska reseptisi rikkoi Internetin ja sai lemon curdin loppumaan pk-seudun kaupoista, piti vähän soveltaa. Lime curdia sattui kuitenkin löytymään, joten laitoin sitä ja sitruunan sijasta limeä. Taikinaan meni yhden limen mehu ja kahden limen kuori. Kakun päälle paahdoin vielä valkosuklaata ja voi jessus sentään! Kaikki reseptisi mitä olen kokeillut ovat olleet hyviä, mutta tämä oli kyllä aivan älytön.”

Ootte parhaita 💛

#anninuunissa #sitruunamutakakku
SITRUUNAMUTAKAKKU 🍋 Hukun teidän kuviin ja ja SITRUUNAMUTAKAKKU 🍋

Hukun teidän kuviin ja jakoihin 💛🙏🏻 

Sitruunamutakakun idea lähti sitruunapaloista, joiden ohjetta en löytänyt. Sitten muistin Ruotsissa maistamani sitruunamutakakun ja päätin sen olevan seuraava paras vaihtoehto hukkuneelle 🍋ohjeelle. Leivon ensimmäisen erän ja en ollut tyytyväinen. Tuunasin reseptiä ja syntyi teidänkin mielestä täydellisen tahmea, ihanan sitruunainen ja helppo pääsiäisherkku, joka on parhaimmillaan kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa. 

Tämä ei ole siis uusi innovaatio, mutta ilmeisen oikeaan aikaan aloin omaa versiotani hehkuttamaan, nimittäin innostuitte ISOSTI. Muutama teistä valitteli tänään, että lemon curd on kaupasta loppu 🙊 oli se sitten tämän ohjeen syy tai ei niin paljon olette ohjeellani leiponeet 🔥

Ahh oon niin otettu, että oon saanut innostaa teitä leipomaan tänä pääsiäisenä 💛💛💛 pus ihanat! 

#anninuunissa #sitruunamutakakku
Maistuisiko pala herkullista neljän aineen suklaa Maistuisiko pala herkullista neljän aineen suklaajäädykettä? 🐣🍫 Ihanan pääsiäisjälkkärin ohje löytyy uusimmasta @unelmientalojakoti -lehdestä. Vitsit miten kiva tämä projekti on jo tähän asti ollut. Odotan joka kuukausi innolla uusinta numeroa ja sitä, että saan avata huolella suunnittellun, leivotun, stailatun ja kuvatun aukeaman 🤩

Minä leivoin ja taas stailattiin yhdessä 👌🏻 Kuvan nappasi 📷@johannamyllymakiphotographer 💛

Herkullista pääsiäistä! ☀️

#anninuunissa #pääsiäiskakku
Kaupallinen yhteistyö Hartwall & @baileysofficial Kaupallinen yhteistyö Hartwall & @baileysofficial 🐣

Olen pahoillani, mutta suunnittelin teille vielä yhden viettelevän pääsiäisohjeen 🙊 Tällä kertaa aikuiseen makuun. 

Pääsiäisen ihanimmassa (ja helpoimmassa) jälkkärissä maistuu seosongissa oleva passionhedelmä, kermarahka, suklaamunat ja täyteläinen Baileys Irish Cream Original TAI uusi Salted Caramel maku! 💛

Lasikakut ovat loistavia juuri nyt kun juhlijoita on samassa tilassa vähemmän. Voit tehdä juuri sen verran annoskokoisia kakkuja, kun pöydän ääressä on syöjiä. Näppärää. Katso video Baileys lasikakkujen kokoamisesta stoorien puolelta ☝🏻👏🏻

Koko ohje löytyy blogista ja linkki stoorien puolelta sekä profiilista 🧁

#baileyspääsiäismuna #dontmindifibaileys #baileysirishcream #anninuunissa
Eilen oli harmaa ja sateinen päivä 🌧Päätett Eilen oli harmaa ja sateinen päivä 🌧Päätettiin piristää arkea leipomalla porkkanamuffinsseja Onnin kanssa 🧁 Iltapäivällä sitten herkuteltiin. 

Yllätyin taas itsekin miten hyvin lempileivonnaiseni muuttui pienen sormiruokailijan versioon ilman valkoista sokeria. Tällä kertaa käytin makeuttajana muun muassa omenasosetta 🍎🥕

Tänään lähdetään pitkälle lenkille aurinkoon ja otetaan eväät mukaan ☀️Äänestitte stoorien puolella tämänkin reseptin jatkoon - julkaisen sen pääsiäisen jälkeen 👌🏻

Ihanaa päivää! Nautitaan auringosta. Pssst huomenna räjäytän teidän tajunnan viimeisellä makealla pääsiäisohjeella! 🐣 #anninuunissa #annijaonni
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2021 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios