Laskiaispullaa neljällä eri tavalla!
Ensi viikolla monet meistä viettävät hiihtolomaa ja mikä siihen kuuluu tärkeänä osana? No laskiaispullat tietenkin!
Laskiaispullaa neljällä eri tavalla!
Rakastan laskiaispullia ja vaikka en ensi viikolla itse lomaile, niin taidan pari pullaa (ainakin viisi) syödä. Kuuluvatko laskiaispullat sinun hiihtoloma-viikkoosi? Olen parin viime vuoden aikana itse leiponut laskiaispullia uuteen muotoon. Mielestäni on hauskaa saada vähän vaihtelua perinteiseen pullaan. Mutta mikä täytyy säilyä on pullataikina, hillo ja kerma! Syötkö sinä pullan hillolla vai mantelimassalla? Tässä postaukselle esittelen teille omat suosikkini fuusio-laskiaspullista. Klikkaamalla otsikkoa pääset tutkimaan reseptiä. Mukavaa lomaa lomailijoille!
Laskiaispullawrap
Laskiaispullakakku
Laskiaispulla HotDog
Hodari oli yksi suosikeistani, niin helppo täyttää!
Laskiaispulla-Donitsi
Laskiaispulla-Donitsin tuunasin pullantuoksuisen pressipäivän päätteeksi. Käytössä minulla oli Lantmännen Unibake tuotteet, joista valitsin ihanan mehevän donitsin. Donitsi kätkee sisäänsä mansikkaviipaleita ja kermavaahtoa. Lue lisää pullantuoksuisesta päivästä TÄÄLTÄ.
Kuva: Kristiina Hemminki |
Tuo donitsi on kiva, sellaisia voisin tehdä pullan sijaan ! Minä taasen tykkään laskiaispullasta mantelimassalla, ihan ehdottomasti 🙂
Tykkäsin donitsista ja varsinkin kun sisällä oli tuoretta mansikkaa. Näitä voisi tehdä kesälläkin 🙂 Selvästi olemme jakaantuneet hillo tai manteklityyppeihin. Kumpikin on hyvä, mutta jos täytyy lemppari valita… 🙂