• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Laskiaispullaa neljällä eri tavalla!

Laskiainen· Pullat

19 helmi

Herkullista Laskiaistiistaita!

Ensi viikolla monet meistä viettävät hiihtolomaa ja mikä siihen kuuluu tärkeänä osana? No laskiaispullat tietenkin!


Laskiaispullaa neljällä eri tavalla!

Rakastan laskiaispullia ja vaikka en ensi viikolla itse lomaile, niin taidan pari pullaa (ainakin viisi) syödä. Kuuluvatko laskiaispullat sinun hiihtoloma-viikkoosi? Olen parin viime vuoden aikana itse leiponut laskiaispullia uuteen muotoon. Mielestäni on hauskaa saada vähän vaihtelua perinteiseen pullaan. Mutta mikä täytyy säilyä on pullataikina, hillo ja kerma! Syötkö sinä pullan hillolla vai mantelimassalla? Tässä postaukselle esittelen teille omat suosikkini fuusio-laskiaspullista. Klikkaamalla otsikkoa pääset tutkimaan reseptiä. Mukavaa lomaa lomailijoille!

Laskiaispullawrap

Kääri pullat rullalle ja maistele kermaa, hilloa sekä pullataikinaa varmasti joka haukulla!

Laskiaispullaa neljällä eri tavalla!

 

Laskiaispullakakku

Parin vuoden takainen hitti toimii edelleen!

Laskiaispullaa neljällä eri tavalla!

Laskiaispulla HotDog

Hodari oli yksi suosikeistani, niin helppo täyttää!

Laskiaispullaa neljällä eri tavalla!

Laskiaispulla-Donitsi

Laskiaispulla-Donitsin tuunasin pullantuoksuisen pressipäivän päätteeksi. Käytössä minulla oli Lantmännen Unibake tuotteet, joista valitsin ihanan mehevän donitsin. Donitsi kätkee sisäänsä mansikkaviipaleita ja kermavaahtoa. Lue lisää pullantuoksuisesta päivästä TÄÄLTÄ.

Kuva: Kristiina Hemminki

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Pinterest

Instagram

6 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Tuore pulla – paras pulla!
Seuraava artikkeli: Ihana Tukholma ja sen herkut! »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Sanna sanoo

    19.2.2017 09:04

    Laskiaispulla hotdog näyttää kyllä veikeältä. Itse laitan pullani väliin kyllä molempia, hilloa ja mantelimassaa 😀

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.2.2017 10:06

      Hodarit maistuivat etenkin miespuolisille herkuttelijoille – kiva oli sen kun hilloa ja kermaa sai yhtä paljon suuhun joka haukulla 🙂 Oi molempia! Hodariinhan voisi laitaa mantelimassan "nakiksi" ja hillon ikäänkuin ketsupiksi 😉

      Vastaa
  2. Jack Bauer sanoo

    19.2.2017 19:53

    Kylläpä näitä tapoja tehdä laskiaispulla on vaan monta ja lisää tulee koko ajan! 🙂 Hillo pitää ja kerma pitää ehdottomasti löytyä pullasta. Mantelimassan voi tuoda kolmanneksi siihen mukaan, jos haluaa kunnolla herkutella. Hillo tuo pulliin vähän raikkautta ja siksi sitä täytyy aina olla. Tämä menee varmasti ensi vuonna siihen, että berliininmunkki toimii pullan roolissa. Siitä on sitten enää paha vetää överimmäksi 😀

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.2.2017 05:43

      Hmmm nam berliininmunkki! 😛 Saas tosiaan nähä mitä kaikkea ensi vuonna on luvassa. On kuitenkin hauskaa, kun eri versioita tulee koko ajan lisää. Olishan se vähän tylsää, jos aina vaan olis se perinteinen – joak muuten ehkä kuitenkin on se paras 🙂

      Vastaa
  3. Tita sanoo

    20.2.2017 08:13

    Tuo donitsi on kiva, sellaisia voisin tehdä pullan sijaan ! Minä taasen tykkään laskiaispullasta mantelimassalla, ihan ehdottomasti 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.2.2017 09:44

      Tykkäsin donitsista ja varsinkin kun sisällä oli tuoretta mansikkaa. Näitä voisi tehdä kesälläkin 🙂 Selvästi olemme jakaantuneet hillo tai manteklityyppeihin. Kumpikin on hyvä, mutta jos täytyy lemppari valita… 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Strawberries & Cream 🍓 Kesän ihanin mansikkaka Strawberries & Cream 🍓 Kesän ihanin mansikkakakku ❤️ löytyy aukeamaltani uusimmasta @unelmientalojakoti -lehdestä 🌸

📷 @satu_nystrom kuvasi ja pääsin itse taas käsimalliksi 👌🏻
Kesäilta Kakolassa 🥂 Turku-pullaa kauppahalli Kesäilta Kakolassa 🥂 Turku-pullaa  kauppahallissa, tarinoita ja kummituksia Turun-linnassa sekä Turun paras skagen ❤️ Kaikki tämä ja muut kesävinkit Turkuun löytyvät nyt blogin puolelta 👆🏻 linkki profiilissa #anninmatkat (Blogipostaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä @visitturku kanssa 🫶🏻)
Mökkiruokaa 🍓 Tässä 6 x meidän juhannuksen Mökkiruokaa 🍓 Tässä 6 x meidän juhannuksen suurinta herkkua: 

MANSIKAT
APEROL SPRITZ
UUDET PERUNAT, SKAGEN & LOHI
MELONI-FETASALAATTI
RAPARPERI-MURUPIIRAKKA
VOHVELIT

Mitä teillä herkuteltiin?
Juhannusvinkeille ei näy loppua! 🌸 Vaivaan tä Juhannusvinkeille ei näy loppua! 🌸 Vaivaan täällä pizzataikinaa ja leivon raparperipiirakkaa mökille. Samalla tulin vinkkaamaan teille, että paljon kyselty RAPARPERIJÄÄDYKE, löytyy nyt blogin puolelta. Teen ehtii vielä tehdä tänään pakkaseen. Koristeluun syötäviä kukkia luonnosta 🌱💗 Linkki ohjeeseen profiilissa 👆🏻 #anninuunissa
Vegaaninen Skagen 🫶🏻 OHJE alla 👇🏻Niin Vegaaninen Skagen 🫶🏻 OHJE alla 👇🏻Niin hyvää, ettei sitä melkein usko todeksi ja tarjoiluehdotus sai inspiraationsa mätidipistä 🧡

OHJE

1 pkt maustamatonta tofua 
½ luomu sitruunankuori 
2-3 rkl sitruunanmehua 
½ tl mustapippuria myllystä 
½ tl sormisuolaa 
1 kesäpunasipuli 
3 rkl tilliä 
1 ½ dl veg. majoneesia 
3 rkl kasvipohjaista ranskankermaa 
4 rkl punaista merilevämätiä (cavi-art) 
 1 pussi maalaissipsejä

Valuta ja kuivaa tofu. Leikkaa pieneksi tai murusta. Raasta sitruunan kuori ja purista sitruunamehu sekaan. Mausta lopuksi suolalla sekä pippurilla. 
Hienonna sipuli sekä tilli. Sekoita majoneesin, ranskankerman sekä merilevämädin kanssa. 
Yhdistä seokset ja kääntele tasaiseksi. Laita maustumaan jääkaappiin 30 minuutiksi. Nostele tarjolle ja koristele skagen merilevämädillä, sipulilla ja sipseillä. 

 #anninuunissa #skagen
Linkitin teille stoorien puolelle ihanimmat juhann Linkitin teille stoorien puolelle ihanimmat juhannuskakut ja muut ohjeet 🍓 Huomenna tulossa vielä yksi tajunnan räjäyttävä HELPPO raparperikakku-ohje sekä video 🌱 Karusellin viimeisenä pieni teaseri 🔥
TGIF 🧀🥂 Sen kunniaksi viinivinkki & herkulli TGIF 🧀🥂 Sen kunniaksi viinivinkki & herkullisten (antipasti) juustopalleroiden ohje 👇🏻

OHJE

150 g tuorejuustoa
1 dl raastettua parmesaania
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja pienenä paloina
0,5 dl pieniä kapriksia tai hienonnettua oliivia
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl sipulijauhetta
1 dl rouhittua pistaasipähkinärouhetta (tai muu pähkinärouhe)

Mittaa kaikki aineet (paitsi pähkinärouhe) kulhoon ja sekoita tasaiseksi.
Pyörittele tahnasta käsin palloja.
Kierittele pallot pistaasirouheessa.

Nautiskele ihanan Le Contesse Prosecco Rosén kanssa 🌸 Ihanaa viikonloppua!
Syreenit 💜 Pyyhkäise ja katso seuraava kuva. I Syreenit 💜 Pyyhkäise ja katso seuraava kuva. Ihanan syreenisokerin ohje alla 👇🏻Herkuttele vaikka muurinpohjalettujen päällä Juhannuksena 🌸

SYREENISOKERI

2 dl syreenin kukkia
2 dl sokeria

Kerää syreenin oksia maljakkoon omalta pihalta tai luonnosta.
Nypi kukat tertuista talouspaperin päälle, jotta ötökät poistuvat kukista.
Huuhtele kukat kunnolla ja nosta ne kuivumaan talouspaperin päälle.
Mittaa sokeria ja kukkia vuorotellen puhtaaseen kannelliseen lasipurkkiin. Sekoita ja jätä kansi auki.
Sekoittele sokeria vielä parin päivän ajan. Kun kukat näyttävät kuivahtaneen sokerin sekaan voit sulkea kannen. Voit myös tässä vaiheessa siivilöidä sokerin halutessasi.

SÄILYVYYS: Syreenisokeri säilytetään ja se säilyy yhtä pitkään kuin tavallinen sokeri.
Ihan hullua, kesä just alkoi ja me kuvattiin tän Ihan hullua, kesä just alkoi ja me kuvattiin tänään syksyä lautasella 🍠🍐Ihania vegaanisia leivontajuttuja tulossa 👌🏻suolaisena ja makeana. 

Nyt juhannusta suunnittelemaan! Mitä herkkua ilman ei keskikesää voi juhlia? 🌸🌿
Upeinta juhlapäivää jokaiselle tänään juhliv Upeinta juhlapäivää jokaiselle tänään juhlivalle 🥂🌸 ja skool kesälle!
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2022 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios