• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Sitruuna-Vadelmajuustokakku Vadelmamarengilla

Äitienpäivä· Juustokakut· Pääsiäinen

1 loka
Sitruuna-Vadelmajuustokakku Vadelmamarengilla
Sitruuna-Vadelmajuustokakku Vadelmamarengilla



Sitruuna-Vadelmajuustokakku Vadelmamarengilla – Apua, en kestä miten ihana tästä tuli! Ensimmäiset sanat, jotka pääsivät suustani kun kakku, jonka resepti syntyi tehdessä oli valmis. Pidin Pop Up kahvilaa Kauniaisissa kukkakauppa Ihana Kukkasessa ja tämä kakku oli suosituin kaikista kahdeksasta kakusta, joita kahvilassa oli tarjolla. Se myytiin loppuun ensimmäisen vartin aikana ja moni asiakas jäi harmittelemaan, ettei saanut omaa palaa.  Minä olin yksi näistä harmittelijoista. Olisin halunnut oman kakkupalan.

Tässä kakussa kaikki menee täydellisesti yhteen makujen ja tekstuurin osalta. Rapea pohja, pehmeä täyte ja oi niin samettinen marenkihuntu. Vadelma ja sitruuna – no ne vaan sopii yhteen. Vieläkin haaveilen palasta tätä unelmaa. Taidan leipoa uuden.


Sitruuna-Vadelmajuustokakku Vadelmamarengilla

Noin 8-10 hlö

Pohja:

  • 150 g digestive keksejä
  • 50 g voita
  • ripaus fariinisokeria (valinnainen)
  1. Pingota leivinpaperi 20 cm irtopohjavuoan pohjalle.
  2. Aja keksit esimerkiksi blenderissä hienoksi.
  3. Sulata voi kattilassa ja yhdistä kaikki aineet ja sekoita kunnolla.
  4. Painele keksipohja irtopohjavuoan pohjalle ja laita jääkaappiin.

Täyte

  • 200 g tuorejuustoa
  • 3 dl vispikermaa
  • 2 dl tomusokeria
  • 1 sitruunan mehu + kuori
  • 3-4 liivatelehteä
  • 1 tl aitoa vaniljasokeria
  • kotimaisia vadelmia
  1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen (5min).
  2. Purista ja raasta sitruuna.
  3. Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi ja sulata puristetut liivatelehdet mehuun. Jätä jäähtymään.
  4. Vatkaa tomusokeri ja vaniljasokeri tuorejuuston kanssa notkeksi.
  5. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi toisessa kulhossa.
  6. Vatkaa liivateliemi tuorejuustomassan sekaan ohuena nauhana.
  7. Kääntele lopuksi joukkoon kermavaahto ja sitruunan kuoriraaste.
  8. Aseta irtopohjavuoan reunoille reunakalvo halutessasi siistin pinnan kakun reunoille.
  9. Kaada täyte keksipohjan päälle ja asettele vadelmat täytteen päälle.
  10. Laita hyytymään jääkaappiin ainakin 5 tunniksi tai yön yli.
  11. Tee marenki vasta kun kakku on hyytynyt.


Vadelmamarenki
  • 3 valkuaista
  • 2.5 dl sokeria
  • 1 dl vettä
  • 3 tl aitoa vadelmajauhetta
  • 1 tippa pinkkiä geeliväriä
  1. Vatkaa valkuaiset kuohkeaksi kovaksi vaahdoksi.
  2. Kuumenna kattilassa sokeri ja vesi 115-120 asteiseksi.
  3. Kaada sokeriliemi valkuaisten joukkoon ohuena nauhana koko ajan vatkaten.
  4. Jatka vatkaamista, kunnes marenki on huoneenlämpöistä.
  5. Lisää tippa geeliväriä sekä vadelmajauhe ja vatkaa tasaiseksi.
  6. Kaavi marenki hyytyneen kakun päälle ja viimeistele palettiveitsellä nätiksi.
  7. Polta marengin pintaa kevyesti tohottimella.
  8. Tarjoile kakku!
Vinkki! Aito vadelmajauhe, joka on tehty pakastekuivatuista vadelmista ilman lisättyjä väri tai makuaineita vain jauhamalla ne hienoksi jauheeksi antaa marengille upean vadelman aromin. Voit käyttää jauheen korvaajana myös esimerkiksi nestemäistä  vadelma-aromia. 
Sitruuna-Vadelmajuustokakku Vadelmamarengilla

Lisää Juustokakkuja löydät täältä.

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

45 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Nutella Cupcakes
Seuraava artikkeli: Syksyinen Kukkasidontakurssi »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Roosa sanoo

    2.10.2016 06:58

    Moikka! Onpa vallan suloinen kakku!
    Mulla olisi yksi kysymys prinsessakakusta ja ajattelin kääntyä puoleesi tässä. Olisin siis tekemässä vegaanista prinsessakakkua ja mietin, että miten marsipaanin voisi välttää kokonaan.. En ole koskaan sitä käyttänyt ja luin, että kakun pinta saattaa alkaa hikoilemaan, jolloin marsipaani olisi hyvä laittaa vasta syöntipäivänä. Olisiko mitään vaihtoehtoista tapaa? Tietty tavallinen täytekakku varmaankin toimisi, mutta haluaisin kokeilla jotakin muuta.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      2.10.2016 13:59

      Hei Roosa, Kiitos paljon <3 Minun mielestäni perinteiseen prinsessakakkuun marsipaani kuuluu olennaisena osana, jotta sitä voidaan sanoa prinsessakakuksi 🙂 Voithan kuorruttaa toki kakun jollain muulla tavalla, niin että se näyttää prinsessakakulta, mutta maku ei ole silloin sama 🙂

      Vastaa
    • Roosa sanoo

      3.10.2016 06:10

      Kiitos pikaisesta vastauksesta! 🙂 Tiedän, ettei kakkua voi prinsessakakuksi kutsua ilman marsipaania, en vain ole koskaan käyttänyt sitä, joten hieman jänskättää mitä siitä tulee. Jos teen kakun muuten valmiiksi edeltävänä päivänä ja laitan marsipaanin vasta syöntipäivänä, onko tämä siis ok?

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      3.10.2016 06:44

      Mielestäni marsipaani on helppoa käsitellä. Tekisin itse juuri noin. Eli muuten voit tehdä kakun kokonaan valmiiksi, mutta kuorrutus tarjoilupäivänä. Harjoitus tekee mestarin. Ks. linkki prinsessakakun resepti:

      http://www.anninuunissa.fi/2015/04/kevaiset-prinsessakakut-aidille.html

      http://www.anninuunissa.fi/2016/06/valkoiset-prinsessakakut-valmistujaisiin.html

      http://www.anninuunissa.fi/2014/08/prinsessakakku-eli-prinsesstarta.html

      Vastaa
  2. Johanna sanoo

    3.10.2016 20:15

    Toimiiko tämä marenki myös pursotettuna? Mietin uunijäätelön päälle ja myös sivuille.. voisiko marengin tehdä valmiiksi muutamaa tuntia ennen ja säilyttää pursotinpussissa jääkaapissa ennen jäätelön päälle lisäämistä?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      4.10.2016 04:57

      Hei Johanna, marenki mitä tässä kakussa on on italialainen marenki, mutta maustettuna ja värjättynä. Sitä voi pursotella. Sen voi tehdä valmiiksi ja pakastaakin, joten vastaus on kyllä. Olen huomannut, että marengin koostumus on parasta heti kun se on valmis, mutta tosiaan voi tehdä valmiiksi ja pursottaa myöhemminkin. 🙂

      Vastaa
  3. Johanna sanoo

    4.10.2016 11:54

    Ok, kiitos ? Tarvitsisin vadelmajauhetta jo huomenaamulla, osaatko sanoa myykö tätä pk-seudulla kukaan kivijalkaliike?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      4.10.2016 13:25

      Hei Johanna, en ole tietoinen, että tätä jauhetta olisi muilla myynnissä. Voit tilata verkkokaupastani ja valita kassalla noudon varastolta, joka sijaitsee Espoossa Tapiolassa. 🙂

      Vastaa
  4. Johanna sanoo

    4.10.2016 17:13

    Ok, kiitos ? Tarvitsisin vadelmajauhetta jo huomenaamulla, osaatko sanoa myykö tätä pk-seudulla kukaan kivijalkaliike?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      12.11.2016 05:37

      Hei, valitettavasti en ollut huomannut tätä viestiäsi aiemmin. Vadelmajauhetta en tiedä myytävän muualla kuin minun verkkokaupassani.

      //Anni

      Vastaa
  5. A sanoo

    11.11.2016 19:33

    Moikka Anni!
    Toimisiko mielestäsi tämä marenki täytekakun kuorutteena? Ja jos kuoruttaisin halk 26cm kakun niin olisiko määrä esim tupla tästä reseptistä?
    Miten kyseinen marenki kestää säilytystä jääkaapissa?
    Kiitos avusta jo etukäteen <3

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      12.11.2016 05:36

      Moikka,

      Hei kyllä toimii myös kuorrutteena! Olen käyttäny esim tässä ks. linkki alla kakussa 🙂

      http://www.anninuunissa.fi/2016/08/sitruuna-mustikkakakku.html

      Tuon reseptin määrä varmasti riittää kuorrutukseen – tässä juustkakun päällä on iso "kasa" marenkia, kuorrutuksen ei tarvitse olla yhtä paksu. Marenki kestää hyvin jääkaapissa kakun päällä, mutta laittaisin sen kakun päälle heti kun sen olen vatkannut. Ei tykkää siitä jos sen jättää kulhoon odottamaan.

      Vastaa
    • A sanoo

      12.11.2016 23:41

      Kiitos vinkeistä ❤️

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.11.2016 06:56

      Ole hyvä 🙂

      Vastaa
  6. Hanna sanoo

    28.10.2017 15:24

    Hei! Ihanan näköinen kakku!? Pystyisiköhän tämän tekemään ilman liivatetta tai miten sen voisi korvata?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.10.2017 16:08

      Hei Hanna,

      Kiitos <3 Voit hyydyttää juustomassan vege-gelillä tai agarilla (ks. pakkauksen ohjeet käyttöön). Valitettavasti suhteita minulla ei ole itselläni antaa, koska en ole tähän reseptiin testannut. Mukavaa sunnuntaita!

      Vastaa
  7. Susna sanoo

    17.11.2017 07:31

    Tarviiko marengin pintaa välttämättä käsitellä tohottimella? Kakku näyttää ihanalta ja haluaisin kokeilla, mutta tohotin puuttuu..

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.11.2017 07:37

      Hei Susna 🙂 Ei tarvitse, se on vaan ulkonäkö seikka. On ihan yhtä hyvää ilman käsittelyä. Mukavaa viikonloppua!

      Vastaa
  8. Sonja sanoo

    7.2.2018 02:23

    Minkälaista tuorejuustoa käytit tässä? Mietin kun itselläni löytyy valmiiksi sitruunatuorejuustoa että voiko sitä käyttää vai pitääkö olla normaali? ”

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      7.2.2018 06:47

      Hei Sonja, mainitsen aina erikseen, jos ohjeessa pitää käyttää vain tietynlaista tuorejuustoa – itse käytän aina Philadelphiaa, koska maultaan ja rakenteeltaan se on minusta parasta. Mutta voit siis korvata tuotejuuston. Kannattaa tarkistaa kuinka paljon maustettu tuorejuusto sisältää sokeria, että kannattaako sinun jättää ohjeessa lisättävästä sokerista osa pois 🙂

      Vastaa
  9. Marjut sanoo

    4.4.2018 15:05

    Kiitos aivan mahtavasta reseptistä. Tämä juustokakku vei koko perheen kielet mennessään pääsiäisen jälkiruokana ja maistui hyvältä vielä pari päivää myöhemminkin. Epäilin sitä kuorrutuksen takia. Pääsin vieläpä leikkimään uudella toholla. Ostin valtavan sitruunan ja ensi kerralla riittää pienempi. Nam!

    Vastaa
    • Anni sanoo

      4.4.2018 17:35

      Hei Marjut, kiitos mukavasta viestistäsi. Tämä ohje on tosiaan ihana ja ihastuin kakkuun itsekin!Mukavaa kevättä!

      Vastaa
  10. Riikka sanoo

    17.4.2018 14:33

    Hei. Ajattelin kokeilla reseptiä viikonloppuna. Haluaisin vielä varmistuksen, että voiko vadelmat laittaa kakkuun jäisinä ??

    Vastaa
    • Marjut sanoo

      25.4.2018 09:54

      Ehdit varmaan jo tekemään kakun. Minä laitoin jäisiä vadelmia, jotka ensin sulatin ja siivilöin liian nesteen pois. Onnistui loistavasti.

      Vastaa
      • Anni sanoo

        25.4.2018 14:43

        Hyvä vinkki Marjut 🙂 Kiitos kun kävit kommentoimassa!

        Vastaa
  11. Anni sanoo

    17.4.2018 14:50

    Hei, laitoin itse tuoreita, koska oli kesä. Pakasteet voivat vetisyttää täytettä hieman, mutta en näe miksi niitä ei voisi laittaa 🙂

    Vastaa
  12. Marianne sanoo

    20.5.2018 21:36

    Hei,
    testasin reseptiä ja kakku oli aivan todella hyvää. Kiitos reseptistä! Olen suunnitellut tekeväni tätä juhliimme, mutta marenki pitäisi pursottaa mielellään jo edellisenä päivänä. Onko mitään vinkkiä, jolla marengin sulamisen voisi estää? Koekakussa nimittäin näin kävi.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      22.5.2018 08:51

      Hei Marianne 🙂 Ole hyvä, tämä kakku kuuluu omiin suosikkeihini! Minulle käy välillä myös niin, että marenki sulaa. Nyt joudun kertomaan, etten tiedä ihan tarkkaan mistä se johtuu. Marenki saattaa reagoida lämpöön ja kosteuteen, joka vaikuttaa koostumukseen. Se riski siis on että marenki sulaa, mutta olen tehnyt tämän kakun itse onnistuneesti myös edellisenä päivänä ilman sulamista. Voit toki tedä marengin valmiiksi, mutta lisätä sen kakun päälle vasta ennen tarjoilua.

      Vastaa
  13. Elina sanoo

    28.5.2018 08:08

    Kauan tämä kakku(marenkikuorrute) säilyy valmiina? Vai pitääkö syödä heti?:)

    Vastaa
    • Anni sanoo

      28.5.2018 08:42

      Hei Elina,

      Kakku säilyy kuten muutkin juustokakut 2-4 pv kylmässä säilytettynä. Parhaillaan ja kauneimmillaan kakku on tietenkin tekopäivänä 🙂

      Vastaa
  14. Jipsu sanoo

    27.6.2018 11:39

    Hei,
    Ohjeessa ei ollut fariinisokerin määrää, eikä vadelmien määrää. Kuinka Paljon näitä mahtaa tulla?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      27.6.2018 11:58

      Hei Jipsu,

      Jätän aina vähän soveltamisen varaa resepteihin 🙂 Fariinisokeria ripaus tai ei ollenkaan pohjaan. Vadelmia voi asetella täytteen päälle oman maun mukaan noin 5-10 kpl. Mukavaa päivää!

      Vastaa
  15. Iina sanoo

    9.8.2018 16:00

    Hei! Voisiko tähän tehdä tavallisen marengin, eli ihan vain valkuaisia ja sokeria? Jonka sitten maustaa vadelma-aromilla ja värjää pastavärillä. Mikähän olisi hyvä valkuaisten ja sokerin määrä jos näin tekee?

    Vastaa
    • Iina sanoo

      9.8.2018 16:09

      Ja vielä lisäyksenä, minulla on 23cm irtopohjavuoka, voisikohan ohjeen tehdä 1,5kertaisena?

      Vastaa
      • Anni Paakkunainen sanoo

        12.8.2018 20:27

        Voit toki tehdä marengin myös kypsyttämättä sitä 🙂 Alla linkki helppoon ohjeeseen millä olen itse tehny:

        https://www.anninuunissa.fi/helppo-raparperi-marenkitorttu/

        Tekisin 23 vuokaan tuplana tai 1.5 kertaisena. Riippuu kuinka korkean kakun haluat 🙂

        Vastaa
  16. Janina sanoo

    29.8.2018 16:11

    Heippa!

    Pystyisikö marengin sokerin korvaamaan maustetulla tomusokerilla? 🙂
    Kakku näyttää ja kuulostaa niin herkulliselta, että pakko päästä testaamaan!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.8.2018 17:48

      Heippa Janina,

      En ole tehnyt ikinä italialaista marenkia tomusokerilla.. tässä ohjeessahan sokeri sulatetaan veden sekaan ja kuuma sokeriliemi kaadetaan valkuaismassaan, jolloin se kypsentää marengin. Valitettavasti en osaa kokeilematta sanoa miten käy tomusokerilla. Kakku on taivaallista muuten! <3

      Vastaa
      • Janina sanoo

        29.8.2018 20:30

        Aah totta! Olimpa hölmö, en ajatellut loppuun asti. Kiitos vastauksesta! :’)

        Vastaa
  17. Jonna sanoo

    6.5.2019 14:50

    Monelle hengelle tästä kakusta riittää? 🙂 upea kakku!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.5.2019 16:52

      Tämä on ihanaa! Kakusta riittää noin 8-10 hengelle. Päivitän sen myös ohjeeseen 🙂

      Vastaa
  18. Ani sanoo

    19.5.2019 06:28

    Hei, tein eilen itse kakun valmiiksi tämän päivän juhliin. Huomasin kuitenkin vasta nyt, että tuon italialaisen marengin valmistus vaatisi lämpömittaria, jossa lämpö nousee 120 asteeseen. Meillä on vain teeveden keittoon tarkoitettu mittari, jonka asteikko loppuu n. 110 asteeseen. Pohdinkin tässä nyt, kannattaako kakku tehdä sittenkin ilman marenkia, ettei vaan menisi piloille, jos marenki ei onnistukaan ilman. Kaipa se on ihan hyvää ilmankin, vaikka tietysti marenki on tässä kai vähän se koko jutun juju. 🙂

    Osaatko sanoa, miten tarkka tuo lämpötila on, eli täytyykö liemen lämmön olla juuri tuo 115-120 kun se kaadetaan valkuaisvaahtoon? Tai toisaalta haittaako, jos lämpötila nousee yli sen? Onko idea, että marenki tuolla tohottimella polttamalla kovettuu myös alta, vai jääkö se ”sisältä” raa’aksi? Entä kuinka paljon etukäteen marengin voi pintaan laittaa? Kestääkö se odottaa jääkaapissa esim. 2h vai ehtiikö jo tuossa ajassa sulaa?

    Kiitos tosi paljon vastauksista jo etukäteen! 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.5.2019 09:57

      Moikka Ani,

      Vastaus tulee nyt liian myöhään – viikonloppuisin pidän itsekin välillä vapaata leipomisesta ja kysymyksiin vastaamisesta 🙂 Toivottavasti kakkusi onnistui ja oli herkullista.

      Leivonnassakin voi soveltaa, moni tekee marengin ilman mittaria mututuntumalla – tosin se on silloin hiukan vaikeampaa. Se että lämpötila jää vähän alle tai yli ei haittaa. Marengin kypsyyden voi kokeilla ottamalla vaahtoa sormien väliin, jos sokerikiteet ovat sulaneet on se valmista.

      1. Marenki ei sula kun se on tehty näin. Marenki jää pehmeäksi eikä siitä ole tarkoitus saada edes kovaa. Kakun päälle laitettava pehmeä marenki on eri asia kuin kuvat rapeat marengit.
      3. Kuuma sokeriliemi lisätään siksi, että valkuainen kypsyy. Tohottimen käyttö on vain ulkonäkö asia – ei vaikuta enää kypsentämiseen.

      Vastaa
  19. Lukija sanoo

    9.3.2021 22:22

    Hei,
    Tämä kakku on nyt alkanut kiehtoa ja aion tehdä. Kuulostaa juurikin kirpeän ja makean suloiselta yhdistelmältä. Mutta kysyisin, että millä mittarilla tuon veden lämpötilan voi mitata? Entä voiko kakun tehdä pienempään vuokaan, 16 cm? Tykkään sellaisista pienemmistä ulkonäöltä. Mutta en tiedä, kuinka hyvin sitten hyytyy…?

    Vastaa
  20. Lukija sanoo

    9.3.2021 22:26

    Tarkennus, 18 cm vuokaan:)

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.3.2021 05:57

      Hyvä! Tämä kakku on ihanaa 🙂 Ja voit tehdä pienempään vuokaan, ihan yhtä hyvin hyytyy, kun on liivatetta. Marengin lämpötila mitataan keittiö käyttöön tarkoitetulla digitaalisella lämpömittarilla.

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios