|

Salaisuudet julki – Leivontakirjani ilmestyy keväällä!

Salaisuudet julki - Leivontakirjani ilmestyy keväällä!

Vihdoinkin! Saan kertoa teille uutisen ja jakaa tämän kuvan, jonka otin jo viime keväänä, kun pitelin tuota tärkeää sopimusta käsissäni! Olin niin innoissani, halusin jakaa uutisen heti teidän kanssanne, mutta nämä asiat ovat välillä ihan syystäkin salaisia, joten jouduin malttamaan hieman.

Allekirjoitin keväällä kustannussopimuksen WSOY:n kanssa! Kirjoitan, kuvaan ja leivon ihan ikioman herkkukirjani VIHDOINKIN! Kirja lähtee itseasiassa ihan kohta jo painoon, joten enää en voi edes perääntyä tai vetää sanojani pois. Projekti alkoi aikaisin keväällä, mutta on tätä asiaa hauduteltu kustannusyhtiö WSOY:n kanssa jo pari vuotta. Myös te lukijat olette kyselleet aina välillä minun kirjani perään. Nyt voin vihdoin luvata, että kirja on tulossa!


Salaisuudet julki – Leivontakirjani ilmestyy keväällä!

Sitä siis tein, leivontakirjaa, koko kevään ja kesän.. niin ja tämän syksyn. Pitämättä lomaa, järjestäen välissä yhdet häät Italiassa, pyöritin verkkokauppaa, tein asiakkaille projektit sovitusti ja onnistuin päivittämään blogianikin. Välillä itkien, hammasta purren – ihan vain siksi etten tiennyt miten aika riittäisi kaikkeen.

Apua, tälle vuodelle projekteja on tosiaan tullut haalittua. Välillä olen sanonut, että ensi vuonna pidän tauon.. kaikesta. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että saatan selvitä. On ollut todella raskasta pitää tätä salaisuutta sisällä. Se että en ole voinut hehkuttaa teille kirjan etenemistä, haasteita, huippuhetkiä ja muita tunnetiloja! Kirjan tekeminen on ollut yksinäistä, mutta todella antoisaa. Olen oppinut paljon uutta ja tuntenut epävarmuutta välillä, koska kirjaa tehdessä en saa teiltä välitöntä palautetta, jonka saan aina täällä blogin puolella reseptin julkaistessani. Nyt minulla on kasa reseptejä ja kuvia, mutta vasta ensi vuonna tiedän miten otatte ne vastaan.

Salaisuudet julki - Leivontakirjani ilmestyy keväällä!

Millainen kirjastani sitten tulee? Paljastan lisää yksityiskohtia lähiaikoina. Tällä hetkellä voin luvata, että kirja sisältää kakkuja sekä muita herkkuja, inspiraatiota, visuaalisuutta ja kauneutta! Kirja ilmestyy maaliskuussa 2019, joten siihen asti minun ja teidän tulee vielä malttaa!

Salaisuudet julki - Leivontakirjani ilmestyy keväällä! Salaisuudet julki - Leivontakirjani ilmestyy keväällä!

Mitä nyt tapahtuu?

Seuraavaksi lennän Roomaan – olen jo matkalla lentokentälle. Lähden pakoon tätä työkaaosta ja keskityn pelkästään kirjaan. Kirjoitan Rooman vanhassa kaupungissa sijaitsevassa airbnb asunnossani kirjan käsiksen puhtaaksi, käsittelen kasan reseptikuvia, maistelen viiniä, nautin espressoja, haen kukkia torilta työpöydälleni, inspiroidun, hengähdän, suljen somen hetkeksi..

Ei huolta.. muutamia hetkiä jaan tottakai Instagramin puolelle, joten voit seurata matkaani siellä.

Ihanaa viikonloppua!

♥ Anni


Seuraathan herkkujani myös Instagramissa ja Facebookissa?

Myös näillä sopii

Herkutella

8 Kommenttia

 1. Voi miten kivoja uutisia! Kirjasta tulee varmasti super herkullinen 🙂 Mukavaa reissua, suunnitelmasi kuulostavat ihanilta!

  1. Kiitos Minka! Olen niin otettu kaikesta palautteesta 🙂

 2. Ihania ja jännittäviä uutisia, Anni!
  Pakko sanoa, että olen miettinytkin tässä, että sulta pitäisi kyllä ehdottomasti tulla kirja. Ihania ohjeita ja niin kauniita kuvia, että ihan mahtavaa saada ne kansien väliin.
  Onnea jo tässä vaiheessa!

  1. Sari kiitos ihanista sanoista! Tämä on niin jännää myös minulle 🙂 Aivan fantastista miten tämä uutinen on otettu vastaan! Ihanaa viikonloppua!

 3. Lottta sanoo:

  Wau onnea! Ja ihanaa reissua!

 4. Suvi sanoo:

  Hei, onneksi olkoon. 🙂 Odotan innolla kirjaasi ja ostan sen heti kunhan se on julkaistu. 🙂

  1. Hei Suvi, tuntuu hyvältä saada tällaista palautetta jo tässä vaiheessa. Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *