• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Häähumua
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

DIY Daim Jäätelö (ilman konetta)

Jäätelö

3 heinä
DIY Daim Jäätelö (ilman konetta)

Mitä kesä ja helteet olisivatkaan ilman jäätelöä? Loman alkamisen kunniaksi päätin tehdä jäätelöä itse kotona. IhanaDIY Daim Jäätelö (ilman konetta) olkaa hyvät!

Glugoosisiirapin ansiosta jäätelön valmistaminen ilman konetta kotikeittiössä on helppoakin helpompaa. Olen tehnyt jäätelöä ennenkin kotioloissa, mutta nyt päätin kokeilla tätä paljon puhuttua kolmen aineen ohjetta, tosi hieman muunneltuna, jotta massa ei olisi niin kovin äklömakeaa Daim-rakeiden kanssa. Korvasin osan makeasta kondensoidusta maidosta kevyt maidolla. Mielestäni koostumus ei kärsinyt liikaa. Tämä olisi sitten niin hyvää, etten taidakkaan ostaa Daim-jäätelöä enää koskaan kaupasta.


DIY Daim Jäätelö (ilman konetta)

Ohje (noin 1,5 litraa valmsita jäätelöä)

  • 6 dl vispikermaa
  • 1 dl kondensoitua maitoa
  • 1 dl kevyt maitoa
  • 0,5 dl glukoosisiirappia

Lisäksi

  • 150-200 g daimia (maun ja makeuden mukaan)
  • jäätelövohveleita
  1. Vatkaa kerma, siirappi ja maidot keskenään vaahdoksi.
  2. Murskaa daimit pieneksi rouheeksi tai suuremmiksi kokkareiksi.
  3. Kääntele rouheet ja palat jäätelömassaan.
  4. Kaada massa pakastusta kestävään rasiaan, kulhoon tai jäätelöpurkkiin.
  5. Anna massan jäätyä pakastimessa ainakin 8 tuntia.
  6. Tarjoile hieman pehmenneenä vohvelista tai sellaisenaan. Nam!

Vinkki! Voit tehdä jäätelömassasta puikkoja laittamalla massan jäätelömuotteihin. 

DIY Daim Jäätelö (ilman konetta)

Ihanaa jäätelökesää!

/Anni


Muita jäätelöreseptejäni löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

2 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Valkopapukakku Kesän Marjoilla – Terveellisempi ja gluteeniton sokerikakku
Seuraava artikkeli: Dallaspulla-Bostonkakku »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Ella/elamanperhonenn sanoo

    7.7.2015 08:35

    Millä glukoosi siirapin voisi korvata ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.7.2015 12:57

      Hei Ella, glukoosisiirappia laitetaan tähän kotitekoiseen jäätelöön, jotta se saisi jäätelömäisen koostumuksen. Glukoosisiirappi vaikuttaa jäätelömassan pehmeyteen ja siihen ettei se kiteydy jäiseksi. Jos et haluaisi laittaa sitä niin kokeilen itse jättää vaan pois ja lisäisin kondensoitua maitoa. Esimerkiksi niin että laittaisin 2 dl kondensoitua maitoa, 5 dl kermaa ja 1 dl kevytmaitoa. En ole tätä itse kokeillut, joten en tiedä miten massa onnistuu.

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios