| |

Salaisuus julki – oma leivontaohjelmani alkaa tänään!

Salaisuus julki - oma leivontaohjelmani alkaa tänään!

Salaisuus julki – oma leivontaohjelmani alkaa tänään!

Se on hassua, miten voi olla unelma, ilman että edes tajuaa sitä. Tai ehkä ilman, että uskaltaa edes unelmoida ihan konkreettisesti siitä. Sitten yhtenä päivänä tuotantoyhtiöstä soitetaan ja ensitapaamisen yhteydessä sanotaan heti alkuun ”Me ollaan ajateltu, että tehtäisiin tällainen Annin Uunissa ohjelmasarja. Ollaan seurailtu sua nyt hetken aikaa ja sopisit tähän.”  Istuin tuolilla ja hymyilin hölmönä. Pääni sisällä myllersi. Olin juuri päättänyt luopua verkkokaupastani ja monet teistä olitte rohkaisseet minua sanoilla ”kun yhden oven sulkee, toinen avautuu”.

En voinut uskoa koko juttua todeksi. Nyökkäilin ja taisin sanoa ” joo”. Kotona miehen kanssa mietimme tätä yhdessä ja juhlimme varovasti. Vielä ei ollut nimet paperissa. Juhlimme kuitenkin tätä ja sitä, että tekemällä vaikeita päätöksiä voi eteen tulla mitä tahansa muuta upeaa. Reilu kuukausi myöhemmin ajelimme tuotantoyhtiön edustajan kanssa Naantaliin ohjelman pääsponsorin Sallisen maustetehtaalle haistelemaan kardemummaa ja muita ihanuuksia. Silloin uskoin ensimmäistä kertaa, että nyt tämä todella tapahtuu, enkä vieläkään voinut uskoa sitä.


Salaisuus julki – oma leivontaohjelmani alkaa tänään!

Annin Uunissa -leivontaohjelma alkaa tänään Huomenta Suomi Extrassa klo 9.05. Olemme kuvanneet viimeisen kahden viikon aikana 10 jaksoa, joissa keskitytään kauden teemoihin, juhliin ja raaka-aineisiin. Tänään leivon puolukka-kinuskikakkua yhdessä vieraani Liemessä Jennin kanssa. Lähiviikkoina on tulossa paljon makeaa, jonkin verran suolaista, Halloween kakkua ja Isänpäivän herkkuja. Jaksot jatkuvat aina jouluun asti ja joulukuussa on tulossa myös ihania jouluisia vinkkejä. Uusi jakso tulee ulos joka maanantai noin klo 9.10. Jaksot voi katsoa jälkikäteen täältä ja täältä.

Puolukka-Kinuskikakku

Ihana puolukka-kinuskikakku sai inspiraationsa syksyn suosituimmasta puolukkapiirakasta, jonka ohjeeseen pääset tästä.

Voit tehdä kakun myös gluteenittomana. Ohjelman reseptiikka löytyy makuja.fi sivustolta ja pääset sinne tästä.

Annin Uunissa leivontaohjelma Huomenta Suomi Extrassa Salaisuus julki - oma leivontaohjelmani alkaa tänään!

Kiitos Jenni, kun pääsit vieraakseni, olit rauhallinen ja rento oma itsesi, kun ensimmäistä jaksoa kuvattiin. Itse ajattelin monta kertaa, että varmaan pyörryn kohta. Mikään projekti ei ole vielä koskaan ennen ollut yhtä intensiivinen tai henkisesti ja fyysisesti kuormittava. Suunnittelin jaksojen reseptiikan, juonnon ja sujuvan leipomisen kameroiden edessä. Ensimmäinen kuvauspäivä oli minulle kuin mikä tahansa ensimmäinen työpäivä uudessa työpaikassa. Meidän koko tiimi oli aivan mahtava ja ihan herkistyn, kun näin jälkikäteen ajattelen ihmisiä, joiden kanssa sain tehdä tiivisti töitä kaksi viikkoa. Tälle tunteelle on kuulemma nimityskin: tuotantokrapula. Se saattaa iskeä kuvauksien jälkeen ja se iski.

Tuleva syksy tuo tulessaan paljon erilaisia makuja, suolaisia ja makeita. En malta odottaa seuraavia viikkoja ja kaikkia ihania vinkkejä, joita saan jakaa teille ohjelmani välityksellä. Kaikki ohjeet tulevat makuja.fi sivustolle eli löydät ne täältä.

Salaisuus julki - oma leivontaohjelmani alkaa tänään!

Kääk jännittää niin kovasti, miten ohjelma otetaan vastaan tänään. Palaan ehkä myöhemmin täällä tai Instagramissa kertomaan lisää tuntemuksia tästä projektista, mutta tässä kohtaa olen vielä jokseenkin sanaton ja tuntuu, että on turha yrittää sanoin kuvata, miltä tämä koko juttu minusta tuntuu.

Kuvausviikolla koin erilaisia tunteita oppimisesta jännitykseen niin laajasti, että en ole koskaan ennen kokenut vastaavaa. En ole koskaan keskittynyt yhtä intensiivisesti yhteen projektiin. Tämä homma vei kaikki aistit ja voimat. Se että itseäni jännittää todella paljon kumpuaa varmasti myös siitä, että kuten mikä tahansa muu ensimmäinen työpäivä uudessa työpaikassa, on tämä juuri sitä minulle ja olen vasta oppimassa. Reseptiikka on suunniteltu teille sydämellä kauden suosikkeja arvostaen! Toivottavasti pidätte ohjelmasta ja haluatte nähdä lisää.

Olisi ihanaa saada palautetta, terveisiä ja ihan mitä tahansa muutakin liittyen ohjelmaan ja resepteihin.

Ihanaa viikkoa!

♥ Anni


Täältä voit jatkossa katsoa kaikki ohjelmaan tulevat ohjeet täältä.

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Pinterest

Instagram

Myös näillä sopii

Herkutella

18 Kommenttia

 1. Karoliina sanoo:

  Anni, juuri katsoin ensimmäisen jaksosi, aivan ihana !! Onnea sinulle todella paljon 🙂

 2. Onnea Anni!! Aivan ihana ohjelma, todella kivasti ja kauniisti toteutettu <3 Nyt puri leivontakärpänen, vaikka pitäisi tehdä jotakin ihan muuta 🙂 Täytyykin tsekata tuo resepti, jos siitä jotenkin saisi tehtyä vegaanisen version. Se näyttää niin taivaalliselta!!

  1. Kiitos Tina <3 Munat voi ainakin kakkupohjassa korvata omenasoseella kaikki 🙂 Vegaaninen kinuskikastike, joka vatkautuu jäähtyessään on vielä kokeilematta, mutta uskon vahvasti, että onnistuu myös vegaanisena. Ihanaa!

 3. Maarit sanoo:

  Katsoin, ihana leivontaohjelma ja kiva kun reseptit löytyvät jaksojen jälkeenkin! Onnea, onnea!

 4. Veera sanoo:

  Katsoin ensimmäisen jakson telkkarista ”suorana” ja mietin kuinka monipuolinen ja taitava olet! Tykkään lukea blogiasi ja kokeilla reseptejä, koska ne ovat tavalliselle leipojalle mahdollisia tehdä ja ohjeet ovat selkeät. On myös kiva lukea sinun yksityiselämästä ja reissuista. Hääpostauksia oli kiva lukea. Tsemppiä yrittäjän arkeen, sinusta on moneen hommaan!

  1. Awwww Veera tämä kommenttisi <3 Yrittäjänä en saa koskaan palautetta työyhteisöltä tai esimieheltä. Tällainen palaute lukijalta tai seuraajalta on siis kultaakin kallimpaa. Itseään on todella vaikea arvioida, vaikka katsoo läheltä. Kiitos kovasti, että kävit jättämässä nämä terveiset <3 🙂 Lämmittävät mieltäni pitkään!

 5. Olit (te) säteileviä ❤️
  Todella luontevasti ja ammattitaitoisesti vedetty! Ja resepti tietysti aivan ihana, taattua Anni- tyyliä ✨

  1. Ihana Sari <3 Kiitos palautteesta! <3 🙂 Katsojille on jokainen ohje suunniteltu! Näitä mietin tarkkaan Espanjassa kun reseptiikkaa kirjoitin puhtaaksi! Ihanaa viikkoa!

 6. Ihana jakso, upeat naiset ja mikä kakku <3 Innolla odottelen jo seuraavaa 🙂

 7. Ihan huikeeta Anni <3, paljon onnea uusille urille!. Onpa mahtavaa ja hienosti sujui tuo ensimmäinen lähetys, olet kuin tehty televisioon.
  Puolukkakakku menee varmasti testiin, niin mun makuun sopiva leivonnainen, nam.

  1. Kiitos Sari <3 Ihanaa ettei jännitys näkynyt, olin nimittäin yhtä jännittynyt kuin kuka tahansa meistä ensimmäisenä työpäivänä! Tämä kakku oli IHANAA! Upeaa viikon jatkoa! <3

 8. Ihan mahtavaa ja reseptin nappasin heti talteen. ”Maistui” jo suussa katsellessa 🙂
  Onnea uuden aluevaltauksen johdosta 🙂

 9. Mari sanoo:

  Ihanaa Anni.olet juuri oikea kakuntekijä tähän ohjelmaan <3
  Todellakin, jos joku ovi sulkeutuu, toinen avautuu…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *