• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Salaisuus julki – oma leivontaohjelmani alkaa tänään!

Kakut· Leivontaohjelma· Täytekakut

14 loka

Salaisuus julki - oma leivontaohjelmani alkaa tänään!

Salaisuus julki – oma leivontaohjelmani alkaa tänään!

Se on hassua, miten voi olla unelma, ilman että edes tajuaa sitä. Tai ehkä ilman, että uskaltaa edes unelmoida ihan konkreettisesti siitä. Sitten yhtenä päivänä tuotantoyhtiöstä soitetaan ja ensitapaamisen yhteydessä sanotaan heti alkuun ”Me ollaan ajateltu, että tehtäisiin tällainen Annin Uunissa ohjelmasarja. Ollaan seurailtu sua nyt hetken aikaa ja sopisit tähän.”  Istuin tuolilla ja hymyilin hölmönä. Pääni sisällä myllersi. Olin juuri päättänyt luopua verkkokaupastani ja monet teistä olitte rohkaisseet minua sanoilla ”kun yhden oven sulkee, toinen avautuu”.

En voinut uskoa koko juttua todeksi. Nyökkäilin ja taisin sanoa ” joo”. Kotona miehen kanssa mietimme tätä yhdessä ja juhlimme varovasti. Vielä ei ollut nimet paperissa. Juhlimme kuitenkin tätä ja sitä, että tekemällä vaikeita päätöksiä voi eteen tulla mitä tahansa muuta upeaa. Reilu kuukausi myöhemmin ajelimme tuotantoyhtiön edustajan kanssa Naantaliin ohjelman pääsponsorin Sallisen maustetehtaalle haistelemaan kardemummaa ja muita ihanuuksia. Silloin uskoin ensimmäistä kertaa, että nyt tämä todella tapahtuu, enkä vieläkään voinut uskoa sitä.


Salaisuus julki – oma leivontaohjelmani alkaa tänään!

Annin Uunissa -leivontaohjelma alkaa tänään Huomenta Suomi Extrassa klo 9.05. Olemme kuvanneet viimeisen kahden viikon aikana 10 jaksoa, joissa keskitytään kauden teemoihin, juhliin ja raaka-aineisiin. Tänään leivon puolukka-kinuskikakkua yhdessä vieraani Liemessä Jennin kanssa. Lähiviikkoina on tulossa paljon makeaa, jonkin verran suolaista, Halloween kakkua ja Isänpäivän herkkuja. Jaksot jatkuvat aina jouluun asti ja joulukuussa on tulossa myös ihania jouluisia vinkkejä. Uusi jakso tulee ulos joka maanantai noin klo 9.10. Jaksot voi katsoa jälkikäteen täältä ja täältä.

Puolukka-Kinuskikakku

Ihana puolukka-kinuskikakku sai inspiraationsa syksyn suosituimmasta puolukkapiirakasta, jonka ohjeeseen pääset tästä.

Voit tehdä kakun myös gluteenittomana. Ohjelman reseptiikka löytyy makuja.fi sivustolta ja pääset sinne tästä.

Annin Uunissa leivontaohjelma Huomenta Suomi Extrassa Salaisuus julki - oma leivontaohjelmani alkaa tänään!

Kiitos Jenni, kun pääsit vieraakseni, olit rauhallinen ja rento oma itsesi, kun ensimmäistä jaksoa kuvattiin. Itse ajattelin monta kertaa, että varmaan pyörryn kohta. Mikään projekti ei ole vielä koskaan ennen ollut yhtä intensiivinen tai henkisesti ja fyysisesti kuormittava. Suunnittelin jaksojen reseptiikan, juonnon ja sujuvan leipomisen kameroiden edessä. Ensimmäinen kuvauspäivä oli minulle kuin mikä tahansa ensimmäinen työpäivä uudessa työpaikassa. Meidän koko tiimi oli aivan mahtava ja ihan herkistyn, kun näin jälkikäteen ajattelen ihmisiä, joiden kanssa sain tehdä tiivisti töitä kaksi viikkoa. Tälle tunteelle on kuulemma nimityskin: tuotantokrapula. Se saattaa iskeä kuvauksien jälkeen ja se iski.

Tuleva syksy tuo tulessaan paljon erilaisia makuja, suolaisia ja makeita. En malta odottaa seuraavia viikkoja ja kaikkia ihania vinkkejä, joita saan jakaa teille ohjelmani välityksellä. Kaikki ohjeet tulevat makuja.fi sivustolle eli löydät ne täältä.

Salaisuus julki - oma leivontaohjelmani alkaa tänään!

Kääk jännittää niin kovasti, miten ohjelma otetaan vastaan tänään. Palaan ehkä myöhemmin täällä tai Instagramissa kertomaan lisää tuntemuksia tästä projektista, mutta tässä kohtaa olen vielä jokseenkin sanaton ja tuntuu, että on turha yrittää sanoin kuvata, miltä tämä koko juttu minusta tuntuu.

Kuvausviikolla koin erilaisia tunteita oppimisesta jännitykseen niin laajasti, että en ole koskaan ennen kokenut vastaavaa. En ole koskaan keskittynyt yhtä intensiivisesti yhteen projektiin. Tämä homma vei kaikki aistit ja voimat. Se että itseäni jännittää todella paljon kumpuaa varmasti myös siitä, että kuten mikä tahansa muu ensimmäinen työpäivä uudessa työpaikassa, on tämä juuri sitä minulle ja olen vasta oppimassa. Reseptiikka on suunniteltu teille sydämellä kauden suosikkeja arvostaen! Toivottavasti pidätte ohjelmasta ja haluatte nähdä lisää.

Olisi ihanaa saada palautetta, terveisiä ja ihan mitä tahansa muutakin liittyen ohjelmaan ja resepteihin.

Ihanaa viikkoa!

♥ Anni


Täältä voit jatkossa katsoa kaikki ohjelmaan tulevat ohjeet täältä.

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Pinterest

Instagram

18 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Samettinen Mustikkajuustokakku (G)
Seuraava artikkeli: Mureat Sydänpikkuleivät & kukkataidetta »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Karoliina sanoo

    14.10.2019 09:37

    Anni, juuri katsoin ensimmäisen jaksosi, aivan ihana !! Onnea sinulle todella paljon 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.10.2019 09:57

      Kiitos <3 Ihanaa kun kävit antamassa palautetta 🙂 Upeaa syksyä!

      Vastaa
  2. Tiina sanoo

    14.10.2019 10:53

    Onnea Anni!! Aivan ihana ohjelma, todella kivasti ja kauniisti toteutettu <3 Nyt puri leivontakärpänen, vaikka pitäisi tehdä jotakin ihan muuta 🙂 Täytyykin tsekata tuo resepti, jos siitä jotenkin saisi tehtyä vegaanisen version. Se näyttää niin taivaalliselta!!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.10.2019 11:31

      Kiitos Tina <3 Munat voi ainakin kakkupohjassa korvata omenasoseella kaikki 🙂 Vegaaninen kinuskikastike, joka vatkautuu jäähtyessään on vielä kokeilematta, mutta uskon vahvasti, että onnistuu myös vegaanisena. Ihanaa!

      Vastaa
  3. Maarit sanoo

    14.10.2019 11:02

    Katsoin, ihana leivontaohjelma ja kiva kun reseptit löytyvät jaksojen jälkeenkin! Onnea, onnea!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.10.2019 11:34

      Kiitos Maarit! Ihanaa syksyä sinulle <3 Ihania ohjeita on luvassa!

      Vastaa
  4. Veera sanoo

    14.10.2019 11:09

    Katsoin ensimmäisen jakson telkkarista ”suorana” ja mietin kuinka monipuolinen ja taitava olet! Tykkään lukea blogiasi ja kokeilla reseptejä, koska ne ovat tavalliselle leipojalle mahdollisia tehdä ja ohjeet ovat selkeät. On myös kiva lukea sinun yksityiselämästä ja reissuista. Hääpostauksia oli kiva lukea. Tsemppiä yrittäjän arkeen, sinusta on moneen hommaan!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.10.2019 11:34

      Awwww Veera tämä kommenttisi <3 Yrittäjänä en saa koskaan palautetta työyhteisöltä tai esimieheltä. Tällainen palaute lukijalta tai seuraajalta on siis kultaakin kallimpaa. Itseään on todella vaikea arvioida, vaikka katsoo läheltä. Kiitos kovasti, että kävit jättämässä nämä terveiset <3 🙂 Lämmittävät mieltäni pitkään!

      Vastaa
  5. Sari sanoo

    14.10.2019 11:09

    Olit (te) säteileviä ❤️
    Todella luontevasti ja ammattitaitoisesti vedetty! Ja resepti tietysti aivan ihana, taattua Anni- tyyliä ✨

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.10.2019 11:31

      Ihana Sari <3 Kiitos palautteesta! <3 🙂 Katsojille on jokainen ohje suunniteltu! Näitä mietin tarkkaan Espanjassa kun reseptiikkaa kirjoitin puhtaaksi! Ihanaa viikkoa!

      Vastaa
  6. Peggy sanoo

    14.10.2019 12:56

    Ihana jakso, upeat naiset ja mikä kakku <3 Innolla odottelen jo seuraavaa 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.10.2019 13:33

      Kiitos 🙂 Niin minäkin 😉

      Vastaa
  7. Sari /Saaran lautasella sanoo

    14.10.2019 15:21

    Ihan huikeeta Anni <3, paljon onnea uusille urille!. Onpa mahtavaa ja hienosti sujui tuo ensimmäinen lähetys, olet kuin tehty televisioon.
    Puolukkakakku menee varmasti testiin, niin mun makuun sopiva leivonnainen, nam.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.10.2019 20:12

      Kiitos Sari <3 Ihanaa ettei jännitys näkynyt, olin nimittäin yhtä jännittynyt kuin kuka tahansa meistä ensimmäisenä työpäivänä! Tämä kakku oli IHANAA! Upeaa viikon jatkoa! <3

      Vastaa
  8. Minna Vuo-Cho sanoo

    14.10.2019 17:10

    Ihan mahtavaa ja reseptin nappasin heti talteen. ”Maistui” jo suussa katsellessa 🙂
    Onnea uuden aluevaltauksen johdosta 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.10.2019 20:11

      Ihana kuulla <3 Kiitos paljon 🙂

      Vastaa
  9. Mari sanoo

    15.10.2019 06:43

    Ihanaa Anni.olet juuri oikea kakuntekijä tähän ohjelmaan <3
    Todellakin, jos joku ovi sulkeutuu, toinen avautuu…

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      15.10.2019 07:23

      Ihana kuulla <3 🙂 Näin se on! Unelmiin pitää uskaltaa uskoa! Ihanaa viikkoa!

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Kotimaiset Mansikat 🍓🫶🏻 Huomenna jaan tei Kotimaiset Mansikat 🍓🫶🏻 Huomenna jaan teille iiiiiihanan mansikkakakun, jota ette voi vastustaa! 

Meillä on lapsivapaa perjantai ja suunnataan nyt kohti Savonlinnaa sekä oopperajuhlia! Ihanaa viikonloppua 💋
Strawberries & Cream 🍓 Kesän ihanin mansikkaka Strawberries & Cream 🍓 Kesän ihanin mansikkakakku ❤️ löytyy aukeamaltani uusimmasta @unelmientalojakoti -lehdestä 🌸

📷 @satu_nystrom kuvasi ja pääsin itse taas käsimalliksi 👌🏻
Kesäilta Kakolassa 🥂 Turku-pullaa kauppahalli Kesäilta Kakolassa 🥂 Turku-pullaa  kauppahallissa, tarinoita ja kummituksia Turun-linnassa sekä Turun paras skagen ❤️ Kaikki tämä ja muut kesävinkit Turkuun löytyvät nyt blogin puolelta 👆🏻 linkki profiilissa #anninmatkat (Blogipostaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä @visitturku kanssa 🫶🏻)
Mökkiruokaa 🍓 Tässä 6 x meidän juhannuksen Mökkiruokaa 🍓 Tässä 6 x meidän juhannuksen suurinta herkkua: 

MANSIKAT
APEROL SPRITZ
UUDET PERUNAT, SKAGEN & LOHI
MELONI-FETASALAATTI
RAPARPERI-MURUPIIRAKKA
VOHVELIT

Mitä teillä herkuteltiin?
Juhannusvinkeille ei näy loppua! 🌸 Vaivaan tä Juhannusvinkeille ei näy loppua! 🌸 Vaivaan täällä pizzataikinaa ja leivon raparperipiirakkaa mökille. Samalla tulin vinkkaamaan teille, että paljon kyselty RAPARPERIJÄÄDYKE, löytyy nyt blogin puolelta. Teen ehtii vielä tehdä tänään pakkaseen. Koristeluun syötäviä kukkia luonnosta 🌱💗 Linkki ohjeeseen profiilissa 👆🏻 #anninuunissa
Vegaaninen Skagen 🫶🏻 OHJE alla 👇🏻Niin Vegaaninen Skagen 🫶🏻 OHJE alla 👇🏻Niin hyvää, ettei sitä melkein usko todeksi ja tarjoiluehdotus sai inspiraationsa mätidipistä 🧡

OHJE

1 pkt maustamatonta tofua 
½ luomu sitruunankuori 
2-3 rkl sitruunanmehua 
½ tl mustapippuria myllystä 
½ tl sormisuolaa 
1 kesäpunasipuli 
3 rkl tilliä 
1 ½ dl veg. majoneesia 
3 rkl kasvipohjaista ranskankermaa 
4 rkl punaista merilevämätiä (cavi-art) 
 1 pussi maalaissipsejä

Valuta ja kuivaa tofu. Leikkaa pieneksi tai murusta. Raasta sitruunan kuori ja purista sitruunamehu sekaan. Mausta lopuksi suolalla sekä pippurilla. 
Hienonna sipuli sekä tilli. Sekoita majoneesin, ranskankerman sekä merilevämädin kanssa. 
Yhdistä seokset ja kääntele tasaiseksi. Laita maustumaan jääkaappiin 30 minuutiksi. Nostele tarjolle ja koristele skagen merilevämädillä, sipulilla ja sipseillä. 

 #anninuunissa #skagen
Linkitin teille stoorien puolelle ihanimmat juhann Linkitin teille stoorien puolelle ihanimmat juhannuskakut ja muut ohjeet 🍓 Huomenna tulossa vielä yksi tajunnan räjäyttävä HELPPO raparperikakku-ohje sekä video 🌱 Karusellin viimeisenä pieni teaseri 🔥
TGIF 🧀🥂 Sen kunniaksi viinivinkki & herkulli TGIF 🧀🥂 Sen kunniaksi viinivinkki & herkullisten (antipasti) juustopalleroiden ohje 👇🏻

OHJE

150 g tuorejuustoa
1 dl raastettua parmesaania
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja pienenä paloina
0,5 dl pieniä kapriksia tai hienonnettua oliivia
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl sipulijauhetta
1 dl rouhittua pistaasipähkinärouhetta (tai muu pähkinärouhe)

Mittaa kaikki aineet (paitsi pähkinärouhe) kulhoon ja sekoita tasaiseksi.
Pyörittele tahnasta käsin palloja.
Kierittele pallot pistaasirouheessa.

Nautiskele ihanan Le Contesse Prosecco Rosén kanssa 🌸 Ihanaa viikonloppua!
Syreenit 💜 Pyyhkäise ja katso seuraava kuva. I Syreenit 💜 Pyyhkäise ja katso seuraava kuva. Ihanan syreenisokerin ohje alla 👇🏻Herkuttele vaikka muurinpohjalettujen päällä Juhannuksena 🌸

SYREENISOKERI

2 dl syreenin kukkia
2 dl sokeria

Kerää syreenin oksia maljakkoon omalta pihalta tai luonnosta.
Nypi kukat tertuista talouspaperin päälle, jotta ötökät poistuvat kukista.
Huuhtele kukat kunnolla ja nosta ne kuivumaan talouspaperin päälle.
Mittaa sokeria ja kukkia vuorotellen puhtaaseen kannelliseen lasipurkkiin. Sekoita ja jätä kansi auki.
Sekoittele sokeria vielä parin päivän ajan. Kun kukat näyttävät kuivahtaneen sokerin sekaan voit sulkea kannen. Voit myös tässä vaiheessa siivilöidä sokerin halutessasi.

SÄILYVYYS: Syreenisokeri säilytetään ja se säilyy yhtä pitkään kuin tavallinen sokeri.
Ihan hullua, kesä just alkoi ja me kuvattiin tän Ihan hullua, kesä just alkoi ja me kuvattiin tänään syksyä lautasella 🍠🍐Ihania vegaanisia leivontajuttuja tulossa 👌🏻suolaisena ja makeana. 

Nyt juhannusta suunnittelemaan! Mitä herkkua ilman ei keskikesää voi juhlia? 🌸🌿
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2022 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios