• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Annin Uunissa 2-vuotta

Sokerimassakakut

13 syys
Tasan kaksi vuotta sitten oli todella sateinen ja kolea päivä. Päätin leipoa sienipiirakkaa kotonani Töölössä. Otin kännykällä hämärässä kuvat piirakasta, joka ei näytä kuvissa edes kauhean houkuttelevalta. Tämä resepti on blogini ensimmäinen ja tällä hetkellä kolmanneksi suosituin kaikista resepteistäni. Tänäkin syksynä ohjetta ollaan käyty kurkkimassa ahkerasti. Pääset itse kurkkaamaan reseptiä tästä. Näyttää aika erilaiselta kuin nykypostaukseni vai mitä? Ainakin kuvien osalta.

 

Tässä huomaa hyvin sen, miten ajan kanssa kehittyy monessa asiassa. Olen edelleen hyvin hyvin onnellinen, että tuona päivänä 13.9.2013 päätin perustaa tämän blogin, joka on tänäkin vuonna tuonut minulle ensinnäkin suunnattamasti iloa ja onnistumisia, uusia kokemuksia, kontakteja, ystäviä, muistoja, elämyksiä, tietoa ja taitoa, ylpeyttä… Voisin jatkaa tätä listaa loputtomiin. Lisäksi luvassa on vaikka mitä hauskaa vielä tänäkin vuonna, jota rakas blogini minulle tuo.

 

Olihan meillä oltava kakku kotona, jolla korkata tämä merkkipäivä. Nämä kuvat ovat otettu pikkukiireessä malttamattomien herkkusuiden odotellessa jo omaa kakkupalaansa. Kyseessä siis kaulintamassalla päällystetty sokerikakku, jonka sisältä löytyy Kiivimousse ja –hillo.

 

 

Kiitos kaikille lukijoille ja kiitos myös posittiivistista ja tsemppaavista kommenteistanne! Tässä huippuhetkiä viime vuoden varrelta:
Kaikki näiden kuvien herkkureseptit löydät blogistani.

12 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Parhaat Omenareseptit
Seuraava artikkeli: Minttusuklaamoussekakku (liivatteeton) »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Anonyymi sanoo

    13.9.2015 09:31

    Paljon Onnea!!!! @–>–
    Ihana blogi ja herkulliset reseptit, kauniit ja hyvälaatuiset valokuvat. Leipominen kanssasi on iloa!!!
    Ystävällisin terveisin:Tanja

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.9.2015 13:21

      Hei Tanja. Kiitos paljon 🙂 Ihana kommentti!

      Vastaa
  2. Taru sanoo

    13.9.2015 14:25

    Paljon onnea 2-vuotiaalle blogille ja sen pitäjälle! 😀

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.9.2015 16:45

      Kiitos Taru 🙂 <3

      Vastaa
  3. Rommirusina sanoo

    13.9.2015 18:57

    Isot onnittelut 2-vuotiaalle! Kuvasi ovat kyllä tosi hienoja ja reseptit äärimmäisen houkuttelevia, huippu blogi kaikin puolin!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.9.2015 05:32

      Kiitos Rommirusina 🙂 Aamu alkoi loistavasti tällä toivotuksellasi!

      Vastaa
  4. Leipoo sukkasillaan sanoo

    14.9.2015 17:23

    Paljon onnea upeasta blogista, herkkuohjeista ja kerrassaan loistavista kuvista 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.9.2015 17:46

      Kiitos ihanasta onnittelusta Erja 🙂

      Vastaa
  5. Marenki Unelmia sanoo

    15.9.2015 11:10

    Paljon Onnea upealle ja herkulliselle blogille! 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      15.9.2015 11:15

      Kiitos paljon 🙂 <3

      Vastaa
  6. Celebration Treats 4U sanoo

    21.9.2015 11:59

    Paljon onnea 2-vuotiaalle kauniille blogille :). Päivität blogiasi myös kiitettävän ahkerasti. Nytkin kun ei hetkeen ollut kerennyt blogeja juuri lueskelemaan, tänne oli tullut jo monta postausta sillä välin.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.9.2015 12:43

      Kiitos paljon 🙂 Mulla on käynyt niin, että postauksia on jonoksi asti. Ei se aina ole näin, mutta nyt tosiaan olen ahkeroinut! Mukavaa viikkoa sinulle!

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Kaupallinen yhteistyö @ehrmann_suomi 🫐 Jääd Kaupallinen yhteistyö @ehrmann_suomi 🫐

Jäädytettyä rahkaa ja marjoja! 🍓 LOVE IT! Loma loppui, arki alkoi, mutta kesä jatkuu. Halusin jäätelöiden tilalle jotain muuta ja jäädytin meille rahkasta, hunajasta ja marjoista aivan ihanaa herkkua! 🤤

Meillä Ehrmann rahka kuuluu jääkaapin perusvarustukseen. Kun puhutaan rahkasta tulee ensimmäisenä mieleen juuri Ehrmann. Sen koostumus on pehmeä ja maku raikas. Se on herkullista sellaisenaan, myslin ja marjojen kanssa ja lisäksi se soveltuu myös leivontaan. 

Tässä jäähdytettyjä rahkapalojen ohje 👇🏻

OHJE (noin 2 hlö)

1 prk Ehrmann maitorahkaa
1-2 rkl hunajaa tai agavesiirappia
3-4 mansikkaa
kourallinen metsämustikoita

Levitä rahka tasaisesti vuokaan tai tarjottimelle leivinpaperin päälle. 
Valuta hunaja rahkan päälle ja asettele lopuksi marjat päälle. 
Jäähdytä levy pakastimessa (4 h tai yön yli) ja leikkaa paloiksi. NAM NAMMM! 

#ehrmannmaitorahka #ehrmann
🦞🦞🦞 Oltiin viikonloppuna pyöräilemäss 🦞🦞🦞

Oltiin viikonloppuna pyöräilemässä ja nähtiin rapujuhlien iloa yhden talon puutarhassa. Jäätiin tuijottamaan pihavaloja, lyhtyjä, katettua pöytää, rapukaulureita ja iloisia kasvoja. Aloitettiin oma rapujuhlaperinne jokunen vuosi sitten. Juhlia, hetkiä ystävien kanssa ja hyvää ruokaa kun ei koskaan voi olla liikaa. Mutta tänä vuonna meidän rapuilut jäävät välistä, koska taaperoita, vauvoja, menoja, töitä jne. Muistelin kuitenkin vuoden takaisia hetkiä 💛
Tahmean lomalta paluun jälkeen kaksi mahtavaa työpäivää takana 🫶🏻 Tässä ihana hetki tänään kuvauksien jälkeen Kumpulan studiolla. Mun #happyplace josta en luovukaan kesän jälkeen 💛
Viikkokimppu 🌸 Vieläkö haluatte saada kukkate Viikkokimppu 🌸 Vieläkö haluatte saada kukkaterapiaa kerran viikossa? 

@homeingardenkauniainen
Pumpulin pehmeää 🍰 Elokuun makua 🫐 Omalta Pumpulin pehmeää 🍰 Elokuun makua 🫐 Omalta pihalta 🌱 

MUSTIKKAKAKKU

4 munan sokerikakkupohja

KOSTUTUS 

1 dl vaniljasokerilla maustettua maitoa

VÄLIIN 

2 dl mustikkahilloa
2 dl vispikermaa
200 g vaniljarahkaa
kourallinen metsämustikoita 

PÄÄLLE

2 dl vispikermaa
1 tl vaniljasokeria
mustikoita
rosmariinia

🫐🍰 #anninuunissa #mustikkakakku
Gli amori 🇮🇹🍝❤️🍷 Spiaggia Castello Gli amori 🇮🇹🍝❤️🍷 Spiaggia Castello Malcesine.
When in Stockholm 👇🏻 Tukholmatärpit merkitt When in Stockholm 👇🏻 Tukholmatärpit merkitty myös kuviin ❤️ kaikkialle näistä pääsee myös vauvan tai taaperon kanssa ja listalta tilattavissa pienille maistuvia annoksia. 

Vete Katten - Prinsesstårta tai skagen🥗
Kungsträdgården - Lasillinen puiden varjossa 🥂
Leivonta- ja ruokakirjat - Kirjakaupat 🍝
Arket - shoppailua 👗
Fabrique Stenugnsbakeri - pullat ja leipä 🥖
Gamla Stan - Kaffekoppen ☕️
Riche - Köttbullar & Toast Skagen 🍽
Junibacken - Lapsille 🧒🏼
Östermalms Saluhall - Lisa Elmqvist ❤️

#tukholma #matkavinkit #anninmatkat
Vieläkö on hyviä kotimaisia mansikoita? 🍓 Ei Vieläkö on hyviä kotimaisia mansikoita? 🍓 Ei haittaa vaikka ei olisi. Tämä juustokakku tehdään mansikkahillosta ja hyydytetään nopeasti pakastimessa ❤️ Linkki ohjeeseen profiilissa #anninuunissa 👆🏻
Buongiorno ☕️ Lomamuistoja muistellessa toivot Buongiorno ☕️ Lomamuistoja muistellessa toivotan elokuun tervetulleeksi ja myös kaikki tulevat kivat kesäjutut. Vaikka kesäloma loppui kesä jatkuu. Ja itse asiassa meillä on vielä hieman lomaa tiedossa ennen syyskuun alkua. Ihanaa viikkoa kaikille 😘
Niittykukat 🌼🌸💐 Kerätään tähän alle Niittykukat 🌼🌸💐 Kerätään tähän alle lista mistä voi käydä itse poimimassa👇🏻 Aloitan: 

HELSINKI - HALTIALA
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2022 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios