Annin Uunissa 2-vuotta

Tasan kaksi vuotta sitten oli todella sateinen ja kolea päivä. Päätin leipoa sienipiirakkaa kotonani Töölössä. Otin kännykällä hämärässä kuvat piirakasta, joka ei näytä kuvissa edes kauhean houkuttelevalta. Tämä resepti on blogini ensimmäinen ja tällä hetkellä kolmanneksi suosituin kaikista resepteistäni. Tänäkin syksynä ohjetta ollaan käyty kurkkimassa ahkerasti. Pääset itse kurkkaamaan reseptiä tästä. Näyttää aika erilaiselta kuin nykypostaukseni vai mitä? Ainakin kuvien osalta.

 

Tässä huomaa hyvin sen, miten ajan kanssa kehittyy monessa asiassa. Olen edelleen hyvin hyvin onnellinen, että tuona päivänä 13.9.2013 päätin perustaa tämän blogin, joka on tänäkin vuonna tuonut minulle ensinnäkin suunnattamasti iloa ja onnistumisia, uusia kokemuksia, kontakteja, ystäviä, muistoja, elämyksiä, tietoa ja taitoa, ylpeyttä… Voisin jatkaa tätä listaa loputtomiin. Lisäksi luvassa on vaikka mitä hauskaa vielä tänäkin vuonna, jota rakas blogini minulle tuo.

 

Olihan meillä oltava kakku kotona, jolla korkata tämä merkkipäivä. Nämä kuvat ovat otettu pikkukiireessä malttamattomien herkkusuiden odotellessa jo omaa kakkupalaansa. Kyseessä siis kaulintamassalla päällystetty sokerikakku, jonka sisältä löytyy Kiivimousse ja –hillo.

 

 

Kiitos kaikille lukijoille ja kiitos myös posittiivistista ja tsemppaavista kommenteistanne! Tässä huippuhetkiä viime vuoden varrelta:
Kaikki näiden kuvien herkkureseptit löydät blogistani.

Myös näillä sopii

Herkutella

12 Kommenttia

 1. Anonyymi sanoo:

  Paljon Onnea!!!! @–>–
  Ihana blogi ja herkulliset reseptit, kauniit ja hyvälaatuiset valokuvat. Leipominen kanssasi on iloa!!!
  Ystävällisin terveisin:Tanja

 2. Paljon onnea 2-vuotiaalle blogille ja sen pitäjälle! 😀

 3. Isot onnittelut 2-vuotiaalle! Kuvasi ovat kyllä tosi hienoja ja reseptit äärimmäisen houkuttelevia, huippu blogi kaikin puolin!

 4. Paljon onnea 2-vuotiaalle kauniille blogille :). Päivität blogiasi myös kiitettävän ahkerasti. Nytkin kun ei hetkeen ollut kerennyt blogeja juuri lueskelemaan, tänne oli tullut jo monta postausta sillä välin.

  1. Kiitos paljon 🙂 Mulla on käynyt niin, että postauksia on jonoksi asti. Ei se aina ole näin, mutta nyt tosiaan olen ahkeroinut! Mukavaa viikkoa sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *