• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Jäätelö
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Ystävänpäivä
    • Laskiainen
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Leivontaohjelma
  • Mökkiohjeet
  • Perhe
    • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria

Raikas Fresita-Juustokakku (G)

Gluteeniton· Juhlat· Juustokakut· Yhteistyöt

13 heinä

Raikas Fresita-Juustokakku (G)

Kaupallinen yhteistyö Viinimaa

Muistan yhä viinimessut yli kymmenen vuoden takaa, joissa maistoin ensimmäisen kerran Fresitaa, tuota punaista kuohuviiniä, jossa on aitoa mansikkaa. Siitä tuli heti minun ja monen muun suomalaisen suosikki kuohuva. Tiesitkö, että Fresita on ollut useasti myydyin kuohuviiini Suomessa? Vuosi sitten vähemmän sokeria sisältävä ja miedompi Fresita pääsi myös markettien hyllyille. Tämän jälkeen useissa markettiviini-testeissä Fresita on valittu makunsa puolesta parhaimmaksi! Olin siis luonnollisesti innoissani tästä yhteistyöstä ja uudesta Fresita Orange Sunset -kuohuviinistä, joka sisältää aitoa appelsiinia ja tottakai ripauksen mansikkaa!

Raikas Fresita-Juustokakku (G)

Fresita Orange Sunset on syvän oranssin värinen kuohuviini, jonka luvataan olevan annos aurinkoa lasissa. Kuohuviini tuli keväällä myyntiin ja siitä tuli nopeasti hitti. En ihmettele nimittäin appelsiinin makuinen kuohuviini on kuin kaatovalmis mimosa ja sopii niin kesäaamuihin kuin -iltoihin täydellisesti. Brunssien ja mimosan (kuuluu jokaiseen brunssiin) fanina tykkään tästä jopa enemmän kuin legendaaisesta mansikkaversiosta. Appelsiiniversio on vähemmän makea ja todella raikas.

Raikas Fresita-Juustokakku (G)

Sen lisäksi, että uutuus Fresita on raikasta juotavaa on se myös loistava raaka-aine raikkaaseen aikuisten juustokakkuun! Suunnitelin Fresita Orangen kuohuviinin innoittamana ohjeen Raikas Fresita-Juustokakku (G), joka hurmasi ainakin juustokakkuja rakastavan mieheni. ”Raikasta, ei liian makeaa.” kommentoi hän. Kakusta saa helposti gluteenittoman käyttämällä kakun keksipohjaan gluteenittomia keksejä, esimerkiksi kaurakeksejä. Kakun kiille on tehty pelkästään Fresitasta ja pehmeää mascarpone-juustokakkumassaa se raikastaa ihanasti!

Kuten me kaikki Fresita-fanit muistamme, tulee pulloa kääntää kerran varovasti ylös alaisin ennen avaamista, jottei juoma kuohu ja että juoman hedelmäliha pääsee sekoittumaan tasaisesti kuohuviinin joukkoon. Fresita Orange Sunset -kuohuviiniä on saatavilla suurimmista S-ryhmän ja K-ryhmän ruokakaupoista myös kätevässä piccolo pullossa, joka on loistavan kokoinen esimerkiksi piknik-koriin tai mökkilaiturille, jossa me nautimme pienet pullot auringonlaskua katsellen.


Raikas Fresita-Juustokakku (G)

Pohja

  • 200 g keksejä (kaura tai digestive)
  • 50 g voita tai margariinia
  1. Laita leivinpaperi halkaisijaltaan noin 18-20 cm irtopohjavuoan pohjalle.
  2. Laita halutessasi vuoan ympärille myös reunakavo, jotta saat reunoista siistit.
  3. Murskaa keksit muruksi esimerkiksi blenderissä.
  4. Sulata voi tai margariini ja sekoita keksimurun sekaan.
  5. Painele keksiseos vuokaan kevyesti ja nosta vuoka jääkaappiin.

GLUTEENITON: Gluteenittoman kakusta saat käyttämällä gluteenittomia keksejä kakun pohjassa.

Täyte

  • 1 appelsiinin kuoriraaste
  • 2 dl vispikermaa
  • 200 g appelsiinirahkaa
  • 250 g mascarponejuustoa
  • noin 1 dl tomusokeria (voi lisätä halutessasi makeamman kakun)
  • 2 dl Fresita Orange Sunset -kuohuviiniä
  • 4 liivatelehteä
  1. Pese appelsiini ja raasta kuori, jätä sivuun.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja vatkaa lopuksi rahka ja appelsiinin kuoriraaste sekaan.
  3. Notkista mascarpone nopeasti sokerin kanssa toisessa kulhossa.
  4. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen noin 5 minuutiksi.
  5. Mittaa Fresita kuohuviini pieneen kattilaan ja kuumenna.
  6. Sulata puristetut liivatteet kuohuviiniin ja anna liivateseoksen jäähtyä hetken.
  7. Kaada liivateseos ohuena nauhana mascarponen sekaan koko ajan kevyesti vatkaten.
  8. Kääntele kerma-rahkaseos sekaan.
  9. Kaada massa keksipohjan päälle vuokaan ja laita vuoka jääkaappiin noin 3-4 tunniksi.

Vinkki! Halutessasi makeamman kakun, lisää sokeria!

Kiille

  • 3 dl  Fresita Orange Sunset -kuohuviiniä
  • 3 liivatetta
  1. Laita liivatelehdet kylmään veteen noin 5 minuutiksi.
  2. Lämmitä kuohuviini (älä kiehauta)  ja sulata puristetut liivatelehdet kuohuviiniin.
  3. Anna seoksen jäähtyä hetken aikaa.
  4. Kaada kiille hyytyneen kakun pintaan lusikkaa apuna käyttäen.
  5. Laita kakku hyytymään pariksi tunniksi.

Koristeet

  • mansikoita
  • vadelmia
  • syötäviä kukkia
  • marenkeja
  1. Halkaise mansikat ja murenna.
  2. Koristele kakku juuri ennen tarjoilua.

Raikas Fresita-Juustokakku (G)Raikas Fresita-Juustokakku (G)Raikas Fresita-Juustokakku (G)Raikas Fresita-Juustokakku (G)

Katso lisää Fresita-hetkiäni Instagramista.

Jos päätät kokeilla ohjetta ja jakaa kuvasi Instagramissa käytä tageja: #fresitakakku & #anninuunissa jotta pääsen ihastelemaan versiotasi!

Ihastuttavaa, lämmintä ja herkkujen täyteistä viikonloppua!

♥ Anni


Lisää juustokakkuja löydät täältä.

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Pinterest

Instagram

22 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Arkiruokavinkki: Täydellinen tomaattipasta
Seuraava artikkeli: Arkiruokavinkki: Kreikkalainen Burgeri »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Lilli sanoo

    13.7.2019 13:47

    Moikka!
    Käykö vaahtokarkkimousse vaniljakakkupohjan (kiinteämpi ja mehukkaampi kuin sokerikakkupohja) väliin vai tarviiko olla jämäkämpi täyte?
    Haluaisin toisaalta laittaa pensasmustikoita täytteeseen (samalla tavalla kuin vadelmia sitruuna-vadelmakakussa) ja mietin mikä olisi hyvä täyte sen kanssa, epäilen että vaahtokarkkimousse ei sovi mustikoiden kanssa. Haluaisin siinäkin käyttää vaniljakakkupohjaa (tehty siihen korkeampaan vuokaan). 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.7.2019 17:58

      Moi,

      Uskon, että vaahtokarkkimousse käy kyseisen kakun väliin sopivina kerroksina 🙂 Kyllä minusta mustikat sopivat vaahtokarkin kanssa, samoin kuin vadelmat tai mansikatkin 🙂

      Vastaa
      • Lilli sanoo

        13.7.2019 21:04

        Okei ja kiitos nopeasta vastauksesta!
        Kannattaako vaahtokarkkimousseen lisätä varmuudeksi vielä muutama liivate ja jos lisään niin missä vaiheessa ne pitäisi lisätä?

        Hyvää kesän jatkoa! 🙂

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          17.7.2019 08:07

          Vaahtokarkeissa on itsessään jo liivatetta. Valitettavasti ohjeita lisäämiseen tämän täytteen suhteen ei ole, koska en ole testannut miten se käyttäytyy liivatetta lisättäessä.

          Mukavaa kesää myös sinulle! 🙂

          Vastaa
  2. Kikkura sanoo

    15.7.2019 12:15

    Todella kaunis kakku😍👌🏼Aion ehdottomasti tehdä tälläisen vanhemmilleni, kun itse alaikäinen vielä. Kiitos reseptistä❤️

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.7.2019 08:06

      Kiitos paljon 🙂 Ihana kuulla, toivottavasti vanhempasi pitävät kakusta! Lämmintä kesän jatkoa!

      Vastaa
  3. Emma sanoo

    18.7.2019 18:44

    Tein kakun ohjeella,juuri hyytymässä jääkaapissa.. Mutta aloin heti epäillä hyytyykö kakku,täyte todella löysä?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.7.2019 08:30

      Hei Emma, hyytyikö kakku, siihen osaat vastata sinä parhaiten? Tähän mennessä sen olisi pitänyt hyytyä. Liivatteet aiheuttavat kakun hyytymisen ja jos kaikki aineet on mitattu oikein hyytyy kakku normaalisti. Annoithan liivateseoksen myös jäähtyä etkä kaatanut sitä kuumana juustokakkumassan sekaan?

      Vastaa
  4. Veera sanoo

    20.7.2019 19:24

    Parhaat vinkit oikeiden kukkien käyttämiseen koristelussa? 😊

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.7.2019 09:16

      Voisin kirjoittaa tästä kokonaisen postauksen, koska aihe on itseasiassa aika laaja 🙂

      Vastaa
  5. Veera sanoo

    23.7.2019 11:59

    Kiitos kattavasta postauksesta, auttoi kovasti! 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      23.7.2019 14:15

      Ole hyvä 🙂 Tästä oli apua monelle muullekin. Linkitän vielä tähän niin löytyy helposti tulevaisuudessa tämä postaus: https://www.anninuunissa.fi/syotavat-kukat-kakkujen-koristelussa/

      Vastaa
  6. Johanna sanoo

    24.7.2019 19:11

    Onko 2 dl kuohuviiniä liivatteen kanssa kakkuun (ei kiille) tarpeellinen, kun yleensä nesteen määrä on tässä vaiheessa pienempi. Onko tähän joku syy?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      25.7.2019 06:21

      Hei Johanna,

      kakkuun tulee 2 dl Fresitaa ihan siitä syystä, että se antaa makua Fresita-kakulle 🙂 Se ei ole liivatteiden sulattamista varten pelkästään.

      Vastaa
      • Johanna sanoo

        25.7.2019 08:50

        Kiitos vastauksesta. Niin sit ajattelinkin, että täytyy olla. Kakku hyytyi kyllä hyvin!

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          25.7.2019 11:38

          Hienoa 🙂

          Vastaa
  7. Minna sanoo

    3.11.2019 08:40

    Voiko tomusokerin vaihtaa muuhun makeuttajaan jo esim haluaa kakusta hieman vähemmän hiilihydraattipitoisen?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      3.11.2019 19:42

      Tottakai! Voit käyttää mitä tahansa muuta makeuttajaa – maistamalla tiedät itse mikä on sopiva määrä maukeutta kakkuusi 🙂

      Vastaa
  8. Miumau sanoo

    18.4.2020 14:00

    Hei! Mitenkähän tämän tai mansikkaisen version kakusta voisi toteuttaa vegaanisena, agar agar kun yleensä lisätään soseeseen?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.4.2020 07:11

      Hei,

      En ole expertti agarin käytössä niin en viitsi ohjeistaa kokeilematta ensin itse. Tänä keväänä on tulossa kuitenkin vinkkejä agarilla hyydytettävistä kakuista 🙂

      Vastaa
  9. Tiina sanoo

    8.2.2021 16:30

    Appelsiini-Fresitaa löytyi näin helmikuussa meidän Alepan korttelitoiveena. Siitä se ajatus sitten lähti… kakku hyytymässä kaapissa! Minäkin säikähdin, kun mascarpone-fresita-seoksesta oli tulossa ohjeen mitoilla hyvin vetistä enkä uskaltanut sitten kaataa kaikkea juuston sekaan. Mutta toisaalta valtavan hienosti hyytyneeltä näyttää tässä kohtaa! Kiitos hauskasta ohjeesta. Minusta on mukava tehdä näitä mihin tulee kiva säväys pullosta ja sitten saa leivonnan huumassa maistella lasista ylimääräiset, heh!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.2.2021 17:09

      Kiitos kommentista ja nautinnollista kahvi – sekä Fresita hetkeä 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Häät Inspiraatio Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivokset Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Marenki Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vege Yhteistyö Ystävänpäivä

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Mehevää suklaakakkua, pehmeää pähkinäistä v Mehevää suklaakakkua, pehmeää pähkinäistä vaahtoa, huurteisia vadelmia 🍫 Suklaakakku muutaman viikon takaa (ilman lisättyä sokeria) löytyy blogin arkistoista. Tänä aamuna pohdin mustikkakakkua stailatessa, miten käsittämättömän terapeuttista tämä leipominen ja kuvaaminen on. Intohimo, joka kasvaa vuosi vuodelta. Intohimo, jota ei voi leipomalla tyrehdyttää. Intohimo, jota on vaikea selittää sanoin. Innostun ihan ajatellessani. Rakastan työssäni juuri tätä osaa eniten, saan olla luova! Ideoita on niin paljon ettei niitä ehdi jakaa. Aikaa liian vähän kaiken toteuttamiseen. Ihanaa kun olette siellä jakamassa tätä intohimoa kanssani 😘 Tuntuisi tylsältä ilman teitä. Ilman, että saisi yhdessä hehkuttaa. Nähdä miten reseptit pääsevät käyttöön ja miten niistä nautitaan. Tällä hetkellä leivotte ruisleipää. Kiitos viesteistänne uusinta innostusta koskien. Ja kiitos kun olette siellä ihanat 💕 Kaunista viikonloppua!
Huomenta ☀️ Onnea on aamuaurinko ja kotona l Huomenta ☀️ 

Onnea on aamuaurinko ja kotona leivottu tuore ruisleipä 👌🏻

Ohje blogissa ja linkki profiilissa ☝🏻 #anninuunissa
IG-Resepti 💕 maaliskuun eli mun synttärikuukau IG-Resepti 💕 maaliskuun eli mun synttärikuukauden kunniaksi. Kaikki yllärit ja hemmottelut peruttiin tai ainakin siirrettiin. Surettaa, harmittaa ja väsyttää. Onneksi aurinko ja tuleva kevät piristää ☀️ ja se että vuosi sitten ei tiedetty, että ollaan samassa, jopa pahemmassa tilanteessa, vuotta myöhemmin. Haleja ja jaksamista kaikille! 😘

Ihana Puolukkasmoothie 🌿 (2 annosta)

2 dl jäisiä puolukoita
4 dl kauramaitoa
4 taatelia
3 rkl kauraleseitä
ripaus kardemummaa ja kanelia

Mittaa kaikki blenderiin ja aja tasaiseksi. Nauti! 

Ihanaa uutta viikkoa! 🤗
🍊🍊🍊 Saisiko olla pala veriappelsiinitort 🍊🍊🍊

Saisiko olla pala veriappelsiinitorttua? 

Ihana makumuistoja herättelevä ohjeeni löytyy uusimmasta @unelmientalojakoti numerosta 👏🏻 Minä leivoin, yhdessä stailattiin ja kuvan nappasi @johannamyllymakiphotographer 📷
Parit laskiaispullat vielä hiihtoloman lopuksi 💕

Seuraaville viikoille pitäisi kehittää nyt mukavaa puuhaa kotona. Olisi kiva inspiroida ja aktivoida teitä myös tai tehdä jotain yhdessä! Millainen live kiinnostaisi? Mitä haluaisitte tehdä? Ja kiinnostaako ylipäätänsä leivontalivet vielä? 😘
Terttu tummuneita banaaneita keittiön pöydällä Terttu tummuneita banaaneita keittiön pöydällä? 🍌

Sormiruokailtava sokeriton banaanileipä (6 kk+) on täynnä vatsaa täyttäviä ainesosia: pähkinää, kauraa ja banaania! 👶🏼

Tämä ei ole pelkästään vauvojen ohje, vaan sopii myös aikuisille. Aloin heti maiskutella ajatusta vähän terveellisemmästä banaanileivästä, jonka päälle voisi lusikoida itse keitettyä kinuskia. Tai jos haluaa pitää koko nautinnon sokerittomana, niin kokeile soseuttaa taateleita pienen kauramaitotilkan kanssa, niin sinulla on ihanaa sokeritonta taatelikinuskia 💛

Ohje (myös pähkinätön) nyt blogissa ja linkki löytyy biosta sekä stoorien puolelta☝🏻 #anninuunissa
ARVONTA & kirjasuositus 🍰👇🏻 Tänä vuo ARVONTA & kirjasuositus 🍰👇🏻

Tänä vuonna mua on inspiroinut suuresti lahjakkaan Outin @samastapadasta -kirja. Rehellisesti, en ole koskaan ahminut mitään muuta keittokirjaa yhtä ahkerasti. "Samasta padasta" -ajatus on nerokas. Koko perhe eli myös vauvat syövät samaa ruokaa eli samasta padasta 🥑

Jokainen pieni tulevaisuuden kulinaristi on ansainnut itse tehtyä maistuvaa ruokaa. Kirja herkullisten reseptien ja tarinoiden avulla olen oppinut kokkaamaan vauvalle rohkeasti ja kehittämään myös itse reseptiikkaa. Tekin olette innostuneet uusista taidoistani. Tätä vauvan 6kk kakkua on nimittäin tarjoiltu jo monissa juhlissa (ohje löytyy blogista) 🎂

Saan arpoa teille @samastapadasta -kirjan uusimman painoksen 💕 Alla ohjeet arvontaan (Instagram ei ole osallisena arvonnassa):

1. Paina ❤️ ja kommentoi minkä ikäinen herkuttelija siellä kaipaa uusia makuja 👶🏼
2. Seuraa @anninuunissa & @samastapadasta 🍜
3. Osallistu su 28.2. mennessä. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti 📚

Onnea arvontaan! Psst.. @samastapadasta tilillä pian myös herkullisen leivontakirjan arvonta! ☀️

📷 @visuelli.erja
Matkamuistoja Miamista 🌴 Meidän viime vuoden Matkamuistoja Miamista 🌴 Meidän viime vuoden hiihtoloma (ja teidän toivepostaus) nyt blogin puolella 🧇

”Tasan vuosi sitten pakkasimme matkalaukkuja se ihana odottava kihelmöinti vatsan pohjassa. Olimme miettineet pitkään alkukevään matkakohdetta. Meidän viimeinen pidempi matka kahdestaan. Sitä emme tienneet, että matka todellakin jäi koko vuoden viimeiseksi.” #anninmatkat ☀️

Ihanaa hiihtolomaa kaikille! ⛷
Kukat 💕🌸 Kiinnostaisiko teitä postaus, mis Kukat 💕🌸

Kiinnostaisiko teitä postaus, missä olisi kuvia näistä upeista kimpuista kootusti? 🤔

@homeingardenkauniainen
Moi 👶🏼 Ajattelin esittäytyä kun vilahtelen Moi 👶🏼 Ajattelin esittäytyä kun vilahtelen täällä melko usein ja varsinkin ruokahetkeni saattavat tulla teille tutuiksi 🍼

Minulla on monta lempinimeä. Teille olen tästä lähtien Onni 💙 

Toinen sukkani on usein kateissa, koska sukkien repiminen ja maistelu on mielipuuhaani 🧦

Tykkään herkutella ja tällä hetkellä suosikkejani ovat 🥦🍌🫐 ja lohi.

Olen iloinen ja utelias. Itken harvoin ja nauran usein 😃 

Olen aamuvirkku, enkä ole elämäni aikana nukkunut klo 6.00 pidempään. Onneksi äitikin on aamuvirkku 🥱

Rakastan muumeja, etenkin Muumi-yöriepuani ja Muumi-kauranaksuja 🤍

En malta olla paikoillani, parasta onkin kierrellä ympäri taloa tutkia uusia paikkoja 👀

Viihdyn myös keittiössä. Siellä istun sitterissä ja kuuntelen tarkkaan mitä äiti selostaa 🥣

Minulla on jo kaksi harrastusta: muskari ja uinti 🎵💦

Täytän tänään 7 kuukautta 🥳

Hauska tutustua 👋🏻
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2021 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios