• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Halloween Haamukakku

Halloween· Kreemikakut

28 loka

Halloween Haamukakusta löytyy sisältä vaniljainen kaakaomousse, päältä marenkikreemiä ja valutettu valkosuklaa ganache. Kakun viimeistelee hauskat haamumarengit ja mustat soekrihelmet!

Ensimmäinen Halloween -viikonloppu on saapunut ja ensi viikolla on toinen! Ainakin minä juhlin tätä ja hauskaa Jenkeistä meillekin saapunutta juhlaa moneen kertaan! Kysyin täällä blogissa aikaisemmin mitä reseptejä toivoisitte vielä Halloweeniksi. Halloween kakku oli monen toive ja siihen tartuin.

Olen koittanut tehdä pelottavia leivonnaisia, mutta lopputulos on aina hellyyttävän söpö.. vai mitä mieltä olette tästä kakusta? No silti tämä maistuu ihanalta, näyttää hauskalta ja sopii Halloweeniin täydellisesti! Minulla oli pikku-apulainen kakun suunnittelussa mukana ja hän valisikin aika hauskat värit kakkuun!


Halloween Haamukakku

Ohje

  • Kakkupohjana tässä kakussa on Täydellinen Kakkupohja
Vaniljainen kaakaomousse:
  • 2 dl maitoa
  • 1 dl kermaa
  • 1 pussi Dr.Oetker vaniljamoussea
  • 100 g tuorejuustoa
  • 3 rkl kaakaojauhetta
  • mangohillo
  1. Mittaa maito, kerma ja vaniljamousse kulhoon tai monitoimikoneeseen.
  2. Vatkaa kuohkeaksi.
  3. Lisää tuorejuusto ja kaakaojauhe ja vatkaa hetki vielä niin, että täyte on tasaista.

Kostutus:

  • 1/2 dl maitoa
  • 1 tl vaniljasokeria
  1. Sekoita sokeri maitoon. Jätä sivuun.

Kakun kokoaminen:

  1. Leikkaa kakku neljään osaan.
  2. Kasaa kakku vuokaan, jossa paistoit sen.
  3. Vuoraa vuoka kelmulla, niin että kelmua jää vuoan ulkopuolelle myös.
  4. Nosta alimmainen kakkupala vuokaan ja kostuta se vaniljamaidolla.
  5. Sivele mangohilloa pohjan päälle kevyesti, 1/3 täytteestä pohjan päälle.
  6. Toista yllä oleva kahteen kertaan ja vedä kelmu kakun päälle ja siirrä jääkaappiin hyytymään mielellään yön yli.
  7. Valmista pastaväreillä värjätty marenkivoikreemi koristelupäivänä ja levitä hyytyneen kakun päälle palettiveitsellä kauttaaltaan. Kreemi riittää useampaan kerrokseen jolloin pinnasta tulee tasaisempi.
  8. Käytä kakku kovettumassa jääkaapissa aina kerrosten välillä.

Värjäsin kreemin sinisellä ja turkoosilla pastavärillä .

Valkosuklaaganache:

  • 60g valkosuklaata
  • kermaa
  • oranssia pastaväriä
  1. Pilko valkosuklaa kulhoon.
  2. Kiehauta kerma ja kaada osissa suklaan päälle.
  3. Ensin vähän, sekoittele ja lisää tarvittaessa.
  4. Värjää lopuksi oranssilla pastavärillä.
  5. Odota, että ganache jäähtyy ja kaada kakun päälle. Auta valumia tarvittaessa palettiveitsellä.

Vinkki! Valkosuklaaganache menee helposti liian litkuksi, joten lisää kerma osissa. Laita ensin ihan vähän alle 1/2 dl ja lisäile pikkuhiljaa TARVITTAESSA. 


Koristeet:

  • Haamumarenkeja
  • Mustia sokerihelmiä 

Katso myös muut reseptit, jotka julkaisin jo aiemmin: Dracula Donitsit ja Halloween keksit.

Hauskat lepakko koristeet ja oranssin kaitaliinan löydät verkkokaupastani.

Seuraatko minua jo:

Instagramissa

Facebookissa

12 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Erokakku – Överikkakku – Sitruunasuklaakakku
Seuraava artikkeli: Sitruuna-Vanilja Macarons »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Anonyymi sanoo

    29.10.2016 06:59

    Hei! Onko tämän kakun pohja tehty 15cm vuokaan?:)

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.10.2016 07:22

      Hei, kyllä 15cm sokerikakkupohja – kuten linkissä 🙂

      Vastaa
    • Anonyymi sanoo

      29.10.2016 07:41

      okei,kiitos:) Nyt pääseekin sitten leipomisen pariin:)

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.10.2016 10:31

      Mahtavaa! Mukavaa leivontaa 🙂

      Vastaa
  2. Ave sanoo

    1.11.2016 11:37

    Oi wautsi, onpa upea kakku! Tätä pitää testata sitten ensi vuonna! Tai voihan sitä jo vaikka alkaa jo nyt harjoittelemaan, heheh. 😉

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.11.2016 11:45

      Kiitos 🙂 <3 kakun voi tehdä vaikka ilman haamuja – tai pursottaa muun muotoisia marenkeja 🙂 Tai sitten vasta ensi vuonna!

      Vastaa
  3. Heidi sanoo

    9.1.2017 17:11

    onko tuo kaakaojauhe sitä kaupan kunnon kaakaojauhetta vai esim oboyta?
    Osaatko sanoa kuinka monelle hengelle tämä kakku on?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.1.2017 23:40

      Hei, käytän leivonnassa aina tummaan leivontaan tarkoitettua kaakaojauhetta 🙂 Tästä kakusta (halk. 15 cm) syö noin 10-12hlö.

      Vastaa
  4. Maria sanoo

    5.4.2017 18:03

    Hei! Paljonko kreemiä tarvitaan halkaisijaltaan 24cm kakun päälle? Voiko kreemiä värjätä elintarvikevärillä? Meidän pieneltä paikkakunnalta ei saa pastavärejä ja tarvisin värjätyt kreemin jo parin päivän päästä

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      6.4.2017 03:45

      Hei Maria, tekisin kreemin varmaan 1.5 kertaisena. Tuo ohje mitä yleensä käytän on runsas ja tällaista pikkukakkua tehdessä kreemiä jää hiukan yli. En värjäisi kreemiä nestemäisillä väreillä, koska se voi juoksettua valitettavasti. Kannattaa hankkia kotiin peruspaletti pastavärejä – ne säilyvät todella pitkään. Minun verkkokaupasta toimitus on 1-2 arkipäivää, mutta nyt teet ilmeisesti viikonlopuksi, joten ei taida keretä värit valitettavasti. Jauhemaisia värejä voi käyttää myös.

      Vastaa
  5. Heljä sanoo

    3.10.2019 11:11

    Miten nuo haamut säilyy? Voiko tehdä paljon etukäteen?

    Vastaa
  6. Anni Paakkunainen sanoo

    3.10.2019 20:46

    Viikkoja etukäteen voi tehdä. Marengit säilyvät loistavasti huoneenlämmössä esimerkiksi leivosrasiassa 🙂

    Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios