• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Perinteinen Paras Mansikkakakku (GL)

Juhannus· Kevään juhlat· Täytekakut

21 heinä

Perinteinen Paras Mansikkakakku (GL)

Perinteinen Paras Mansikkakakku. Tässä se on. Se on kaunis ja herkullinen. Perinteisen mansikkakakun raaka-aineet ovat yksinkertaiset: sokerikakkupohja, kerma ja mansikat. Hieman sokeria ja vaniljaa. Mansikkakakun ajatellaan olevan se kaikista helpoin ja perinteisin ohje, jonka jokainen suomalainen nainen osaa vaikka unissaan? Taitohan on opittu jo lapsuudessa. Mitä mieltä olet?

Tällä kertaa ja tämän kakun kanssa minulla ei mennyt mikään kuten olin suunnitellut. Paitsi kakkupohjan paisto. Täydellinen gluteeniton kakkupohja ei pettänyt tälläkään kertaa ja pohjasta tuli noh.. täydellinen. Sen jälkeen alkoivat vaikeudet..

Mansikat olivat mätiä ja ne loppuivat kesken. Kävin hakemassa uudet. Täytin kakun ja laitoin maustumaan seuraavaan päivään. Koristelu- ja kuvauspäivänä satoi vettä koko päivän ja jouduin siirtämään kuvauksia yhdellä päivällä (positiivista: kakku maistui ehkä jopa paremmalta kahden maustumispäivän jälkeen). Halusin ehdottomasti kuvata ulkona!

Päätin kokeilla jotain uutta: ruusupursotus. Kerron rehellisesti, että tein sen neljään kertaa. Lopulta onnistuin! Sitten kakku tippua läsähti pöydälle kakkualustalta ja meni lyttyyn. Itkuhan siitä tuli, mutta päätin etten masennu. Keräsin mansikat pois kakun päältä, leikkasin uudet, tasoitin kerman ja vatkasin lisää. Sitten pursotin ruusukkeita vielä kerran ja sain mielestäni parhaimman tuloksen! Tässä se on, hyvin perinteinen ja takuulla herkullinen mansikkakakkuni, josta ei todellakaan huomaa, että se on kerran tippunut pöydälle ja litistynyt muodottomaksi.

Lue Minun Kesä Kakku -arvonnasta postauksen lopusta.


Perinteinen Paras Mansikkakakku

(noin 12-15 hlö kakku)

Kakkupohja:

4 munan gluteeniton sokerikakkupohja. Ohjeen löydät tästä.

Paista kakkupohja alumiiniseen tai irtopohjaiseen 20cm vuokaan ja leikkaa kakku jäähtyneenä kolmeen osaan.

Kostutus:

  • 1 dl maitoa
  • 1 tl vaniljasokeria
  1. Sekoita maito ja vaniljasokeri pieneen kulhoon/lasiin.
  2. Kokoa kakku vuokaan, jossa paistoit sen. Vuoraa kakkuvuoka leivinpaperilla (pohja ja sivut).
  3. Nosta pohjapala kakkuvuoan pohjalle.
  4. Kostuta täyttövaiheessa jokainen kerros kevyesti vaniljamaidolla.
  5. Katso yksityiskohtaiset täyttöohjeet seuraavasta vaiheesta.

Täyte:

  • 2 dl vispikermaa
  • 50 g mascarponea
  • 2 rkl tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 dl mansikoita
  1. Vatkaa kerma napakaksi vaahdoksi.
  2. Lisää mascarpone ja sokerit vatkauksen loppuvaiheessa.
  3. Siivuta kotimaiset mansikat.
  4. Asettele mansikat kostutetun kakkupohjan päälle ja levitä puolet kermasta mansikoiden päälle, nosta päälle toinen kakkukerros ja toista sama.
  5. Nosta päällimmäinen kakkupohja kakun päälle ja peittele kakku kelmulla.
  6. Laita kakku maustumaan jääkaappiin yön yli.

Kuorrutus ja koristelu:

  • 5 dl vispikermaa
  • 50 g mascaponea
  • 2-3 rkl tomusokeria
  • mansikoita
  • hyytelösokeria + vettä
  1. Vatkaa kerma napakaksi vaahdoksi.
  2. Lisää mascapone ja sokerit vatkauksen loppuvaiheessa.
  3. Ota kakku varovasti ulos vuoasta ja nosta kakkualustan päälle.
  4. Levitä kakun päälle ohut kerros kermaa palettiveitsellä.
  5. Leikkaa mansikat siivuiksi ja asettele kakun päälle.
  6. Laita kerma pursotinpussiin ja pursottele ruusukkeita tai perinteinen pursotus kakun reunoille.
  7. Halutessasi tee hyytelösokerilla kiille mansikoiden päälle. Ohje löytyy pakkauksesta.

HUOM! Ruusupursotukseen käytin tätä 6 sakaraista tähtityllaa.

Vinkki! Lisäsin mascarponea kerman joukkoon, koska se tekee kermasta napakampaa ja helpommin pursotettavaa. Pursotukset pitävät myös paremmin muotonsa. Kermana minulla oli laktoositon vispikerma, jonka väri on kauniin valkoinen. Halutessasi voit korvata mascarponen muulla maustamattomalla tuorejuustolla tai rahkalla. Voit jättää sen myös kokonaan pois.  

Kuvassa näkyvän pitsireunaisen kakkustandin löydät verkkokaupastani.


Perinteinen Paras Mansikkakakku (GL)

Perinteinen Paras Mansikkakakku (GL)


Aurinkoista päivää ihanat!

Lisää mansikka-reseptejä löydät täältä.

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

31 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Täydellinen kesäkohde: Ahvenanmaa
Seuraava artikkeli: Mansikkahillo kotimaisista mansikoista »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Roosa sanoo

    21.7.2017 10:41

    Upea lopputulos, vaikeuksista ei ole tietoakaan! 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.7.2017 15:03

      Kiitos Roosa 🙂 Ihanaa viikonloppua!

      Vastaa
  2. Eeva-Liisa sanoo

    21.7.2017 21:02

    Upea kakku todellakin. Mulla onki vielä tältä kesää mansikkakakku tekemättä mutta eiköhän tässä vielä kerkeä. 🙂 vasta meillä pari viikkoa sitten alkoi mansikkakausi.

    Vastaa
    • Anni sanoo

      22.7.2017 07:58

      Kiitos Eeva-Liisa! Voi sinulla on vielä aikaa leipoa 🙂 Toki nyt mansikat ovat parhaimmillaan, joten olisi hyvä aika leipoa. Mukavaa viikonloppua!

      Vastaa
  3. Outi Tiimonen sanoo

    22.7.2017 22:55

    Kiva kuulla että sinullekin voi käydä noin inhimillisesti 🙂 Kiitos ihanista ohjeista ja kuvista <3 Ne saa joka kerta hyvälle mielelle!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      23.7.2017 08:30

      Kiitos kommentistasi Outi 🙂 Voi kyllä minullekin käy useasti hassusti! Kiitos vielä ihanasta palautteesta. Mukavaa sunnuntaita!

      Vastaa
  4. Mari sanoo

    12.5.2018 17:51

    Hei! Ompa kaunis kakku 🙂 Ajattelin kokeilla reseptiä tämän kevään juhlissa ja kiinnostaisi tietää kuinka paljon mansikoita kannattaisi varata tuohon kakun päälle eli paljonkohan tuossa kuvan kakussa suunnilleen on?

    Vastaa
    • Anni sanoo

      13.5.2018 09:01

      Hei Mari 🙂 Kiitos . Valitettavasti nyt en muista kuinka monta mansikkaa kakun päälle viipaloin. Luulen, että litran rasia mansikoita minulla oli tähän kakkuun ja ne riittivät täyttöön sekä koristeluun. Aurinkoista päivää!

      Vastaa
  5. Hanna sanoo

    21.5.2018 20:34

    Olipa epäonnen kakku, mutta niin kuin sanoit, sitä ei kyllä huomaa, kuinka kovia kakku on kokenut. Todella kaunis! Meillä juurikin tällaista perinteistä mansikkakermakakkua on poika toivonut omiin fifteenjuhliinsa (vastaa rippijuhlaa) kesäkuun puoleen väliin! Iloista toukokuuta!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      22.5.2018 08:47

      Hei Hanna,

      kiitos! Tämän kakun onnistuin kyllä pelastamaan hienosti! 🙂 Iloista ja aurinkoista kesää!

      Vastaa
  6. Markus sanoo

    2.6.2018 12:02

    Moi,
    En ole aikaisemmin tehnyt sokerikakkupohjaa.
    Kakkuni lässähti keskeltä paiston aikana, tein uuden ja sama juttu taas. Löysin toisen ohjeen jossa jauhojen ja sokerin määrä on munien paino x 0,7 tällä kertaa kakku onnistui hienosti, jauhoja tuli lasiin enemmän suhteessa muniin ja sokeriin. Tein johtopäätöksen, että aikaisemmissa kakuissa oli liian vähän jauhoja.

    Nyt on kakku jääkaapissa maustumassa, kermatäyteestä tuli todella hyvää tuolla sinun ohjeella 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      5.6.2018 18:47

      Hei Markus,

      Sokerikakkupohjien ohjeet jakavat paljon mielipiteitä. Itse suosin lasitekniikkaa, mutta olen kuullut tusota 70% ohjeesta ja siitä, että se on myös hyvin suosittu. Kiva kun jätit kommenttia 🙂

      Vastaa
  7. Pauliina sanoo

    9.6.2018 19:41

    Hei! Monenko hengen kakku tämä on? Minun pitäisi tehdä kakku 20 hengelle. Muutakin tarjottavaa on. Minkähänlainen vuoka olisi sopiva ja montako munaa? Vai kannattaako tehdä kaksi kakkua?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.6.2018 21:21

      Heippa Pauliina,

      4 munan kakku on yleensä 12-15 henkilölle, kuten tämäkin kakku. Suosittelen 23-25 cm vuokaa ja noin 6 munan kakkupohjaa 20 hengelle 🙂

      Vastaa
      • Ansku sanoo

        10.5.2019 13:30

        Entä jos teen 30 hengen kakun, millainen vuoka ja paljonko munia?

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          10.5.2019 13:47

          Ylläolevalla laskukaavalla se olisi varmaan 28-30 cm vuoka ja 9 kananmunaa. Noin isoa kakkua en ole itse tehnyt. Suosin mielummin tapaa, että teen kaksi 15 hlö kakkua 🙂 Jos teet vain yhden tekisin ehkä neliön mallisen levykakun.

          Vastaa
  8. Hanna sanoo

    8.5.2019 09:36

    Moikka! Ajattelin leipoa tämän kakun äitienpäiväksi. Säilyykö kermapursotukset miten hyvin jääkaapissa, jos teen ne pari päivää aikaisemmin?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.5.2019 09:43

      Hei Hanna, pursottaisin kerman vasta tarjoilupäivänä, jotta pysyy hyvänä ja kauniina. Voit tehdä kakun muuten valmiiksi.

      Vastaa
  9. Karoliina sanoo

    6.5.2020 12:43

    Hei,
    Olen tekemässä tätä kakkua äitienpäiväksi. Luuletko että onnistuu pakastemansikoista? Etei kakku lässähdä, kun täytteessä olevat mansikat sulaa?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      6.5.2020 17:15

      Kyllä varmasti onnistuu, mutta kakun sisus voi olla turhan kostea. En lisäisi mansikoita ainakaan jäisinä vaan sulattaisin ja valuttaisin ne ensin.

      Vastaa
      • Karoliina sanoo

        6.5.2020 19:39

        Kiitos vinkistä!

        Vastaa
  10. Heta sanoo

    9.5.2020 07:41

    Moi, olen tekemässä tätä kakkua äitienpäiväksi mutta tajusin, ettei kaupassa ole kotimaisia mansikoita ja ulkomaalaiset mansikat eivat ole hyviä, joten tuleekohan tästä kakusta hyvää myös persikoilla? Ja ajattelin myös kysyä että jos teen täytteet aamulla valmiiksi jääkaappiin, niin säilyykö ne siellä iltapäivään niin, että voin koristella kakun iltapäivällä ja kannattaisiko minun koristella kakku edellisenä iltana äitäenpäivästä vai vasta samana aamuna?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.5.2020 09:37

      Moikka, varmasti tulee myös persikoilla hyvää. Itse olen kuitenkin löytänyt jo niin kotimaisia kuin maukkaita espanjalaisia mansikoita isoimmista marketeista. Persikan sesonki alkaa kesäkuussa – ne saattavat olla vielä raakoja.

      Menin seuraavasta kysymyksestä jo sekaisin, joten kerron miten itse tekisin. Teen kakkupohjan ja täytön aina päivää ennen ja koristelun sekä pursotukset tarjoilupäivänä 🙂 Ja siis täytä kakku vuokaan jossa paistoit sen. Kun luet ohjeen huolella, selkenee nämä vaiheet.

      Vastaa
  11. Suvi sanoo

    26.3.2021 11:39

    Heippa, Minkä merkkistä vispikermaa yleensä käytät täytekakkujen pursotuksessa?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      26.3.2021 12:36

      Ei ole mitään tiettyä merkkiä, käytän kaikkia mm. Lidlin vispikermaa ja Kotimaista.

      Vastaa
  12. Lumi sanoo

    1.4.2021 13:20

    Hei! Kuinka monta kerrosta kakussa on? Jos teen kakun 18 cm:n vuokaan, kuinka moneen kerrokseen se kannattaa jakaa?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.4.2021 13:46

      Heippa,

      Tässä minun kakussani on 3 kerrosta. Myös 18 cm vuokaan leikkaisin 3 kerrosta.

      Vastaa
  13. Satu sanoo

    28.5.2021 12:10

    Tää on luottoresepti. Mies tekee äitienpäiväkakun aina tällä ja itsekin hyvin usein käytän! Huomasin nyt vasta linkin kakkustandiin, mutta linkki ei toimi. Saakohan tuota pitsireunaista kakkustandia enää mistään? 😍

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.6.2021 14:50

      Valitettavasti kakkustandi oli aikoinaan myynnissä omassa verkkokaupassani ja sitä ei enää ole 🙁 Ihana palaute, kiitos siitä!

      Vastaa
  14. Nora sanoo

    3.4.2022 07:27

    Hei! Tämä kakku kuulostaa ihanalta ja ajattelin kokeilla sitä äitienpäiväksi. Olen kuitenkin aloitteleva leipuri, joten haluan varmistua ensin kaikesta. 😀 Tässä ohjeessa puhutaan 4:n kananmunan kakkupohjasta (ja täydellistä, että resepti on gluteeniton!), mutta kun siirryn linkistä kakkupohjan ohjeisiin, siinä käytetään vain kolmea kananmunaa. Olenko siis ymmärtänyt jotain väärin vai kannattaako kakkupohja tehdä sillä neljällä munalla ja mitata lasitekniikalla jauhot ja sokerit sen mukaan?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      3.4.2022 08:18

      Heippa, lue koko ohje kunnolla läpi. Puhutaan lasi ohjeesta, jossa munia laitetaan sokerin ja jauhojen suhteessa. Ohje on aina sama muuten 🙂 voit siis tehdä 3, 4 tai 5 munan kakun itse juuri tähän mansikkakakkuun laitoin 4 – oli meidän porukalle sopivan kokoinen 😉

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Keväinen Juustokranssi 🧀 joka sai koristeeksi Keväinen Juustokranssi 🧀 joka sai koristeeksi oman pihan kirsikankukkia 🌸 

Te toivoitte suolaista naposteltavaa. Kesäversiota suositusta juustokranssista juhliin. Tämä oli ihana toteuttaa. Saatiin herkutella aikuisten kesken Onnin mentyä nukkumaan. Ihmeteltiin miksi ei useammin koota tällaista tarjotinta vain meille kahdelle 🤩 pieniä juhlallisuuksia voi tuoda myös arkeen 💕

Linkki ohjeeseen löytyy profiilista 👆🏻 #anninuunissa #juhlavinkit
Annoskokoiset voileipäkakut 🌸 niin ihania ja n Annoskokoiset voileipäkakut 🌸 niin ihania ja näyttäviä kesän juhliin! Ja tosi helppo koota helposti sekoitettavasta lohitahnasta sekä leipäpaloista👌🏻Hävikkiviipaleista voi paistaa krutongit salaatin päälle. 

Lisää kuvia ja tarkemmat ohjeet näihin kakkusiin löytyy Rosee postauksesta, joka on tehty yhteistyössä @viinimaa kanssa. Linkki profiilissa 🥂
Kaupallinen yhteistyö @dansukkersuomi 🎂 Kevään ja kesän juhlareseptiikka saa jatkoa tällä upealla täysin vegaanisella sitruuna-kinuskitäytekakulla, joka on leivottu Dansukkerin luomusokereilla 🍋

Sitruuna ja kinuski ne yhteen sopii! No te tiedätte, se on mun suosikki makuyhdistelmä. Nyt voin todeta, että tämä combo toimii myös vegaanisessa kakussa 👏🏻

Vegaanista kreemiä ei erottaisi perinteisestä 🥣 Ja vegaaninen kinuski syntyy yhtä helposti kuin perinteinen, (luomu)fariinisokeriin keitettynä tietenkin. Se on hiukan läpikuultavampaa, mutta sopii myös kakkuvalumiksi loistavasti. Vegaanista kinuskia täytyy vaan jaksaa keittää tarpeeksi kauan. Muistathan myös odottaa, että kinuski jäähtyy kunnolla ennen sen valuttamista 💛 Ylistän myös munatonta sitruunan kuorella maustettua kakkupohjaa, joka on herkullisen mehevä!

Kurkkaa upean kakun ohje blogista, linkki löytyy tutusta paikasta 👆🏻 #anninuunissa #keväänjuhlat #vegaaninenleivonta #luomusokeria
Kaupallinen yhteistyö @leivojakoristele 🍰 Hemp Kaupallinen yhteistyö @leivojakoristele 🍰 Hempeässä Ruby-suklaakakussa maistuu kaakao, Ruby-suklaa, vadelma ja vanilja. 

Nyt käännetään katseet kohti kevään juhlia! 🌸 Juhlakakkujen leipominen on aina hiukan työläämpi projekti kotikeittiössä. Siksi suunnittelin teille ihanan ohjeen, jossa voitte oikaista kakkupohjan, täytteen ja kreemin kanssa 👏🏻

Kaakaolla ja vaniljalla maustettu kakkupohja syntyy ilman sähkövatkaimia yhdessä vuoassa. Kakun väliin tehdään myös helppo suklaatäyte ihanasta Dr. Oetkerin Ruby leivontasuklaasta ja pakkaskuivatusta vadelmasta, jonka ansiosta kakku ei voi vettyä liikaa! Tämä täyte on silkkisen pehmeää ja hyytyy ilman liivatetta 🥣

Dr. Oetkerin uusi Base for Buttercream jauheseos helpottaa taas usein haastavaksi koetun voikreemin tekoa. Nyt sinun ei tarvitse kuin pehmittää voi huoneenlämpöiseksi ja vatkata se kuohkeaksi kuorrutejauheseoksen kanssa muutamassa minuutissa. Voit värjätä voikreemiä ja maustaa sitä aromeilla. Voit tehdä myös raikkaampaa tuorejuustokreemiä tällä jauheseoksella. Ohjeet löydät paketin kyljestä 🎂

Kaikki tuotteet tämän ihanan kakun koristeluun ja maustamiseen löytyvät Dr.Oetkerin valikoimista. Katso stoorien puolelta video kakun kuorrutuksesta ja koko kakun ohje blogin puolelta. Linkin löydät profiilista! ☝🏻

#leivojakoristele #anninuunissa #keväänjuhlat
Kyselin teiltä stoorien puolella sisältötoiveit Kyselin teiltä stoorien puolella sisältötoiveita kevään juhlakauteen liittyen 🌸 Toivoitte: 

1. Vegaanisia ohjeita (tulossa ihana juhlakakku)
2. Ohjeita gluteenittomaan leivontaan (postauslinkki profiilissa)
3. Pieniä suolaisia herkkuja (tulossa loppuviikosta)
4. Voileipäkakkuja (tulossa ja vanhat linkitetty stooriin)
5. Ohjeita leivonnaisten pakastukseen (linkki stooreissa)
6. Sokerittomia ohjeita (löytyy, linkki stooreissa)

Melkein kaikkia näitä aiheita olen käsitellyt blogissani jo ennestään. Koska niitä kysellään joka kevät 💋 Linkitin stoorien puolelle sivut mistä voitte käydä lukaisemassa vinkkejä 👆🏻ja tallensin kaikki myös kohokohtiin. 

Lisäksi kyselitte kakkujen kerma- ja kreemipursotuksista. Tässä pikaohjeita:

Ehkä tärkeintä on käyttää tukevaa pursotinpussia ja laadukasta terästyllaa. Lopputuloksen kannalta tämä on merkittävä asia 🎂 Kermaksi valitsen itse vispin, koska sen koostumus on oikein vispattuna jämäkkä. Käytän myös välillä kerman jämäköittämiseen mascarponea, rahkaa tai vaniljakreemijauhetta. Kasvipohjaiset vispit ovat väriltään valkoisempia, vatkautuvat hyvin ja kestävät hellettäkin paremmin. Suosittelen testaamaan. Näillä vinkeillä pääset jo pitkälle huolitellun lopputuloksen kanssa 👌🏻

Kuvassa malleja eri tyllillä tehdyistä pursotuksista. Kuvan kerma on värjätty tipalla pinkkiä geeliväriä, joka sopii paremmin leivontaan kuin nestemäiset värit, jotka saattavat juoksettaa kreemit, kermat tai taikinan 💕

Hei tähän alle saa kysellä lisää 👇🏻 #anninuunissa
Ihana viikonloppu takana 💛 perjantain parhaat p Ihana viikonloppu takana 💛 perjantain parhaat palat tässä. Viimeinkin käytiin testaamassa @way_bakery Banaanikakku ja mantelicroissant 🤤 olivat niin ihania, että unohdin sen laskiais🥐 mitä ei enää saanut.
”Puolet elämän iloista on löydettävissä pik ”Puolet elämän iloista
on löydettävissä pikkuasioista,
ohimennen siepatuista”. - O.S. Marden

Tämä oli ihana muistutus arjen kauneudesta 🌸 Ensi viikolla on tulossa niin paljon kakku- viini- ja juhlavinkkejä että 🔥
Mistä haaveilen just nyt? Unelmien lounas kuplill Mistä haaveilen just nyt? Unelmien lounas kuplilla: Kolme suosikkia samalla pöydällä 🤍 Räksallad, toast skagen & princess tårta Tukholmassa 🍰 Ainiin ja 🥂Mistä sä haaveilet?
Mango & Passion 💛🧡 Voi miten tätä kakkua Mango & Passion 💛🧡

Voi miten tätä kakkua on kyselty ja miten alkoi harmittaa kun moni kirjoitti, että olisi halunnut sen leipoa äitienpäiväksi. 

Olin juhlimassa äitienpäivää ennakkoon oman äitini luona ja piilouduin aamulla makkariin käsittelemään kuvia ja viimeistelemään reseptiä. Näin muutaman päivän myöhässä, mutta tarpeeksi ajoissa kevään juhlia ajatellen julkaisen teille ihanan mango-passionkakun ohjeen.

Ohje löytyy blogista ☝🏻 hyödyllisten ohjeiden kera: miten täyttää korkea kakku, miten kreemittää kakku ja mitä ottaa huomioon kukkien käytössä kakun koristelussa 👌🏻 #anninuunissa
Äiti. Äidiksi tulemisen myötä olemme lähentyn Äiti. Äidiksi tulemisen myötä olemme lähentyneet oman äitini kanssa. Äitiyden ja äidin merkitys on kasvanut elämässäni, kun äitiyden voi jakaa oman äidin kanssa. Kiitos rakkaudesta, tuesta ja läsnäolosta, jota olet jakanut Onnille ja minulle. Upeinta äitienpäivää kaikille äideille, äitiydestä haaveileville, äidiksi itsensä tunteville ja ihan kaikille, joita tämä päivä koskettaa ❤️
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2022 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios