• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Parhaat ja pehmeimmät Suklaamuffinssit

Muffinssit

8 maalis
Parhaat ja pehmeimmät Suklaamuffinssit

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Linkit on merkitty *-merkillä.

Suklaa ja naiset sopivat yhteen siksi juuri tänään herkutellaan pehmeillä ja täyteläisillä suklaamuffinsseilla! Tänään vietetään kansainvälistä naistenpäivää, jonka tarkoitus on juhlistaa naisten sosiaalisia, poliittisia ja taloudellisia saavutuksia!  Yhdistyneet Kansakunnat omistavat naistenpäivän joka vuosi jonkun tietyn teeman ympärille ja tänä vuonna teema on #BeBoldForChange eli innosta muita tai itseäsi auttaaksesi luomaan paremman maailman sukupuoleen katsomatta.

Kuten joka vuosi myös tänään 8.3.2017 järjestetään maailmanlaajuisesti tuhansia tapahtumia naisten kunniaksi! Juhlin itse tänään ennen kaikkea itseäni ja upeita naispuolisia ystäviäni sekä heidän saavutuksiaan! Jännitän myös hiukan saanko kukkia rakkaaltani ja herkuttelen näillä muffinsseilla. Miten naistenpäivä näkyy sinun päivässäsi?

Pehmeät muffinssit leivot jopa 30 minuutissa. Resepti on helppo ja siinä ei turhia vatkailla. Ainekset vain sekaisin ja muffinssit uuniin. Voit leipoa muffinsseista helposti myös gluteenittomia vaihtamalla jauhot gluteenittomiin.


Parhaat ja pehmeimmät Suklaamuffinssit

TILAA LAADUKAS JA EDULLINEN MUFFINSSIVUOKA TÄÄLTÄ*

12 muffinssia

OHJE

  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kaakaojauhetta
  • 2 dl sokeria
  • 1,5 tl vaniljasokeria
  • 0,5 rkl leivinjauhoa
  • ripaus suolaa
  • 100 g voita
  • 1,5 dl maustamatonta jogurttia (tai maitoa, piimää tms.)
  • 2 munaa
  • 2 dl suklaahippuja/rouhittua suklaata
  1. Sulata voi mikrossa ja anna jäähtyä.
  2. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään isossa kulhossa.
  3. Sekoita sulatettu voi, jogurtti ja munat keskenään toisessa kulhossa.
  4. Yhdistä voi-munaseos ja jauhoseos.
  5. Sekoita taikina tasaiseksi kuitenkaan vatkaamatta sitä.
  6. Kääntele lopuksi suklaarouhe/hiput taikinaan nuolimella.
  7. Asettele paperiset vuoat muffinipellille* ja jaa taikina vuokiin lusikalla tai taikina-annostelijalla.
  8. Muista jättää kohoamisvaraa.
  9. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.
  10. Nosta hieman jäähtyneet muffinssit ritilälle* jäähtymään.
  11. Nautiskele hieman lämpimänä.

GLUTEENITON! Vaihda jauhot gluteenittomiin, jos nauti kuohkeista gluteenittomista muffinsseista!

Parhaat ja pehmeimmät Suklaamuffinssit
Parhaat ja pehmeimmät Suklaamuffinssit

Lisää muffinsseja löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

100 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Täydellinen Suklaamousse (liivatteeton)
Seuraava artikkeli: Synttärihuumaa: No bake Kinuski-Punaherukkakakku »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Anna sanoo

    20.2.2018 20:39

    Sattumalta tulin etsimään blogiisi herkullisia reseptejä, pitää nimittäin tehdä jtn uutta makeaa hiihtolomaksi. Törmäsin tähän suklaamuffinssireseptiin. Tuttu ohje, sillä leivoin näitä muistaakseni viime syksynä ja onnistuivat täydellisesti! Ihan huppu hyviä muffineita, ja gluteenittomina vieläpä! Lisäsin ohjeen myös omaan blogiini (voit käydä tsekkaan kuvat :)), peukut sulle reseptistä!

    Ihania reseptejä blogi pullollaan!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.2.2018 07:52

      Hei Anna, mahtavaa! Lisään ohjeeseen huomion, että onnsituu myös gluteenittomana mainiosti 🙂 Ihanaa viikkoa sinulle, käyn kurkkaamassa blogiasi!

      Vastaa
      • Jessika sanoo

        16.9.2021 16:29

        mistä tiedän paljonko mitassa on jauhoja tuon 2,5dl?

        Vastaa
  2. Sandra sanoo

    9.4.2018 08:44

    Näyttääpä ihanan herkullisilta! Paljon suunnilleen muffinsseja tästä reseptin ohjeesta saa? 🙂 Pitäis nimittäin tehdä noin 100 ihmiselle, kun ajattelin viedä synttärin kunniaks töihin 😀

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.4.2018 09:07

      Hei Sandra 🙂 Tästä ohjeesta tulee pellillinen eli noin 12 normaalikokoista muffinssia 🙂 Se täytyykin lisätä ohjeeseen 🙂 Mukavaa viikkoa!

      Vastaa
  3. Nina sanoo

    27.5.2018 12:14

    Ehkä paras muffinssiohje ikinä, kiitos! Tärkein pointti, ettei vatkaamista tarvita. Tein semperin fin mixistä, laitoin sokeria vain 1,5dl ja korvasin suklaahiput noin 1,5dl nutellaa (lapsen toiveesta).

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      27.5.2018 13:17

      Oi kuulostaa ihanalta! Täytyy itsekin koittaa nutellalla! Minustakin tässä se tärkein pointti on helppous, nämä muffinssit syntyvät vaikka kesämökillä! 🙂

      Vastaa
  4. Sande sanoo

    5.6.2018 18:37

    Hei, onko kaakaojauhe leivontajauhetta?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      5.6.2018 19:16

      Hei,

      Kaakaojauhe on makeuttamaonta aitoa kaakaojauhetta. Tässä linkki:

      https://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/2109/fazer-cacao-200g/

      Vastaa
  5. Tia sanoo

    4.9.2018 14:38

    Niiiin hyviä! Kiitos reseptistä! Laitoin kauramaitoa ja muffinsin sisälle palan suklaata ekstrana.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      4.9.2018 16:37

      Nam, kivasti tuunattu! 🙂 Kiitos kommentistasi.

      Vastaa
  6. Jane sanoo

    6.9.2018 22:42

    Kiitos ohjeesta. Seuraan blogiasi muutenkin ja tykkään siitä että suklaa maistuu kunnolla. Tuunasin omani laittamalla suklaahippujen sijasta valkosuklaapaloja sattumiksi. Niin hyvää.. ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      7.9.2018 06:26

      Hei jane, kiitos kommentistasi. Ai vitsit varmasti todella herkkua valkosuklaahippujen kanssa! Nam <3 Herkullista viikonloppua!

      Vastaa
  7. Anniina sanoo

    23.10.2018 16:04

    Ihania! Korvasin sukkaan nutellalla❤️Täytyy tehdä jatkossakin?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      23.10.2018 19:51

      Oi nam! Nutellaa pitää kokeilla itsekin <3 Kiitos kommentistasi!

      Vastaa
  8. Becca sanoo

    11.1.2019 21:00

    Aivan superihania muffinseja! 🙂 Tuli niin hyviä ja nättejä! Siskokin totes että varmast parhaita muffineja joita on ikinä syöny. Kiitos huippuohjeesta!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      12.1.2019 13:10

      Kiitos sinulle huippukommentistasi 🙂

      Vastaa
  9. Ida sanoo

    26.1.2019 17:23

    Moikka! Minua kiinnostaisi mistä nämä ihanan väriset muffinssi paperit ovat 😍

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      27.1.2019 09:26

      Voi nyt en kyllä muista tarkalleen mistä ne ovat – resepti on vuodelta 2017. Löytyisikö täältä jotain vastaavaa:

      https://www.anninuunissa.com/paperiset-muffinssivuoat-c-9_24.html

      Vastaa
  10. Riina Maria sanoo

    27.1.2019 18:36

    Oli heti pakko mennä kokeilemaan kun löysin sun ohjeen! Tuli tosi pehmeitä ja suussasulavia muffinsseita! Extrana lisäsin vähän ranskanpastilleja kun kaapista löysin. Tämä ohje pitää kirjoittaa ylös 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      28.1.2019 17:31

      Oi ihanaa! Ranskanpastillit kuulostaa täydellisiltä <3 Nam nam!

      Vastaa
  11. Marika sanoo

    2.2.2019 18:52

    Tyttöni 6v halusi leipoa ensimmäistä kertaa ihan itse. Löysimme tämän reseptin ja vain pienellä avustuksellani tyttöni onnistui hienosti näiden muffinssien teossa. Maailman parhaimpia muffinsseja!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      3.2.2019 16:15

      Hei Marika! Kiitos ihanasta palautteesta. Terkkuja tytöllesi ja tervetuloa herkuttelemaan sivustolleni uudestaankin!

      Vastaa
  12. Tarja sanoo

    18.2.2019 13:38

    Etsin netistä ohjetta alakoululaisille tytöille jotka halusivat leipoa muffinsseja. Onneksi eksyin sivuillesi ja testasimme ohjetta. Parhaimpia suklaamuffinsseja mitä olen maistanut. Nam! P.s Upea sivusto, täällä tulen käymään säännöllisesti.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.2.2019 08:26

      Hei Tarja,

      Ihanaa kun jätit kommentin, kiitos 🙂 Tervetuloa uudelleen ihan koska tahansa! Mukavaa viikkoa!

      Vastaa
  13. Irma sanoo

    27.2.2019 15:15

    Hei! Laitetaanko gluteenitonta jauhoa, sama määrä kuin vehnajauhoja?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      27.2.2019 15:21

      Hei Irma, kyllä saman verran 🙂

      Vastaa
      • Irma sanoo

        28.2.2019 12:43

        Hei Anni! Kiitos tiedosta! Olis vielä yksi kysymys? Onko VanHouten Cacao (kaakaojauhe ) gluteeniton? 🤔

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          28.2.2019 12:57

          Hei irma,

          Kyllä sen pitäisi olla koska on 100% kaakaojauhetta. Tuoteselosteessa pitäisi olla maininta jos sisältää gluteenia.

          Vastaa
          • Irma sanoo

            28.2.2019 13:20

            Kiitos! 👌

  14. Kristiina sanoo

    26.5.2019 16:49

    Aivan mahtavia muffinsseja tuli 😋 ohjelmin todella helppo ja näitä aineksia aina kotona.

    Kiitos hyvästä ohjeesta.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      26.5.2019 16:55

      Ole hyvä! Kiva kuulla, että pidit ohjeesta <3

      Vastaa
  15. Elisa sanoo

    6.10.2019 11:31

    Onnistuisikohan näissä maidon tai jogurtin tilalta laittaa pehmeää maitorahkaa ja vedellä hieman tehdä löysemmäksi tarvittaessa? 🙂 Vaikuttaa hyvältä!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      6.10.2019 12:08

      Kyllä! Näissä mikä tahansa maitotuote korvaa toisensa 🙂

      Vastaa
  16. Anette sanoo

    21.10.2019 17:02

    Siis MAAILMAN parhaat muffinit! Keräsi niin paljon kehuja kaksi päivää sitten, että oli pakko tehä tänään uudelleen 😍

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      21.10.2019 17:06

      Ihana kuulla, kiitos kommentistasi <3 🙂

      Vastaa
  17. Tiina sanoo

    26.10.2019 13:35

    Löysin tämän ohjeen jokin aika sitten ja oli pakko kokeilla. Muffinssit menivät kuin kuumille kiville. Tänään tein toisen kerran ja koska muuta nestettä ei ollut sillä hetkellä jääkaapissa, laitoin mantelijuomaa maidon tilalta. Muffinsseista tuli vielä pehmeämpiä, joten myös se sopii hyvin nesteeksi. Ihan huippu ohje!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      27.10.2019 19:35

      Kiitos ihanasta kommentista 🙂 Tässä ohjeessa tosiaan maitotuotteen voi korvata melkein millä tahansa vastaavalla. Kasvimaidot tekevät leivonnaisista ihanan pehmoisia <3

      Vastaa
  18. Minski sanoo

    10.1.2020 09:44

    Hei Anni! Ihanan kuuloinen resepti ja aionkin laittaa tämän testiin nyt viikonloppuna! Tarkoitus olisi tehdä suklaa cupcakeja ystävän babyshowereihin 🙂 Osaatko sanoa voinko tehdä nämä muffinssit etukäteen lauantaina ja koristella kuorutteella vasta sunnuntaina vai kuivuuko pinta pahasti? Pitääkö näitä säilyttää jääkaapissa kun sisältää maitotuotteita vai voiko esim la-su välisen yön olla huoneenlämmössä esim kelmun alla ettei kuivuisi pinta? Kiitos jo etukäteen vastauksesta 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.1.2020 09:46

      Muffissit voi säilyttää hyvin peiteltynä pussissa tai kelmussa huoneenlämmössä. Voit tehdä muffinssit etukäteen 🙂

      Vastaa
  19. Sanni sanoo

    4.2.2020 13:19

    Onnistuuko ilman suklaalevyä?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      4.2.2020 13:28

      Tarkoitatko onnistuuko ilman, että lisäät taikinaan suklaahippuja?

      Vastaa
      • Sanni sanoo

        21.2.2020 13:02

        Juu, tarkoitan! Anteeksi :’) Testasin ilman, ja toimi hyvin!

        Vastaa
  20. Hanna sanoo

    12.2.2020 11:55

    Ihan taivaallisen hyviä! Käytin maustamattoman jugurtin tilalla Oatlyn kauramaitoa, sekä lopuksi lisäsin taikinaan sulatettua nutellaa n. 1.5dl. Jäähtyneiden muffinsien päälle laitoin kuorrutukseski vielä sulatettua nutellaa. Koostumus on kuin mutakakussa 🤤😋

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      12.2.2020 13:14

      Awwwwww kuulostaa niin ihanalta! 😛

      Vastaa
  21. Saija sanoo

    15.2.2020 20:57

    Hei,
    Voiko näitä pakastaa? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.2.2020 09:38

      Voi pakastaa. Voit lukea lisää leivonnaisten pakastuksesta täältä:

      https://www.anninuunissa.fi/leivonnaisten-pakastus/

      Vastaa
  22. Daniel sanoo

    24.2.2020 16:47

    Kauanko suunnilleen muffinseiden teossa kestää?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.2.2020 16:57

      Alle tunnissa tulee valmista. Itse teen nämä jo puolessa tunnissa kun muistan ohjeen ulkoa 🙂

      Vastaa
  23. Ei muffinsseja vaan kakkua sanoo

    29.2.2020 12:17

    Otin tämän reseptin pohjaksi omalle banaani-suklaakakulle. Taikina kuntoon, kokonainen banaani joukkoon ja kakkuvuoassa uuniin. Tuli aivan ihana kakku! Kiitos hienon reseptin julkaisemisesta! <3

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.3.2020 13:43

      Ihana kuulla! Taida testata itsekin banaanin kanssa kakkuna <3

      Vastaa
  24. Tanja sanoo

    2.3.2020 21:37

    Montako kappaletta muffinsseja tästä reseptistä noin suunnilleen tulee?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      3.3.2020 13:45

      12 kuvissa näkyvien kokoista eli yksi muffinssipellillinen 🙂

      Vastaa
  25. Minna sanoo

    19.3.2020 20:24

    Hei! Jos päällystäisin nämä valkoisella marsipaanilla vessapaperirulliksi, pysyisivätkö kasassa? 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      20.3.2020 06:27

      Moikka,

      miksei pysyisi? Mutta en ole kokeillut eli kokeilemalla se selviää 🙂

      Vastaa
  26. Heta sanoo

    2.4.2020 17:55

    Voiko suklaahiput korvata kaakojauheella?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      2.4.2020 18:57

      Jätä hiput vaan pois. Ne on lisänä perustaikinaan – voit tosi korvata marjoilla, pähkinöillä tms. muilla sattumilla jos haluat 🙂

      Vastaa
  27. viivi sanoo

    8.5.2020 23:13

    Olipas suklaista ja mehevää! Ei näitä juuri yhtä enempää voi kerralla syödä makeuden takia mutta hyvää oli. Tein nämä gluteenittomana korvaamalla jauhon tuolla Semperin jauhoseoksella. Mulla muffinsseja tuli vain 10 kpl kun tein amerikanmuffinivuokiin. Kiitos ohjeesta, näitä tulen leipomaan toistekin!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.5.2020 09:40

      Makeus on aina maistajan suussa. Sokeria voi halutessaan vähentää ohjeessa 🙂 Kiva kun pidit ohjeesta!

      Vastaa
  28. Mii sanoo

    9.5.2020 15:53

    Ihan SIKA HYVIÄ!❤️❤️❤️ Lisättiin siihen tosin sikana koristeita, mut resrpti oli sama. Ulkonäkö ei houkutellu hirveesti ( koristeiden takia), mut maku oli taivallinen!

    Vastaa
  29. Mii sanoo

    9.5.2020 17:58

    Sika hyvää! ❤️❤️❤️ Maku on taivaallinen!😋

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.5.2020 19:34

      <3 :)

      Vastaa
  30. Nea sanoo

    1.6.2020 16:30

    Siis ihan LOISTAVA resepti!! Laitettiin kreikkalaista luonnon jogurttia. Tehtiin myös kaksinkertasena taikina ja tuli 36 muffinsia. Käytettiin aika pieniä muffinsivuokia että pienempikin väki jaksaa syyä:)
    Kiitos Anni!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      2.6.2020 07:36

      Kiitos mukavasta kommentista 🙂 Kiva kun piditte ohjeesta <3

      Vastaa
    • Pinja sanoo

      15.12.2021 10:30

      Voiko tuon öljyn jättää pois, kun sitä ei satu löytymään tällä hetkellä jääkaapista? 🙂

      Vastaa
      • Anni Paakkunainen sanoo

        15.12.2021 11:03

        Minkä öljyn? Ohjeeseen tulee voita ja ilman rasvaa tulee kyllä kuivia 🙂

        Vastaa
  31. Rii sanoo

    22.7.2020 06:04

    Tein mantelikermaan imetysdietin vuoksi. Tuli todella hyviä ja tarpeeksi makea mun makuun. Ihanan helppo ohje!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      23.7.2020 09:18

      Ihanaa, kiitos kommentistasi 🙂

      Vastaa
  32. Sari sanoo

    30.7.2020 15:02

    Tein äsken koeversion rippijuhliin. Kaikki rasva valui vuokien pohjiin ja läpi. Onko tähän jotain vinkkiä?
    Tulee vähän suttuiset sormet eikä ulkonäkökään näin houkuttele. Voiko rasvaa vähentää? Tein millilleen ohjeen mukaan. Gluteenittomana tosin.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      31.7.2020 08:16

      Paistoithan muffinssit muffinipellillä vuokien kanssa? Jos rasva valuu paperivuokien läpi on vuoat liian ohuita – näissä papaerisissa vuoissa on paljon eroja. Gluteenittomuus voi myös vaikuttaa taikinan koostumukseen. Ohje on hyvin suosittu ja usein näistä itse leipovana en ole kohdannut samaa ongelmaa.

      Vastaa
  33. Poropeukalo sanoo

    5.8.2020 17:06

    Hei,
    Miten näitä kannattaisi koristella rippijuhliin?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      6.8.2020 06:37

      Löydät kuppikakku-kategorian alta koristeluvinkkejä:

      https://www.anninuunissa.fi/category/pikkumaket/kuppikakut/

      Vastaa
  34. Anna sanoo

    7.8.2020 20:08

    Kiitos Anni. Sinun leivontaohjeet ovat ihan parhautta. Nämä muffinssit, mutakakku ja mustikkapiirakka on mun vakio, luottoleipomukset. Onnistuvat aina.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.8.2020 11:58

      Kiitos Anna ihanasta palautteesta 🙂 <3

      Vastaa
  35. Tanja sanoo

    15.9.2020 17:49

    Voiko voin korvata rypsiöljyllä ja paljonko sitä pitäisi laittaa?

    Vastaa
  36. Tiia sanoo

    9.2.2021 16:45

    Kiitos tästä ohjeesta, se oli helppo muuttaa maidottomaksi ja lopputulos oli ihanan tuhti ja herkullinen. Korvasin nesteen appelsiinimehulla joka antoi hienon vivahteen ja suklaana käytin dammenbergin maidotonta tummaa suklaata. Lisäksi ohje oli niin helppo, että meidän 5v poika sai olla pääleipurina sekoittelemassa.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.2.2021 16:47

      Ihana kuulla ja hienoa soveltamista <3 🙂 täytyy kokeilla joskus itsekin!

      Vastaa
      • maarit sanoo

        10.2.2021 11:20

        Heippa aivan Ihana Ohje namm (Y) 😉 just äsken tein 2 kertasissa amerikan muffini vuoissa ja pilkoin tupla merkkistä suklaata joukkoon ja hieman pähkinä muruja niin tosi ihanaa ! seur kerran kokeilen tehä kakkuna

        Vastaa
        • Anni Paakkunainen sanoo

          10.2.2021 13:20

          Ihana kuulla 🙂 Varmasti toimii mikä vain suklaa ja pähkinät tässä 🙂

          Vastaa
  37. maarit sanoo

    10.2.2021 11:22

    tässä voisi ehken toimia dumle suklaakin ?

    Vastaa
  38. maarit sanoo

    12.2.2021 14:59

    tein tänää näitä toisen kerran ja nyt huomasin että maito ja naturel jogurtti oli päässy loppuu mut kaapista löyty juustoportin 150 g prk lakkajogurttia..aattelin ettei sovi mut wau hyvää tuli ja kovin kehtuttii ( s market meillä myy sitä ) , lisäksi fazerin tummaa suklaata rouhittuna ! Kiitos Anni tästä palstastasi <3 aina seuraan ohjelmaasikin kun tulee

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.2.2021 07:01

      Ihana kuulla Maarit 🙂 mukavaa viikonloppua!

      Vastaa
  39. Minna sanoo

    13.2.2021 13:14

    Suurkiitos helposta ja maukkaasta ohjeesta! Mua aina huvittaa näissä kommenteissa, miten kaikilla on valtava tarve versioida annettuja ohjeita. Tein prikulleen ja hyvää oli 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.2.2021 06:20

      Ole hyvä 🙂 joskus alkuperäinen voittaa kaiken!

      Vastaa
  40. Omppu sanoo

    5.6.2021 14:15

    Kiitos google ja kiitos sinä.
    Koronan myötä tuli lomautuslappu ja oon huomenna menossa moikkaamaan ystävääni. Ulkotreffit, tietenkin. Löysin ohjeesi ja muffinsseista tuli täydellisiä.
    Ja mitä parasta, kaikki taaka-aineet löytyivät kotoa.
    Laitoin suklaan vähän liian pieneksi, oma moka.

    Kiitos ohjeesta !

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      6.6.2021 12:46

      Kiitos ihanasta palautteesta <3 🙂 Upeaa kesää!

      Vastaa
  41. Triinu sanoo

    11.11.2021 19:37

    Nyt löytyi kyllä ihan paras muffiniohje! Jostain kumman syystä meillä ei suklaata oo kaapissa koskaan.. Korvasin hiput murustetuilla pakastevadelmilla ja tuli kyllä niin parhaat herkut! Kiitos paljon tästä ohjeesta. 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      11.11.2021 21:02

      Kiitos kommentista 🙂 Kiva kun maistui!

      Vastaa
  42. Muffinssi sanoo

    14.11.2021 10:32

    Reseptissä unohtui mainita, että kaataessa maitoa sulaneen voin joukkoon, voi jäähtyy ja muuttuu kokkareiseksi. Nesteet täytyy siis sulattaa uudelleen, mutta varovasti ettei kananmunat paistiu. Ei jatkoon 🙁

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.11.2021 11:13

      Hei nyt ihan perusleivonnan säännöt haltuun! Kuumaa ja kylmää ei ikinä saa yhdistää. Sula voi jäähdytetään ennen kun sen sekaan lisätään mitään. Se lukeekin ohjeessa 🙂

      Vastaa
  43. Heli sanoo

    30.5.2022 14:19

    Kokemattomalle leipurille muutama kohta ohjeessa saattaa aiheuttaa päänvaivaa. Kaakaojauhe=kaakaojuomajauhetta vai tummaa kaakaota? Suklaa=maitosuklaa vai tumma suklaa? Ensimmäisen kerran tein tummalla kaakaolla ja tummalla suklaalla ja nehän olivat sokerin määrästä huolimatta lähes syömäkelvottoman kitkeriä. Nyt olen oppinut soveltamaan ohjeen itselle sopivaksi ja tätä mieluiten suklaamuffineihin käytän.

    Lisäksi, 0.5 rkl ja 1.5 tl ovat sama asia 🙂 Tämäkin kohta voi turhaan jotakuta hämmentää.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      2.6.2022 07:50

      Soveltaminen on parasta! Niin itsekin teen 🙂 leivonnassa käytetään muuten aina tuota tummaa leivontaan tarkoitettua kaakaojauhetta – siksi en sitä erikseen ilmoita, suklaata ei ole tarkennettu, koska se voi olla mitä vaan – tässä ohjeessa se ei vaikuta taikinan koostumukseen vaan makuun.

      Vastaa
  44. alexandra sanoo

    27.6.2022 14:50

    hei, voiko muffinsit paistaa normi pellillä kun en muffinsipeltiä omista, ja miten voin välttää ettei muffinsien pohja tummu?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      27.6.2022 20:47

      Heippa, valitettavasti ilman muffinipeltiä muffinit usein leviävät ja eivät kohoa kauniisti. En siis suosittele paistamaan ilman peltiä, ellei sinulla ole tosi tukevia paperisia vuokia. Kun paistaa oikeassa asteessa uunin keskitasolla ohjeiden mukaan ei kyllä pohjat tummu 🙂

      Vastaa
  45. Pena puu sanoo

    13.7.2022 10:35

    Hei nämä muffinssit ovat ihan parhaita!Niitä on helppo ja tosi kiva leipoa kiitos reseptistä.Liisään yleensä myös itse tehdyn kuorrutteen.😁

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.7.2022 07:11

      Kiva kuulla, että pidät ohjeesta 🙂

      Vastaa
  46. Annemaari sanoo

    13.12.2022 15:30

    Huikean hyviä muffinsseja tuli! Tosi hyviä myös lämpiminä, mutta parhaita seuraavana päivänä jääkaappikylminä – nam 🙂
    Kiitos ohjeesta!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      13.12.2022 15:31

      Ihana kuulla! Ole hyvä 🙂

      Vastaa
  47. Onni sanoo

    25.1.2023 19:21

    Moi Anni!
    Tällä ohjeella tuli suussa sulavia muffinsseja! Kiitos hyvästä ohjeesta! <3 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      26.1.2023 08:46

      Ihana kuulla! 🙂 Tää on monen suosikki-ohje!

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios