• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Kuivakakkujen Kuningatar: Ihannekakku

Joulu· Kuivakakut

21 marras

Kuivakakkujen Kuningatar: Ihannekakku

Kuivakakkujen Kuningatar: Ihannekakku tosiaan ansaitsee kruununsa! Ihannekakku on juuri se mummolasta tuttu perinnekakku, jonka resepti kiertää suvussa. Ja ahh tämä kakku on mehevä, maukas, aromikas ja niin suussa sulava! Ihannekakkua sopii syödä läpi vuoden niin arkena kuin juhlana. Nyt se on leivottu jouluun sopivaksi! Erilaiset kauniit klassiset kakkuvuoat tuovat kakun kauniisti esiin juhlapöydässä!

Kiitos ihana Sari Sweet Food O’Mine inspiraatiosta, jonka sinun Ihannekakkukuvasi ja postauksesi minussa herättivät. Tänä syksynä ja alkavana talvena olen todella innostunut kuivakakuista ja suurena syynä siihen on Sari. Upea kuivakakku! Sitä ihannekakku todella on – Sarin postauksessa komeilee toinen toistaan upeampia kuivakakkuja erilaisiin vuokiin leivottuna. Sarin kuviin haluaisi sukeltaa – ensin haistaa, sitten maistaa ja kosketella kauniita erimuotoisissa vuoissa leivottuja kakkuja. Ei ihme, että postaus on yksi Sarin blogin suosituimmista! Sarin kakuista huumaantuneena ja joulua silmällä pitäen tilasin noita vuokia myös verkkokauppaani. Lue alapuolelta lisää arvonnasta, jonka palkintona voit voittaa vapaavalintaisen kakkuvuoan.

Ihanaa, että myös te olette löytäneet kuivakakut uudestaan. Ne ovat nimittäin taas trendikkäitä ja niitä näkeekin taas enemmän! Ihannekakun reseptejä kiertää Internetissä paljon. Perusasiat ja raaka-aineet niissä ovat kaikissa samat: voi ja vesi kiehautetaan ja lisätään hiljalleen munasokerivaahtoon. Appelsiinin tai sitruunankuori maustaa mureaa taikinaa. Itse lisäsin reseptiin hieman vaniljaa, koska se toimii aina. Jouluna lisäisin taikinaan reilusti muitakin mausteita. Lue vinkit reseptin lopusta!

ARVONTA

Oletko jo osallistunut Kahvikakku-Arvontaan! Jaa kahvikakkukuvasi Instagramissa tagein #minunkahvikakku @anninuunissa. Ja muista myös seurata tiliäni. Kaikki kuvan jakaneet ovat mukana arvonnassa, jonka palkintona on vapaavalintainen Nordic Waren kakkuvuoka (arvo 40-50€). Jaan parhaimpia kuvia marraskuun aikana omalla tililläni! Osallistua voi 30.11.2017 asti.

Tästä voit katsoa jo arvontaan osallistuneiden kakkujen kuvia!


Kuivakakkujen Kuningatar: Ihannekakku

Ohje:

  • 4 kananmunaa
  • 5.5 dl hienoa sokeria
  • 1.5 dl vettä
  • 200 g voita
  • 6 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 vaniljatangon siemenet
  • 1 raastettu sitruunan kuori
  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  2. Voitele (vetoisuus noin 2.5 l) kakkuvuoka huolellisesti. (korppujauhota halutessasi)
  3. Mittaa kananmunat ja sokeri isoon kulhoon ja vatkaa kuohkeaksi.
  4. Samaan aikaan kiehauta vesi, jonka sekaan olet mitannut ja pilkkonut voin sulamaan.
  5. Kaada vesiseos munavaahtoon kulhon reunaa pitkin koko ajan vatkaten kevyesti.
  6. Sihtaa jauhot ja mausteet taikinaan kevyesti sekoitellen.
  7. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskitasolla noin tunti (175 asteessa).
  8. Nosta vuoka uunista ja anna kakun jäähtyä vuoassa noin 15 min, minkä jälkeen kippaa kakku varovasti jäähdytysritilälle.

Vinkki! Lisää taikinaan kardemummaa, kanelia, piparkakkumaustetta tai muita jouluun sopivia mausteita ja muunna näin kakku vaikka joulun maustekakuksi! Voit sihdata kakun päälle myös lumijauhetta tai tomusokeria, kuten alla olevassa kuvassa. Näin saat kakusta vielä jouluisemman.  


Kuivakakkujen Kuningatar: Ihannekakku

Kaunis pitsireunainen kakkustandi löytyy täältä.


Lisää Kuivakakku-reseptejä löydät täältä.

Tutustu myös klassisiin kakkuvuokiin verkkokaupassani.

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

23 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Suomi100 Mustikka-Valkosuklaamoussekakku
Seuraava artikkeli: Jouluinen Piparikakkupohja »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Suvi sanoo

    21.11.2017 16:12

    Maukkaan kuuloinen kakku ja erityisen ihastuttava tuo muoto. Täytynee klikkailla itsensä vuokaostoksille niin saa vaihtelua tylsähköön perusvuokaan.

    Vastaa
    • Anni sanoo

      21.11.2017 16:16

      Kiitos Suvi 🙂 Tämä vuoka on ihastuttava, mutta niin myös moni muukin Nordic Waren vuoka. Kannattaa tutustua koko valikoimaan 🙂

      Vastaa
  2. Sari sanoo

    21.11.2017 16:30

    Oi, kiitos Anni <3 Miten ihana kuulla, että innoitin tähän 🙂
    Ihailin muuten tätä kakkuvuokaa, jossa olet valmistanut tämän kakun, ihan vastikään. Tämä puuttuu vielä kokoelmaistani ja moni muukin 🙂 Olen täysin ihastunut näihin Nordic Waren kakkuvuokiin. Niistä sataa minulle jatkuvasti kyseleyjä, että millä vuoalla olen tehnyt. Ne ovat kyllä aivan vertaansa vailla!

    Vastaa
    • Anni sanoo

      21.11.2017 16:46

      No ei kestä Sari <3 Ilo on minun puolellani kun sain tutustua ihanaan reseptiisi, josta menin sekaisin! Nämä vuoat ovat kyllä parhaita ja niitä ei voi olla liikaa. Haaveilen siitä että jonain päivänä voi ripustaa niitä ison keittiön seinille 🙂 En ihmettele, että kyselyitä on tullut!

      Vastaa
  3. Jonna sanoo

    3.3.2018 07:48

    Hei!
    Osaatko vinkata miksi mulla jäi kakku hieman vuokaan kiinni? Mulla on tämä samainen vuoka, voitelin ja jauhotin sen, paistoin vajaan tunnin.. Muuten kakku vaikuttaa hyvältä mutta pinnasta irtosi pari palaa kun sain kumottua kakun.. Ja tosiaan kumosin sen noin vartin päästä uunista ottamisesta!
    T. Jonna

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      3.3.2018 08:17

      Moikka Jonna,

      Jos kakku jää kiinni, niin voitelu ei ole ollut tarpeeksi tehokas. Itse en jauhota vuokaa vaan voitelen ainoastaan hyvin reilusti – pensselillä ihan joka kolon. Minullakin eka kakku jäi kiinni ja seuraava tippui kun unelma kun lisäsin voitelua. Tsemppiä uuteen yritykseen 🙂

      Vastaa
      • Jonna sanoo

        3.3.2018 12:29

        Kiitos, uusi yritys siis! 😀

        Vastaa
  4. Outi sanoo

    6.2.2019 19:08

    Miten tuollainen kakku onnistuu leikata?!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      6.2.2019 21:44

      Ihan samalla tavalla kuin kaikki muutkin kahvikakut 😀

      Vastaa
  5. Nitsku sanoo

    21.4.2019 12:30

    Minulla munavaahto kyllä ns. ”suli” kun kaadoin vesiseoksen taikinaan. Sen jälkeen ei voinut taikinasta puhua enää, vaan vesioseoksesta, ei auttanut jauhotkaan kun kuohkeutta ei enää ollut. Ohjeessa olisi hyvä lukea jos seoksen täytyy jäähtyä ensin, sillä niitäkin ohjeita on joissa se kaadetaan kuumana

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      22.4.2019 08:00

      Seoksen ei tule jäähtyä ennen sen lisäämistä, Millainen kakustasi tuli lopulta? Tämä on perinneohje, jolla on leivottu ihannekakkua ja vuosikymmeniä. Taikina ei jää samalaiseksi kuin esimerkiksi sokerikakkupohjassa. Kakusta pitäisi tulla murea ja se perustuu juuri tapaan, jolla kakku leivotaan.

      Vastaa
    • Kirsi sanoo

      15.8.2019 14:19

      Itse leivoin just ystäväni mummoltaan saaman ohjeen mukaan tämän kakun ja siinä nimenomaan lukee, että voivesiseoksen tulee jäähtyä kädenlämpöiseksi ja sen jälkeen sekaan tuoreeltaan vatkattu sokerikananmunavaahto. 🙂
      Kaunis kakku sulla Anni ja ihana tuo vuoka!

      Vastaa
      • Anni Paakkunainen sanoo

        16.8.2019 06:20

        Kiitos Kirsi 🙂 Hyvin toimii molemmat ohjeet siis, kun olemme kumpikin kakuissamme onnistuneet 🙂 Piti ihan tarkistaa googlen syövereistä ja Ihannekakusta on kahdenlaista versiota: se missä vesiseos kaadetaan kuumana ja se missä se jäähdytetään. Näin ne perinteisettkin ohjeet muovautuvat vuosien aikana.

        Vastaa
  6. Heidi sanoo

    19.6.2019 11:37

    Hei, onko ohjeessa oikein sokerimäärä 5,5 dl, kuulostaa paljolta?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.6.2019 15:20

      Hei Heidi,

      Ohjeessa olevat määrät ovat ihan oikein 🙂 Ihannekakku on perinneohje, johon sokeria tulee runsaasti.

      Vastaa
  7. Marja sanoo

    11.7.2019 10:18

    Kiitokset tästä kakkuohjeesta, paras ikinä ♥️Ja onnistui täydellisesti,

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      11.7.2019 10:23

      Ihana kuulla <3 Mukavaa kesän jatkoa!

      Vastaa
  8. Kirsi P. sanoo

    7.8.2021 18:59

    Anni, löysin vasta tänä kesänä sun blogin, kun etsin jotain piirakkapohjan leivontaohjetta. Tämä on ihana, olen tehnyt täältä jo vaikka mitä kakkuja, koska olen huomannut olevani parempi sokerileipuri kuin ruuanlaittaja 🙂 Ja se että kerrankin löytyy blogi jota vielä päivitetään ja tulee uusia ohjeita! Lisäksi on kiva että olet laittanut vinkkejä erilaisista leivontavälineistä, raaka-aineista ja niiden käytöstä. Nyt uunissa elokuisena lauantai-iltana Ihannekakku. Taikina oli sen verran riittoisa että tulee mun pienehköllä kakkuvuoalla kaksikin kakkua.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.8.2021 06:54

      Kiitos mieltä lämmittävästä kommentistasi kirsi 🙂 Toivottavasti ihannekakku onnistui hyvin! Se on yksi suosikkini ja helppo tuunata eri juhliin sopivaksi mausteilla, kuten kanelilla, kardemummalla jne.

      Vastaa
  9. Ninni sanoo

    16.1.2022 17:21

    Vesi-rasvaseos lisätään kiehuvana varovasti, kun jauhot ym on sekoitettu taikinaan.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.1.2022 08:38

      Kiva kuulla, että tapoja ja reseptejä on monia 🙂

      Vastaa
  10. Pohtiva sanoo

    26.4.2022 20:26

    Olisiko tähän ohjeeseen vinkkiä millä suhteella pitäisi tehdä 2 litraiseen vuokaan? Eli noin 4,5-5dl jauhomäärällä. 😊

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      27.4.2022 05:59

      En lähtisi muuttelemaan ohjetta ettei lopputulos kärsi. Kaada ylimenevä taikina pieneen vuokaan ja tee siitä testikakku 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Keväinen Juustokranssi 🧀 joka sai koristeeksi Keväinen Juustokranssi 🧀 joka sai koristeeksi oman pihan kirsikankukkia 🌸 

Te toivoitte suolaista naposteltavaa. Kesäversiota suositusta juustokranssista juhliin. Tämä oli ihana toteuttaa. Saatiin herkutella aikuisten kesken Onnin mentyä nukkumaan. Ihmeteltiin miksi ei useammin koota tällaista tarjotinta vain meille kahdelle 🤩 pieniä juhlallisuuksia voi tuoda myös arkeen 💕

Linkki ohjeeseen löytyy profiilista 👆🏻 #anninuunissa #juhlavinkit
Annoskokoiset voileipäkakut 🌸 niin ihania ja n Annoskokoiset voileipäkakut 🌸 niin ihania ja näyttäviä kesän juhliin! Ja tosi helppo koota helposti sekoitettavasta lohitahnasta sekä leipäpaloista👌🏻Hävikkiviipaleista voi paistaa krutongit salaatin päälle. 

Lisää kuvia ja tarkemmat ohjeet näihin kakkusiin löytyy Rosee postauksesta, joka on tehty yhteistyössä @viinimaa kanssa. Linkki profiilissa 🥂
Kaupallinen yhteistyö @dansukkersuomi 🎂 Kevään ja kesän juhlareseptiikka saa jatkoa tällä upealla täysin vegaanisella sitruuna-kinuskitäytekakulla, joka on leivottu Dansukkerin luomusokereilla 🍋

Sitruuna ja kinuski ne yhteen sopii! No te tiedätte, se on mun suosikki makuyhdistelmä. Nyt voin todeta, että tämä combo toimii myös vegaanisessa kakussa 👏🏻

Vegaanista kreemiä ei erottaisi perinteisestä 🥣 Ja vegaaninen kinuski syntyy yhtä helposti kuin perinteinen, (luomu)fariinisokeriin keitettynä tietenkin. Se on hiukan läpikuultavampaa, mutta sopii myös kakkuvalumiksi loistavasti. Vegaanista kinuskia täytyy vaan jaksaa keittää tarpeeksi kauan. Muistathan myös odottaa, että kinuski jäähtyy kunnolla ennen sen valuttamista 💛 Ylistän myös munatonta sitruunan kuorella maustettua kakkupohjaa, joka on herkullisen mehevä!

Kurkkaa upean kakun ohje blogista, linkki löytyy tutusta paikasta 👆🏻 #anninuunissa #keväänjuhlat #vegaaninenleivonta #luomusokeria
Kaupallinen yhteistyö @leivojakoristele 🍰 Hemp Kaupallinen yhteistyö @leivojakoristele 🍰 Hempeässä Ruby-suklaakakussa maistuu kaakao, Ruby-suklaa, vadelma ja vanilja. 

Nyt käännetään katseet kohti kevään juhlia! 🌸 Juhlakakkujen leipominen on aina hiukan työläämpi projekti kotikeittiössä. Siksi suunnittelin teille ihanan ohjeen, jossa voitte oikaista kakkupohjan, täytteen ja kreemin kanssa 👏🏻

Kaakaolla ja vaniljalla maustettu kakkupohja syntyy ilman sähkövatkaimia yhdessä vuoassa. Kakun väliin tehdään myös helppo suklaatäyte ihanasta Dr. Oetkerin Ruby leivontasuklaasta ja pakkaskuivatusta vadelmasta, jonka ansiosta kakku ei voi vettyä liikaa! Tämä täyte on silkkisen pehmeää ja hyytyy ilman liivatetta 🥣

Dr. Oetkerin uusi Base for Buttercream jauheseos helpottaa taas usein haastavaksi koetun voikreemin tekoa. Nyt sinun ei tarvitse kuin pehmittää voi huoneenlämpöiseksi ja vatkata se kuohkeaksi kuorrutejauheseoksen kanssa muutamassa minuutissa. Voit värjätä voikreemiä ja maustaa sitä aromeilla. Voit tehdä myös raikkaampaa tuorejuustokreemiä tällä jauheseoksella. Ohjeet löydät paketin kyljestä 🎂

Kaikki tuotteet tämän ihanan kakun koristeluun ja maustamiseen löytyvät Dr.Oetkerin valikoimista. Katso stoorien puolelta video kakun kuorrutuksesta ja koko kakun ohje blogin puolelta. Linkin löydät profiilista! ☝🏻

#leivojakoristele #anninuunissa #keväänjuhlat
Kyselin teiltä stoorien puolella sisältötoiveit Kyselin teiltä stoorien puolella sisältötoiveita kevään juhlakauteen liittyen 🌸 Toivoitte: 

1. Vegaanisia ohjeita (tulossa ihana juhlakakku)
2. Ohjeita gluteenittomaan leivontaan (postauslinkki profiilissa)
3. Pieniä suolaisia herkkuja (tulossa loppuviikosta)
4. Voileipäkakkuja (tulossa ja vanhat linkitetty stooriin)
5. Ohjeita leivonnaisten pakastukseen (linkki stooreissa)
6. Sokerittomia ohjeita (löytyy, linkki stooreissa)

Melkein kaikkia näitä aiheita olen käsitellyt blogissani jo ennestään. Koska niitä kysellään joka kevät 💋 Linkitin stoorien puolelle sivut mistä voitte käydä lukaisemassa vinkkejä 👆🏻ja tallensin kaikki myös kohokohtiin. 

Lisäksi kyselitte kakkujen kerma- ja kreemipursotuksista. Tässä pikaohjeita:

Ehkä tärkeintä on käyttää tukevaa pursotinpussia ja laadukasta terästyllaa. Lopputuloksen kannalta tämä on merkittävä asia 🎂 Kermaksi valitsen itse vispin, koska sen koostumus on oikein vispattuna jämäkkä. Käytän myös välillä kerman jämäköittämiseen mascarponea, rahkaa tai vaniljakreemijauhetta. Kasvipohjaiset vispit ovat väriltään valkoisempia, vatkautuvat hyvin ja kestävät hellettäkin paremmin. Suosittelen testaamaan. Näillä vinkeillä pääset jo pitkälle huolitellun lopputuloksen kanssa 👌🏻

Kuvassa malleja eri tyllillä tehdyistä pursotuksista. Kuvan kerma on värjätty tipalla pinkkiä geeliväriä, joka sopii paremmin leivontaan kuin nestemäiset värit, jotka saattavat juoksettaa kreemit, kermat tai taikinan 💕

Hei tähän alle saa kysellä lisää 👇🏻 #anninuunissa
Ihana viikonloppu takana 💛 perjantain parhaat p Ihana viikonloppu takana 💛 perjantain parhaat palat tässä. Viimeinkin käytiin testaamassa @way_bakery Banaanikakku ja mantelicroissant 🤤 olivat niin ihania, että unohdin sen laskiais🥐 mitä ei enää saanut.
”Puolet elämän iloista on löydettävissä pik ”Puolet elämän iloista
on löydettävissä pikkuasioista,
ohimennen siepatuista”. - O.S. Marden

Tämä oli ihana muistutus arjen kauneudesta 🌸 Ensi viikolla on tulossa niin paljon kakku- viini- ja juhlavinkkejä että 🔥
Mistä haaveilen just nyt? Unelmien lounas kuplill Mistä haaveilen just nyt? Unelmien lounas kuplilla: Kolme suosikkia samalla pöydällä 🤍 Räksallad, toast skagen & princess tårta Tukholmassa 🍰 Ainiin ja 🥂Mistä sä haaveilet?
Mango & Passion 💛🧡 Voi miten tätä kakkua Mango & Passion 💛🧡

Voi miten tätä kakkua on kyselty ja miten alkoi harmittaa kun moni kirjoitti, että olisi halunnut sen leipoa äitienpäiväksi. 

Olin juhlimassa äitienpäivää ennakkoon oman äitini luona ja piilouduin aamulla makkariin käsittelemään kuvia ja viimeistelemään reseptiä. Näin muutaman päivän myöhässä, mutta tarpeeksi ajoissa kevään juhlia ajatellen julkaisen teille ihanan mango-passionkakun ohjeen.

Ohje löytyy blogista ☝🏻 hyödyllisten ohjeiden kera: miten täyttää korkea kakku, miten kreemittää kakku ja mitä ottaa huomioon kukkien käytössä kakun koristelussa 👌🏻 #anninuunissa
Äiti. Äidiksi tulemisen myötä olemme lähentyn Äiti. Äidiksi tulemisen myötä olemme lähentyneet oman äitini kanssa. Äitiyden ja äidin merkitys on kasvanut elämässäni, kun äitiyden voi jakaa oman äidin kanssa. Kiitos rakkaudesta, tuesta ja läsnäolosta, jota olet jakanut Onnille ja minulle. Upeinta äitienpäivää kaikille äideille, äitiydestä haaveileville, äidiksi itsensä tunteville ja ihan kaikille, joita tämä päivä koskettaa ❤️
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2022 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios