• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Kevään Juhlakakut & Kaunein Kattaus (arvonta)

Kakut· Kevään juhlat· Täytekakut· Yhteistyöt

23 touko
Kevään Juhlakakut & Kaunein kattaus

Kaupallinen yhteistyö Carlson

Ihanaa! Vihdoin on tarpeeksi lämmintä kattaa kakkupöytä ulos. Meillä oli eilen astetta makeampi lounas. Pääsin kattamaan uusilla astioilla ja herkullisilla vadelma-persikkakakuilla kauniin kakkupöydän terassillemme. Parasta, kun kotona on taas yksi huone lisää. Me vietämme suurimman osan kesästä terassillamme istuskellen ja grillaten. Ja tänä vuonna totta kai myös parin minuutin matkan päässä olevalla palstallamme. En malta odottaa, että pääsen roudaamaan tuolit ja pöydät palsta-piknikiä varten palstallemme, joka on edistynyt tällä viikolla huimasti!

Lupasin teille lisää kattausvinkkejä. Vuorossa on tottakai kevään juhlakattaus. Pieniä tai etäjuhlia vietetään ensi viikolla. Sain testiin Carlsonilta upean setin astioita heidän laajasta valikoimastaan. Tässä postauksessa olen käyttänyt alla listattuja tuotteita.

Kattauksen tuotteet

  • Raami kahvikupit ja lautaset
  • Raami juomalasit
  • Kastehelmi Kakkuvadit 24 cm ja 31 cm
  • Essense Kuohuviinilasit
  • Vallilla Brita kaitaliina
  • Kakkulapio
  • Aalto Maljakko
  • Kulho Miranda
  • Marimekko Räsymatto -servetit

Carlsonin verkkokaupan sekä myymälöiden laaja valikoima kattauksen, leivonta- ja ruoanlaittovälineiden suhteen on huikea. Täällä, jos jossain tuotemerkit kohtaavat ja jokaiselle löytyy omat suosikit ja niiden yhdistelmät. Carlsonin verkkokaupassa on tällä hetkellä kevät-ale. Kannattaa käydä kurkkaamassa valikoimaa täällä!

Kevään Juhlakakut & Kaunein kattaus
Kevään Juhlakakut & Kaunein kattaus
Kevään Juhlakakut & Kaunein kattaus

Kevään Juhlakakut & Kaunein kattaus

Tein kattaukseen kaksi samanlaista kakkua. Toisen (3 munaa) paistoin korkeassa 18 cm vuoassa ja toisen (4 munaa) korkeassa 20 cm vuoassa. Täytettä laitoin molempiin saman verran. Kummatkin kakkuvuoat ovat Carlsonin leivonta-osastolta ja ne ovat nyt mukavassa alessa. Klikkaa ostoksille tästä. Näitä korkeita kakkuvuokia käytän lähes poikkeuksetta. Voit käyttää ohjeissani myös matalampia vuokia, mutta valitse silloin isompi halkaisija, jotta taikina ja täytteet mahtuvat vuokaan. Saat korkeutta vuokiin myös reunakalvolla ja leivinpaperilla.

Kakut on leivottu voilla tuunattuun tavalliseen sokerikakkupohjaan. Voin lisäys tekee kakkupohjista vähän kiinteämmät ja maukkaammat. Lisäksi kakkupalat pysyvät paremmin koossa. Ihanan hento rahkainen persikkamousse hyytyy kakun sisälle pehmeäksi ja kuohkeaksi. Painelin mousseen vielä vadelmia ja persikan paloja antamaan lisää makua. Raikas rahkakuorrute valmistuu hetkessä ja sen voi levittää rennolla kädellä kakun pintaan.

Käytän kakkujen leipomiseen poikkeuksetta yleiskonetta. Pärjäät kyllä ilmankin, mutta usein kysytään omaa suositustani yleiskoneista. Minulla on ollut jo 4 vuoden ajan käytössä Kichen Aid Artisan yleiskone ja en vaihtaisi sitä pois mistään hinnasta. Löydät Carlsonilta myös laajan valikoiman yleiskoneita ja tuo minun mallini näyttää olevan juuri nyt tarjouksessa! Klikkaa ostoksille tästä.

Kevään Juhlakakut & Kaunein kattaus
Kevään Juhlakakut & Kaunein kattaus

vadelma-persikkakakku

Noin 12 hlö

Kakkupohja (G)

  • 50 g voita
  • 4 kananmunaa
  • sokeria
  • vehnäjauhoja
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  1. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
  2. Sulata voi kattilassa tai mikrossa ja jätä jäähtymään.
  3. Mittaa kananmunat, sokeri ja jauhot samankokoisiin laseihin niin, että kaikkia aineksia on saman verran. Jauhon ja sokerin määrää ei ole ainelistassa, koska saat niiden määrät mittaamalla kananmunat ensin.
  4. Lisää leivinjauhe ja vaniljasokeri jauhojen sekaan.
  5. Kaada munat ja sokeri yleiskoneeseen ja vatkaa taikinaa noin 10 minuuttia, kunnes muna-sokerivaahto on hyvin vaaleaa ja kuohkeaa.
  6. Voitele ja jauhota noin 20 cm:n kakkuvuoka. Voit myös vuorata vuoan leivinpaperilla.
  7. Lisää jauhoja ja sulaa voita vuorotellen muna-sokerivaahtoon.
  8. Kääntele taikina tasaiseksi nuolijalla ja kaada kakkuvuokaan.
  9. Paista kakkupohjaa noin 40 minuuttia uunin alatasolla.
  10. Tarkista kypsyys puutikulla, uuneissa on aina eroja.

Vinkki! Voit leipoa kakkupohjan myös gluteenittomilla jauhoilla.

Täyte

  • 150 g rahkaa
  • 0,5 dl sokeria
  • 2 dl persikkasosetta
  • 2 dl vispikermaa
  • 1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • 4 liivatetta + tilkka vettä
  1. Mittaa rahka, sokeri ja persikkasose kulhoon ja sekoita.
  2. Vaahdota kerma ja vaniljakastike kulhossa kuohkeaksi vaahdoksi.
  3. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen (noin 5 minuuttia).
  4. Liota puristetut liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä.
  5. Kaada liivate ohuena nauhana rahkaseokseen koko ajan vatkaten.
  6. Kääntele tai vatkaa lopuksi sekaan kerma-vaniljavaahto.
  7. Täytä kakku moussella mielellään heti valmiiksi leikatun kakun väliin – mousse hyytyy jääkaapissa.

Kuorrute

  • 200 g kermarahkaa (tai muu jämäkkä rahka)
  • 1-2 rkl vaniljakreemijauhetta
  1. Sekoita keskenään ja maista. Halutessasi lisää sokeria.

Koristeet

  • muutama marenki
  • vadelmia
  • persikan viipaleita
  • kukkia

Kakun kokoaminen

  1. Leikkaa kakkupohja kolmeen kerrokseen veitsellä tai kakkusahalla. Pyörivä kakkualusta on tässä hommassa hyvä apuväline. Vinkki! Kakkupohjan voi paistaa hyvissä ajoin ennakkoon ja vaikka pakastaa. Kohmeisen kakun leikkuu kerroksiin on helpompaa! Pakastettu sokerikakkupohja sulaa huoneenlämmössä alle tunnissa.
  2. Kasaa kakku kelmulla tai leivinpaperilla vuorattuun vuokaan, jossa paistoit kakkupohjan.
  3. Kokoa näin: ensin pohja ja kevyt kostutus, sitten puolet kakkumoussesta ja painele muutama vadelma sekä persikan pala moussen pintaan. Toista sama, kunnes koko kakku on koottu. 
  4. Vedä kootun kakun päälle kelmu ja laita kakku jääkaappiin ja anna maustua yön yli tai ainakin pari tuntia. Samalla kakku tekeytyy täydellisen tasaiseksi.
  5. Irrota kakku vuoasta kääntämällä vuoka ja tiputtamalla kakku kakkualustalle, jos käytät irtopohjavuokaa irrota ensin lukitus.
  6. Kuorruta kakku rahkalla ja asettele koristeet kakun päälle.

Vinkki! Täältä voit lukea lisää kukkien käytöstä kakkujen koristelussa.

Kevään Juhlakakut & Kaunein kattaus
Kevään Juhlakakut & Kaunein kattaus
Kevään Juhlakakut & Kaunein kattaus
Kevään Juhlakakut & Kaunein kattaus

raami astiat ARVONTA

Tämän kuukauden arvonnassa sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi ihastuttava setti Iittalan kauniita Raami-astioita!

Kommentoi postauksen alle omat juhla- tai kattausvinkkisi. Saat vielä paremmat mahdollisuudet voittaa, jos käyt osallistumassa arvontaan myös Instagramin puolella, ohjeet löydät uusimman kuvan alta eli tästä!

Voit osallistua sunnuntaihin 31.5.2020 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti!

Onnea arvontaan!

/Anni


Lisää kevään juhlaherkkuja löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

105 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Nopeat Minipizzat Grillissä (5 täytevinkkiä)
Seuraava artikkeli: Vegaaninen Mansikka-Raparperijuustokakku (G) »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Saara sanoo

    23.5.2020 10:59

    Ihana postaus 😍
    Juhlavinkkinä sanoisin, että kannattaa mennä sesongin mukaan, ja tehdä ruokaa aina oikeasti sen mukaan paljonko porukkaa on tulossa. Yltiömainen pöytä on houkutteleva, mutta viikon saman ruoan syönti ei. Luonnonmateriaalit koristeluissa sesongin mukaan, antaa kotoisan tunnelman.

    Vastaa
    • Hanna Sairanen sanoo

      23.5.2020 17:11

      Kesän rippijuhliin katan kakut kauniisiin pastellisävyisiin jalallisiin kakkutarjottimiin. Kun kattaa tarjottavat eri tasoille, saa lisää tilaa pöydälle.

      Vastaa
  2. Erika sanoo

    23.5.2020 11:02

    Tykkään tehdä kakut valmiiksi pakastimeen! Keksien takinan pakastan ja edellisenä päivänä ennen juhlia paistan! Helpottaa kovasti

    Vastaa
  3. Sanna P sanoo

    23.5.2020 11:07

    Minä en ole koskaan omia juhlia emännöinyt. Jos näin tekisin, niin haluisin panostaa kauniiseen kattaukseen, että asiat sointuisivat yhteen ja jotain muuta kaunista elementtiä olisi pöydässä, kukkia, oksia, kiviä, havuja.

    Vastaa
  4. Kirsi S sanoo

    23.5.2020 11:07

    Itsellä Arabian Arctica astiastoa käytössä, joihin saa yhdistettyä eri kausien värejä ja rekvisiittaa. Sinulla on aina niin ihania juttuja kiitos taas, tuota kakkua on pakko kokeilla 🌞

    Vastaa
  5. Riinu Simonen sanoo

    23.5.2020 11:08

    Kukat pöydässä on ihanaa arjen luksusta ja tuo paljon hyvää mieltä.

    Vastaa
  6. Pilvi sanoo

    23.5.2020 11:13

    Oma vinkki on tuoreet kasvit ja kukat! Pieni sekasorto ihastuttaa. 🙂

    Vastaa
  7. Otto+Leskinen sanoo

    23.5.2020 11:14

    Omat juhla- ja kattausvinkkini on se, että niihin suhtautuu rennosti. Pidän, että tarjoiluita on paljon, mutta niitä kannattaa valmistella etukäteen ja jättää juhlapäivälle mahdollisuuksien mukaan vain koristelu.
    Esimerkiksi kakkupohjat teen hyvissä ajoin pakastimeen. 🙂

    Vastaa
  8. Tiina Rasinkangas sanoo

    23.5.2020 11:22

    Kaunis kattaus on kaiken a ja o! Kukkia ja valkoinen pöytäliina ja runsas, mutta selkeä tarjottavien esillepano✨🌸💕

    Vastaa
  9. Sini sanoo

    23.5.2020 11:29

    Rakastan pienien ja isojen juhlien järjestämistä, joten pieniä ja isompia illan istujaisia on usein.
    Kaunis kattaus on itselle todella tärkeä, toki olen tätä harjoitellut vasta vähän aikaa joten harjoiteltavaa riittää.
    Luonnonmateriaalit kuten kukat,marjat ja kävyt sopivat hienosti pöytään.
    Juhlien tarjoiluille kannattaa miettiä jokin kantava teema. Tämä auttaa ainakin itseäni, etten rönsyile liikaa, ja silti tarjottavaa on aina paljon 😂
    Kun vieraita on yli 10( eli ei mahduta enään samaan pöytään), niin katan tarjottavat aina erilliselle pöydälle tai keittiön tasolle.

    Vastaa
  10. Jaana sanoo

    23.5.2020 11:30

    Luonnosta mahdollisimman paljon koristeita, neutraalit värit niin kukat ja koristeet korostuu. Ongelma on se, että usein saattaa lähteä lapasesta ja tulee liian runsas pöytä.

    Vastaa
  11. Julia Heinonen sanoo

    23.5.2020 11:36

    Se, että valmistelee mahdollisimman paljon etukäteen ja jättää koristelut juhlapäivään. Sitten saa rauhassa laitella nätiksi ja sommitella koristeluja ja asetella tarjottavat kauniisti! 🙂

    Vastaa
  12. Ansku sanoo

    23.5.2020 11:39

    Kukkia pöytään 🙂

    Vastaa
  13. Lalalaura sanoo

    23.5.2020 11:41

    Yleensä stressaan hirveästi onko tarjottavaa riittävästi ja maistuuko se vieraille, parasta on nähdä kuinka herkut katoaa vieraiden suuhun ja iloinen puheensorina käy. Ja pöydästä on hyvä havannoida mikä tekee kauppansa ja miettiä, että mitä herkkuja riittää vähemmän, niin osaa taas seuraaviin juhliin varautua ilman isompaa stressiä.

    Vastaa
    • Anna sanoo

      23.5.2020 12:17

      Leivon juhlia varten useimmat tarjottavat valmiiksi pakkaseen, se helpottaa paljon. Tarjoilupöydässä tykkään käyttää yhdenmukaisia ja yksinkertaisia tarjoiluastioita, jolloin kakut pääsevät usein paremmin oikeuksiinsa. Yritän myös aina laittaa tarjolle erilaisia makuja, enkä esimerkiksi tee kaikesta sitruunaista.

      Vastaa
    • Anna sanoo

      23.5.2020 12:28

      Leivon yleensä leivonnaisia etukäteen pakkaseen, se helpottaa juhlakiireessä. Tarjoilupöydässä toimii useimmiten parhaiten noutopöytä. Yksinkertaiset ja yhdenmukaiset tarjoiluastiat antavat tilaa tarjottaville, ja erityisesti kakut pääsevät silloin parhaiten oikeuksiinsa. <3

      Vastaa
  14. Sara sanoo

    23.5.2020 11:58

    Luonnonkukat osaksi kattausta! Esim kielot ihania näin alkukesästä

    Vastaa
  15. Nelli sanoo

    23.5.2020 12:17

    Kauniit kukat ja vuodenaikaan sopivat serverit saavat kattauksen näyttämään upealle! 🙂

    Vastaa
  16. Helmi sanoo

    23.5.2020 12:22

    Omasta mielestäni kattaukseen kuuluu tärkeänä osana tarjoiluastioiden sommittelu ja värit. Monesti maanläheiset värit, harmaa ja tummanvihreä, sekä kukat ja kukkaköynnökset tuovat juhlallisuutta ja luonnollisuutta kattaukseen.
    Tärkeään juhlaan sopii klassinen kattaus, kesän piknikille taas värikäs ja täyteläinen pöytä.

    Vastaa
  17. Outi sanoo

    23.5.2020 12:40

    Juhlavinkkini on hyvä suunnittelu ja apukäsien pyytäminen juhlapäivään, jos kyse on isoista juhlista. Tällöin itse emäntänä ei tarvitse vain häärätä keittiössä, vaan voi myös täysillä nauttia vieraiden seurasta.

    Vastaa
  18. Johanna sanoo

    23.5.2020 12:44

    Juhlavinkkeinä aikataulutus ja suunnitelmallisuus. To do -lista sekä hankintalista on hyvä tehdä ajoissa.
    Teeman valitseminen kattaukseen ja koristeluun. Kutsukortteihin panostaminen ja vieraiden ruokavalioiden huomioon ottaminen tarjoiltavien suunnittelussa. Vieraskirja on ihana olla, jotta juhlia on jälkikäteen mukava muistella. Myös polaroid kuvien ottaminen olisi kiva lisä juhlaan kuin juhlaan!

    Vastaa
  19. Aila sanoo

    23.5.2020 12:52

    Pöytäliina, kukka-asetelmat, kynttilät, perintöastiat – niistä on juhlakattaus tehty

    Vastaa
  20. Suvi Lindström sanoo

    23.5.2020 13:02

    Itse en ole juhlia juurikaan järjestellyt, mutta olen ollut mukana järjestelemässä. Tässä ajatuksiani: 1. Varaa aikaa valmisteluihin tilaisuudesta riippuen. Aikaa ei kuitenkaan koskaan ole liikaa ja aina jotakin puuttuu. 2. Tarjolle sopivasti syötävää allergikot ja vegaanit huomioiden, kannattaa hyödyntää satokauden herkkuja. 3. Koristukset ja kukat kuuluvat tärkeänä osana juhliin. 4. Yritä myös nauttia juhlista kaiken tohinan keskellä. Ihmiset ovat tulleet viettämään aikaa toistensa kanssa, ei vain täyttämään napaansa. 5. Värvää apujoukkoja kotona, kaikille löytyy joku tehtävä.

    Vastaa
  21. Riina sanoo

    23.5.2020 13:19

    Itse tykkään aika kokeilla jotain uutta, joten juhlien lähestyessä etsin uusia reseptejä! Juustokakut ovat kyllä sellainen mitä löytyy varmaan jokaisesta juhlasta! Tykkään kattaa värikkäästi!

    Vastaa
  22. Nelliina sanoo

    23.5.2020 13:30

    Tykkään luonnonkukista kattauksessa. En oo pitkään aikaan järjestänyt mitään juhlaa. Ihana kattaus sulla 🙂

    Vastaa
  23. Pirjo sanoo

    23.5.2020 13:53

    Nykyään leivon lähes kaikki tarjottavat gluteenittomana tai ainakin laktoosittomana. Sopii mahdollisimman monelle. Kattaukseen käytän valkoista liinaa ja valkoisia astioita. Väriä tuo kukat ja servietit.

    Vastaa
  24. Salla Lampinen sanoo

    23.5.2020 14:14

    Mun juhlavinkit on, että suunnittele kaikki valmiiksi etukäteen mikä päivä teet mitäkin (jos on paljon tehtävää), sekä helpottaaksesi voi leipoa kaikki etukäteen pakkaseen mitkä voi😊

    Vastaa
  25. Jenni sanoo

    23.5.2020 14:30

    Vinkkinä on teemaan sopiva kattaus ja koristelu ja tarjoilu juhlan mukaisesti ja vieraat huomioiden.

    Vastaa
  26. Kaisa sanoo

    23.5.2020 14:32

    Tee huolellinen suunnitelma jo hyvissä ajoin ennen juhlaa. Näin ei jää kaikki valmistelut viime tippaan.

    Vastaa
  27. Mia sanoo

    23.5.2020 14:41

    En ole päässyt viime aikoina juhlia järjestämään, mutta ehdottomasti seuraavan kerran katson vinkkejä sinun blogistasi ja instastasi🙊
    Kukkia kakkuihin ja kuppikakkuihib, boho/kesäheinätyyliä kattaukseen; luonnonläheistä ja raikasta!

    Vastaa
  28. KooKoo sanoo

    23.5.2020 14:45

    Hyvä suunnittelu. Teemaan sopivat astiat, itsetehdyt koristeet. Hyvät maut ja nätit kukat.

    Vastaa
  29. Essi sanoo

    23.5.2020 15:09

    Makeaa tarjottavaa ei ikinä mene läheskään yhtä paljon, kuin suolaista. Makean kanssa siis malttia, että ei tuke hävikkiä.

    Vastaa
  30. Heidi sanoo

    23.5.2020 15:13

    Tykkään tehdä mahdollisimman paljon juhlaherkkuja valmiiksi pakastimeen jo hyvissä ajoin. Näin välttyy viime hetken kiireeltä. Koristeet pidetään yksinkertaisina, jotta ne on helppo tehdä vaikka juhlapäivän aamuna.

    Vastaa
  31. Papu sanoo

    23.5.2020 15:16

    Oma vinkkini olisi ajan ottaminen itse suunnitteluun. Tekee jotain tuttuja reseptejä tai testaa ainakin kerran etukäteen reseptiä. Kattaminen ja koristelu on kanssa lempparijuttujani, niihin pikkaisen panostamalla saa tunnelmaa ☺️

    Vastaa
  32. Aila Viiki sanoo

    23.5.2020 15:51

    On niin monet juhlat vuosien varrella vietetty, että olen kirjoittanut tarjoilut ja pax määrän ylös, joten siitä on helppo katsoa tarjoilujen määrät 👍

    Vastaa
  33. Salla sanoo

    23.5.2020 16:05

    Hyvin suunniteltu ja mahdollisimman paljon etukäteen valmistaminen, unohtamatta kauniita kukkia!

    Vastaa
  34. Marja Vaattovaara sanoo

    23.5.2020 17:40

    Rakastan erilaisia posliini-ja lasiastioita😍 niitä yhdistelemällä, sekä vehreyttä ja raikkautta tuovilla elementeilä kuten pihlajanoksilla tai kesäkukilla saa omanlaisen ja hennonraikkaan lopputuloksen🍀 unohtamatta ruoan tuomaa visuaalisuutta🍰

    Vastaa
  35. Riikka sanoo

    23.5.2020 18:51

    Kauniit kukat viimeistelevät kattauksen! Tykkään käyttää sesongin tuotteita, ihanaa että nyt on taas raparperia saatavilla ja marjakausi edessä!

    Vastaa
  36. Liisa sanoo

    23.5.2020 19:02

    Valmistele kaikki se etukäteen minkä voit. Tuoreet kukat tuovat juhlan tuntua!

    Vastaa
  37. Mirela sanoo

    23.5.2020 19:24

    Sesongin mukaan on ihan paras kattausta varten. Tykkään myös tuoda kattauksessa esille esim. Yhteisiä muistoja mitä henkilöiden kanssa on. Sekä jotain persoonallista jokaiselle vähän.

    Vastaa
  38. Saana sanoo

    23.5.2020 19:27

    Sävyiltään yhteensopivat kukat, tarjoilut ja astiat viimeistelevät kattauksen!

    Vastaa
  39. Siiri sanoo

    23.5.2020 20:07

    Vaaleat sävyt & kauniit koristeet 💛

    Vastaa
  40. Nea sanoo

    23.5.2020 20:13

    Kukkia koristeeksi ja joku tietty väriteema 😊

    Vastaa
  41. Adriana sanoo

    23.5.2020 20:14

    Kukkia pöydälle 🌸

    Vastaa
  42. Anna sanoo

    23.5.2020 20:20

    Kaunista katseltavaa ja herkullista luettavaa tämä postaus!

    Kaunis kattaus syntyy aina luonnonkukista ja vanhoista astioista! Ai että

    Vastaa
  43. Katariina sanoo

    23.5.2020 20:28

    Luonnonkukat ja kauniit kankaiset lautasliinat. Tietysti myös näyttävästi asetellut tarjottavat!

    Vastaa
  44. Hanna sanoo

    23.5.2020 20:29

    Kukkia koristeeksi💐

    Vastaa
  45. Satu sanoo

    23.5.2020 20:45

    Suunnittelen yleensä etukäteen teeman ja sitten pikkuhiljaa hankin siihen tarvittavia juttuja, ja yhdistelen kaapista löytyviä tai sesongin mukaan ulkoa löytyviä 🌿 niistä rakentuu parhaat juhlat, ja kaikki siis aina kirjaan vihkoon ylös tarjottavia myöten.

    Vastaa
  46. LLY_ sanoo

    23.5.2020 20:45

    Mukana! Parhaat juhlat syntyy, kun ei kutsu liikaa vieraita vaan pitää pienet kestit. Itselle helpompaa, rento ilmapiiri ja aikaa on kaikille vieraille. 🙂

    Vastaa
  47. Milla sanoo

    23.5.2020 20:47

    Kukat! <3

    Vastaa
  48. Tiia sanoo

    23.5.2020 21:22

    Lainaa astioita naapurista, koristele juhlapöytä kukilla.

    Vastaa
  49. Zeynep sanoo

    23.5.2020 21:47

    Kukkia pöydälle🏵🌺

    Vastaa
  50. Anni sanoo

    23.5.2020 22:45

    Oma vinkkini, että tekee pakasteeseen mahdollisimman paljon etukäteen ja suunnittelee muutenkin hyvin. 😊

    Vastaa
  51. T sanoo

    23.5.2020 22:46

    Tämä nyt ei ole kellekään mikään uusi vinkki, mutta luonnosta kerätyt kukat kyllä tekee rumilla astioillakin katetusta pöydästä hienon!

    Vastaa
  52. Eeva sanoo

    23.5.2020 23:42

    Kukat tekevät kattauksesta juhlavan ja tuovat ripauksen luontoa. Tykkään käyttää myös luonnonkukkia/kasveja koristelussa ja kasveja asettelen maljakoiden lisäksi myös ihan pöydälle asetelmiin.

    Vastaa
  53. Tiina sanoo

    24.5.2020 08:14

    Kauniit servetit, kukat ja liina kruunaa juhlapöydän.

    Vastaa
  54. Riikka sanoo

    24.5.2020 09:00

    Kukat, servetit ja vieraat tekevät juhlan. Samoin myös suussasulavat tarjottavat🖤

    Vastaa
  55. Olga sanoo

    24.5.2020 09:40

    Kauniit astiat ja servetit – unohtamatta kukkia💛

    Vastaa
  56. Hanna Koooo sanoo

    24.5.2020 11:07

    Itse suosin kauniita astioita ja koristelussa luonnonmateriaaleja. 🙂 Teen paljon itse, mutta myös luottoleipureihin kannattaa isoissa juhlissa panostaa.

    Vastaa
  57. Sari P sanoo

    24.5.2020 12:31

    Kukat, kauniit astiat ja iloinen mieli on paras alku. Tarjottavissa kannattaa huomioida allergiat: kaikki laktoosittomina ja ainakin pari vaihtoehtoa myös gluteenittomana. Kakuille saa valmiita kauniita tarjoilupaperialustoja, ja kun tähän vielä lisää kaveriksi juhlavat lautasliinat, niin pippalot ovat valmiit! Jos herkut haluaa valmistuotteina, niin kannattaa näinä aikoina suosia paikallisia kahviloita ja leipomoita <3

    Vastaa
  58. Laura K sanoo

    24.5.2020 15:11

    Juhlavinkkinä sanoisin hyvä suunnittelun ja aikatauluttamisen. varsinkin jos on paljon leivottavaa, on hyvä ajoittaa asiat niin, että yhden leipomuksen ollessa uunissa, toista voi jo alkaa tekemään. Samoin kattaus on hyvä tehdä järkeväksi niin, että vieraat saavat helposti syötävät kasattua lautasille ilman, että käsissä on 10 eri astiaa ja juomalasia 🙂 Kiitosta saa kyllä aina siitä, kun kiertää itse kaatamassa kahvin tai teen vieraille sen sijaan, että heidän tarvitsisi itse se kantaa!

    Vastaa
  59. Siiru sanoo

    24.5.2020 20:45

    Tärkein äidiltä opittu vinkki on välttää turhaa stressiä ja nauttia juhlista! Isoihin juhliin kannattaa pyytää apua esim. tarjoiluun.

    Vastaa
  60. Maire-täti sanoo

    24.5.2020 20:50

    Sesongin raaka-aineiden käyttö tarjoilussa!

    Vastaa
  61. Sannis sanoo

    24.5.2020 21:23

    Hyvä suunnittelu, juhlan päähenkilön persoonaan ja tyyliin sopiva teema, rento meininki, yksityiskohdat, kukat, ilmapallot, servetit, puhdas veski, vettä ja vesilaseja esille, naulakot yms.

    Vastaa
  62. IDA sanoo

    24.5.2020 21:28

    Tuoreet leikkokukat ja kynttilät tekevät juhlan tunnun.

    Vastaa
  63. Maija sanoo

    24.5.2020 21:48

    Kauniit servetit, ja kukat pöydässä. Värien tulee sointua yhteen. Ja itse pyrin aina miettimään teemaa 🙂 Oma kädenjälki tulee näkyä.

    Vastaa
  64. Lotta sanoo

    24.5.2020 22:45

    Juhliin valmistautuminen sujuu paremmin, kun valmistelut jakaa useammalle päivälle ja pyytää apua muilta! 🙂

    Vastaa
  65. Masa sanoo

    24.5.2020 23:14

    Ottaa vuodenajan huomioon ja luonnonkukkia ja rentoa meininkiä. 🙂

    Vastaa
  66. Emilia sanoo

    25.5.2020 00:12

    Tärkeimmät kattausvinkkini ovat yhtenäinen väriteema pöydässä ja kauniit kukat. <3

    Vastaa
  67. klaara sanoo

    25.5.2020 07:00

    Upea postaus ja herkullinen kakku. Terassille kattaessani yritä aina etsiä luonnosta kukkia ja niihin sopivat servetit . Näin keväällä löytää jo paljon vihreää ja sipulikukkia ainakin. Ihanaa kesänodotusta!

    Vastaa
  68. tiina turunen sanoo

    25.5.2020 09:18

    Kukilla ja kynttilöillä luo kauniin tunnelman,,ruokaa erilaista paljon,että kaikille löytyy kuitenkin jotain syötävää,,makeaa ja suolaista,,kattauksessa käytän mielellään samaa sarjaa,,serveteillä voi luoda tunnelmaa lisää,väriä esim,,niin kuin kukillakin

    Vastaa
  69. Emilia sanoo

    25.5.2020 10:31

    Mahdollisimman paljon etukäteen tekeminen, vieraiden erikoisruokavalioiden huomioon ottaminen, yksinkertaiset ja yhdenmukaiset tarjoiluastiat sekä kauniit kukat. 🙂

    Vastaa
  70. Esme sanoo

    25.5.2020 11:06

    Minusta hyvä kattausvinkki on kerran erään juhlien järjestäjän vinkki että mieluummin tarjolla vain pari erilaista makeaa ja suolaista, ja varmistaa että niitä on riiittävästi. Mieluummin kuin valtaisa tarjonta kaikkea erilaista, mikä ei sovi yhteen ja mahdollisesti loppuu kesken. Yksinkertaisuus on tyylikästä. Toisaalta runsaat juhlapöydätkin erilaisine tarjoiluineen ovat aivan ihanat.

    Vastaa
  71. Seija Utriainen sanoo

    25.5.2020 11:45

    Luonnonkukkia ja koristeita

    Vastaa
  72. Johanna sanoo

    25.5.2020 11:49

    Kukat tuo aina kyllä juhlavuutta ja itseä miellyttää erityisesti sellaiset boheemimmat kukka-asetelmat tai yksittäiset erilaiset sävyiltään keskenään sopivat kukat eri kokoisissa kirppisvaaseissa. 🙂 Houkuttelevuutta kattaukseen saa erikorkuisilla tarjoiluastioilla eli jotkut kakut nousevat korkeammille ja tulee mukavaa kerroksellisuutta.

    Vastaa
  73. Reetta sanoo

    25.5.2020 12:45

    Vinkkini on ehdottomasti suunnittelu. Kannattaa ajoissa miettiä tarjottavat, koristelut, aikataulut ja esimerkiksi vieriaden istumapaikat valmiiksi. Kun aikataulutat kaiken tekemisen valmiiksi, ei kiirettä pääse syntymään. Ja lähes kaiken tarjottavan voi tehdä pakkaseen valmiiksi. Koristelut vaan juhlapäivänä 🙂

    Vastaa
  74. Ruusupuu sanoo

    25.5.2020 13:20

    Kaunis pöytäliina, näyttävät lautasliinat,kukkasetelma, hopeat kiillotettuna

    Vastaa
  75. Pirjo sanoo

    25.5.2020 15:21

    Onpa raikkaan kaunis ja ilmava kattaus herkkusuiden iloksi! Itselleni paras neuvo olisi aloittaa, suunnittelua myöden, tarpeeksi ajoissa. Tykkään teemajuhlista. 🙂

    Vastaa
  76. Ni.a sanoo

    25.5.2020 18:04

    Astioita voi myös vuokrata ja aina kannattaa olla jotain apuvoimia tiskaaminen ja muun suhteen.

    Vastaa
  77. Mari V sanoo

    25.5.2020 19:54

    Aloita suunnittelu ajoissa, tee osa etukäteen pakkaseen. Kata kauniit astiat, servetit, kynttilöitä ja kukkia.

    Vastaa
  78. Anni sanoo

    25.5.2020 21:16

    Kaunis kattaus syntyy Kastehelmen astioilla ja hempeät neilikat maljakossa viimeistelevät pöydän.
    Yksinkertainen on kaunista 🌸

    Vastaa
  79. jennao sanoo

    25.5.2020 22:31

    Luonnonkukat, kivet ja pellavaliinat on pettämätön yhdistelmä <3

    Vastaa
  80. Airi sanoo

    25.5.2020 23:22

    Itselläni on monenlaisia astioita joita käytän juhlakattauksiin, tilanteen mukaan mutta lasit/pikarit ja ruokailuvälineet ovat aina samat. Tuoreet kukat ja valkoiset pöytäliinat antavat siistin säväyksen. Leivon pakasteeseen ja otan ne sulamaan tuntia kahta ennen tarjoilua, lämmitettävät tarjoilen sopivan lämpiminä. Lämpölevyt on myös käytössäni.

    Vastaa
  81. Kirsikka13 sanoo

    26.5.2020 08:51

    Aivan ihana kattaus! Tykkään laittaa juhlia myös kotona, vaikka työksenikin teen. Vaihtelen teemoja: pinkki, musta, valkoinen…nykyään käytän seassa vanhoja astioita. Suolaista monenlaista, menee paremmin kuin makeat, niitäkin kyllä useaa sorttia. Aina jotain uutta keksin. Ja juhlien ikähaitari on vauvasra vaariin, niin huomioin kaikki. Teen etukäteen, mutta tuore on kuitenkin aina tuoretta!

    Vastaa
  82. Leena sanoo

    26.5.2020 09:50

    Valmistelut tehdään mahdollisimman paljon etukäteen niin ei tule viime hetken kiirettä. Kattaukseen kesällä luonnonkukkia.

    Vastaa
  83. Tytti sanoo

    26.5.2020 15:28

    Leipomiset tehdään ajoissa pakastimeen. Arabian myrnat ja muumi mukit sulassa sovussa katsauksessa. Kukkia ja valkeat pöytäliinat, juhlat syntyy helposti.

    Vastaa
  84. Tytti sanoo

    26.5.2020 16:21

    Muumi mukit ja arabian myrnat sulassa sovussa . Kukkia ja liinat pöydille , yksinkertaisista asioista juhlat syntyvät.

    Vastaa
  85. Joanna sanoo

    26.5.2020 17:44

    Rento boheemi kattaus vintage astioilla, paljon kukkia ja kasveja.

    Vastaa
  86. Vuokko+Korhonen sanoo

    26.5.2020 21:12

    Tee lista tarjottavista hyvissä ajoin,Pikkuleivät voi tehdä pakkaseen,ja piirakat.kuin myös kakkupohjat,Olen itse laittanut pöydän ja astiat kaksi päivää aikaisemmin valmiiksi,edellisenä päivänä olen kukat laittanut pöytään,myös luonnon kukkia voi käyttää,kaikki laittanut edellisenä päivän valmmiksi.koristelussa,rittävästi istumapaikkoja kannattaa laittaa.kattaukset valmiiksi edellisenä päivänä.Ota Rennosti.

    Vastaa
  87. Eppuli sanoo

    26.5.2020 21:46

    Hyvä suunnittelu ja etukäteisvalmistelut ja tarpeeksi apulaisia, niin ettei kenellekään tuu liikaa stressiä ja juhlien järjestäjätkin ehtii nauttia päivästä!

    Vastaa
  88. piitu sanoo

    27.5.2020 14:23

    Monesti olen käyttänyt luonnonkukkia koristeluissa tai tehnyt niistä kimpun.

    Vastaa
  89. Emmi sanoo

    27.5.2020 14:52

    Suunnittelulista ja tarpeeksi aikaa ja apukäsiä. Pöytään luonnonjuttuja, esim. kiviä, käpyjä ja tietysti kasveja.

    Vastaa
  90. sarita sanoo

    27.5.2020 19:18

    Itse olen aika paljon tilannut tarjottavia. Pääsen helpommalla vaikka itsekkin onnistuisin mutta en halua stressata siitä.

    Vastaa
  91. tiiu sanoo

    27.5.2020 22:16

    Kaikki minkä vain voi tehdä ajoissa ja esim. pakastaa niin kannattaa tehdä jo hyvissä ajoin. Jos jokin tarjottavissa mietityttää niin tilaa ammattilaiselta.

    Vastaa
  92. katri sanoo

    28.5.2020 08:56

    Ammattilaisilta saa pieniin juhliin helposti tilattua vaikka työläämpänä koetut suolaiset voileipäkakut, vaikka juustokakku pelottaisi niin se on oikeasti myös tosi helppo tehdä itse ja kevyempi kuin täytekkakku kuumana kesäpäivänä 🙂

    Vastaa
  93. Eero Komsi sanoo

    28.5.2020 12:57

    Kuivajäätä booleihin!

    Vastaa
  94. Henna sanoo

    28.5.2020 18:04

    Suunnittelen äitini kanssa aina kun pidän juhlat. Osan leivon itse, osan äiti. Yleensä pysyttelemme niissä samoissa joista vieraamme ovat tykänneet. Nyt kun ruokailutilan saimme uuteen kotiin niin on ilo laittaa kauniit kattaukset. Laitan keskelle pöytää erilaisista kukista tekemäni pitkän kukka-asetelman. Mummuni tekemät ruokailuliinat, kynttilät ja vanha, käsintehty pöytäliina joka on jo 80 vuotta vanha mutta kuin uusi. Valkoiset Arabian Artica astiat tai Pirtti sarjaa tilanteen mukaan.

    Vastaa
  95. Linda sanoo

    28.5.2020 21:13

    Kukkia ja kynttilöitä luovat aina juhlatunnelmaa.

    Vastaa
  96. ansu sanoo

    28.5.2020 21:32

    Valkoiset astiat on parhaat. Niihin voi yhdistellä sitten muina koristuksina kaikkia muita värejä ja näin luoda eri tunnelmia eri juhliin.

    Vastaa
  97. saya sanoo

    29.5.2020 10:18

    Valkoiset astiat ovat hyvä pohja kattaukseen kuin kattaukseen. Kun niihin sitten yhdistää muutamia teeman väriin sopivia astioita, tuntuu kuin kaikki astiat kuuluisivat teemaan 🙂

    Vastaa
  98. ese sanoo

    30.5.2020 09:46

    Suosin tehtävälistoja jos on juhlat järjestettävänä. Mikään ei unohdu ja sillä voi myös aikatauluttaa järjestelyitä.

    Vastaa
  99. Xeveliina sanoo

    30.5.2020 19:26

    Luonnonkukkien ja muiden luonnonmateriaalien avulla saa ihanat ja edulliset kausikattaukset!

    Vastaa
  100. Petri sanoo

    31.5.2020 07:54

    Katan pöytää perheen naisten ohjeiden mukaan mutta hoidan juhlissa ulkoa tuodut koristeet kuten oksat, kivet, luonnonkukat ja kävyt.
    Tänä kesänä onkin isot juhlat, meidän 35 vuotis hääpäivämme ja sitä juhlistamme 13.7.

    Vastaa
  101. Sassa sanoo

    31.5.2020 19:55

    Rippijuhlat kesällä ja laitan kukkia ja kesäisen värisiä astioita. Kakut tulee tilattuna.

    Vastaa
  102. Sannamarianna sanoo

    31.5.2020 19:57

    Tykkään käyttää luonnon kukkia, lehtiä, keppejä, käpyjä ym. Ilmaisia ja kompostoituvia!

    Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Kaupallinen yhteistyö @dansukkersuomi 🎂 Kevään ja kesän juhlareseptiikka saa jatkoa tällä upealla täysin vegaanisella sitruuna-kinuskitäytekakulla, joka on leivottu Dansukkerin luomusokereilla 🍋

Sitruuna ja kinuski ne yhteen sopii! No te tiedätte, se on mun suosikki makuyhdistelmä. Nyt voin todeta, että tämä combo toimii myös vegaanisessa kakussa 👏🏻

Vegaanista kreemiä ei erottaisi perinteisestä 🥣 Ja vegaaninen kinuski syntyy yhtä helposti kuin perinteinen, (luomu)fariinisokeriin keitettynä tietenkin. Se on hiukan läpikuultavampaa, mutta sopii myös kakkuvalumiksi loistavasti. Vegaanista kinuskia täytyy vaan jaksaa keittää tarpeeksi kauan. Muistathan myös odottaa, että kinuski jäähtyy kunnolla ennen sen valuttamista 💛 Ylistän myös munatonta sitruunan kuorella maustettua kakkupohjaa, joka on herkullisen mehevä!

Kurkkaa upean kakun ohje blogista, linkki löytyy tutusta paikasta 👆🏻 #anninuunissa #keväänjuhlat #vegaaninenleivonta #luomusokeria
Kaupallinen yhteistyö @leivojakoristele 🍰 Hemp Kaupallinen yhteistyö @leivojakoristele 🍰 Hempeässä Ruby-suklaakakussa maistuu kaakao, Ruby-suklaa, vadelma ja vanilja. 

Nyt käännetään katseet kohti kevään juhlia! 🌸 Juhlakakkujen leipominen on aina hiukan työläämpi projekti kotikeittiössä. Siksi suunnittelin teille ihanan ohjeen, jossa voitte oikaista kakkupohjan, täytteen ja kreemin kanssa 👏🏻

Kaakaolla ja vaniljalla maustettu kakkupohja syntyy ilman sähkövatkaimia yhdessä vuoassa. Kakun väliin tehdään myös helppo suklaatäyte ihanasta Dr. Oetkerin Ruby leivontasuklaasta ja pakkaskuivatusta vadelmasta, jonka ansiosta kakku ei voi vettyä liikaa! Tämä täyte on silkkisen pehmeää ja hyytyy ilman liivatetta 🥣

Dr. Oetkerin uusi Base for Buttercream jauheseos helpottaa taas usein haastavaksi koetun voikreemin tekoa. Nyt sinun ei tarvitse kuin pehmittää voi huoneenlämpöiseksi ja vatkata se kuohkeaksi kuorrutejauheseoksen kanssa muutamassa minuutissa. Voit värjätä voikreemiä ja maustaa sitä aromeilla. Voit tehdä myös raikkaampaa tuorejuustokreemiä tällä jauheseoksella. Ohjeet löydät paketin kyljestä 🎂

Kaikki tuotteet tämän ihanan kakun koristeluun ja maustamiseen löytyvät Dr.Oetkerin valikoimista. Katso stoorien puolelta video kakun kuorrutuksesta ja koko kakun ohje blogin puolelta. Linkin löydät profiilista! ☝🏻

#leivojakoristele #anninuunissa #keväänjuhlat
Kyselin teiltä stoorien puolella sisältötoiveit Kyselin teiltä stoorien puolella sisältötoiveita kevään juhlakauteen liittyen 🌸 Toivoitte: 

1. Vegaanisia ohjeita (tulossa ihana juhlakakku)
2. Ohjeita gluteenittomaan leivontaan (postauslinkki profiilissa)
3. Pieniä suolaisia herkkuja (tulossa loppuviikosta)
4. Voileipäkakkuja (tulossa ja vanhat linkitetty stooriin)
5. Ohjeita leivonnaisten pakastukseen (linkki stooreissa)
6. Sokerittomia ohjeita (löytyy, linkki stooreissa)

Melkein kaikkia näitä aiheita olen käsitellyt blogissani jo ennestään. Koska niitä kysellään joka kevät 💋 Linkitin stoorien puolelle sivut mistä voitte käydä lukaisemassa vinkkejä 👆🏻ja tallensin kaikki myös kohokohtiin. 

Lisäksi kyselitte kakkujen kerma- ja kreemipursotuksista. Tässä pikaohjeita:

Ehkä tärkeintä on käyttää tukevaa pursotinpussia ja laadukasta terästyllaa. Lopputuloksen kannalta tämä on merkittävä asia 🎂 Kermaksi valitsen itse vispin, koska sen koostumus on oikein vispattuna jämäkkä. Käytän myös välillä kerman jämäköittämiseen mascarponea, rahkaa tai vaniljakreemijauhetta. Kasvipohjaiset vispit ovat väriltään valkoisempia, vatkautuvat hyvin ja kestävät hellettäkin paremmin. Suosittelen testaamaan. Näillä vinkeillä pääset jo pitkälle huolitellun lopputuloksen kanssa 👌🏻

Kuvassa malleja eri tyllillä tehdyistä pursotuksista. Kuvan kerma on värjätty tipalla pinkkiä geeliväriä, joka sopii paremmin leivontaan kuin nestemäiset värit, jotka saattavat juoksettaa kreemit, kermat tai taikinan 💕

Hei tähän alle saa kysellä lisää 👇🏻 #anninuunissa
Ihana viikonloppu takana 💛 perjantain parhaat p Ihana viikonloppu takana 💛 perjantain parhaat palat tässä. Viimeinkin käytiin testaamassa @way_bakery Banaanikakku ja mantelicroissant 🤤 olivat niin ihania, että unohdin sen laskiais🥐 mitä ei enää saanut.
”Puolet elämän iloista on löydettävissä pik ”Puolet elämän iloista
on löydettävissä pikkuasioista,
ohimennen siepatuista”. - O.S. Marden

Tämä oli ihana muistutus arjen kauneudesta 🌸 Ensi viikolla on tulossa niin paljon kakku- viini- ja juhlavinkkejä että 🔥
Mistä haaveilen just nyt? Unelmien lounas kuplill Mistä haaveilen just nyt? Unelmien lounas kuplilla: Kolme suosikkia samalla pöydällä 🤍 Räksallad, toast skagen & princess tårta Tukholmassa 🍰 Ainiin ja 🥂Mistä sä haaveilet?
Mango & Passion 💛🧡 Voi miten tätä kakkua Mango & Passion 💛🧡

Voi miten tätä kakkua on kyselty ja miten alkoi harmittaa kun moni kirjoitti, että olisi halunnut sen leipoa äitienpäiväksi. 

Olin juhlimassa äitienpäivää ennakkoon oman äitini luona ja piilouduin aamulla makkariin käsittelemään kuvia ja viimeistelemään reseptiä. Näin muutaman päivän myöhässä, mutta tarpeeksi ajoissa kevään juhlia ajatellen julkaisen teille ihanan mango-passionkakun ohjeen.

Ohje löytyy blogista ☝🏻 hyödyllisten ohjeiden kera: miten täyttää korkea kakku, miten kreemittää kakku ja mitä ottaa huomioon kukkien käytössä kakun koristelussa 👌🏻 #anninuunissa
Äiti. Äidiksi tulemisen myötä olemme lähentyn Äiti. Äidiksi tulemisen myötä olemme lähentyneet oman äitini kanssa. Äitiyden ja äidin merkitys on kasvanut elämässäni, kun äitiyden voi jakaa oman äidin kanssa. Kiitos rakkaudesta, tuesta ja läsnäolosta, jota olet jakanut Onnille ja minulle. Upeinta äitienpäivää kaikille äideille, äitiydestä haaveileville, äidiksi itsensä tunteville ja ihan kaikille, joita tämä päivä koskettaa ❤️
TGIF 🌸 Kippis auringolle, viikonlopulle ja läm TGIF 🌸 Kippis auringolle, viikonlopulle ja lämmölle 💕 Pssst! Pian saan jakaa teille ihaaaaania vaaleanpunaisia vinkkejä kevään tuleviin juhliin! 🥂
Kaupallinen yhteistyö @nicks.fi 🍦Uuuh vegaanis Kaupallinen yhteistyö @nicks.fi 🍦Uuuh vegaaniset Nick’s jäätelö-uutuudet ovat saapuneet 🤤 

Mun suosikki oli ehdottomasti aivan ihana Caramel Fudge, mutta pähkinävoin ystäville maistuisi varmasti myös suolaisen makea Peanut Butter 👌🏻

Tein näistä uusista jädeistä ihania pieniä jäätelökakkuja, joihin paloittelin rouskuviksi suupaloiksi myös uusia Nick'sin vegaanisia crunch bar patukoita! Helppo vinkki äitien hemmotteluun viikonlopuksi! 💕
 
Nick's tuotteissa ei ole lisättyä sokeria. Ne on makeutettu luonnollisilla makeutusaineilla: koivusokerilla, stevialla ja makeilla kuiduilla mausta tinkimättä! 🌱 Näiden uusien vegaanisten tuotteiden lisäksi muita Nick's herkkuja löytyy hyvinvarustelluista K- ja S-ryhmän kaupoista. Kannattaa kysellä kauppiaalta, jos omasta lähikaupastasi ei tuotteita vielä löydy. 
 
MINIJÄÄTELÖKAKUT 6 kpl

Nick's Vegan Caramel Fudge TAI Peanut Butter -jäätelöä
Nick's Vegan Peanut TAI Almond crunch bar -patukkaa
1 dl kauravispiä vaahdotettuna

Ota jäätelö huoneenlämpöön ja anna pehmentyä hetken. 
Asettele muffinivuoan koloihin paperiset muffinivuoat.
Nostele pehmennyt jäätelö ja palasia crunch patukoista vuokiin.
Pakasta pari tuntia ja kippaa jäätelökakut tarjolle.
Pursota päälle kermaa ja koristele strösseleillä.
 
#nicks #nicksfi #justforthejoyofit
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2022 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios