Nopeat Minipizzat Grillissä (5 täytevinkkiä)
Kaupallinen yhteistyö Danerolles
Tänään puhuttiin pizzasta ja tehtiin ihania minipizzoja grillissä! Kiitos teille pizzafanit hauskasta Instagram-livestä. Meillä ilta jatkui herkullisesti minipizzoja mutustellen. Ehkä saan tuon aviomiehen uudestaankin mukaan kokkailemaan tai leipomaan omaksi ja teidän iloksi. Tästä postauksesta löydät lupaamani 5 täytevinkkiä ja ohjeet minipizzojen paistamiseen grillissä.
Danerollesin tunnet ehkä parhaiten heidän valmiista Croissant -tuoretaikinastaan. Nyt voit ihastua myös uusiin (älyttömän helppotekoisiin) minipizzoihin, jotka valmistuvat alle puolessa tunnissa. Kauppojen (Citymarket, K-supermarket, S-market ja Prismat) kylmähyllyistä löytyvästä valmistaikinasta teet kerralla kahdeksan pientä pizzaa. Danerollesin tuoretaikinat ovat näppäriä vierasvaroja. Voit pitää taikinoita pahan päivän varalla tai käydä nappaamassa taikinan lähikaupastasi pizzahimon yllättäessä.
Mini Pizza Crusty Dough -taikina on käyttövalmista sellaisenaan. Voit kaulita ja muotoilla pienet pizzat käsin suoraan pellille ja lisätä mieleiset täytteet. Voit paistaa pizzat uunin lisäksi myös grillissä nyt kun grillikausi on startattu. Vähän liiankin helppoa. Ja niin herkullista!
Nopeat Minipizzat Grillissä (5 täytevinkkiä)
Ohje 8 minipizzaa
Pika-tomaattikastike
- 2 dl Tomaattisosetta
- 0.5 tl pippuria
- 0.5 tl suolaa
- ripaus oreganoa
- 1 rkl oliiviöljyä
- Sekoita kaikki keskenään kulhossa ja lisää mausteita oman maun mukaan.
Taikina
- Avaa pakkaus pakkauksen ohjeiden mukaan.
- Kaulitse ja taputtele käsin kahdeksan pientä pizzapohjaa leivinpaperin päälle.
- Lisää täytteet ja paista kuumassa grillissä riippuen tehosta 5-10 minuuttia pizzakiven päällä.
Vinkki! Jos paistat pizzat uunissa: 200 astetta ja 12-15 minuuttia. Löydät pakkauksesta tarkemmat ohjeet.
Täyte 1
- pizzakastiketta
- kirsikkatomaatteja
- tuoremozzarellaa
- basilikaa
- Levitä pizzakastiketta pohjan päälle.
- Halkaise kirsikkatomaatit ja asettele pizzan päälle revityn mozzarellan kanssa.
- Koristele basilikalla, kun pizza tulee grillistä.
Täyte 2
- pizzakastiketta
- mozzarellaraastetta
- salamia
- oliiveja
- Levitä pizzakastiketta pohjan päälle.
- Lisää juustoraaste, salami ja oliivit.
Täyte 3
- pizzakastiketta
- mozzarellaraastetta
- ilmakuivattua kinkkua
- rucolaa
- Levitä pizzakastiketta pohjan päälle.
- Laita päälle muut täytteet, paitsi rucola – lisää se paiston jälkeen.
Täyte 4
- ranskankermaa
- kesäkurpitsaa
- fetajuustoa
- pinjansiemeniä
- Levitä ranskankermaa ohuelti pohjan päälle.
- Asettele ohuita kurpitsaviipaleita ja fetajuustoa ranskankerman päälle.
- Ripottele paahdettuja pinjansiemeniä päällimmäiseksi.
Täyte 5
- ranskankermaa
- parsaa
- parmesanjuustoa
- pinjansiemeniä
- Levitä ranskankermaa ohuelti pohjan päälle.
- Leikkaa öljyssä kevyesti paistetut parsat pätkiksi ja nosta pizzan päälle.
- Raasta vielä parmesanjuustoa päälle ja lisää muutama paahdettu pinjansiemen.
Arvonta
Käy osallistumassa Instagramin puolella myös herkulliseen arvontaan, jonka palkintona on lahjakortti tuotepalkintoineen! Pääset arvontaan tästä linkistä.
Ihanaa alkavaa viikkoa!
/Anni
Kaikki pizza-reseptit löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa
Myös näillä sopii
Herkutella
Maidoton Marenkikreemi
Fresita-Mansikkakakku
Juustoinen Pataleipä
Ravintolapäivä 21.2 & Cupcakes by Annin Uunissa